Grannen och hennes kompis

Jag är 27 år och bor sedan min separation kvar i ett litet radhus. Min granne är ett par som är knappt 25 år där tjejen är blond med långt hår, blå ögon och ett attraktivt sätt. För någon vecka sedan var hennes sambo borta och hon satt och solade ute på sin lilla uteplats med en kompis som jag hade sett förut. En negress med ganska stora bröst och långt permanentat hår. Lena, som min granne heter, hade en mörkblå bikini medan Annika (negressen) hade en gul. Jag var och fixade lite ute på min egen sida och kunde väl inte låta bli att då och då slänga en blick på de solande tjejerna.

Helt plötsligt ringde det och Lena gick in i huset för att svara. Jag fortsatte och fixa och dona lite på min sida men så reste sig Annika och kom över till mig.

– Vad sysslar du med? Frågade hon.
– Tja…Lite småsaker, svarade jag. Klipper lite kring altanen och så.
– OK. Visst var det du som hade separerat?
– Jo. Men det är ju snart ett halvår sedan.
– Så nu är du lös och ledig igen? frågade hon med ett leende.
– Jo det kan man väl säga svarade jag.
– Kanske du kan bli intresserad av mig? Frågade hon och tittade mig djupt i ögonen.
– Det skulle kanske inte vara omöjligt sade jag osäkert.
– Gillar du min kropp? Frågade hon och började smeka sina bröst utanpå bikinin.
– Självklart sade jag. Jag kände hur det styvnade i mina shorts.
– Vill du smeka brösten?
– Mmm sade jag och sträckte fram handen och smekte henne utanpå hennes bikini. Jag stack in handen i bikinin och smekte hennes bröst under den….
– Gud vad kåt jag är stönade Annika och knöt upp sin bikini.

Jag böjde mig fram och slickade hennes bröst. Sög på hennes vårta. Hon sträckte ned sin hand och smekte mitt stånd utanpå shortsen. Jag sög och slickade hennes bröst. Hon stack ned sin hand i mina shorts. Runkade sakta min kuk. Sedan knäböjde hon framför mig och drog ned shortsen. Hon tog min kuk djupt i sin mun. Åååh stönade jag. Hon kunde verkligen suga kuk. Jag smekte henne i hennes hår medan hon sög min kuk i långa drag. Ibland lekte hon med tungan på kukhuvudet.
– Det är så skönt, stönade jag.
– Jag älskar din kuk svarade hon och fortsatte suga.
– Lägg dig ned sade hon sedan.
Jag lade mig ned och hon tog av sig sina bikinitrosor och sänkte ned sitt sköte över mitt ansikte.
– Slicka mig stönade hon och jag förde in min tunga i hennes fuktiga fitta.
Jag tungknullade henne medan jag sakta smekte hennes klitta med ett finger. Hon stönade och tog min kuk i sin mun och fortsatte. Det var så underbart och så skönt. Efter ett tag förde jag in ett finger i hennes fitta. Pullade henne medan jag sög på hennes klitta. Hon var så våt.
Efter ett tag reste Annika på sig och sade:
– Visst har han en fin kuk?

Jag tittade upp och såg Lena sitta i en av mina solstolar med benen brett isär och trosorna dragna åt sidan. Hon nickade och tittade på oss medan hon gned sin rosa klitta.
Synen gjorde mig ännu kåtare och jag tittade på Lena medan Annika förde min kuk mot sin fitta och sakta sjönk ned med ett stön. Hon red mig långsamt och stönade för varje gång min kuk gick i botten av hennes trånga våta fitta. Jag tittade som förhäxad på Lena som fingerpullade sin fitta. Det glänste om hennes fingrar. Annika red mig fortare. Hennes tunga bröst studsade upp och ned. Hon stönade högre. Jag kände hur jag började närma mig utlösning. Lena reste på sig och gick fram till oss. Annika reste på sig från kuken så Lena tog tag i den och började runka den och suga.
– Åååhhh. Stönade jag. Så skönt! Så nära. Hon sög fortare och fortare. Annika hade också tagit plats vid kuken.
– Nuuuu…Stönade jag och sprutade min sats i Lenas mun. Snart drog hon ut kuken så lite av sperman hamnade i hennes ansikte. Hon tittade på Annika och de började kyssas och leka lite med min sperma.
– Åh gud så härligt sade jag. Det här är det bästa jag varit med om.
– Du tror väl inte att du är färdig redan? Log Lena och började suga min kuk. Annika ställde sig bakom Lena och började smeka hennes fitta. Min kuk reste sig snabbt och Lena sög som en gudinna. Ibland tittade hon mig djupt i ögonen medan hon slickade efter min redan hårda kuk. Snart så ställde hon sig med särade ben över mig och sjönk ned över min kuk.

– Åååh guud! Vill ha din hårda kuk djupt inne i min fitta, stönade hon. Annika dinglade med sina bröst över mitt ansikte. Jag sög och slickade brösten medan Lena red mig allt vildare.
– Har du provat detta? Frågade Lena och tittade på Annika. Jag såg hur Lena reste sig upp och förde kuken mot sin stjärt. Sakta gled min hårda kuk in i hennes trånga stjärt. Det var så underbart skönt. Hon red mig sakta med kuken i stjärten. Annika böjde sig ned och slickade Lenas fitta.
– Ååååh guuud så härligt! Stönade Lena. Hon red mig fortare.
– Jaaaa….Nuuuu…Skrek Lena. Kommer jag….

Hon skakade genom sin orgasm men snart sade Annika:
– Nu vill jag också prova. Hon ställde sig på alla fyra med stjärten i vädret.
Jag gick fram mot henne och stötte in kuken i hennes stjärt. Jag knullade henne med långa stötar i stjärten medan hon stönade högre. Lena lade sig under henne och började pulla hennes fitta och slicka klittan. Jag knullade henne hårdare, fortare. Helt plötsligt skrek Annika ut sin orgasm. Jag stötte kuken ett par gånger till i hennes trånga stjärt och drog ut den. Med ett stön sprutade jag hela min sats i Lenas ansikte. Hon slickade girigt i sig min sperma. Sedan sjönk vi ihop på min altan.
Vi låg bara stilla i en hög en stund men snart så reste sig tjejerna och började ta på sig sina bikinis. Vi pratade lite och kom fram till att det här var nog inte sista gången som Annika kom på besök till Lena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *