Kiropraktorn

När jag vaknade på morgonen kunde jag knappt ta mig ur sängen. Jag kände igen den huggande smärtan från ländryggen och sträckte ut handen för att nå telefonen bredvid sängen. Mitt första samtal gick till jobbet på ridskolan. Jag talade om för Kattis att jag hade fått ryggskott. Hon ömkade mig och sa att hon hade fått tag på en ny kotknackare som jag absolut måste ringa. Blotta tanken på att någon skulle komma i närheten av min smärtande rygg gav mig frossa men jag fick hans telefonnummer och lovade att ringa.

Efter många fula ord lyckades jag ta mig upp ur sängen och vid det laget hade jag tagit emot King-Kong som kotknackare om det hade behövts. Alltså ringde jag till killen som Kattis rekommenderat. Han hade ett återbud klockan 10så jag ringde taxi och lyckades ta mig dit.

Jag stod i dubbelvikt i väntrummet och kollade mönstret på mattan när ett par solbrända fötter i sandaler kom inom mitt något begränsade synfält. Jag lät blicken vandra uppåt och såg en utsträckt hand. -Hej, jag heter Kennet, sa ägaren av handen. -Det ser akut ut, kom in med en gång och klä av dig så ska vi nog lösa det här. KLÄ AV MIG tänkte jag i vild panik. Inför det här praktexemplaret till man. Han måste ha varit minst 2 meter lång och välbyggd som en grekisk gud.

Själv var jag inte mer än en meter i mitt eländiga tillstånd och därtill rätt ograciös just nu.  Nåväl, kläderna for väl av på nåt vis och jag lyckades faktiskt lägga mig på britsen innan Kennet hann komma tillbaks. Då kommer nästa dråpslag.

-du måste stå upp först så jag får se om du är sned i bäckenet.

Jag försökte komma upp från britsen men det gick inte, så Kennet fick hjälpa mig. Han tog ett stadigt tag om min midja och lyfte mig på fötter. Av en händelse råkade hans hand komma åt mitt nakna bröst och det gick som en stöt genom min kropp. Han tittade på mig och såg min reaktion på den lätta beröringen. Men sen tog hans yrkesroll över och han bad mig att stå upp så att han fick kolla min rygg. Jag stod där naken och skamsen och framförallt kåt och försökte se oberörd ut.

Men när han la sina varma händer om mina höfter kunde jag inte hejda en rysning. Hans händer gled prövande uppför mina sidor och la sig om mina bröst. Jag kände hur han tryckte sig mot mig och kysste min hals och nacke. Samtidigt masserade hans händer mina tunga bröst. Jag böjde mig framåt över britsen för att avlasta ryggen och kände hur han försiktigt lirkade av mig trosorna. Sen kände jag hans mun som kysste sig väg uppför mitt lår.

Jag vände mig sakta om och såg ner på den knästående mannen framför mig. Han mötte min blick och log ett snett leende. Han föste försiktigt isär mina lår och lät sin tunga glida längs mina blygdläppar. Varje gång han nuddade vid min flödare vände tungan och gled neråt igen. Tungan sökte sig in i min plaskvåta fitta och jag flämtade till av kåthet. Då reste han sig upp och drog av sig byxorna. Nu fick jag panik för andra gången på 20 minuter. Hans kuk var enormt grov och lång. Skulle den få plats i mig trodde han?
Han tryckte mig bakåt tills jag låg sträckt över britsen och la sig snabbt över mig.

Nu gäller det tänkte jag och höll andan när kuken nosade försiktigt precis i mynningen. Sen pressade han in kuken sakta, sakta. När jag kände den stora kuken fylla upp hela min fitta blev jag helt vild av kåthet. Jag kände hur den tog i botten för varje gång han fyllde mig.

Men jag ville ha ännu mer så vi bytte plats på britsen och jag satte mig över honom och gled ner över kuken så sakta jag kunde. Samtidigt böjde jag mig framåt så han kom åt att suga på mina styva bröstvårtor. Sen red jag honom som ett vilddjur och hörde bara som i en dimma att han stönade och bad mig att lugna ner mig.

Till slut lyfte han av mig av kärlekspålen och vände mig på alla fyra. När han trängde in i mig kände jag att nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag skrek rakt ut och kände en hand över min mun samtidigt som han dunkade på mig så hårt att jag flög framlänges. Det gick för mig en gång till och då äntligen kom han i mig. Jag kände hur hela jag pulserade i samma takt som hans stenhård kuk som var begravd i mig. Det svartnade för mina ögon och när jag kom till sans igen kände jag hans varma tyngd över mig.
Känns det bättre nu, frågade han med ett leende.

Efter det har jag varit hos kotknackaren flera gånger och det är lika trevligt varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *