Knullade uthyrare vid visning av lägenhet

Var och kollade på en lägenhet igår. Var på plats i god tid, och stod utanför trappuppgången och väntade ett bra tag. Några minuter kommer dock uthyraren cyklandes, hon har en väldigt kort kjol på sig och medans hon kommer emot mig får jag en bra titt på hennes vita spetstrosor medan hon trampar. Och jag känner hur det redan börjar resa sig i byxan. Uthyraren kliver av och hälsar. Och säger kort därefter att jag är den enda som är anmäld till visningen. Så jag håller upp dörren och låter henne gå upp först i trappen. När jag går bakom, ser jag hur hon vikar på sin rumpa och genom den genomskinliga kjolen ser jag att de vita spetstrosorna hon har på sig är i string. Nu står det fullt upp i byxan.När vi knackar på, är den som ska bli av med lägenheten inte hemma. Vi kliver därför både på och jag börjar titta runt i de olika rummen. Medan jag går runt, sneglar jag på uthyraren och ser att hon även har på sig en vit spets-bh, som även den syns genom hennes genomskinliga topp, och hur hennes stora tuttar fyller ut den väl.

Hon frågar efter ett tag om jag är intresserad, jag tvekar lite och säger att de är mycket som behöver renoveras innan inflytt. Då avbryter hon mig, och säger “jag menade inte lägenheten, jag menade utav mig, och ger mig en flörtig blinkning. Jag stammar fram ett “ja” och hon svarar “ja jag har märkt hur du har tittat på mig ända sen jag kom, och din stora bula i dina byxor avslöjar dig också.
Hon sätter sig därefter ner på knä, drar ner min gylf, och tar tag i min nu stenhårda kuk, och medan hon runkar den, stoppar hon in den i hennes mun, och börjar suga den upp & ner, och leker med sina fylliga läppar & tunga på mitt ollon. Hon stönar njutningsfullt och säger att “den här kuken behöver jag, knulla mig nu hårt i munnen. Och jag börjar hårt penetrera hennes läppar & mun & kör in min kuk så långt in det bara går. Tills hon börjar klökas & dränker min kuk med saliv.
Jag tar ut min kuk, medan hon samtidigt tar av sig sin top & vita spets-bh & låter sina naturliga stora tuttar visas fram i all sin prakt. Hon ber mig snabbt “runka din stora kuk mellan mina tuttar”. Jag gör likadant som innan & börjar penetrera min kuk fram & tillbaka mellan hennes bröst, samtidigt som jag då och då, daskar till hennes bröstvårtor med kuken, så att det stänker hejvilt.
Efter ett tag drar hon mig vidare till sovrummet och kastar mig ner på sängen. Hon tar sakta av sig sin korta kjol & låter mig se hennes underbara vita spetsstringtrosor, vänder sig om & börjar skaka på sin perfekta stora rumpa, medan jag runkar i sängen. Sen kliver hon ner i sängen, böjer mig bakåt och för därefter undan sina stringtrosor till sidan & för långsamt in min stenhårda kuk djupt inuti hennes dyblöta trånga fitta & hon börjar rida mig och föra sina fitta upp och ner. Jag hinner aldrig fråga om någon kondom, och är så kåt att jag inte bryr mig, grabbar tag i hennes dallrande skinkor & börjar pumpa henne så hårt jag kan. Hon börjar stöna njutningsfullt och säger “knulla mig hårdare, jag är din hora, nu vill jag att du knullar mig i röven”
Hon reser sig sedan upp, vänder sig om, och för sedan in min kuk i hennes rövhål. Jag känner hur jag kommer djupare & djupare in, och hur hennes ringmuskel sluter sig hårt runt min kuk och hon börjar rida mig ännu vildare än innan. “Jag är din hora, knulla mig , knulla mig, jag vill att du kommer inuti mig”.
Jag börjar pumpa hennes röv ännu hårdare och känner hur jag är på väg att komma. “Jag kommer, jag kommer”. Då reser hon sig snabbt upp och innan jag hunnit reagera har hon fört in min kuk djupt inuti hennes tighta våta fitta och sekunden efteråt pumpar jag & fyller henne full med sperma så djupt inuti henne jag bara kan. Hon skriker “fyll mig med din sperma, jag är din hora”.
Efteråt är vi båda två tysta, medan vi klär på oss. Jag vågar inte säga någonting, men tänker på att jag just precis kanske har gjort henne gravid. När vi är på väg ut ur lägenheten, tar hon tag i min arm & säger “jag är gärna din hora igen, och du behöver inte oroa dig, du kan komma inuti mig så ofta du vill, min man är helt ointresserad, ring mig”. Sedan springer hon iväg ner för trappan och cyklar iväg.
Jag står ensamt kvar i trappuppgången och tänker “oops” och “vad fan hände just precis”.
Frågan är om jag ska ringa henne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *