Han Håller Fast Mig Och Sprutar I Min Mun

Det är sent på kvällen, alldeles mörkt ute äntligen sitter jag på pendeln på väg hem, arbetsdagen har varit stressig och lång. Och jag är ensam i vagnen. Försöker läsa i boken som ligger i knäet men kan inte koncentrera mig. Lutar huvudet bakåt mot ryggstödet och blundar, tankarna snurrar ohjälpligt efter ett tag iväg mot sex. Det var länge sen jag fick något nu, något annat än bara lek med dildon ensam framför porrfilm på datorn och jag saknar verkligen att få kuk i mig. Lägger ena handen mellan benen, smeker lätt utanpå kjolen, har inga trosor under, och en pirrande, surrande känsla stiger inom mig. Smeker ena bröstet med andra handen, känner hur det rinner till mellan benen, jag börjar bli riktigt kåt. Tänker på den mysige killen som är tågvärd på pendeln, hur han brukar kika på mig när jag kliver på, och jag fantiserar om hur det skulle kännas om han smeker mig.

Kollar att jag fortfarande är ensam i vagnen och sticker sen in handen under kjolen, drar långsamt med fingrarna längs springan, jag är så våt att den öppnar sig direkt. Boken ramlar och slår i golvet men jag struntar i det, är helt och hållet inne i min egen värld. Börjar långsamt pulla mig med ett finger samtidigt som jag stoppar ner andra handen i blusens urringning och smeker bröstvårtan. Den är liten och hård och när jag rullar vårtan mellan fingrarna går det som en våg från vårtan ner till fittan och jag kör in två fingrar. Sjunker ner lite i sätet, särar på benen och blir kåt av att vem som helst skulle kunna se min fitta nu om de kom in i vagnen. Knäpper upp några knappar i blusen så att brösten blir fria, rullar ena vårtan hårt mellan fingrarna medan jag masserar klittan. Ser ner på mina bröst, dom är stora och mjuka, greppar ena bröstet och böjer mig ner, suger in vårtan i munnen. Jag är riktigt våt nu, börjar tänka på tågvärdens kuk, undrar hur den ser ut. Tänker att jag vill suga den medan jag smeker mig själv, låta honom knulla min mun medan han tittar på när jag pullar. Det smaskar när jag pullar nu och när jag biter till i bröstvårtan stönar jag högt, fantiserar om att det är killen som suger på den medan jag suger av hans härliga kuk. Pullar snabbare, sträcker ner den andra handen och masserar klittan samtidigt, tänker på hur han skulle slicka min klitta, suga på den, att det är hans fingrar som pullar mig. Jag känner hur orgasmen sakta närmar sig, smeker fortare, hårdare nu och sen exploderar allt i en miljon färger och omvärlden försvinner. Orgasmens vågor slår genom kroppen på mig och jag stönar högt, glömsk av var jag är nånstans. Sakta kommer jag till sans, hör hur någon flämtar och jag slår upp ögonen… framför mig står han, tågvärden! Åååh, gud, vad ska jag göra nu?!

Han är rosig om kinderna, andas lätt flämtande med öppen mun och jag kan inte hejda blicken, den drar sig neråt och ser bulan innanför byxorna. Biter mig i läppen, ser honom i ögonen, sen börjar jag långsamt smeka mig igen. Skrevar lite till med benen, jag vet att kjolen ligger upp rullad över midjan på mig, vet att han kan se allt. Han låter blicken vandra ner mot mina bara bröst, fortsätter neråt och när blicken når min våta, halvt rakade slida drar han häftigt efter andan. Jag rullar lätt på höfterna medan jag fortsätter att smeka mig, killen kommer närmare och börjar smeka sig själv utanpå byxorna. Han glider tyst ner på sätet mitt emot mig medan han tittar på mig, som för att kolla att det är okej att han sätter sig där, jag nickar snabbt en gång. Slickar mig runt munnen och bestämmer mig direkt, innan jag ångrar mig. Med blicken fast i hans sjunker jag ner på knä på golvet, tar hans händer och lägger dom på varsin sida om honom, mot sätet. Ser utmanande på honom, låter honom förstå att han inte får flytta på händerna och jag ser hur kåt han blir av det. Lägger händerna på hans bröstkorg och låter de sakta vandra neråt, tills de kommer till gylfen. Knäpper upp knappen, drar ner blixtlåset och jag ser hur han vill hjälpa till, vill att jag ska befria hans kuk. Ser honom i ögonen medan jag långsamt drar ner byxorna lite, sticker in ett finger innanför linningen på kalsongerna och drar lätt med det precis innanför kanten. Aktar mig för att nudda kuken, smeker lätt med fingret fram och tillbaka ett par gånger, sen drar jag långsamt ner kalsongerna så att kuken står fritt. Den är riktigt hård och ollonet glänser av försatsen, slickar mig om munnen, jag är så sugen på den. Medan jag ser honom i ögonen närmar jag mig sakta, sen slickar jag långsamt upp försatsen. När jag suger in ollonet i munnen drar han snabbt efter andan, lägger sina händer om mitt huvud och försöker trycka ner min mun över kuken. Jag släpper kuken direkt och lyfter bort hans händer, tittar strängt på honom, låter honom förstå att jag inte fortsätter om han inte håller händerna borta. Han stönar högt och för säkerhets skull håller jag kvar hans händer, lägger dom på sätet med mina över, håller fast dom, innan jag vänder mig mot kuken igen. Slickar den långsamt längs skaftet, ner mot pungen, suger in en kula i munnen. Hela tiden håller jag fast hans händer, jobbar bara med munnen. Nafsar lätt i pungkulan och njuter av att höra han flämta. Låter tungan vandra uppåt igen, slickar lite extra över strängen på baksidan av ollonet och sen sluter jag läpparna runt toppen. Stannar till en kort stund, ser på honom, han lutar huvudet bakåt och blundar, jag älskar att ha den här makten över honom. Så suger jag helt plötsligt in hela kuken i munnen, läpparna slår mot roten på honom och han stönar högt och börjar jucka i min mun. Jag slutar direkt och bara andas på honom, ser upp mot honom och när han slår upp ögonen och tittar på mig blir jag så kåt. Hans ögon är alldeles svarta och blanka av lust, och jag kan inte låta bli längre.

Snabbt reser jag mig upp, sparkar av mig skorna och kliver upp i sätet, grenslar honom, ställer mig på knä över hans kuk. Med händerna om ryggstödet sjunker jag ner över honom, låter kuken själv hitta sin väg in i fittan, den glider lätt in mellan läpparna. Sen tar det emot lite, är länge sen jag hade kuk i mig så jag är härligt trång. Han lägger sina händer på mina höfter och trycker ner mig över honom, lyfter mig så kuken nästan glider ut och trycker så ner mig igen samtidigt som han juckar emot. För varje gång kommer han lite längre in, det smaskar rejält om fittan och jag blundar och njuter. Jag saktar ner farten, reser mig lite och låter nästan ollonet glida ut, väntar en liten stund, gungar lite upp och ner så att bara ollonet rör sig inuti mig och sjunker sen snabbt, hårt ner och han går äntligen ända i botten på mig. Jag rider honom hårt och för varje gång han går i botten på mig gnuggar jag klittan mot honom. Mina bröst studsar framför ansiktet på honom och jag tar tag i huvudet, tvingar honom att suga på brösten, håller fast hans huvud så han inte kan kommer nånstans. När han biter tag i ena vårtan kan jag inte hålla emot längre, orgasmen sveper som en våg genom kroppen och jag kommer hårt över hans kuk, stönar högt av njutning medan fittmusklerna kramar kuken. Sjunker ihop i famnen på honom, lägger huvudet mot axeln och pustar ut ett par sekunder. Sen kliver jag av honom och det smackar om oss när kuken glider ur mig. Vänder mig om, ställer mig bredbent och tar tag i sätet mitt emot, ser mig över axeln och vickar inbjudande på baken. Jag ser vilken effekt det har på honom, han stirrar på min våta fitta medan han reser sig, sen tar han ett rejält tag om mina höfter och kör in kuken direkt. Det smackar härligt om oss varje gång han dunkar i botten på mig, jag juckar emot, vill att han tar mig hårdare, fortare. Han trycker hårt med händerna på lårens utsida, visar att han vill att jag ska föra ihop mina ben så fittan blir riktigt trång, och jag flyttar ihop fötterna. Han smeker mig över baken och ryggen, böjer sig fram och greppar tag om mina bröst. Kramar och masserar dom samtidigt som han ökar takten, knullar mig hårt och snabbt, och när han rullar båda vårtorna mellan fingrarna kommer jag igen. Nu orkar jag inte hålla mig uppe längre, sjunker ner mot sätet, men vill ju fortfarande ha mer, vill att han ska spruta i mig. Får syn på bordet, han ser min blick och leder mig dig, lyfter upp mig så jag sitter längst ut på bordskanten. Med händerna på mina höfter ser han mig i ögonen, jag bara nickar, orkar inte annat. Han tar tag i mina ben och lägger upp dom på sina axlar, sen kör han snabbt och hårt in kuken i min nu plaskvåta fitta. För varje gång han kör in kuken går det som en stöt genom mig, han tar mig hårt och fort på bordet, jag känner att han är nära att komma nu. Jag svänger ner benen från axlarna och låser dom runt ryggen på honom, manar på honom att komma i mig. Han sväller lite till inuti mig, han kommer åt min g-punkt för varje stöt, och när han knådar mina bröst är jag på väg att komma igen. Precis när han matar mig full med sin säd kommer jag med honom, och vi skriker båda ut våra orgasmer, jag kramar den sista säden ur hans härliga kuk med mina fittmuskler. Han faller ihop över mina bröst, vi andas tungt båda två och är våta av svett. Långsamt kommer vi tillbaka till verkligheten, han lyfter mig av bordet med sina armar och sätter ner mig på golvet och tar sina händer på varsin sida mitt huvudet.Samtidigt som han tvingar mitt huvud mot hans kuk jag öppnar girigt munnen och släpper in hans kladdiga kuk i min mun.Han börjar nu stötta kraftigt med sin kuk i min mun snabbare och snabbare han håller fast mig och sprutar mig i min mun.Samtidigt som han ger ifrån sig ett ljudligt stön han drar sig ur min mun. Drar upp kalsonger och byxor över den blanka, våta kuken. Sen hjälper han mig upp ifrån golvet, stödjer mig tills jag hittar balansen. Jag rättar till kläderna så gott det går, samtidigt som tåget kör in på slutstationen.Ler jag emot honom och säger lågt:
”Hej…. Jag heter Jenny”
”Hej Lena, jag heter Stefan” svarar han hest.

När jag går av tåget på mycket ostadiga, darriga ben, känner jag hur det rinner fittsaft och säd längs benen på mig.Jag kan fortfarande känna smaken av hans kuk i min mun. I fickan har jag hans telefonnummer, och det kommer inte dröja länge innan jag ringer det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *