Grannen

Det var en dag som alla andra. Långtråkigt och ensamt. Jag hade blivit arbetslös sen en månad tillbaka och tyckte att livet kändes trist. Jag låg hemma i sängen och läste en bok. En bok som handlade om förbjuden kärlek. Jag kunde inte låta bli att tänka på min egen situation.

Sen två år tillbaka hade jag ett förhållande med min granne. Han var gift och hade barn och jag hade min sambo och barn. Vi visste att det var fel men kunde inte styra över våra känslor.

Vi hade inte möjlighet att träffas så ofta men när vi väl träffades så njöt vi i fulla drag.

Den här gråa trista dagen låg jag där och läste och kände hur mycket jag saknade honom. Jag slöt mina ögon och tänkte på hans sätt att förföra mej och på hans sexiga kropp. Jag kände hur kåt och sugen jag blev. Jag saknade honom verkligen men jag visste att han förmodligen skulle vara på jobbet vid det här laget. Jag började smeka mej själv. Slickade lite på fingret och drog upp tröjan och smekte mej själv på bröstvårtorna. Något som gjorde mej otroligt upphetsad. Jag gled ner med handen innanför trosorna och kände hur varm och våt jag var i mitt sköte. Jag började smeka min klitoris. Det var skönt. Men jag ville ha mer. Jag gick upp för att hämta min trogna vän. En dildo som jag köpte på ett sexparty en gång i tiden. Det är väl inkörd och jag har lärt mej hantera den på bästa sätt.

Jag la mej i sängen och smorde in min dildo med ett glidmedel som smakade och luktade persika. Jag slog igång vibratorn och gled med den lite över bröstvårtorna först och sen ner till min nu dunkande klitoris. Jag drog den upp och ner över den känsliga delen en stund. Tills jag kände att jag inte kunde behärska mej. Då särade jag på benen ännu mer och tryckte in den i den våta fittan. Jag hörde riktigt hur det smackade trots att det brusade rätt högt från vibratorn. Jag behövde inte hålla på länge förrän jag fick den efterlängtade orgasm. Jag kved och skakade en stund innan jag blev helt avslappnad och kände mej fullständigt harmonisk och lugn. Jag drog ur dildon och lutade mej tillbaka mot kudden. Jag blundade och tills slut råkade jag somna.

Jag vaknade till av ett ryck när jag helt plötsligt kände nån som startade min dildo. Jag blev rädd och slog upp mina ögon i fasa. Till min förvåning och stora glädje var det min efterlängtade granne som stod bredvid min säng. Han sa: ”Jaså, du bedrar mej din rackare” och så höll han upp dildon. Jag svarade att jag hade saknat honom så mycket så jag var tvungen. ”Men nu är jag här”, sa han.

Han knuffade bort mej en bit och la sig bredvid mej. Vi kysstes hett och kramades länge innan jag sakta började knäppa upp hans knappar i skjortan, en efter en. Jag tog av han skjortan och njöt av hans vackra bringa. Jag lutade mej över honom och började suga på hans bröstvårtor, jag gled ner med tungan och cirkulerade runt hans navel och sen vidare ner till hans härliga styva hårda kuk. Jag kysste honom längs roten och sen drog jag med munnen längs kuken. Jag gled in under och slickade hans rakade pung. Jag slickade lite på hans ollon och började sen sakta ta in hela kuken i min mun. Jag sög och han njöt. Jag slutade tvärt när jag kände att det snart skulle gå för honom om jag fortsatte. Istället la jag mej ner och lät honom ta hand om mej på hans underbara sätt. Han drog av mej tröjan, det enda plagg som jag hade på mej. Han slickade, nafsade och sög på mina bröstvårtor. Jag kunde knappt behärska mej. Han kröp ner mellan mina ben och började slicka mej på insidan av låren, drog med tungan uppåt mot min hungriga fitta. Han drog försiktigt med tungan över mitt sköte som om den var gjord av porslin. Vid det här laget stönade jag högt och ville bara att han skulle stoppa in sin hårda kuk i mej. Han tryckte in tungan i mej. ”Mmm, smakar persika”, sa han. Jag hörde knappt vad han sa. Jag kved och bad honom stoppa in kuken och knulla mej. Men istället förde han in ett finger och började jucka. Jag var nära en orgasm nu men jag kämpade in i det sista. Då äntligen, tog han sin stora svällda kuk och styrde in den i mej. Jag tryckte hela mitt organ mot honom och klamrade mej fast och började jucka i ett rasande tempo. Jag kunde inte längre håll mot min orgasm och inte han heller. I det ögonblicket brydde vi oss inte om omvärlden utan vi stönade, skrek och släppte ut våra lustar och kom tillsammans i en gemensam efterlängad orgasm. Vi var ETT, äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *