På stranden

Hon satt i bilen och var på väg till havet det pirrade lite i magen men det skulle kännas skönt att komma ner stranden och få koppla av lite . Hon jobbade väldigt mycket med resor jorden över så denna dagen var avsedd till sol och bad . Väl på parkeringen tog hon sin väska och med lugna steg gick ner till en hytt för att byta om . Hennes nyinköpta bikini passade perfekt den var gul , string över baken och en aning genomskinlig men tyckte själv att den var urläcker . Hon kom ner till stranden och hittade en plats direkt , svepte ut handduken och lade sig ner och hon kände hur solen den värmde , vinden den var så gott som noll och hon tänkte svalka sig med ett dopp . Vattnet svalkade gott och när hon var på väg upp ur plurret märkte hon att bikinin den är genomskinlig och hennes bröstvårta var riktigt styv och det pirrade till lite i underlivet . Bredvid henne ungefär 3 meter låg där ett yngre par ca 18-20 år och de hade tittat lite konstigt på henne när hon gick upp ur havet och de fortsatte och titta , hon tog på sin solglasögon föll ner på mage och vred huvudet åt det hållet som det yngre paret var och de sneglade då och då , hon blev nästan lite rädd men kom och tänka på sin gula bikini som man såg igenom det var kanske det de ville se . Ur väskan plockade hon upp en flaska med sololja och började smörjan in armarna och axlarna sen tänkte hon ge de unge något att titta på , hon satt på knä med ryggen emot och smorde in ryggen lät händerna gå sakta ner mot skinkorna och ner på benen , snabbt vände hon sig om och de yngre visste inte var de skulle ta vägen för de hade tittat riktigt ordentligt , hon fortsatte sin behandling började vid benen gick upp mot magen som var en fast och vältränad mage , nu skulle hon sätta in nådastöten lossade överdelen och lät brösten komma ut samtidigt sprutade hon sololja i handen och smetade in brösten så vårtan den styvnade till och blev hård , Hennes blick kastades upp och fick se att den yngre killen hade problem med sin lem för den var i full prakt och ville inte vara i badbyxorna . Hon skrattade för sig själv satt ner i sanden och njöt av solen . Hon vaknade till av att någon skuggade henne det var ju killen med lemmen han presenterade sig som Peter och var 18 år

– Och vad heter ni ?

– Ann-Britt 39 år , svarade hon lite konfunderad.

– Det är så här att jag och min flickvän har ett litet problem och undrar om ni skulle vilja hjälpa oss med , sa han med en nervös röst.

– Det beror ju på vad det är för något

– Therese min flickvän och jag har varit tillsammans i 4 månader och vi har haft sex en gång men det gick inte bra för vi fick inte till om man säger så , vi har aldrig haft samlag innan .

– Jag vet inte hur jag skall kunna hjälpa er med det ?

– Det låter kanske lite konstigt men du är en mogen kvinna som har varit med om en hel del och om du kanske vill ha sex med oss och undervisa hur man skall gå tillväga , sa han med en mycket nervös röst.

Hon ville helst försvinna långt ner i sanden eller vakna upp ur en dröm , men ändå var hon lite nyfiken .

– Nja jag vet inte , vad skulle jag kunna lära er ?

– Du är ju en mogen och attraktiv kvinna , du bestämmer helt och hållet vad vi ska göra .

– Okej då , sa hon samtidigt som hon tvekade lite men nu hade hon lovat.

De packade ihop sakerna och körde ifrån stranden , hon skulle följa efter de yngre som körde framför henne , under resans gång funderade hon vad som väntade henne och hur hon gått med på detta men det pirrade lite i kroppen . Väl framme vid en liten stuga som låg utmed havet med väldigt fint läge Peter förklarade att det var hans föräldrar som ägde det men han och flickvännen bodde där under sommaren . De hade kommit in i soffa och satt och småpratade lite om ditt och datt . Ann-Britt tittade på flickvännen hon har ljust långt hår ca 170 cm lagom stora bröst hon var söt .

– Nu vill jag att ni börjar kyssa och smeka varandra försiktigt , sa Ann-Britt med en hög och bestämd ton . De både ynglingarna var inte sen att lyda utan började kyssas och händerna var överallt . Ann-Britt beordrade in dem i sängkammaren där Peter skulle lägga sig på rygg .

– Nu skall du Therese smeka av han byxor och när du gjort det så ska hans påle att bli stor och styv tror du att du klarar av det , sa hon samtidigt som hennes sarong åkte av och satte sig på en stol bredvid sängen .

– Ja , svarade hon lite tveksamt , hon smekte av både byxor och badbyxan och tog med lite ovana händer hans styva lem och börja runka den sakta , Peter vred sig lite av upphetsningen

– Slicka ollonet sa Ann-Britt samtidigt som hon lät sin hand smeka sitt bröst . Ann-Britt såg att hon ville inte ta penisen i munnen . Ann-Britt tog av sin blus och kröp upp i sängen tog tag i pålen och började smårunkade den och slickade på ollonet .

– Så här skall du göra det är ingen fara den bits inte , sa hon och lät tungan virvla runt ollonet när hon sakta stoppade hela kuken ända ner i roten , Peter stönade till och visste inte var han skulle ta vägen han håll på att krypa ut ur skinnet . Därefter tog Therese över och hon började trevande men det blev bättre och bättre , Ann-Britt låg bredvid och såg när Therese sög av sin pojkvän kunde hon inte hålla fingrarna i styr utan de vandrade ner mot hennes varma och fuktiga sköte lät ett finger glida under troskanten och masserade klitoris , hon stönade till nu var hon kåt , Peter vred sig kraftigt och tömde sin säd i ansiktet på sin flickvän som hade slickat och sugit .

– Nu är det din tur min lilla flicka , ta av dig kläderna och lägg dig på rygg , sa Ann-Britt under tiden hon klädde av sig runkade hon upp Peter igen och vips den stod som ett yxeskaft igen , nu var Therese redo för sin behandling .

– Sära på benen och smek dig själv så du blir riktigt blöt i slidan , sa hon och beordrade ner Peter vid hennes sköte , han slickade frenetiskt så hon fick lugna honom lite , Therese stönade av behandlingen hon fick och Ann-Britt böjde sig över hennes välskapta bröst och låt tunga vispa runt vårtan och den reagerade direkt och hon sög på dom samtidigt som hon lät ett finger glida in och ut ur hennes plaskvåta organ . Hon gick ut i sin väska och hämtade en guldfärgad massagestav gick in och la sig i sängen .

– Peter , lägg dig på rygg , sa hon och sa till Therese att lägga sig framför henne , hon grenslade hans huvud och borrade sitt sköte i hans ansikte , hon tog fram massagestaven och retade henne lät den glida upp och ner , hon satte den vid hålet och juckade lite fram och tillbaka till hon hade hela inne då böjde Ann-Britt sig ner lät tungan vispa runt vid klitoris det blev för mycket och hon kom i en våldsam orgasm , hon drog ut massagestaven stoppade den i munnen slickade i sig alla safter hon sa till Therese att sätta sig upp och sträcka ut tungan , Ann-Britt sträckte ut sin tunga och de mötes i en intensiv tungkyss . Peter hade ställt sig upp och skulle styra in sin lem på Ann-Britt bakifrån men blev hejdad.

– Nej gosse lille här är det jag som bestämmer , nu skall du knulla din flickvän lugnt och försiktigt . Han satte ollonet vid hennes hål tryckte försiktigt på samtidigt kom det lite motjuck från henne och så stönade hon högt och tydligt nu var hela inne . Ann-Britt ställde sig grensle över Therese ansikte och bad henne slicka och hon började och slicka för kung och fosterland , Ann-Britt kände att kroppen drog ihop sig och ut rullade en orgasm hela hon skakade det var helt underbart . Hon sa åt Peter att lägga sig på rygg , Ann-Britt satte sig på lemmen och med ett tryck så var hela inne hon började att rida lugnt och metodiskt , då fick hon syn på Therese som var vrålkåt hon tog tag i massagestaven och körde den in och ut i ett våldsamt tempo och hela hennes kropp var spänd som en pilbåge , hon smekte sina bröstvårtor så dom var kanonhårda sen kom hon i en kraftig orgasm till , hennes blick fångades av Ann-Britt som såg att Therese var vrålkåt hennes ögon de var glansigt kåta . Ann-Britt sa till Peter att ta henne bakifrån och han var inte sen att hoppa upp och trycka in sin käpp i henne .Hon tittade på Therese som hade lugnat ner sig lite att hon skulle lägga sig under henne sa hon kunde slicka fittan på henne , samtidigt hittade Ann-Britt massagestaven som Therese hade använt och hon började reta hennes organ . Ann-Britt kom närmare och närmare en stark orgasm och vrålade till Peter att stoppa in den i röven , ollonet närmade sig och hon putade med röven .- Är det trångt stönade hon samtidigt som hela kuken gled in och hon skrek till av lycka och välbehag .Under Ann-Britt låg Therese och slickade och sög på hennes klitta samtidigt bad hon att få massagestaven i röven men försiktigt Ann-Britt styrde staven mot det bruna hålet och manövrerade in den och Therese ålade sig och gnydde samtidigt som hon slickade pungen på Peter . Först kom Therese i en orgasm som varade en hel minut därefter började Peter rycka till och han fyllde munnen på Therese med sin säd och Ann-Britt rullade ut en orgasm som varade lika länge som Therese , efter denna akt somnade de alla tre i sängen helt utmattade.

– Ann-Britt vaknade till och hörde ljudet av barn och tittade upp och såg det yngre paret som var på väg ifrån stranden , så allt var bara en dröm men blöt mellan benen var hon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *