Kom igen nu!!

Jag skulle gå ut och rasta min hund när jag plötsligt såg en ung karl med en snygg kropp, jag blev kåt! Senare den dagen gick jag ut för att se om han var där. Det var han och han bjöd hem mig! Han sa Ta av dig dina kläder NU!!! Jag gjorde som han sa och stod där sen naken. Han puttade mig ner i hans säng och runka. Hans kompisar kom sen och dem ville förstås också knulla med mig! Jag blev så kåt att svetten rann på mig.

Tobias hette min stora kärlek som knullade mig… Hans kompisar, Anders och Patrick knullade mig också… Jag var så upptagen med alla killarna så att jag inte hörde min mobil som ringde. Tobias tryckte plötsligt sin stora blöta kuk emot min mun och jag sög, SÖG!! Jag rullade med tungan runt ollonet. Anders hade just stoppat in kuken och knullade mig hårt och Patrick han sög på mina bröst. Jag satte mig sedan på Patricks mage och hans kuk hade han stoppat i min fitta och jag gungade häftigt fram och tillbaka, han skrek. Sedan Stoppade Tobias in sin stora kuk i min lilla, trånga fitta! Jag skrek och Anders stoppa sin kuk i min mun. Han fick utlösning och spermierna rann ner från mina mungipor. Jag älskade det! Sen var det lugnt, Tobias kompisar hade stuckit och det var bara han och jag liggandes i sängen! Vi knullade fortfarande! Jag stönade högt medan Tobias knullade mig suveränt bra! Tobias sa att JAG skulle möta honom nästa dag i en pub som hette PORRLIGAN! Nästa dag var jag där som jag lovat men ingen Tobias syntes till bara en massa snygga killar som jag inte kände! Då kom en ursnygg kille fram och släpade med mig till puben´s källare! Han klädde av mig och sig själv, tryckte mig emot väggen och sög min fitta blöt. Jag stönade mycket och killen han petade in sitta finger i min dyblöta fitta. Jag såg efterlängtande emot hans kuk som han stoppade i min fitta! ÅHH vad skönt! Han frågade vill du bli min?? Jag flämtade jag har en annan! Killen hette Jonte. Jonte blev ganska så irriterad på att jag sagt jag har en annan så han slängde mig ner i en gammal säng och knullade mig HÅRT!!!!!

När jag kom upp ifrån källaren utmattad såg jag Tobias stå vid dörren. Jag tänkte åh nej! Tobias såg sur ut när jag kom. Han grep tag i mig och släpade mig hem till han. Hans kompisar stod och väntade. Dom var mycket beredda på en hård knull. Dem knullade mig plågsamt eftersom jag svikit dem. Anders stönade och jag själv! Patrick grymtade och sprutade spermier på min mage! Tobias han stod och knulla mig HÅRT, jag skrek så att rummet ekade!

Jag märkte att jag sedan blev kåtare även fast dem knulla mig hårt. Mest blev jag kär i Anders som jag senare följde med hem! Där hade han ordnat en säng som han sa där ska vi knulla! Ja, han hade rätt, vi knullade! Sen slutade det med att jag gick hem med en urknullad och öm fitta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *