Första och sista gången

En kväll vi aldrig kommer att glömma.

Min fru och jag hade bestämt att gå ut och äta och koppla av lite och ha det mysigt tillsammans,hon satte på sig en klänning som hade ganska lite som täckte brösten, man såg nästan allt. Jag vart lite förvånad och frågade varför. Hon log och sa att det var för min skull.

Det är inte ofta hon klär sig så utmanande, men jag gillade det mycket och det visste hon. Vi bestämde att gå på Kina och äta friterat det var länge sedan. Vi satt och åt och hon hade beställt en flaska vin till maten som tog slut ganska fort och beställde en till jag vart lite förvånad men gillade att hon kopplade av.

Efter par timmar så bröt vi upp och funderade på att åka hem. Då sa Monica att vi kanske kan gå till någon bar eller så och dricka lite till och ha skoj en stund innan vi åker hem. Efter ett tag hittade vi en mysig bar med ganska lite gäster. Vi satte oss vid bardisken och beställde in en varsin drink. Medans vi satt där och skojade så dök en man upp och frågade om han fick slå sig ner hos oss en stund. Han hette Sven såg välvårdad och trevlig ut. Vi pratade om allt möjligt och beställde in mera drinkar.

Jag märkte att Monica börja bli onykter så jag tänkte jag kan väl också bli lite onykter, det är ju inte så ofta vi dricker och har kul tillsammans. När vi satt och hade som roligast kom en kompis till Sven och frågade om han fick sitta hos oss. Jag tittade på Monica och hon nickade, så det var ok. Dom båda såg ut att vara i vår ålder cirka 50år.

Klockan gick och vi satt och skrattade till allt vi sa. Så här roligt var länge sedan vi hade. sa jag till Monica och hon höll med. Klockan vart två på natten och baren skulle stänga så vi fick klä på oss och gå ut. När vi stod utanför sa jag till killarna att vi kan väl gå hem till oss och fortsätta en stund, jag har lite gott som vi kan dricka. Jag såg på Monica att hon inte gillade det men hon sa inget.

När vi kom hem så satte vi oss i vardagsrummet och jag gick ut i köket och skulle hämnta lit sprit, då kom Monica efter och sa jag gillar inte det här att du bjuder in två okända män. Jag sa att vi bara ska dricka lite, sedan får dom ju gå när vi ska i säng. Monica sa ok men såg lite sur ut. Jag hällde upp varsin grogg och satte mig i soffan hos Sven, hans kompis Erik satt i fåtöljen. Medans vi satt där och drack och skojade så hade Monica kokat kaffe och gjort några smörgåsar som hon kom in med. När hon hämtade allt i köket sa Sven ”du har en mycket sexig fru”, Erik och jag höll med sedan talade vi inte mera om det fast jag tänkte visst är hon fin.

Vi har ju haft sexfantasier tillsammans där jag sagt att vi kan väl pröva med en extra man, men då har hon blankt sagt nej fast hon blivit kåt när vi talat om det. Mina fantasier skenar nu iväg men mer än så blir det inte för jag börja känna mig svartsjuk fast jag bara tänker.

Nu kom Monica in och satte sig mellan mig och Sven. Jag frågade om hon ville ha mera vin och hon sa ja, så jag hämtade en flaska och ett glas till henne. Medans vi satt och åt och drack sa jag, vi måste väl ha lite musik så jag satt på en cd skiva. Jag fyllde på glasen till alla även Monica och alla verkade ganska berusade. Monica reste sig och skulle gå på toaletten, hon vinglade ganska kraftigt. Det var länge sedan jag såg henne så berusad fast hon hade ju druckit mycket i kväll.

Efter en stund kom Monica tillbaka och jag reste mig och sa nu dansar vi lite och tog henne i famnen. Det var en lugn låt så vi tog en tryckare. Jag kände att jag började få stånd, så jag la mina händer på hennes bak för att se vad hon skulle göra, men inget hände. Mina fantasier skenade iväg men jag vågade inget. När låten var slut så bjöd Erik upp henne och hon tackade ja. Jag satte mig hos Sven i soffan och tittade på. Sedan är det din tur sa jag till Sven och han bara nickade. När dom dansat klart så ville hon ha en grogg med oss. Jag vart häpen men sa inget och slog i en ricktig bamsegrogg åt henne. Hon tog halva glaset på en gång. Sedan bjöd Sven upp henne och dansade en tryckare. Jag såg hur hon hade problem med ben och kropp men Sven höll i hårt. Efter en stund såg jag Monica lägga händerna på han bak och Sven gjorde likadant på henne. Nu kände jag att svartskukan kom över mig, men jag ville gärna se vad som hände, för jag kände att jag fick stånd samtidigt.

Erik tittade med stora ögon på dom sedan på mig. Han reste sig och gick fram för att ta över dansen. Sven kom och satte sig vid mig och sa, hon är väldigt ostadig på benen så man måste hålla hårt i henne. Jag såg det sa jag men det är ok. Vi satt och tittade på när Erik och Monica gled runt på golvet. Nu hade Eriks händer glidit ner över hennes bak och han klämde försiktigt hela tiden. Jag såg att Monica blundade och jag undrade vart som rörde sig i hennes huvud. Nu var jag tvungen att få dansa med Monica ett tag så jag gick upp och tog över. Jag kände hur full hon var, hon kunde knappt stå upp. Jag frågade henne hur det var, hon sa bara det är ok.Nu tänkte jag jag måste se vad som händer, Jag kysste henne hårt och tog tag i hennes bak och klämde och smekte försiktigt. Hon kysste mig bara hårdare. Jag la en hand över hennes bröst men hon sa inget. Jag vart nog chockad men kände att min kuk aldrig varit så hård. Nu visste jag inte vad jag skulle göra, mina fantasier snurrade i huvudet. Plötsligt tog musiken slut så jag hjälpte henne till soffan. Hon satt nu mellan mig och Sven. Vi fyllde på våra glas igen,och Monica sa att hon ville ha mera. Jag märkte nu att alla var lite spända och ingen visste riktigt vad man skulle säga. Då sa jag vi sätter på mera musik och dansar, det gillade väl du Monica. Ja gärna sa hon. Jag dansade först med henne, nu tänkte jag det får bära eller brista. Jag var så kåt på tanken med Sven och Erik som tittade på. Jag började kyssa henne mer och mer intensivt och smekte henne på baken hårdare och hårdare. Jag kände att hon kramade mig hårt och pressade sig hårt intill mig. Jag förde upp handen till hennes bröst och smekte henne sakta, sedan lät jag knäppa upp några knappar så man såg hela hennes BH. Jag fortsatte att smeka hennes bröst hon bara kramade hårdare och hårdare. Plötsligt kände jag en hand på min axel, det var Erik som ville dansa ett tag. Jag lämnade dom på golvet och satt mig hos Sven.Gud så sexig hon är sa Sven när vi satt och tittade med stora ögon när dom dansade. Jag undrade hur hon skulle reagera om Erik började smeka henne. Jag vart bara kåtare av tanken. Nu tog Erik och kysste henne och hon sa inte nej. Dom kysstes länge och flera gånger. Nu började han smeka hennes bröst. Efter en stund så har han knäppt upp hennes BH och börjat suga på hennes vårtor. Jag bara gapar men njuter till fullo av det jag ser. Sven undrar om jag tillåter det här och jag bara säger, vill hon är allt helt ok.

Sven går upp och ställer sig bakom Monica och smeker hennes bak utanpå klänning. Musiken tar slut och då hör jag hur Monica flåsar och piper. Jag tänker att nu måste hon vara i himlen. Jag reser mig upp och vill vara med ett tag. Jag tränger mig i mellen lite och försöker knäppa upp hela hennes klänning, efter lite bök faller den på golvet och där står hon bara i trosor. Vi börjar alla att smeka henne överallt på hennes kropp. Jag tar tag i trosorna och drar av henne dom. Jag ser hur häpna Erik och Sven blir när dom ser att hon är rakad mellan benen.

Nu har hon svårt att stå upp och vi leder henne till soffan och sätter henne där. Hon tittar på mig och säger hoppas du inte är arg på mig, men du har ju alltid tjatat om att göra något sånt här och nu känner jag att jag vill det här. Jag visste inte vad jag skulle svara, men jag sa vill du vill jag, du ska veta att jag älskar dig. Jag reser mig upp och går och sätter mig i fåtöljen och nickar åt Sven och Erik att det är ok.

Dom slänger sig över Monica och börjar utforska hennes kropp. Jag ser att Monica tar tag i Svens byxor och försöker knäppa upp dom. Hon får in handen under byxorna och efter en stund så får hon fram han kuk. Den var ganska kort med väldigt tjock nästan som en falukorv. Han ställde sig så att hon skulle komma åt att suga den. Jag såg att hon hade problem att få in den i sin mun, men snart lyckades hon få in hela, det såg härligt ut. Erik låg mellan hennes ben med hela ansiktet inkört och jag hörde hur hon stönade och harklade samtidigt. Nu var jag så kåt att jag knäppte upp mina byxor och tog fram min kuk och runkade den sakta. Jag såg att Monica hade koll på mig hela tiden och det tände mig ändå mera. Erik reste sig upp och knäppte upp byxorna och tog av sig dom. Hans kuk var enomt stor, lång och tjock. Jag tänkte hur ska det här sluta, hon kommer ju gå sönder. Erik böt plats med Sven och när Monica fick se hans kuk skrek hon till och greppade den genast. Jag såg hur det lyste i hennes ögon, hon greppade den med båda sina händer och dom räckte inte riktigt till. Hon började sakta runka den och slicka på den, den kunde hon inte få in i sin mun. Sven klädde av sig helt naken och tog tag i Monicas ben och drog ner dom så hon satt upp i soffan. Han ställde sig på knä mellan hennes ben och förde sin kuk mot hennes glansiga fitta. Jag kände svartsjukan ökade men jag var så kåt att se någon annan som skulle få knulla henne så jag bara njöt, min kuk har aldrig varit så hård. Sakta trängde han in i henne med sin korta tjocka kuk. Jag hörde hur hon gnydde till och slutade att runka Erik. Då börgade Sven att knulla henne hårt och med snabba juck och efter bara ett par minuter så sprutade han henne full med sin sperma. Han drog ut kuken och jag såg hur det rann ur henne. Erik tog hans plats nu, hans kuk var enormt stor och han förde den mot hennes öppning som var nyknullad. Han trängde in sakta bit för bit och Monica skrek rätt ut så jag trodde grannarna skulle vakna. Han började knulla hårdare och hårdare, även han sprutade efter par minuter, samtidigt som Monica skrek ut efter den häftigaste orgasm hom upplevt. Jag satt och bara stirrade kom mig inte för att göra något. Erik sa, ska du inte knulla din fru? Monica ropade kom och ta mig.

Jag gick fram och ställde mig på knä och tittade in i hennes nyknullade fitta och såg hur det rann efter hennes ben och i soffan. Jag var så kåt att jag bara stoppade in den och knullade allt vad jag orkade, även jag sprutade på en gång. Nu var jag så kåt att jag bad Monica ställa sig på knä och runka och suga oss där vi satt alla tre i soffan. Hon tvekade inte en sekund. Hon började att smeka runka och suga oss en efter en. Efter en stund sa jag att vi plockar bort allt på bordet och lägger henne där så vi alla kan komma åt henne, och så blev det. Hon la sig på rygg och vi ställde oss runt henne och började smeka hennes hela kropp tills hon skrek att hon ville ha mera. Då vände vi henne på mage för Sven ville knulla henne bakifrån. Hon gled ner med knäna på golvet och låg med magen på bordet. Sven stoppade in sin hårda kuk och började knulla henne,m edans jag och Erik stod och tittade och runkade våra kukar. Nu kände jag att hon ska knullas så mycket att inte ens vi killar orkar mera.

Sven knullade säkert henne i tio minuter med sin stora kuk innan han sprutade hennes fitta full igen, när han drog ut den så skyndade jag mig att ta plats för att knulla henne igen. Jag körde in kuken på en gång och knullade allt jag kunde, det gick för mig nästan på en gång. Jag var så kåt att jag nästan svimmade. Nu kom Erik och även han sprutade på en gång. Monica bara stönade och sa inget. Hon låg som död. Jag frågade henne hur det var. Hon sa bara gör vad ni vill med mig och blundade. Jag tänkte nu har hon blivit knullad sex gånger undrar hur mycket hon orkar.

Monica försökte resa sig och sa att hon ville duscha av sig. Jag följer med och hjälper dig. Erik och Sven hade satt sig i soffan och blandat nya groggar. Vi kommer snart sa jag. Jag hjälpte henne med att duscha och frågade om allt var ok. Hon sa om jag inte vore så berusad så hade jag aldrig ens vågat tänka tanken. Du vet att det är dig jag älskar sa hon, men det är så skönt att bli uppvaktad av tre härliga män. Hon svepte in sig i badlakanet och vi gick in till dom andra.

Vi satte oss och tog en varsin grogg. Monica sa helt plötsligt, ni får inte tro jag är någon hora bara för det som hänt nu. Erik sa det är du inte, det här är nog sånt som vi alla drömt om någon gång. Nu lät det nästan som hon inte ville mera. Klockan var fyra på morgonen och jag trodde att det hela skulle vara slut. Efter lite dricka och prat så säger Monica vill ni följa med i vårat sovrum grabbar. Jag bara gapade och sa självklart, ja det ska vi. Vi skyndade in och la oss på sängen allihopa. Monica på rygg. Vi började smeka, slicka och kyssa henne överallt. Hon bara låg och vred sig och gnydde. Erik puttade upp henne på sidan så han kunde stoppa in sin kuk bakifrån. Sven ställde sig så hon kunde smeka hans kuk och jag la mig så jag kunde slicka hennes klitoris. Det var upphetsande att slicka och samtidigt känna och se hur Eriks kuk gled ut och in i henne. Jag kände hur hon började spänna sig och sedan kom ett tjut från hennes mun samtidigt som Erik sprutade henne igen. Sven la sig på rygg och bad henne sä tta sig på honom. Hon var snart uppe och tog hans kuk och förde in den i hennes blöta fitta.Hon red honom med sakta långa tag, jag satt bakom hennes bak och såg hur kuken gled ut och in. Jag kunde inte låta bli att smeka hennes skinkor och smeka hennes analöppning. Jag ställde mig bakom och tänkte stoppa in min kuk i hennes anal. Jag tryckte min kuk mot analen hårdare och hårdare, men då skrek Monica till och sa att hon inte ville. Jag stod kvar där bak med min kuk i handen och vart lite besviken, men gorde som hon sa. Nu började hon rida fortare och fortare och skrek till. Hon fick yttligare en orgasm och sedan kom Sven. Sakta gled hans kuk ut och sperman rann som en fors ur henne. Jag kunde inte låta bli att snabbt stoppa in min kuk och knulla henne. Jag knullade henne minst tio minuter innan jag sprutade i fittan, det var så skönt. Ddet är första gången det har gått tre gånger för mig på en natt, jag var förvånad. Monica låg kvar på magen och vände sig sedan om på rygg. Jag har en önskan som jag vill att ni uppfyller åt mig. Jag vill att ni turas om att knulla och spruta på mig så många gånger ni kan när jag ligger här på rygg. Jag vart häpen men kåt av det hon sa. Vad säger ni grabbar ska vi försöka. Erik och Sven sa ja till hennes förslag.

Sven kröp på henne på en gång, han stoppade in kuken och började knulla hårt och fort. Vi satt och tittade och smekte våra kukar så dom var hårda tills det var våran tur. Sven knullade länge, minst 15 minuter innan det gick för honom. Monica blundade och gnydde bara lite,en det syntes att hon njöt i fulla drag. Sven gled av henne och Erik tog plats och stoppade in sin kuk och även han knullade henne hårt och fort. Efter 5 minuter så sprutade han på henne och gled av. Jag skyndade mig att stoppa in min kuk och knullade henne som besatt. Jag knullade och knullade, det var helt underbart, men jag hade svårt att få det att gå. Efter tjugo minuter så kom jag i en härlig orgasm. Jag var helt slut och svettig när jag gled av henne och såg att Sven stog på tur med stånd i sin hand. Han stoppade in den snabbt och började knulla med samma iver. Monica låg bara och smågnydde och blundade och sa inget. Efter bara fem minuter så kom Sven med långa stötar. Jag undrade hur länge dom skulle orka knulla min fru, jag började bli svartsjuk, kanske för jag inte orkar mera själv. Erik runkade sin kuk snabbt för att den inte skulle slakna. Han runkade ända tills han stoppade in den, sedan börgade han knulla henne snabbare och snabbare. han höll på i evigheter tyckte jag. Det hade gått minst 20 minuter och han bara fortsatte, men då la han upp ett tjut och spände sig och sköt in en ny sats i hennes fitta. Jag tittade på Sven för att seom han orkade mera, för nu ville jag att dom inte skulle få knulla Monica mera. Jag var väldigt svartsjuk nu, jag mådde nästan illa men vågade inte säga något. Sven hade fullt stånd på sin stora kuk och jag förstod att han skulle knulla mera.Jag tittade på Monica men hon blundade bara. Jag såg henne mellan benen, fittan såg svullen ut och det rann av sperma, hela lakanet var dyngsurt efter alla satser. Sven la sig ovanpå henne och stoppade in kuken igen, man såg hur han njöt, det var som han inte knullat någon på flera år. Han började knulla henne långsamt och jag satt och smekte min kuk, men den ville inte mer.Jag tittade på Erik och han hade faktist fått stånd igen. Jag tänkte herregud dom kommer att knulla sönder henne. Jag vågade inte säga något efter som vi hade bestämt tillsammans och Monica säger inget. Sven ökade takten fortare och fortare. Jag såg att hans kuk åkte in och ut och önskade han skulle spruta så det var klart men han bara knullade som besatt. Efter 15 lång minuter så slutade han och drog ut kuken sakta så man såg hur det rann sperma från den. Äntligen är det slut tänkte jag. Sven tittade på mig och sa, det är din tur nu, sådan fin och skön fitta har jag aldrig knullat någon gång så det gällar att passa på när det bjuds, jag skulle kunna hålla på en hel dag. Hjälp tänkte jag ska det aldrig ta slut, vad ska jag göra.Erik sa jag måste nog försöka en gång till medan han runkade sin kuk hela tiden, får jag gå före dig, sa han. Ja visst svarade jag lite slött. Han var där fort och stoppade in kuken i henne och började knulla henne. Sven sa till mig orkar du inte mera samtidigt som han runkade sin kuk. Nja jag börjar nog tycka synd om Monica, hon verkar ju nästan död, vi ska kanske sluta nu, alla har ju haft det skönt men jag tycker det räcker nu. Han tittade på mig och sa vi fick ju knulla henne så mycket vi orkade och Monica vill ju det, vi är snart klara tat lugnt du får snart stånd igen. Hur ska det här sluta, jag vart rädd men vågade inte säga nej.

Klockan var sju på morgonen och Monica vart knullad ännu utan att säga ifrån. Jag började fundera hur hon var skapt. Jag såg hur Erik knullade och knullade, ska det aldrig ta slut tänkte jag. Då hörde jag ett stön från Erik äntligen kom han tänkte jag. Han rullade av henne och jag såg hur det rann ur hennes fitta. Jag tänkte hur mycket sädesvätska har dom. Jag tittade på Sven han satt kvar och smårunkade sin kuk. Han sa till Erik han vill inte vi ska knulla hans fru mera, vad tycker du sa han och flinade. Jag vet inte om jag orkar mera, men hon har en underbar skön fitta och det var länge sedan jag knullade, man vet ju inte när man får knulla igen sa han och flinade. Jag vill ha mera sa Sven och kröp upp mellan hennes ben. Då ropade jag till Monica, du måste säga nej nu dom tar livet av dig och jag vill inte att dom knullar dig mera. Monica tittade på mig och sa det här är ju vad du alltid drömt om så dom får knulla mig hur mycket dom vill det hade vi ju bestämt. Jag vart alldeles tyst. Sven tittade på mig och log sedan stoppade han in sin kuk i henne och börgade knulla. Jag kände mig usel och ville gå därifrån men ville inte lämna Monica i deras händer. Erik vände sig till mig och sa, vi har inte knullat på mycket länge, flera månader så vi måste få chansen att knulla så mycket vi orkar, du vet väl hur det är. Jag förstår sa jag, knulla så mycket ni orkar. Sven han knullade och knullade. Erik reste sig och gick fram och ställde sig brevid Sven, han smekte Monica på ena bröstet och runkade kuken med andra handen. Jag såg att han började få stånd igen. Nu knullade Sven som en kulspruta och jag hörde Monica börja gny igen. Han höll på mycket länge,sen hördes Monica skrika så högt att alla stannade upp och tittade på henne, men hon fortsatte skrika en minut innan hon slutade. Då fattade vi att hon fått den största orgasm någon kan få,samtidigt gick det för Sven som sjönk ihop som en trasdocka över henne. Han rullad sakta av henne helt slut och satte sig på golvet och bara flåsa. Erik var snabbt på plats igen han stötte in sin halvslakna kuk i henne och började knulla som besatt, nu kände jag att jag började få stånd igen men ville inte visa det. Efter fem tio minuter så slutade Erik knulla och drog sakta ut kuken och sa, nej nu går det inte mera för mig. Sven som satt på golvet sa att han inte heller orkar mera. Skönt tänkte jag äntligen slut med att knulla min sköna Monica. Då säger Sven till mig, du måste vara den sista som knullar henne innan vi går, annars så vilar vi oss och börjar om. Jag vart kåt av det han sa, så jag klev upp i sängen och ställde mig mellan hennes ben och tittade mellan hennes ben. Hon var röd och ordentligt svullen och nerkletad av litervis av sperma. Hon öppnade ögonen och sa ta mig nu jag älskar dig. Jag stoppade in kuken och började knulla henne. Sven och Erik ställde sig vid en varsin sida och smårunkade sina kukar över hennes bröst och jag vart mycket kåt över att se dom runka över henne. Det tog bara några minuter så gick det för mig. Jag sjönk ner över henne och hon slog sina armar om mig,sedan sa hon till grabbarna det är nog bäst ni åker hem, nu vi vill vara själv.

Efter fem minuter så hörde vi när dom slog igen dörren och Monica kramade mig och sa, nu vet vi hur det är och känns sedan får vi se vad som händer, sedan somnade vi i våra armar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *