Svärmor i badet

Jag är en kille på 53 år som i cirka 30 år burit med mig en händelse som jag ganska ofta ler mot och som får mig att minnas den ljuvliga ungdomen.

Följande utspelade sig hemma hos min dåvarande tjej som jag var förlovad med. Vi hade varit tillsammans i ca ett år, så jag kände mig ganska hemma i villan där hon bodde tillsammans med sina föräldrar, en storebror och en lillasyster. Jag låg över väldigt ofta och var väldigt omtyckt av hennes familj.

Det som nu händer utspelar sig tidigt en söndagsmorgon när jag trodde alla ligger och sover. Jag har nyss vaknat och har världens morgonstånd, det nästan värker i kuken på mig. Jag känner att jag måste upp och slå en sjua, med knappt öppna ögon stiger jag ur sängen och går in på toaletten och lyfter på toalocket, då upptäcker jag att svärmor ligger i badet. Jag blir så klart förlägen, jag ber om ursäkt och skall gå där ifrån, då hon säger till mig:

– Men snälla du, det är väl inget konstigt med detta, jag har sett en naken karl tidigare. Hur tror du det gick till när Karin (min tjej) kom till världen, jag kan lova dig att det var ingen jungfrufödsel. Så sa hon att Sture (hennes man)kanske inte ser så mycket ut för världen men jag gifte mig med honom för det rykte som gick om honom bland flickorna på bygden när vi var unga, det hade sagts att han var välutrustad och uthållig, och nu när jag ser dig här så förstår jag varför karin gnyr och stönar från sitt rum när ni tror att vi andra sover.

Jag har nämligen en kuk på 20-21 cm, ganska grov och grymt ådrig, och svärmor kunde inte slita sina ögon ifrån den. Jag hade nu pinkat klart och bockade mig fram för att spola efter mig, då kände jag hennes varma hand om pungen. Hon vägde den, tittade på mig och sa:

– Blev den inte tömd inatt…

Jag kunde bara hålla med, Karin hade somnat direkt när kröp i sängen, så jag låg där kåt med kuken i handen och smårunkade lite, det var väl därför som jag var så kåt nu på morgonen. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Visst, jag var kåt, men för fan det var svärmor jag var på väg att knulla, massor med tankar for genom mitt huvud. Karin, syskon, svärfar, vad skulle hända om någon skylle kom på oss. Det hör till saken att det aldrig funnits någon nyckel i toalettdörren så det var bara att gå direkt in. Medan jag under några få sekunder funderat så hade svärmor agerat. Nu vägde hon inte pungen längre, utan nu hade hon flyttat fram handen om kuken och dragit tillbaks förhuden och det stramade så skönt när det gled över kanten på ollonet så då var jag helt såld. Hon hörde att jag stönade till och det var klartecknet för henne, hon började nu runka kuken lite lätt på mig, och jag kunde se under skummet på badvattnet att hennes fria hand masserade ömsom brösten och ömsom gled handen ner mellan benen på henne. Jag var nu så kåt så allt omdöme var som bortblåst, jag ställde mig intill badkaret så att hon skulle komma till att suga mig, och samtidigt kunde jag se allting som föregick med min kuk. Innan hon tog den i munnen så uppfattade jag hennes långa röda naglar som hon drog genom kukhåren och lämnade smala rivmärken på min hud. Hon fattade nu tag vid roten på kuken på mig och så satte hon ollonet vid sina läppar, hon gapade inte snarar knep hon lite med läpparna. Jag höll på att glömma att innan hon gjorde detta så hade sagt åt mig att ta hennes knallröda läppstift i skåpet, hon målade på ganska hårt och det såg djävligt inbjudande ut. ”Tillbaks” hon tog nu ett stadigt tag om mina skinkor, hon krökte sina fingrar så att jag kände hennes naglar lätt tryckas mot skinkorna, det gjorde sådär lagom ont så att jag ville dra mig undan och det fanns bara ett håll att gå, det var ju att pressa in kuken mellan hennes sammanpressade läppar. Har ni aldrig gjort detta kan ni inte förställa er vilken njutning det är, jag var vrålkåt. Jag bara körde hela kuken i henne, den försvann långt ner i halsen på henne, och sedan ut igen, och nu fick jag den bästa avsugning som jag fått i hela mitt liv både före och efter, hon kunde konsten att svälja kuken, vilket innebar att jag verkligen knullade henne i munnen. När jag stötte in den så försvann den ner i halsen på henne och varje gång jag drog tillbaks så runkade hon ett par snabba tag. Ibland när jag drog ut den så lät hon tänderna skrapa över hela längden och ibland hindrade hon mig för att trycka in den och då tog bara ollonet i munnen och sög så hårt på dett att det blev lila samtidigt som det värkte fruktansvärt i det och varje gång hon släppte suget så kändes det som det gick för mig. Under den avsugningen upplevde jag det som jag kom cirka 10-15 gånger och hur ofta får man uppleva det som kille i ett helt liv. Denna avsugning pågick i minst 15 minuter och nu var det dax att knulla henne. Jag ville slicka henne, men hon sa att det fick vara till ett annat tillfälle, för nu ville hon känna kuken fylla hennes hål. Kåt som jag var riktade jag in kuken mot hennes sjöblöta fitta, då vände hon på huvudet och frågade mig med viskande kåthes röst om jag fått knulla någon tjej i rumpan och det fick jag ju erkänna att det hade jag aldrig fått lov. Då log hon mot mig och sa, nu har du chansen, vill du ta den så var så god.

Jag blev så kåt så jag kände hur satsen började stiga på mig och var nästan ända framme i ollonet, och när hon riktade in kuken mot det lilla bruna hålet och sakta tryckte sig bakåt mot kuken tills den försvann in i henne kunde jag inte hålla tillbaks längre, jag tömde kuken i tarmen på henne, det var den häftigast orgasm som jag upplevt. När kuken var helt tömd och började slakna så reste hon sig upp vände sig om, tittade på mig, log mot mig och sa:

– Kan du hålla tyst om detta skall jag ta dig till höjder du aldrig upplevt och förmodligen aldrig kommer att uppleva med någon annan kvinna heller, sen satte hon sig på huk, tog kuken i munnen och sög upp den igen, och vad som hände då det skall jag berätta för er i ett annat brev vid ett annat tillfälle.

Hur gammal svärmor var, jo hon var i 55 års åldern och jag var cirka 20, och hon hade som hon själv sa det, mycket att lära sin dotter genom mig, så att hon skulle kunna göra sina killar lyckliga om det nu inte var så att det skulle bli vi, och det blev det inte, men jag har hört ryckte om Karin att hon alltid varit en gudinna i sängen och det har hon sin mamma att tacka för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *