Halloween

Vi hade planerat det mesta i förväg, var vi skulle sova över, vad jag skulle ha på mig under min korta kjol och några andra små saker. Min man hade frågat sin kompis om det var OK att vi lånade lite plats i deras soffa över natten, så vi slapp att köra hem dom tre milen mitt i natten. Plus att det hade betytt att en av oss hade varit tvungen att vara nykter, och det är ju inte så skoj när alla andra är lite berusade.

Mattias (som kompisen heter) svarade lite försiktigt att det skulle gå bra, han skulle bara kolla med sin nya tjej Tina eftersom det var hennes lägenhet som vi skulle sova i. Micke hörde i luren att även hon sade lite försiktigt ja på den frågan. Vi var lite undrande över varför dom hade tvekat över svaret, Tina var en ganska ny bekantskap för oss och vi hade aldrig varit hemma hos henne eftersom hon inte bor i samma stad som oss andra.

Micke tyckte i alla fall att hon var ganska söt. Hon var väl ca 170 cm och hade en snygg kropp med normal stora bröst pyttelite mage och en snygg häck som han uttryckte sig. Han tyckte att hon hade ett mysigt leende, och ett ”sug” i blicken, jag håller med om att hon såg bra ut men jag tycker att det var roligare att titta på Mattias.

Han är väl omkring 185cm vältränad kropp. Jag hade träffat honom förut på några fester innan jag träffade Micke, hans ögon brukade hamna i min u-ringning men det var jag van vid att killarna gjorde allt som oftast. Säg den kille som inte spanar in tjejers tuttar när dom har druckit lite. Fast mina ögon fanns bara på Micke på den tiden, fast det tog ett tag innan vi blev ett par, för vi var lite blyga mot varandra när vi blev ensamma.

Helgen kom och det blev dags för fest. Vi parkerade våran bil och gick till Tinas adress, ringde på och väntade på att dörren skulle öppnas. Tina öppnade och hälsade oss välkomna, så steg vi in i hallen. Vi hängde av oss våra jackor och gick in till Mattias som satt i vardagsrummet, nu förstod vi varför dom hade tvekat på vår fråga om att sova över. Tinas lägenhet var en 1:a med sovalkov utan draperi, och soffan stod en meter från hennes säng. Så det var inte så konstigt att dom tvekade lite. Själv tyckte jag att det skulle bli spännande då jag och Micke hade pratat om att ha sex i soffan, frågan var om vi skulle våga då den stod så nära sängen.

Vi gick iväg till festen vid sjutiden efter att ha suttit och druckit några öl, vi hade suttit och småpratat om ditt och datt och även kommit in lite på sex. Men vi hade inte avhandlat det så länge utan bara varit överens om att storleken har betydelse, men att det är förspelet som är det mest betydande för hur resten blir. Jag såg att Mattias satt och kollade på mina bröst, det såg även Micke men han bara log och blinkade med ena ögat åt mig. Han hade allt spanat in Tinas tuttar också hade jag märkt.

Jag blev lite upphetsad av att tänka på att en hand som inte var Mickes smekte mitt bröst sakta, och nöp försiktigt i min styva bröstvårta. Jag vaknade upp ur min fantasi av att dom andra reste sig upp för att gå.

Det blev lite trångt i hallen när alla skulle ta sina jackor, plötsligt kände jag en hand som smekte min mage och fortsatte uppåt till mitt bröst. Handen kupade sig över det och började massera det försiktigt, mina bröstvårtor reagerade direkt och svällde upp mellan handens fingrar. Micke tryckte sig mot min rygg och jag kunde känna hans hårda kuk mot min bak, jag förde bak min hand och klämde lite på hans stånd. Jag hörde hur han grymtade till tyst, i nästa stund var det min tur att gny till då han nöp till i min bröstvårta. Då märkte vi att det var knäpptyst och att Mattias och Tina stod och tittade på oss samtidigt som dom log, plötsligt började Micke skratta och vi andra föll in i det. Sedan öppnade Tina dörren och gick ut med Micke hack i häl Mattias tittade på mig och jag blinkade med ena ögat mot honom och log. Han blinkade tillbaka och log innan han vände sig om och gick efter dom andra.

Det var skumt i festlokalen så det tog ett tag för ögonen att vänja sig vid det, men sedan såg man alla utsmyckningar. Det var gravstenar, spindelväv, ansiktsmasker och sådana där saker som hör till halloween. Alla hade inte kommit ännu, men festen tycktes redan vara igång, folk stod i grupper och pratade och några dansade på det i ordning gjorda dansgolvet i rummet bredvid.

Eftersom vi inte kände så många så höll vi oss helst i Mattias och Tinas sällskap. Efter någon timma kände jag att det var dags att lägga på lite mer läppstift. Jag sa till Micke vad jag skulle göra och började gå mot toaletten, plötsligt kände jag hans hand kupa sig om mitt bröst och hur den kände på vårtan samtidigt som jag öppnade dörren till toan. Jag tittade ner på mitt bröst och fick se att det inte var Mickes hand utan Mattias. Micke stod bakom honom och stängde dörren och låste den.

– Vad tyckte du om hennes bröst? Frågade han honom.
– Det var stort och fast med en härligt styv vårta.

Det verkade som om Micke hade planerat allt utan att säga något till mig, först blev jag arg men det gick fort över när han kramade till på mitt bröst.

– Då ska du känna hur dom känns utan bh, sade han och drog upp tröjan över brösten.

Mattias blev röd om kinderna, men man såg att han inte ville missa någonting av vad som var på väg. Visste inte vad jag skulle tyckta om det hela, men så fort jag kände hur Micke lyfte brösten ur min bh kände jag att detta var inget jag ville missa. Han nöp och skruvade på mina hårda vårtor som stod rakt ut, kysste mig på halsen och frågade om det var ok att Mattias fick känna på dom. Jag nickade kort till svar att det var det.

Mattias ställde sig framför mig och lade sin hand på mitt bröst. Jag kände hur en ilning gick igenom kroppen när han kramade det.

– Tycker du om det? Frågade han.
– Mmmm… Var det enda jag kunde få fram.

Då kanske du skulle tycka om detta också, sa han innan hans tungspets började leka med vårtan.

Guuud vad skönt det var. Tungan virvlade runt vårtan samtidigt som han sög och knådade mitt bröst. Jag kände Mickes varma andedräkt mot min hals, han var upphetsad av att titta på oss. Min hand sökte sig upp mellan hans ben tills den hittade vad den sökte, där stod den rakt upp och hård som sten, och jag kände hur det bultade i den. Den var tvungen att komma ut i friheten tyckte jag och knäppte upp hans byxor och drog ner dom, likaså kalsingarna. Micke drog av mig min tröja samtidigt som Mattias hittade det andra bröstet. Jag tittade ner och såg att även han hade en ”bula” på byxorna, så jag förde fram min lediga hand och gned den mot bulan. Han stönade till och kramade hårdare om mina bröst. Jag frågade Micke om det var ok att jag släppte ut den.

– Jodå, bara du runkar oss samtidigt.

Så jag knäppte även upp hans byxor. Nu stod jag där med en kuk i varje hand och började långsamt att runka dom. Jag kände hur Mickes hand började sin vandring uppför mitt lår, gick över kanten på stayupsen och fortsatte hela vägen upp till troskanten. Väl där började han att smeka mig försiktigt. Mina safter hade blött ner mina trosor ordentligt vid det här laget. Så plötsligt kände jag hur trosorna drogs av mig, och hans fingrar började gå i cirklar över min klitoris, det hettade till i hela min kropp. Jag njöt av att bli tillfredställd samtidigt som jag runkade dom.

Utan förvarning böjde jag mig ner och tog Mickes kuk i munnen och sög på den i långa härliga drag. Jag kände hur Mattias kuk blev ännu hårdare i min hand, jag log för mig själv nu skulle dom bli förvånade. Släppte taget om Mickes kuk och bytte snabbt som ögat till Mattias som drog efter andan när min mun slöt sig runt hans praktfulla stånd. Micke blev helt galen, men som tur var av kåthet. Han drog upp min kjol och siktade in sig, vilken underbar känsla det var att få hans kuk i sig samtidigt som jag sög på en annan kuk. Han vet att jag tycker om att bli tagen bakifrån med ett bastant grepp om mina höfter. Mattias lekte med mina bröst medan jag sög på hans hårda kuk, hans kroppsspråk sade mig att han var nära nu. Vilket gjorde mig än mer upphetsad, och jag kände ilningarna komma i min kropp.

Micke ökade farten och jag kände hur han växte i mig. Jag sög som besatt och kände hur Mattias inte kunde hålla igen utan grymtade samtidigt som han sprutade i min mun, girigt sög jag i mig av hans laddning undertiden som min kropp skakade av den kraftigaste orgasmen jag fått. Min fitta kramade så hårt runt Mickes kuk den bara kunde, vilket resulterade i att höll hårt och krampaktigt i mina höfter, när han kom i långa härliga stötar långt inne i mig.

Vi log mot varandra när vi började klä på oss.

– Gud vad skönt det var, sa Micke.

Jag höll med om det. Och Mattias sa:

– Du suger lika bra som Tina du.
– Undrar vad hon säger när hon får veta vad vi har gjort?

Vi behöver väl inte säga något till henne, sa jag. Det sista jag ville var att bli ovän med henne.

– Orkar du med en omgång till? Frågade Mattias och tittade på Micke.
– Det är klart, svarade han. Frågan är om hon gör det, sa Micke och tittade på mig.
– Det var inte så jag menade, sa Mattias. Utan att vi kanske skulle kunna göra om detta fast med Tina istället. Om det är ok för Bodil förstås, dom tittade på mig.

Jag kunde ju inte neka min man någonting nu när han hade låtit mig få njuta så skönt.

– Det är väl ok, sa jag.
– Är du säker? Sa Micke.
– Ja, det är jag.
– För jag gör det inte ifall du inte vill, sa han.
– Jodå det är ok, men bara jag får höra om hur det var efteråt, sa jag och log emot honom.

Slut på del ett, fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *