Min man och jag

Min man heter Tomas, är 40 år, jag heter Anita och är 36 år, 172 lång, 68-70 kg tung, och enligt andra sitter kilona på rätta ställena, speciellt mina bröst har fått mycket vikt, storlek D en ändå fasta vilket gör att jag inte brukar använda behå.

Jag träffade Tomas för 10 år sedan, efter ett år gifte vi oss.

Vi träffades via en kontaktannons, det var Tomas som sökte en ”undergiven och lydig kvinna” Jag har alltid tänt på att vara undergiven, lydig och utnyttjad kvinna, det upptäckte jag när jag var 18 år och var ihop med en kille som efter att vi hade grälat la mig över sitt knä och ”läxade upp” mig.

Vi gjorde slut och jag hade många killar, men det var ingen som kunde tillfredsställa mig. En gång blev jag tillfredsställd, det var en sommar när jag gick genom ett skogsområde på väg hem efter en fest, det var varmt så jag hade bara en kort, kort klänning och ett par stringtrosor på mig. Plötsligt dyker det upp tre killar som sliter av mig klänningen och trosorna så häftigt att dom går sönder, sedan våldtar dom mig en efter en, det gick två gånger för mig när dom höll mig i ett fast grepp och turades om att knulla mig. Då förstod jag vad jag skulle söka efter, jag tände på att vara lydig och bli utnyttjad.

Jag provade några killar, men det fanns ingen kärlek innan jag svarade på Tomas annons, jag blev jättekär direkt jag såg honom. Ett år efter att vi träffats och vi kommit på att vårt sexliv stämde exakt och vi verkligen älskade varandra så gifte vi oss. Vårt sexliv är det inte många som skulle vilja dela, det är nämligen Tomas som bestämmer helt och fullt, han behandlar mig utan minsta respekt.

Han kan ”låna ut” mig till vilt främmande karlar, han kan sälja mig som en hora, han binder och piskar mig, jag är med andra ord hans ägodel som han kan behandla hur han vill och jag älskar det. Det var bakgrunden, nu skall jag berätta om några olika situationer som är lite extra och som vi båda tänt otroligt på.

Vi bor i Göteborg, Tomas har ett mycket välbetalt arbete och jag har fullt upp med att hålla huset och trädgården i skick, en dag ringde Tomas hem och sa till mig att ta på den svarta klänningen, det är en klänning som slutar precis där skinkan byter namn till lår samt har slits på båda sidor. Den är mycket djupt urringad, ända ner till naveln och ryggen är helt bar, mina bröst syns tydligt och tyget är av ett mycket tunt material.

När han kom hem sa han.

– Vi ska åka till en sväng till centrum.

Han svängde in på en liten gata i centrum och stannade. Vi gick in bakvägen i en porraffär, det var en affär som vi ofta hade varit och handlat olika sexleksaker i, vi hade blivit bekanta med ägaren, vid flera tillfällen hade även han knullat mig tillsammans med Tomas.

– Vad ska vi köpa här, frågade jag.
– Vi ska inte köpa något, jag var här innan idag och då frågade Kurt (ägaren heter så) om jag visste om någon tjej som ville vara med i kväll, dom skulle ha visning på olika leksaker, och jag sa att du ställer upp, älskling.

Kurt kom fram och hälsade på Tomas.

– Jaså det är du som skall vara kvällens attraktion i kväll, sa han till mig och klappade mig på baken.
– Tydligen, jag vet inte vad som gäller men det blir säkert bra.
– Jag har fått in en del nya saker, men det är bara olika redskap att binda kvinnor i, men..
– Vadå, men? frågade Tomas.
– Jag ska ha en visning där kunderna får prova sakerna, på riktigt alltså.
– Det är ok, Anita ställer gärna upp det, sa Tomas.

Dom pratade en stund och tillslut sa Tomas.

– Nu tar Kurt hand om dig, jag sätter mig bland publiken, och du vet vad du kan göra med henne, eller hur Kurt sa han.

Det kommer fem herrar från olika klubbar som ville prova innan dom köper, det kan bli ganska hårda tag och det sitter redan ett femtiotal i publiken, jag har mailat ganska många av mina kunder, är det ok? frågade Kurt en gång till.

– Du får låna henne hela kvällen och du kam använda henne som du vill, du vet att hon tål en hel del så du behöver inte vara aktsam, sa Tomas och gick ut till publiken.

Kurt tog tag i min arm drog mig upp på scenen där redskapen stod, ridån var nere men det hördes att det var mycket folk.

Det var tre olika redskap, en bestod av två stålrör, ca 2 meter långa med ett antal öglor i, rören satt fast på en ställning med en stor delbar ring i mitten. Kurt visade och förklarade att personen kunde bindas fast som ett kryss och ringen låstes runt midjan, sedan kunde man snurra runt och personen kunde ställas i olika läge, allt från stående till liggande antingen på rygg eller mage.

– Dom andra redskapen får vi titta på sedan för nu kommer kunderna, du kan dricka vin om du vill sa han och försvann.

Ett annat redskap kände jag igen, det var en stupstock, men den hade mer ställningar.

Under tiden som jag väntade drack jag ett par glas vin, efter en stund kom Kurt tillbaka med fem karlar. Kurt presenterade mig som kvällens försökskanin, dom brydde sig inte om att hälsa en gång.

Kurt gick ut och talade om för publiken att dom i kväll skulle få vara med om något särskilt.

– Ni kommer att få se hur nya redskap skulle provas och att dom skulle användas på en kvinna.

Ridån gick upp, publiken applåderade, den första ställningen drogs fram och två karlar lyfte upp mig, dom andra låste fast mina armar och ben i läderremmarna och ringen låstes fast runt min midja.

Nu satt jag fast som ett kryss, Kurt kom fram och visade hur ställningen kunde dras isär och skjutas ihop så att ”slavinnans” armar och ben kunde dras isär efter tycke och smak. Han drog några gånger och mina armar och ben åkte ihop och isär. När han dragit isär ställningen ganska mycket låste han fast den, sedan släppte han loss en sprint i sidan och sa.

– Vidare kan man snurra runt så att man kan få ”slavinnan” i vilket läge man vill.

Nu snurrade han sakta runt den och när jag hängde upp och ner åkte klänningen ner och hela mitt underliv var bart, trosor hade jag som vanligt inte, Tomas har förbjudit mig att använda trosor.

– Ta av klänningen, ropade Tomas och resten av publiken höll med och genast slet Kurt av mig den.

Nu visade Kurt hur man kunde låsa ställningen i vilket läge som helst och hur man sedan kunde knulla mig i vilket hål som helst.

– Visa det då, skrek Tomas och publiken höll med igen.

Då klär två av karlarna av sig, Kurt vrider ställningen så jag kommer på rygg, han stoppar in ett finger i fittan, håller upp det för publiken och säger att ”slavinnan” är redo. Så tränger en kuk in i fittan, sakta trycks den in i min våta, kåta fitta.

– Aaaahhhh, jag stönar högt och genast får jag en kuk i munnen.

Nu stöter dom sina kukar i mig och han som knullar min mun trycker in kuken så långt i munnen att hans pung hela tiden daskar mig i ansiktet.

Dom var tydligen kåta också för det tog inte lång stund innan jag känner hur kuken i munnen växer lite till och han fyller min mun med varm go sperma. Jag stönar högt, sväljer så gott jag kan men en del rinner på mina kinder, då trycker den andre in kuken i fittan och sprutar den full.

Samtidigt som kuken sprutar fittan full och jag sväljer sperma får jag min första orgasm.

Dom tog ner mig och nästa redskap kom fram, det var ett kraftigt nät som man kunde binda fast ”slavinnan” i, antingen med magen ut eller med ryggen ut.

– Men det redskapet är inget särskilt utan vi ska titta på stupstocken istället, sa Kurt.

Jag fick lägga min hals och mina armar i försänkningarna och överdelen sänktes ner och låstes fast. Sedan visade han hur man kunde låsa fast benen i rörliga rör som kunde ställas olika beroende på om man ville att ”slavinnan” skulle stå bredbent eller inte, vidare kan man föra upp denna så hon inte kan sänka baken, sa han och fällde upp en halvrund bräda under magen.

Han drog isär mina ben och klappade min bak när han sa att:

– Nu kan man antingen knulla henne i fittan, munnen eller röven, eller så kan man smiska hennes bak och hon kan inte göra något åt det, om hon skulle skrika för mycket så sätter man in en sådan här i munnen, sa han och tryckte in en kulla i munnen som han knöt fast i nacken.
– Så! nu är hon färdig för behandling, sa han och smiskade till min bak så det sved.

Nu hände saker bakom mig som jag inte kunde se men ganska snart märkte jag vad som skedde.

”Klatsch, klatsch” den ena smällen efter den andra träffade min oskyddade bak. Under publikens jubel smiskades min bak och en svidande värme spred sig mot fittan. Jag ryckte till varje gång piskan träffade, mina bröst gungade våldsamt i takt och jag skrek rakt ut men det hördes inte så mycket på grund av kullan i munnen.

Så slutade smiskandet, kullan togs bort och Kurt sa:

– Är det någon i publiken som vill titta närmare på slavinnans randade bak så är ni välkomna upp.

Nu blev jag ännu kåtare när större delen av publiken kom upp på scenen och gick ett varv runt mig, många kunde inte låta bli utan att klatscha till min bak en gång till med handflatan, varje gång ryckte jag till och ett stönande kom från mig.

– Är det bra? frågade Tomas när han gick förbi i den långa kön.
– Aaahoo ook, var allt jag orkade stöna fram för nu var min andra orgasm nära.

Då säger Tomas till Kurt:

– Jag har sett att det finns tyngder att hänga i brösten, vore inte det lämpligt när hon sitter fast så här, brösten hänger ju rakt ner.

Kurt höll med och hämtade två tyngder, han satte fast dom med klämmor i mina bröstvårtor som var stora som hallon, jag var sååå kåt nu av allas tittande och klappande. Nu ville dom tre andra kunderna tydligen knulla av sig för snart hade jag en kuk i fittan och en i munnen som knullade mig, nu gungade tyngderna villt och det drog och slet i mina bröst. Det kom bara ett gurglande från mig när fittan drog ihop sig i orgasm samtidigt som jag fick svälja sperma för andra gången i kväll.

När även min fitta fått ta emot sperma bytes kuken i fittan ut men den femte karl’n ville knulla min röv.

– Aaahhhhhh, jag stönade högt och publiken jublade när han sakta tryckte in kuken i baken.

Sakta gav ringmuskeln vika och tillslut var hela kuken långt in i röven på mig. Nu var jag kåt igen och ville smeka min klitta men mina armar satt ju fast så det gick inte.

– Ska vi fråga slavinnan hur hon upplever det hela, sa Kurt och kom fram med en mikrofon till mig.
– Aaahhh ooo det ärrrr underbaaaaart men jag kommerrr inte åt attt smeka min kliiiiitta, stönade jag i högtalarna.
– Har du fått nog eller kan någon mer komma upp på scen och knulla dig, frågade han.
– Jaaaa merrrrr, stönade jag högt i mikrofonen samtidigt som jag kände hur kuken i röven trycktes långt in och sprutade röven full av sperma.

Jag hörde hur det rasslade bland stolarna bakom mig och flera kom upp på scenen. Ni kan bilda två köer, en som vill knulla henne i munnen och en kö för dom som vill knulla hennes fitta eller röv, sa Kurt.

Nu började ett knullande som jag inte trodde var sant, under ett par timmars tid hade jag ständigt två kukar i mig, jag tappade räkningen ganska snart men Tomas sa att förutom dom fem kunderna var det 38 karlar som knullade mig den kvällen, alltså hade jag blev jag knullad av 43 karlar på tre timmar, det enda jag lyckades hålla koll på var mina orgasmer, jag fick fem stycken.

Dom flesta som knullade mig bakifrån, antingen i fittan eller röven kunde inte låta bli utan att smiska min bak samtidigt. Dom första som knullade mig i munnen kunde jag svälja men sedan var jag tvungen att spotta ut det, jag var mätt.

Mina ben och en stor fläck på golvet var täckta med sperma, det rann sperma konstant ur mina båda hål och min bak brände som eld hela tiden.

Jag hade svårt att gå och sitta ett par dagar efter den behandlingen, även mina bröst var ömma efter att tyngderna hängt och gungat i bröstvårtorna större delen av kvällen, men Kurt sålde redskap för mycket pengar så det var inte bara jag som var nöjd med kvällen.

Hälsningar från en genomknullad Anita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *