I bastun med Örjan

Ibland så upplever man de mest upphetsande situationerna med personer som man aldrig hade föreställt sig att man skulle få uppleva dem med. Den för mig allra mest upphetsande upplevelse jag varit med om skedde när jag gick första året på gymnasiet och med en person jag känt under hela min uppväxt. Det var 2001 och jag och Magdalena hade varit kompisar ända sedan den där dagen då min familj flyttade till det lilla samhället utanför Uppsala. Vi bodde hus i hus, våra föräldrar var med i samma frikyrkliga församling och jag hamnade i samma klass som Magdalena. Från första dagen i skolan så var vi som allra bästa vänner. Vi gjorde allt tillsammans och vi hade aldrig några hemligheter eller gräl som jag idag kan komma ihåg. Vi var helt enkelt allra bästa vänner.

När vi började gymnasiet så hade våra föräldrar bestämt sig för att nu var det nog med kommunal skola för oss, så vi fick börja i den friskola som låg alldeles intill församlingens kyrka inne i Uppsala, ja den såg mer ut som en stor lagerlokal. Typ Ica Maxi men med en stor skylt på en pelare där församlingens namn stod utskrivet. Vi hamnade även nu i samma klass.

Jag hade alltid tyckt att Magdalena var så himla söt. Hennes tufft kortklippta bruna frisyr och hennes djupt bruna ögon gjorde att hon såg vacker och tuff ut. Jag med mitt raka blonda hår, nästan alltid uppsatt i hästsvans, kändes så trist och oskyldigt. Jag hade gärna gjort som henne och tuffat till mig om jag vågat men mina föräldrar har alltid varit strikta och den där blonda oskyldiga looken var liksom given i mitt hem. Vi var lika långa, men Magdalena var lite mer utvecklad fysiskt än vad jag var. Nu har jag ju blivit lite äldre och vuxit till mig men då var min byst en liten b-kupa och jag var rätt smal. Magdalena däremot hade stora bröst och en smal midja som övergick i ett par kurviga höfter och en rund och välsvarvad rumpa. Min rumpa var som en pojkes, förvisso rund och markerad men stenhård. Hennes var mjuk och fyllde snyggt ut hennes byxor.

Vi var verkligen tillsammans nästan dygnet runt. I skolan, på gudstjänsterna, i ungdomsgruppen, i kören och när vi var hemma. Aldrig mer än en armlängd ifrån varandra brukade vår ungdomsledare säga och skaka på huvudet. Magdalena var till skillnad från mig duktig på att dupera och ljuga för sina föräldrar. När vi fick höra om hur hemsk till exempel hårdrock eller tobak var så kunde det knappt gå en dag förrän Magdalena hade skaffat sig den senaste plattan med det hemskaste bandet eller köpt sig ett paket Marlboro Lights som vi sedan smygrökte i skogen bakom bostadsområdet vi bodde i. Hon var väldigt duktig på att föra sina föräldrar, lärarna och ungdomsledarna i kyrkan bakom ljuset. Ingen misstänkte att det var hon som hade klottrat orden ”Dödens ord” inne på toaletten i församlingsbyggnaden efter en gudstjänst under Jesusfestivalen som hölls varje år. Jag visste förstås och jag var livrädd att hon skulle avslöjas, men hon bara kopplade på sin kyrkliga charm och lät tårarna rulla ned för kinderna då det uppdagades att någon hemsk huligan hade brutit sig in och gjort detta ogudaktiga dåd medan pastorerna hade besjungit herren i höjden. Alla föräldrarna, ledare och pastorer prisade Magdalenas reaktion inför församlingen. Jag darrade som ett asplöv för jag visste ju sanningen.

Den episod jag tänkte berätta om för er utspelade sig alldeles innan jullovet under vårt första gymnasieår. Vi hade haft idrottslektion i den nybyggda idrottshallen och vi hade spelat handboll. Vi hade haft en separerad idrottslektion och medan killarna hade sprungit terränglöpning så hade vi tjejer sprungit oss trötta och ömma i idrottshallen. Det var sista lektionen för dagen och då vår lärare Örjan frågade vilka som skulle plocka ihop bollar och återställa handbollsmålen så svarade, till min förvåning, Magdalena snabbt att det kunde hon och jag göra.

”Bra, Magdalena och Amanda tar hand om städningen idag”, hade Örjan sagt och sedan skickat iväg de andra till duschen och hemgång.

Det överraskade mig eftersom vi alltid annars försökte smita från skolan så tidigt som möjligt bara för att få lite tid för oss själva borta ifrån församlingslivet och våra föräldrars krav. Så när alla de andra begav sig iväg så var vi kvar ensamma i idrottshallen och vår lärare begav sig iväg in på sin expedition.

”Varför sa du så för?” väste jag till Magdalena.

”Vänta så ska du få se” viskade Magdalena tillbaka och plockade upp bollarna och började lägga ned dem i bollnätet. ”Jag hörde en sak från en av tjejerna i trean som vi måste kolla om den är sann”.

Vi samlade ihop alla redskap, ställde i ordning bänkarna och vevade upp målen och gick sedan mot omklädningsrummet. När vi närmade oss dörren så kom vår idrottslärare Örjan ut från expeditionen igen.

”Jag har satt på bastun om ni vill värma er lite innan ni ställer er och väntar på bussen i kylan” ropade han.

”Okej, det var snällt” svarade Magdalena snabbt innan jag ens hade hunnit tänka över något annat svar.

Inne i omklädningsrummet så log Magdalena finurligt mot mig och viskade att det var precis det här som tjejen i tvåan hade skvallrat om. Jag kände hur jag började rodna då hon lutade sig fram till mig och kupade handen om mitt öra och berättade hela historien som hon hört ryktas om. Tydligen brukade vår idrottslärare belöna dem som hjälpte till att städa upp efter lektionerna ibland, och då genom att bjuda på en bastu som annars sällan användes. Magdalena och jag tog av oss våra träningskläder och gick in i duschen. Jag hann knappt ställa mig under de skarpa men varma strålarna förrän Magdalena hade sköljt av sin solariebruna kropp, virat in sig i badlakanet och gått in bastun. Dörren som ledde in till bastun var vanligtvis låst eftersom den hade ingångar både från tjejernas och killarnas omklädningsrum, men nu så var dörren öppen och Magdalena hade snabbt försvunnit in i värmen. Jag lät strålarna från duschen blöta ner hela mig men aktade mitt långa hår eftersom det var kallt ute och jag ville ju inte bli förkyld då vi väntade på bussen hem. Jag tog mitt badlakan och virade det omkring mig och skyndade mig efter Magdalena.

Det var varmt inne i bastun men inte för varmt utan en lagom hetta. Den dunkla belysningen gjorde att Magdalena badade i ett rödaktig sken då jag kom in efter henne. Hon satt på den översta laven med det vita badlakanet virat om sig. Jag satte mig jämte henne men flyttade snart ned till den nedersta för att det var så varmt däruppe. Det var riktigt skönt att känna värmen bearbeta kroppens alla porer och jag virade upp mitt badlakan för att svalka mig en smula.

”Visst är det skönt” sa Magdalena till mig från den översta laven.

”Mmmm” svarade jag och slöt mina ögon.

”Synd bara att det är öppet in till killarnas också” sa hon sedan och fnittrade till.

”Lägg av va” svarade jag eftersom jag vid det här laget kunde Magdalenas typ av humor, ”Det är den ju inte alls det”.

Precis då hörde jag en knackning på bastudörren som ledde in till killarnas duschrum och innan jag hunnit reagera så kände jag en kall vindpust då dörren öppnades in till oss. Jag slog skräckslagen upp ögonen och såg hur Örjan kom in i bastun i bara ett badlakan som var virat runt höfterna. Jag skyndade mig att dra upp mitt badlakan om mig och kände igen hur rodnaden skyndade upp till mina kinder.

”Ahh, visst är det skönt att koppla av med en bastu efter ett hårt träningspass tjejer” sa han och klev förbi mig och satte sig bakom mig på den översta laven.

”Ja, det är det verkligen” hörde jag Magdalena fnittra.

Själv stirrade jag rakt fram och visste inte vart jag skulle ta vägen. Hade han sett mig naken? Inte hade han väl det, och varför kom han in här? Det fick han väl inte? Eller? Tankarna for genom mitt huvud och jag kunde inte röra mig. Pulsen gick i turbofart och jag kunde inte tänka på något annat än att jag suttit helt naken när han öppnat dörren och kommit in till oss här i värmen. Jag hörde inte vad de talade om men jag kunde höra Magdalenas och vår lärares röster långt borta. Kunde inte urskilja vad de sa eller någonting. Jag var som förstenad.

”Ja, gärna” hörde jag plötsligt Magdalenas röst säga. Gärna vaddå, tänkte jag och blev med ens varse att Magdalena flyttade ner ett steg till mittenlaven och la sig på mage, och Örjan flyttade sig ned till den lav som jag satt på.

”Jag är ju utbildad massör så jag ska nog kunna hjälpa dig med sträckningen” hörde jag honom säga.

Sträckningen? Magdalena hade väl inte sträckt sig på idrottslektionen tänkte jag. Jag sneglade åt deras håll och såg hur Magdalena låg där på mage och Örjan masserade baksidan på hennes vänstra lår. Hennes vita badlakan hade hon fortfarande virat runt sig och han hade sitt på sig fortfarande. Han stod böjd över henne och knådade hennes lår med båda händerna.

”Åhh, precis där är jag så öm” stönade Magdalena. Hon hade armarna över huvudet och jag kunde inte se hennes ansikte. Bara den mörkbruna kalufsen, hennes axlar och det vita badlakanet. Ja, och så vår lärare som knådade hennes lår ömt.

”Känns det bra så här?” frågade han lågt.

”Mmmm…” hörde jag Magdalena flämta ”…lite högre upp bara”.

Jag svalde djupt. Jag visste inte vad som pågick men kunde se i ögonvrån att han började föra upp sin hand under Magdalenas badlakan.

”Är det skönt så här?” flämtade han.

”Mmmm…ja…jätteskönt” stönade Magdalena tillbaka.

”Vänta lite så ska jag hämta lite massageolja så ska det onda snart vara som bortblåst” sa han och försvann snabbt ut ur bastun.

Jag vände mig snabbt om mot Magdalena och reste mig upp.

”Va hå…håller du på m…m…med?” stammade jag.

Hon tittade upp på mig och log mot mig. Hennes blick var alldeles grumlig och jag kände inte igen henne riktigt. Hon andades tungt och jag kunde se att hon var medtagen av massagen som han gett henne.

”Jag får massage…” viskade hon ”…det ser du väl?”

”Jo…jo…men…men det är ju inte rätt ju…”

”Äh…” viskade hon ”…va inte så jävla kristen va”

Just då kom Örjan tillbaka in i bastun igen. Fortfarande med badhandduken virad om höfterna men med en bula framtill och en flaska i vardera handen. Han stannade upp och såg på mig. Han räckte fram den ena flaskan mot mig.

”Är det för varmt för dig Amanda? Här har du en flaska vatten att svalka dig med” log han.

Jag tog emot flaskan av ren reflex och satte mig ner igen. Jag kunde ju inte lämna Magdalena ensam med honom. Det vore inte rätt, vi var ju bästisar och hennes ord om att vara ”en jävla kristen” ringde fortfarande i huvudet. Jag tog en klunk av det kalla vattnet och stirrade framför mig igen.

”Magdalena…” sa han lugnt ”…lossa lite på handduken nu så att jag kommer åt det onda”.

Jag sneglade åt deras håll och såg hur Magdalena reste sig upp på armbågarna för att komma åt att veckla av sig handduken. Hennes stora bröst gungade ut i den heta bastuvärmen och Örjan hjälpte henne av med handduken. Hon lade sig ned igen och låg nu helt naken på mittenlaven. Hennes välformade rumpa stack upp och jag såg hur Örjan knäppte upp toppen på flaskan med massageoljan och sprutade ut långa strängar över Magdalenas rygg, rumpa och lår. Han ställde ifrån sig flaskan bredvid henne och började smeka henne över ryggen ned mot svanken. Min puls var väldigt hög nu och tankarna for som pilar genom mitt huvud.

”Så där ja…” viskade han ”…så ja…snart känns det mycket bättre gumman”.

Hans händer masserade henne från nacken ned till svanken och upp igen och jag såg hur hennes hud började glänsa i ljuset från bastulampan. Hans händer knådade hennes rygg ned till svanken och så fortsatte han över hennes svällande bak med handflatorna och vidare ned mot låren. Jag kunde inte slita min blick från dem där intill mig. Tog en djup klunk vatten till och kylde mig medan rodnaden från bastuvärmen och det där jag inte kunde sätta ord till hettade i mig.

”Så ja gumman…va duktig du är…” stönade han ”…kan du sära lite på låren också så är det onda snart borta”.

Jag flämtade till när jag såg att Magdalena gjorde som han sa och samtidigt lyfte lätt på höfterna så att hennes runda bak lyfte från den heta laven då hon särade sina lår för honom. Han stönade högt där han stod böjd över henne och jag såg att bulan framtill nu hade ändrat form till en tältliknande resning.

”Mmmm…så där ja Magdalena…va duktig du är” stönade han grötigt och började massera hennes skinkor tills de glänste av massageoljan. Magdalena svarade med korta gnyende stön och började rotera lite lätt med höfterna. Jag satt nu inte och sneglade längre utan hade vänt min blick helt åt deras håll. Hans händer knådade Magdalenas rumpa och med en hand på varje skinka så kunde jag se hur han om vartannat knådade och förde dem isär där hon svankade upp med sin sexiga bakdel.

”Duktig flicka…så ja…svanka mer nu…” stönade han och lät den ena handen lossa sitt badlakan så att det föll till golvet.

Jag flämtade till högt och han såg åt mitt håll med ett leende som jag aldrig mött tidigare. Han stod nu naken över Magdalena som låg på mage på laven med höfterna höjda och rumpan i vädret. Hans kuk, för något annat kan jag idag inte kalla den även om jag då inte använde det ordet, stod rakt upp och svajade för varje rörelse han gjorde då han masserade Magdalena. Jag svalde hårt. Stirrade. Han log mot mig och blinkade med ena ögat.

”Kom lite närmare Amanda…” viskade han ”…det är inget farligt”.

Jag tvekade så klart, allt annat vore ju helt vansinnigt eller rent påhitt, men när Magdalena vred sitt huvud och tittade upp på mig så kunde jag inte låta bli. Hennes blick var någon annanstans. Ungefär som hos den där amerikanska utbytestjejen som vid varje gudstjänst talade i tungor och föll utmatad till golvet. Magdalenas blick var blank men hon log mot mig.

”Kom hit Amanda…håll mig i handen…” flämtade hon samtidigt som jag såg att Örjan förde sin hand upp mellan hennes ben ”…kom åååååhhh…jaaaa…” stönade hon högt och slöt sina ögon.

Jag såg hur han började smeka henne mellan benen och hur det ryckte rytmiskt i hans kuk. Magdalena stönade med öppen mun och slutna ögon och svankade än mer och sköt upp rumpan än mer så att hon kom upp på knä. Hon la ner huvudet och stönade rytmiskt samtidigt som jag såg hur hans hand bearbetade hennes mus. Nervöst flyttade jag mig närmare dem tills jag satt nedanför Magdalenas flämtande mun. Örjan var bara ett tiotal centimeter från mig och Magdalena grep efter min hand. Jag höll henne och hon kramade hårt medan hon gnyende pressade sitt ansikte mot min hals. Jag såg upp mot Örjans kuk som svajade alldeles intill och såg hur en sträng klar vätska rann segt från hans blottade ollon. Han log mot mig samtidigt som han med ena handen höll om Magdalenas ena skinka och pullade hennes fitta med den andra.

”Ohhh vilka duktiga tjejer ni är…” stönade han ”…kom här Amanda och hjälp mig nu”.

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag bara stirrade på hans kladdiga ollon som det droppade försats från ner på Magdalenas ena skinka. Hennes flämtande andetag hettade mot min hals och hon höll krampaktigt i min hand.

”Kom här Amanda och håll här…” stönade Örjan och drog mig upp till stående intill sig.

Jag höll fortfarande Magdalenas hand där jag stod intill Örjan, lite framför honom och såg ner på Magdalenas svankande solariebruna stjärt som glänste av massageoljan. Han lossade mitt badlakan som föll ner på laven och jag stod nu helt naken framför en man för första gången i mitt liv. Ja, i alla fall på det här sättet. Jag hörde honom flämta till bakom mig och kände hur han begravde sitt ansikte i nacken på mig och drog ett djupt andetag. Hans händer hade nu lämnat Magdalena som flämtande fortsatte röra rytmiskt, rullande, med höfterna. Han lät sina händer hamna på mina höfter och jag kände hans dunkande stånd alldeles ovanför svanken mot ryggraden.

”Såja Amanda…ta det bara lugnt nu…” stönade han i mitt öra samtidigt som han pressade mig mot ståndet med händerna han höll om min midja ”…du är lika duktig som Magdalena på det här, det vet jag”.

Magdalena såg upp på mig med sina dimmiga bruna ögon och bet sig lätt i underläppen. Hon slöt ögonen och jag såg hur hon förde upp sin fria hand mellan benen och fortsatte där Örjan slutat. Örjans händer höll mig hårt mot sig och jag kände hur han började jucka mot min svank med den kladdiga kuken. Hans andning flåsade mig intill örat och jag kände hur hans tunga slickade mig längs med halsen. Min puls var starkare än den någonsin varit tidigare och då han förde sina händer upp över min mage och kupade dem om mina ömma bröst så slapp ett okontrollerbart stön över mina läppar.

”Ohhh…Amanda…du är såå underbar…” stönade han samtidigt som han knep om mina styva bröstvårtor ”…det kunde man ju inte tro…att du skulle vara en sån kåt en. Magdalena…”

”Mmmm…” stönade hon.

”Ställ dig på knä framför Amanda nu…” stönade Örjan grötigt.

Magdalena var inte sen att lyda och placerade sig på knä med sin runda glänsande rumpa framför mig och Örjan. Hettan hade fått det att rinna svett från våra kroppar och med Magdalena framför mig med sin härliga stjärt så släppte Örjan mig och klev ner och öppnade dörrarna ut till duschrummen. En svalkande vind drog in och strax stod han åter bakom mig. Han tog tag om mina handleder och förde mina händer till Magdalenas svällande bakdel. Jag fick luta mig fram en aning för att inte falla och Örjan steg upp på laven där Magdalena stod svankande.

”Mmm…ni är så fina…” stönade han ”…lägg ditt huvud mot Magdalenas röv nu Amanda…”

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Magdalena hade börjat pulla sig igen och då jag tvekade så la Örjan sin hand på mitt huvud och pressade mig lätt ned mot hennes rumpa. Samtidigt så grep han nu för första gången om sin ådriga kuk och började runka den. Min kind låg nu mot Magdalenas ena glänsande skinka som jag samtidigt höll isär med mina händer och Örjan stod ovanför oss och runkade.

”Ohhh…sååå…jävla…härligt…” väste han och runkade allt snabbare medan jag kände hur Magdalenas fingrar bearbetade hennes fitta alldeles under mig. Jag kände själv hur det var kladdigt mellan mina blygdläppar.

Örjan runkade allt snabbare och med ett grötigt långt stön riktade han sin kuk mot mig och Magdalena, och med ett stadigt tag om kuken så sköt han tjocka långa strålar av sin sperma över min kind, mitt blonda hår och Magdalenas skälvande röv. Flämtande skakade han av en lång sträng som hängde från hans svullna ollon mot min kind och drog sedan kukhuvudet över den kladdiga sperman ner mot mina läppar. Han stapplade så bakåt och sjönk ner mot väggen och flämtade samtidigt som kuken ryckte spastiskt.

Jag var nu kåt, så mycket visste jag men jag var också oerhört nervös. Jag sjönk också ner och satte mig på laven samtidigt som Magdalena vände sig om och kom ner intill mig. Vi såg på varandra. Hennes stora bröst hävde sig upp och ner av upphetsning och hon satt med benen brett isär. Själv vet jag inte hur jag satt. Jag var så omtöcknad att jag knappt kunde skilja upp från ner. Magdalena tog min hand igen och jag kramade hennes. Hon reste sig och drog mig med sig ut till tjejernas dusch där vi lät de svalkande strålarna spola av oss massageolja, svett och sperma tätt omslingrade. Hennes fylliga bröst mot mina små ömma och då vi såg varandra i ögonen så log vi samtidigt, och utan att jag egentligen vet hur så kysste vi varandra och i ögonvrån såg jag hur Örjan stod i dörren till bastun och återigen runkade sin hårda kuk.

Tanken som for genom mitt huvud sa mig att det fanns en stor risk att vi nog skulle bli försenade hem idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *