Store Sven på besök

I vintras upplevde Carina och jag en trekant med en man, Sven, i samband med en föreningsfest med ett efterspel i bastun. Vi har inte hört något från Sven efter det och inte sett honom på stan ens så min förvåning var stor när han ringde mig för en tid sedan. Uppenbarligen var han väldigt nervös för han stammade och hasplade ur sig lite meningslösa hälsningsfraser innan jag avbröt honom och frågade rakt på sak om det gällde äventyret med Carina och mig i vintras. Visst var det där skon klämde. Sakta kröp det fram att han funderat åtskilligt på den händelsen som varit det mest upphetsande han varit med om, och han skulle gärna vilja göra om det. Han försäkrade mig om sin diskretion och att han givetvis skulle respektera ett nej.

Jag var som sagt ganska paff över hans samtal men samtidigt blev jag lite tänd när jag tänkte på hur Sven hade tagit Carina med sin stora lem och jag var därför inte helt avvisande till hans förslag men förhöll mig avvaktande och lovade inget utan sa bara att jag skulle tala om det med Carina. Knappt hade han lagt på förrän jag ilade iväg till Carina som höll på med tvätten i källaren. Ivrigt, nästan snubblande på orden, återberättade jag samtalet och Carina lyssnade med en stigande rodnad på mina ord innan hon avbröt mig och nästan ilsket undrade vad jag hade i kikaren. Slingrande under hennes mörka blick svamlade jag lite om att hon kanske skulle gilla det, ett spännande äventyr och så vidare.

Carina såg både arg och lite road ut och lugnade ner sig och började reta mig lite med att jag skulle bra gärna vilja se henne bli knullad av Sven och så vidare. Vi munhöggs lite och jag såg hur hennes ilska la sig och hur en annan eld börja lysa i hennes ögon, en väl känd lyster som hon får när hon blir upphetsad och kåt. Jag tog chansen och drog henne intill mig och började kela med henne. Hon var klädd i en av mina stora t-shirts och när min händer gled över hennes kropp konstaterade jag förnöjd att Carina var naken under tröjan. Med en överraskande rörelse drog jag av henne plagget och hon stod naken framför mig i all sin skönhet. Hennes bröstvårtor var knoppiga och hårda och nedanför magen såg jag hennes nakna kön och la märke till att hen blygd svullnat lite.

Raskt omfamnade jag henne igen och tryckte upp henne mot tvättmaskinen och tvingade isär hennes lår samtidigt som jag knäppte upp mina jeans och kasade ner dem och kalsongerna. Min redan stenhårda kuk sprätte upp och med ena handen styrde jag den snabbt mot Carinas sköte. Hon protesterade lamt och försökte halvhjärtat att slingra sig ur mitt grepp men när hon kände min lem mot fittans savande mynning särade hon istället villigt på benen och lät mig glida in till roten i hennes blöta mus. Carina lutade sig lite bakåt på maskinen och jag greppade om hennes lår och började jucka med långa djupa stötar som fick henne att sucka uppskattande.

Jag gav henne tiotalet långa drag med kuken innan jag viskande började fråga henne om hon inte blivit lite upphetsad av tanken på att uppleva en trekant med Sven igen. Att få bli tagen av oss båda igen och få njuta av vår behandling. Carina log lite snett och stönade nickande till svar samtidigt som hon förde ner högerhanden mellan benen och började smeka klittan med små snabba fingerrörelser. Jag ökade takten på mina jucka och hon stönade på nytt uppskattande och jag fortsatte att hetsa min hustru med beskrivningar av scener där hon fick smaka på Svens grova stånd och hur hon red honom och så vidare. Carina började jämrande jucka mot min kuk och möta mina rörelser och jag pumpade på så att svetten lackade. Hennes bröst gungade och slängde av mina stötar och jag kände hur Carinas sköna fitta började dra sig samman runt min lem.

– Åhh, jag kommer snart gurglade hon fram och i samma stund spändes hennes kropp i första orgasmkrampen. Fittan slöt sig om min kuk och jag kände att även jag var på kanten till min utlösning.
Med ett dovt stön rände jag min bultande stake djup in i Carinas heta sköte och tryckte mig djupt in samtidigt som min säd sköt fram genom kuken och med ryckande underliv sprutade jag min sperma i hennes inre. Carin stönade och jämrade sig och gnuggade klittan mellan två fingrar samtidigt som hennes underliv ryckte i spasmatiska sammandragningar medan hon genomfors av en ordentlig orgasm.

En stund blev vi kvar i denna ställning, med Carina på tvättmaskinen med mig stående mellan hennes utspärrade ben och kuken begravd i hennes svullna fitta. Min lem krympte obönhörligen och gled slapp ur henne med ett litet vått ljud. Carina krånglade sig ner från maskinen och vi kysstes lätt en stund innan hon med undrande ögon tittade på mig. Menar du allvar med att vi skall träffa Sven igen? frågade hon och när jag nickade spred sig en lätt rodnad över hennes kinder. Vad tycker du då? Kom min motfråga och hon bet sig tankfullt i läppen och nickade lite avvaktande och tittade ner och mumlade att det kanske skulle kunna bli ”trevligt”. Trevligt var väl inte min definition på det men det blev inte mer sagt den kvällen.

Ett par dagar senare förde jag försiktigt saken på tal igen och vi samtalade lite blygt om ett eventuellt sammanträffande med Sven men inget bestämdes då heller och sedan låg saken på is någon vecka innan vi på nytt kom in på ämnet efter en herdestund i sängen. Tydligen hade vi båda börjat allvarligt spinna på idén och tillsammans planlade vi en träff med Sven påföljande helg. Vi skulle ta in på ett hotell i en intilliggande stad och Carina skulle klä sig utmanande men snyggt och sätta sig i baren och Sven skulle komma och ragga upp henne. han skulle bli bjuden till hennes hotellrum, där jag givetvis skulle vänta, och sedan skulle vi låta utvecklingen ha sin gång.

Lördagen kom och det var med lite fjärilar i magen som vi satte oss i bilen och for de få milen till grannstaden där vi checkade in på hotellet och fick den minisvit vi beställt. Väl uppe på rummet fixade jag till ett par ganska starka drinkar för att döva den värsta nervositeten. Carina började göra sig i ordning vilket innefattade rakning av musen, en noggrant lagd make up och på klädning. Hon satte på sig ett par tunna stayups och ett par svarta blanka högklackade pumps. Endast iför detta gick hon utmanande omkring i hotellrummet och jag sög i mig hennes sexiga uppenbarelse och öppnade min morgonrock och runkade lätt min styva kuk. Carina uppmanade mig att spar på den till senare och tog en rejäl klunk av sin drink innan hon fortsatte klä sig.

Det blev ingen lång procedur utan då hon bara hade ytterligare ett plagg på listan. Hennes val hade fallit på en svart knälång cocktailklänning med en generös urringning och nästan bar rygg och en väl tilltagen slits. Klänningen visade generöst hennes byst och rygg och när sittandes på en stol lade benen i kors såg man benen ända upp till stayupsens slut. Den karl som inte tände på det var antingen eunuck eller bög tänkte jag för mig själv och var för en stund sugen på att följa med henne ner i baren för att se karlarnas reaktion. Vår överenskommelse var dock att jag skulle dröja på rummet och så fick det bli.

Carina la en sista hand vid makeupen och kysste mig lätt på kinden, svepte drinken och försvann ut ur hotellrummet lämnande kvar en svag men tydlig doft av parfym. Jag slog upp ytterligare en drink och satte mig i en fåtölj och försökte titta på TV men jag fick ingen handling i programmet. I min fantasi såg jag Carina uppflugen på en barstol exponerandes sina strumpbeklädda ben för lystna blickar från varande man i baren. Hon satt med en drink framför sig och spelade oberörd av den uppmärksamhet hon drog till sig. Sven gör entré och sveper med blicken runt rummet och ser genast Carina och styr stegen mot hennes plats vid baren och ställer sig bredvid henne och beställer en drink. De tittar lite avvaktande på varandra och börjar så småningom samtala. Han beställer drinkar åt dem och börjar göra närmanden, lägger en hand på hennes knä. Hon låter den ligga kvar. Han flyttar sig närmare och hon stryker med ena handen över hans byxor, framsidan, kuksidan.

Jag sliter mig ur fantasin och drar några prövande drag på min styva lem. Jag har haft stånd i mer än en timma nu och jag vill släppa loss ett sprut men stillar mig och dricker ur drinken. I samma stund hörs ljud från dörren och Carina och Sven kommer snubblande in i rummet. Sven nickar igenkännande åt mig där jag står naken med ståndet i vädret. Mer hinner han inte med innan Carina är över honom och formligen sliter kläderna av hans kropp till han står naken sånär som på strumporna. Med en vild blick griper hon om hans halvstyva kuk med båda händerna och runkar några kraftiga tag innan hon styr honom mot fåtöljen och puffar ner honom i den. Snabbt är hon mellan hans lår och börjar ogenerat smeka och leka med Svens påle som nu nått full och imponerande storlek.

Carina står på knä mellan hans ben och runkar med tindrande ögon den massiva kuken. Hon kysser och nafsar det ådriga skaftet och söker sig med kladdiga läppar upp längs kukens baksida med tungan. Sven stirrar med vidöppna ögon och stönar när Carina når hans stora blålila ollon. Hon låter tungan svepa runt ollonet och det är blött och blankt i skenet från lampan intill dem. Jag håller andan när jag ser hur hon låter ollonet försvinna in i sin varma mun. Sven stönar sakta medan Carina sakta låter halva hans stora kuk försvinna in i munnen och svalget. Hon håller stilla en stund innan kuken glider ut mellan hennes läppar och jag drar efter andan och börjar smeka min stenhårda lem. Jag går ner på knä bakom Carinas stjärt och börjar smeka henne utan på klänningen. Hon vickar inbjudande på rumpan och jag drar upp klänningen och blottar hennes nakna underliv.

Sven har från sitt håll börjat hasa ner klänningen över brösten och snart har Carina den förut så eleganta dressen som ett svart rep runt midjan. Jag smekte hennes blygd och hon var fullkomligt sjöblöt. Carina kved till när jag drog ett finger över hennes klitoris och hon svankade inbjudande med stjärt och rygg.

Utan att tveka fattade jag posto bakom Carina och drog mitt ollon upp och ned mellan hennes svullna och våta blygdläppar och hittade snabbt hennes könsmynning. Med en enda sammanhängande rörelser körde jag långsamt in kuken i hennes villiga fitta. Carina stönade och vickade lite på rumpan för att få mig rätt. Jag stod stilla en stund och såg hur Carina sög och slickade på Svens massiva kuk innan jag med långa djupa stötar började knulla henne. när jag tittade ner mellan oss såg jag hur min kuk löpte ut och in i Carinas savande mus. Blygdläpparna kanade mot min kuks skaft och jag drog mig ända ut, så långt att bara allra yttersta spetsen på ollonet hade kontakt med fittan innan jag trängde in i full längd igen. Tanken på att Svens jättekuk snart skulle borra sig in i samma fitta som slöt så snävt åt om min lem verkade osannolik men skulle snart bli verklighet.

Jag drog mig ur Carina och reste mig upp och sa åt henne och Sven att vi skulle flytta över i den bekväma dubbelsängen. Snabbt hörsammade de mina ord och Carina befriade sig från den skrynkliga klänningen och tog plats mitt i sängen med Sven och mig på varsin sida. Vi var snabbt över henne med kyssar och smekningar och Carina tog villigt emot dem och sökte våra styva kukar med händerna och började smårunka oss medan vi utforskade hennes kropp. Sven dök nästan girigt ner mellan Carinas särade ben och började ivrigt kyssa och smeka hennes fitta. Hennes blygdläppar var laxrosa. Svullna och glittrade våta och Sven var inte sen at borra in sin tunga i härligheten. Carina flämtade till när hon kände hur han lapade i sig av hennes safter och kramade åt om min kuk och flådde skinnet upp och ner. Jag var inte overksam utan sög och slickade på hennes bröst där vårtorna var hårda och känsliga för min beröring och Carina ålade sig på sängen av njutning.

– Kom, Carina drog i min lem och visade att hon ville suga mig och jag var inte nödbedd utan ställde mig på knä vid hennes huvud och girigt började hon slicka på mitt spända ollon. Hennes tunga fladdrade över ollonet, flänsen och ner över skaftet och tillbaka upp igen innan hon lät min stake försvinna in i sin heta mun. Försiktigt juckade jag mot och munknullade henne medan jag såg hur Sven slickade och nafsade på hennes kön. Hans ansikte var rött och vått av upphetsning och fittsaft. Han lät tungan dansa över Carinas lilla klitta medan ha hade två fingra djupt inkörda i fittgången masserande hennes slidväggar. Carina stönade med munnen full av min kuk och juckade ivrigt mot hans tunga samtidigt som hon med ett fast tag om Svens blonda kalufs styrde honom ditt hon ville ha hans tunga.

Sven avbröt sina övningar och ställde sig på knä mellan Carinas utspärrade ben och drog några prövande tag på sin bastanta lem som pekade rakt ut. Den var grov, mycket grövre än vad ja mindes från förra tillfället. Han lekte lite med den mot Carina venusberg och när han la den på hennes mage såg man hur långt in han skulle komma i henne. Carina tog tag om skaftet och drog några runktag innan hon började guida honom mot sin öppning. Hon särade ännu lite på benen och drog det stora blålila ollonet mellan blygdläpparna ett par gånger och måttade i kuken i öppningen. Sven grep om hennes ben och höll isär dem och sköt fram sina höfter. Ollonet pressades mot fittans entré och Carina höll andan när hon kände hur det breda kukhuvudet började tänja ut hennes slidmynning. Försiktigt tryckte Sven på lite hårdare och sakta gav slidan med sig och ollonet började försvinna in i henne. Carina släppte taget om min kuk och reste upp överkroppen på armbågarna och tittade ner för att se hur Svens kuk trängde in i henne.

med bultande tinningar stod jag overksam och såg hur min fru spetsades på Svens kraftiga organ. Millimeter för millimeter trängde han in och jag såg hur Carinas inre blygdläppar slöt sig runt hans breda ollonkant och hon andades ut när det var inne i henne. Sven pausade en stund innan han på nytt började trycka på och nu gled hans kuk lättare in i Carinas inre. När han var två tredjedelar inne stoppade Carina upp honom och bad honom vänta ett tag och han småjuckade varsamt medan hennes fitta anpassade sig efter hans ådriga lem. Fittläpparna smet tight åt om hans skaft och följde med i de små juck han gjorde för att Carina skulle vänja sig vid hans storlek.

Gradvis började Svens rörelser att bli kraftigare och mer fordrande och han ökade tempot hela tiden. Fascinerat såg jag hur hans stora lem gled ut och in i Carinas mus, blank av henne safter och hans saliv. Carina pep och gnydde av vällust och det dröjde inte lång tid förrän jag kunde höra på hennes ljud at hon närmade sig kvällens första orgasm. Hon drog upp sina ben och la dem i Svens armveck och han lutade sig över henne och stående på raka armar hårdknullade han Carina med långa djupa stötar. Hans kuk gick nästan i botten vid jucken men Carina var fortfarande tvungen att hålla emot lite med ena handen mot hans mage.

Ljudet av den knarrande sängen, flåsandet från Sven och Carina och lukten av sex och kön fyllde hotellrummet och jag han tänka på att det aldrig skulle gå att vädra ut det. I samma stund började Carina att småyla lite och hennes ansikte spändes i en grimas när hon hackande fick fram att det skulle gå för henne. Sven fortsatte oförtrutet att knulla henne med hårda djupa stötar som lät hans ollonkanter svepa mot fittans alla känselpunkter. Carina skrek till, hennes magmuskler spändes och hon skakade till, först lätt en gång sedan ytterligare en gång innan allt föll över henne. när kvällens första stora O drog genom hennes kropp började hon rista och skaka, hon stönade och jämrade sig och borrade in sin naglar djup t i Svens underarmar medan hon med underlivet mötte hans pumpande lem.

Carinas klimax varade kanske 35-40 sekunder innan hon slappnade av lite och flåsade för att få i sig syre. Sven fortsatte outtröttligt att pumpa på och jag började smeka Carinas bröst och rullade försiktigt hennes hårda bröstvårtor mellan tumme och pekfinger. Med andra handen letade jag mig ner över Carinas renrakade venusberg och började försiktigt smeka den hyperkänsliga lilla kittlarkoppen. Det gick som en elektrisk stöt genom Carinas kropp när mina fingrar rann över hennes klitoris och jag fortsatte ytterst försiktigt att smeka den i små cirklande rörelser. Carinas kåtljud tilltog igen och kort därpå upprepades proceduren och hon skakade i en ny kraftig orgasm allt medan Sven fortsatte att penetrera hennes sköte.

Flämtande drog Carina bort min hand från klittan och sjönk ihop under Sven oförmögen att orka med några motjuck. Sven höll upp en stund och drog sig ur henne. Hans kuk blänkte av safterna från Carinas sköte och den pekade nu snett uppåt mot taket i en svag båge. Skaftet var ådrigt och grovt och han strök lätt över ollonet som för att bibehålla spänsten i ståndet. Det var tydligt att Sven inte var nöjd ännu och han grepp därför om Carina och rullade över henne på mage och drog upp henne på alla fyra. Med Carina stående på knä och armbågar tog Sven ett grepp om Carinas ena höft medan han med andra handen måttade in kuken mot hennes exponerade öppning. Han drog henne bakåt över kuken samtidigt som han själv sköt fram höfterna och fyllde hennes fitta bakifrån. Carina stirrade med vidöppna ögon rakt ut i rummet och gav ifrån sig ett långt och utdraget stön – Åhhh, gud så stor den är, åhhhh försiktigt, försiktigt.

Sven hade väl fått in halva ståndet i fittan när han greppade över båda höfterna och började pumpa på med långsamma men djupa stötar. Carina skrek till igen när han bottnade i henne och jämrade sig både av njutning och lite smärta medan Sven gradvis ökade farten. Jag makade mig framför Carina och bjöd henne min kuk att suga och hon accepterade den bredvilligt och snart hade hon en kuk i fittan och en i munnen. Svens juck var tillräckligt för att jag Carina skulle gunga fram och tillbaka med kuken i munnen. Hennes bröst dinglade fritt under henne i takt med knullandet och jag såg hur hennes skinkor dallrade varje gång Sven körde kuken i botten på slidan. Hans underliv smackade i Carinas bak i en stadig rytm och jag kände hur hon följde med i hans juck bakåt. I mitt underliv kom nu signalerna att min klimax inte var långt borta men jag försökte hålla igen ytterligare ett tag för att vi skulle komma samtidigt.

Mina ambitioner kom dock på skam när Carina för en kort stund släppte min stake ur sina läppars grepp och rosslade fram att hon snart skulle komma igen! Sven ökade takten och kraften i sin juck och svetten stänkte om hans kropp när han med tunga stötar plöjde fram och åter i Carinas fitta. Hon sög och andades tungt runt min lem och min utlösning kom allt närmare och närmare. Jag försökte hålla tillbaka men det var stört omöjligt så istället för att kämpa emot kapitulerade jag och gav mig hän. Jag tog tag i Carinas kortklippta hår och började jucka i hennes mun och det dröjde inte länge innan jag exploderade. Med ett utdraget stönande tryckte jag in min lem i min hustrus mun, så långt hon kunde ta den, och sen började min lem att kraftiga ryckningar spruta min uppdämda sats. Carina försökte svälja första gånghen men övergav tanken och lät sperman sippra ut ur munnen, ner över hakan på lakanen. Jag drog ut min sprutande kuk ur hennes mun och runkade ut det sista spruten över hennes högra kind och läppar innan jag sjönk ihop efter anspänningen.

Sven såg ut att var inne på upploppet även han för han knullade stönande och med sammanbitna käkar och jag drog mig ner över för att få en vy över hans kuks framfart i min frus fitta. Blygdläpparna som omslöt det grova skaftet lyste ilsket röda och kavlades mot kuken när den pumpade ut och in i skötet. Carina tog emot hans kuk med allt högre små skrik och ljud och plötsligt hördes hon rossla till och så körde hon ner huvudet i madrassen och vrålade rakt ut. Kroppen blev stel för en sekund eller två och så släpptes ännu en jätteorgasm lös i hennes kropp. Jag kunde se hur hennes fittläppar slöt sig ännu hårdare kring det grova skaftet och jag kunde nästan föreställa mig hur skötets muskler smet åt om Svens kuk och förde hon mot sin höjdpunkt.

Knappt hade jag tänkt tanken förrän Sven skrek till att det gick för honom och han drev i sin stake i botten på Carinas orgasmkramapande fitta. Sven stönade och frustade och jag såg hur hans skinkor spändes i rytmiska pulser medan han släppte sin säd djup inne i Carina som kved och pep av njutning och Svens pulserande lem i sitt sköte. Sven pumpade på i säkert en halv minut innan hans kropp började slappna av men han blev stående med kuken djupt inne i Carina vars kropp fortfarande genomfors av orgasmiska efterskalv. Sven drog djupt efter andan och smekte lite över Carinas svettiga skinkor innan han varsamt började dra sig ur henne. Jag såg hur den halvstyva spermakladdiga staken gled ur hennes fitta som för en stund stod öppen och en svag rännil av vit sperma sipprade ut medan den sakta slöt sig.

Carina sjönk tungt ner på sängen och pustade ut och Sven la sig tillrätta på hennes ena sida medan jag la mig på andra sidan. Vi låg tysta och vilade en stund innan vi , lite besvärade, började småprata och snart rådde en avslappnad stämning i sängen. Både Sven och jag började smeka Carina över hennes svettblanka kropp vilket fick henne att stoppa oss och raskt försvann hon i badrummet och vi hörde hur duschen gick igång. Jag slog upp ett par glas whisky och vi drack och pratade och väntade på Carinas återkomst och Sven började förstrött dra lite i sin slaka lem som sakta blodfylldes av hans massage. Sven stoltserade snart med ett nytt praktfullt stånd och rullade oblygt förhuden fram och åter över ollonet medan han smuttade på sin drink. Även min kuk hade börjat svullna till och jag hade ett halvstånd när Carina kom ut ur badrummet. Hon flinade uppskattande och hoppade nyduschad och våt upp i sängen mellan oss.

Pigga på ett nytt äventyr började vi ta på henne men hon beordrade duschning innan det skulle bli nåt. Snabbt smet jag in i duschen och fräschade upp mig och bara ett par minuter senare var jag tillbaka i sängen där Carina satt på knä och runkade Svens stolta lem med ett fast tvåhandsgrepp. Hon släppte taget om den grova staken och förvisade Sven till tvagningen medan hon la sig ner på sidan och inbjudande sköt ut rumpan. Jag la mig snabbt bakom henne och med ena handens fingrar särade jag på hennes mjuka blygdläppar och med den andra styrde jag mitt stånd mot hennes blöta öppning. Ollonet fann ingången och jag nästan sögs in i hennes hala heta sköte. Vi blev liggande stilla, jag inne i henne, njutande av hennes sköte runt min kuk. Trots ,att hon blivit så ordentligt genomknullad av Svens grova organ smet slidväggarna skönt åt om min lem. Jag fann hennes ena bröstvårta och fingrade och lekte med den och Carina suckade av välbehag.

Sven klev nyduschad och med ståndet pekande snett upp ut från badrummet och gick raskt fram till sängen och stod där och tittade lite på oss. han greppade sin stolthet och drog några långsamma drag och blottade ollonet innan han resolut kröp upp i sängen och ställde sig på knä vid Carinas huvud och bjöd henne sin kuk att suga. Carina var inte sen att acceptera inviten utan tog et stadigt tag om kuken och drog skinnet ner mot roten och styrde det blanka ollonet mot sina väntande läppar och sin ivriga tunga. Carina började kyssa och slicka på det stora ollonet innan hon gapade stort och lät det försvinna in i sin varma mun. Sven följde med gillande blick min hustrus förehavande och började försiktigt jucka i Carinas mun vilket fick Carina att hosta till och hon uppmanade honom att ta det försiktigt med den stora kuken.

Återigen fylldes rummet av våra andetag när vi allt mer intensivt hängav oss åt sexleken. Jag låg bakom Carina och körde kuken ut och in med lugna rörelser medan Carina med stort gillande sög och slickade på Svens lem. Ibland gjorde hon en paus och då smekte och runkad hon den och lekte med den tunga pungen som dinglade under staken. Efter ett tag la Carina upp sitt ena ben över min höft och uppmanade Sven att slicka henne och han var inte sen att lyda henne utan la sig på sidan om henne, fortfarande så att hon med lätthet kunde nå han kuk med munnen, och började leka med hennes klitoris med fingrarna innan han satte tungan till och började slicka henne. jag låg kvar med min kuk i fittan och jag rös lite av att känna Svens andetag mot undersidan av kuken och då och då kunde jag även förnimma hur hans tungspets snuddade vid min lem. Jag började försiktigt jucka och var till en början noga med att inte glida ur Carinas fitthål av rädsla för att hamna i Svens mun men i takt med att min kåthet växte blev det mindre skrämmande och jag började lägga mer och mer kraft bakom mina stötar.
Carina kved uppskattande av vår behandling och jag kände hur hennes smida slidmuskler kramade runt mitt kukskaft och ollon. Sven slickade och sög på hennes klitta och Carina hjälpte till med små juck och underlivsrörelser. Jat tittade över hennes axel och såg hur hon hade en tredjedel av Svens kuk i munnen och med en hand runkade hon den del av kuken som inte rymdes i munnen samtidigt som den andra bearbetade pungen och området bakom den. Ibland släppte hon lös kuken ur munnen och sträckte kukskinnet bakåt och runkade honom med fasta drag och henens smala fingrar gled då över de oskyddade ollonkanterna och det fick Sven att frusta av njutning.

Medan jag knullade Carina bakifrån lekte jag med hennes styva bröstvårtor. Jag smekte dem både mjukt och hårt och ibland drog och nöp jag i dem så att Carina pep av lustblandad smärta. Med min andra hand smekte och knådade jag hennes bak och lekte runt fittöppning och ibland smekte jag över hennes analrosett så att hon ryckte till när hon kände mitt finger trycka mot hennes ”bakdörr”. Jag såg till att mitt pekfinger blev ordentligt insmort av safter från Carinas sköte och satte fingerspetsen mot stjärtöppningen och tryckte på. Carina hojtade till lite men med munnen full av Svens kuk gick det inte att tyda så jag pressade på och kände hur ringmuskeln gav vika och halva pekfingret försvann in i Carinas trånga analöppning. Hon spottade ut kuken och sa till mig att låta bli men jag insisterade och juckade ytterst försiktigt med fingret och Carinas protester la sig och hon sög på nytt in Svens lem i munnen och fortsatte sin lek.

Vi höll på så ett tag och våra rörelser blev allt häftigare vilket förstås ledde till att min kuk gled ur Carinas våta sköte och sprätte nästan upp i ansiktet på Sven. Jag hann inte reagera förrän jag kände en främmande hand runt den och så styrdes jag rätt igen. Det tog någon tiondel att fatta att det inte var Carinas hand som guidade mig rätt utan att det var Sven som sett till att jag kommit på plats igen. Hjärtat tog en halvvolt av pur förvåning och konstigt nog blev jag bara mer upphetsade av det nu brydde jag mig inte om jag kunde halka ur utan knullade Carina med ännu hårdare och djupare juck. Hon tog villigt emot dem och jag sneglade på nytt över hennes axel och såg hur hon sög och runkade Svens ådriga kuk. Återigen släppte hon taget om den med munnen och spände skinnet och började smeka över hans stora ollon och dess blottade kanter och fläns. Sven kved med tungan mot hennes klitta och hans kuk pulserade blank under hennes händer. Pungen var hårt uppdragen och jag förstod att han var när nu, mycket nära.

Carina fortsatte ivrigt att runka Svens stora kuk och hon stirrade förväntansfullt på den och väntade på att den skulle spruta. Ett par snabba sug på ollonet gav nytt glid och mer behövdes inte förrän han var färdig. Sven gav till et bröl. Sköt fram höfterna så att Carina fick backa undan med huvudet, öppningen i hans kukhuvud vidgades och så sköt en tjock stråle sperma ut ur hålet. Carina hade inte hunnit undan utan strålen träffade henne över vänstra kinden och över munnen. Hon försökte styra undan igen men hann inte med utan även andra sprutet dekorerade hennes ansikte innan hon böjde undan den pumpande lemmen och lät honom komma över sin hals och sina bröst. Trots att Sven nyligen kommit en gång var det en rejäl laddning som han levererade och Carina kramade och runkade ur honom varje droppe innan hon slickade ren hans kladdiga ollon.

Efter det att det gått för Sven kunde Carina slappna av lite och odelat njuta av sexet. Hon beordrade därför ner Sven på rygg och ställde sig gränsle över honom med underlivet över hans ansikte och sänkte sig ner till han fritt kunde slicka hennes blöta sköte. Jag kröp fram till hennes spermakladdiga ansikte och bjöd henne min kuk att suga och hon slukade den villigt och lät sin tunga virvla runt ollonet. Vi blev kvar så en stund innan jag drog mig ur hennes mun och placerade mig bakom hennes bak. Sven slickade på för fullt och jag makade mig i läge och måttade in kuken mot den rödsvullna öppningen och körde långsamt in kuken i en enda stöt som fick Carina att flämta till. Jag blev stående så en kort stund innan jag greppade om hennes höfter och började jucka med långa sköna drag. Carina stönade uppskattande och mötte våra juck och slick med små rörelser.

Hennes sköte började krama runt min arbetande kuk som gled ut och in mellan hennes våta, röda, hala blygdläppar allt medan Sven slickade och sög på hennes klitoris för allt han var värd. Jag blötte åter mitt pekfinger och satte det försiktigt till anus och då Carina inte protesterade tryckte jag in det en bit och började jucka i takt med mina egna stötar, eller rättare sagt i otakt. När kuken plöjde in drog jag ut fingret och tryckte in det när kuken gled ut. Carina stönade högre och högre och hon lekte med Svens halvstyva kuk som trots två fullbordade utlösningar svällde upp till fullt stånd på någon minut. Återigen sög Carina in det breda ollonet i munnen och försökte anpassa sina rörelser till mina.

Jag pumpade nu på för glatta livet och i takt med att Carinas fitta kramade om min kuk desto närmare kom jag min klimax. Jag stönade fram en sprutvarning och Carina stönade mumlande att hon skulle komma snart och att jag skulle hålla igen en liten stund. Det var dock en svår önskan att uppfylla visade det sig för knappt hade hon sagt det förrän jag kände de så välbekanta ilningarna i underlivet och kuken. Att tänka på annat var lönlöst särskilt som jag då och då blev påmind om Svens närvaro av hans lustfyllda smackande i min hustrus sköte. Nu kände jag hur gränsen var nådd och med en enorm kraft kom dagens andra utlösning dundrande längs ryggraden och uti kuken. Det brände till lite när satsen sköt genom lemmen och med ett dovt stön tryckte jag kuken så långt in i Carina som det gick och Oil rytmiska ryckningar sprutade min sperma ut inne i Carinas vid det här laget välutnyttjade fitta.

Jag stånkade och bökade med kuken och då kände jag hur Carina också stelnade till och hur hon skrek att det gick för henne och hennes fitta kramade om min pulserande lem. Under henne fortsatte Sven att lapa på den lilla klittan och Carina skakade, darrade, riste medan orgasmen sköljde genom hennes kropp i våg på våg. Snabbt drog jag mig ur henne och uppmanade Sven att ta min plats och han var minsann inte nödbedd. På något ögonblick hade han snott sig ur Carinas grepp och placerat sig bakom henne och innan hon han säga nåt tryckte han in sin styva stake i henne och började knulla med snabba hårda stötar. Carina kved, fortfarande fångad i sin orgasm, och tog emot Svens stora kuk i sin kramande fitta. Hon stönade och kved i något som tyckes vara en ändlös orgasm.

Sven knullade nu min kära hustru med långa och snabba juck och hans breda kuk plöjde fram och åter i Carinas sköte som lyste ilsket rött efter den långa användningen. Hon var på väg ur sin klimax och hade tystnat och stod på knä och armbågar och tog emot vad Sven hade att ge oförmögen att röra sig. Efter en stund stönade hon nästan plågat fram att hon inte orkade så mycket mer, att fittan var öm och hon måste få vila. Sven gjorde dock ingen min av att sluta utan pumpade på i allt högre takt och precis när Carina på nytt började protestera brölade han till och rände staken i botten så att Carina pep till av förvåning. Åter igen började hans skinkor att spännas regelbundet när han för andra gången denna kväll sprutade sin säd i Carinas inre. Hon stod tålmodigt kvar till dess han tömt sig och hon kände hur han slappnade av innan hon sjönk ner på mage och gav ifrån sig något som lät som en suck av lättnad.

Vi låg på sängen en stund och pustade på var sitt håll innan jag reste mig och gick och sköljde av mig. Jag slog upp en dos whisky och satte mig i fåtöljen och drack några klunkar medan Sven tvättade av sig och började klä sig. Vi bytte några alldagliga ord innan han begav sig av med en förhoppning om att vi kunde träffas igen. Carina verkade sova, eller ville i vart fall inte svara, så jag gav inga löften utan nöjde mig med att konstatera att det fick framtiden utvisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *