Kåta Grannen

Det var en söndagsmorgon i höstas, morgonpigg som jag är hade jag redan vid åttatiden ätit min frukost och nu en stund senare satt jag och, lite slött, läste morgontidningen.

Dörrklockan ringde och lite undrande gick jag för att öppna.
Där stod granntjejen som bor mittemot mig i trappuppgången, en tjej i ungefär min ålder, sådär 45 år.
Hon lever ett stillsamt liv, liksom jag, vi brukar byta några ord med varandra då vi råkar träffas i trappuppgången eller ute på gården.

Nu stod hon där framför mig i nattlinne och såg stressad ut.
”Jag rostade bröd och det började ryka, brandvarnaren började tjuta och jag når inte upp få att få stopp på det” sa hon med gråtfärdig röst.

Helen är en mycket liten och kort kvinna, inte mycket över en och femtio, inte undra på att hon har svårt att nå upp, även om hon skulle stå på en stol.

Vi gick över till hennes lägenhet, en tvåa som min, fast spegelvänd, den var smakfullt inredd och kändes trivsam med massor av fina prydnadssaker.

Jag återställde brandvarnaren och Helen undrade om jag vill ha en kopp kaffe.
Jag tackade ja och hon hämtade en kopp åt mig, samtidigt som hon sträckte sig mot skåphyllan kunde jag betrakta henne lite närmare.

Hon var som sagt väldigt liten och späd, hon kunde inte väga mer än femtio kilo, hon var blond med kortklippt hår och hade ett mycket sött ansikte. Jag hade sett henne på sommaren med tajta jeans och t-tröja, och kunde konstatera att hon hade en fin smal bakdel, och att brösten var mycket små.

Vi drack kaffe och bekantade oss med varandra, vi tyckte båda två att det är så konstigt att man bor några meter ifrån och ändå inte känner varandra.

Vi pratade lite också om hur det kommer sig att vi båda lever som singlar, och då tyckte jag känna något erotiskt i situationen, eftersom hon fortfarande hade nattlinnet på sig. Vi drack ett par koppar kaffe och fortsatte konversationen, jag tror att innerst inne började våra känslor började vandra mot längtan efter ömhet, kärlek och beröring som vi kanske haft för lite av på sista tiden. Helen plockade undan kaffekopparna och la dem i diskhon, min blick var som fastklistrad i hennes kropp för att kunna urskilja konturerna genom nattlinnet.
Hon stod en stund vid bänken med ryggen mot mig, sedan vände hon sig och jag såg hur hennes ansikte hade fått ett ändrat uttryck, blicken såg drömmande ut och ögonen var något glasartade.

Hon lät nattlinnet falla på ner på golvet, hon stod med ryggen mot diskbänken. Jag var totalt överraskad och måste ha sett ut som en fågelholk när jag stirrade på hennes nakna kropp.
Hon var verkligen liten och späd, men allting i hennes kropp var så proportionellt att jag först nu insåg hur sexig hon egentligen var.

Hennes tunntråda armar var lite spända när hennes små händer höll i diskbänkskanten, brösten var så små att det egentligen var bara de mörkbruna bröstvårtorna som stack ut. Magen var platt och midjan så smal att jag nästan kunde ha fått ett grepp runt den med mina händer.
Hennes venusberg var något utbuktad och var så glest behårad med ljust, krulligt hår att man klart kunde se skåran och de något utbuktande yttre blygdläpparna.

”Jag vill älska, vill du ha mig”, sa Helen med darrande röst.

Jag var fortfarande så paff att jag inte fick orden ur munnen på mig, men efter en liten tystnad nickade jag och fick fram ett litet ”ja”.
Jag stod upp och började kränga av mig t-tröjan, hon stod i samma ställning som förut och betraktade mig, så jag fortsatte att sakta ta av mig resten av plaggen tills jag stod helt naken vid köksbordet.

”Vi går till sovrummet nu”, sa hon och tog min hand.

Vi gick sakta in i sovrummet, där hon ledde mig till sin breda dubbelsäng.
Först nu, ståendes bredvid sängen, kramade vi varandra för fösta gången, vi höll armarna om varandra när våra munnar förenades i en lång och het kyss.
Våra tungor lekte med varandra och utforskade den varma omgivningen, samtidigt kände jag hur mitt underliv blev varmare och styvare.
Mina händer började glida lätt längs hela hennes rygg. Jag kunde känna varje liten muskel när mina fingrar gick sakta fram.
När vi hade kommit till att smeka och massera varandras skinkor, tryckte Helen sitt varma underliv mot min halvstyva lem.

Hon drog med mig till sängen och bad mig att lägga mig på rygg och la sig grensle över mig med huvudet mot mina fötter, hon tog min styva lem mellan sina händer och började massera.
Hon drog förhuden fram och tillbaka, först med båda händerna, sedan lät hon den andra handen glida ner mot pungen.
Hon tryckte och klämde dem samtidigt som hon böjde ner huvudet och slöt sina läppar runt ollonet.
Hon tog ett grepp om kukroten och sänkte ner sitt huvud ytterligare så att hela ollonet nu befann sig i hennes varma och sköna mun.
Hon lät tungan bearbeta ollonet tills erektionen var så påtaglig att man skulle kunna ha tagit pulsen från min kuk.
Hon hasade ner sitt underliv mot ansikte, och då fick jag syn på ett par svullna blygdläppar som hängde långt utanför hennes kön.
Jag nafsade på dem och sedan sänkte hon underlivet mot min mun så att jag kunde få in tungan mellan de blodfyllda läpparna.
Jag lät tungan smaka av hennes safter och då och då lät jag sen svepa över Helens hårt erekterad klitoris.

Helen började nu hasa framåt, hon vände helt för att först stå på knäna ovanför mig, för att sedan greppa min kuk och sedan sänka sitt underliv mot den.
Trots att Helen var dyblöt av kåthet kändes som om kuken inte kunde gå in i hennes trånga fitta.
Hon fick lägga an hela sin kroppsvikt innan den sakta började glida in.
När hon hade fått in hela kuken, var hon helt stilla en stund, sedan började hon rida med långsamma rörelser, hela tiden med slutna ögon och huvudet lutad bakåt, hon var helt i sin egen värld och levde bara för sin njutning för tillfället.
Hennes rörelser var smidiga och lätta när hon red rytmiskt på min påle, hon smekte och nöp sina hårt utstående bröstvårtor, samtidigt som stönandet blev häftigare för oss båda.

Jag kände att jag var på väg och började jucka mitt underliv hårt mot hennes.
Helen red nu som en vild, svetten glänste över hela hennes lilla kropp, plötsligt spänner hon de trånga slidmusklerna ännu mer så att jag omöjligt kan hålla mig längre, utan låter hela satsen skjutas in i hennes inre.
Helen exploderar högt i form av våldsamma kramper, hennes slidmuskler kramar mig en sista gång innan hon sjunker ihop över mig.

Vi ligger där en stund och pustar ut, sedan lägger vi oss under det varma täcket och somnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *