Lina, Lisbeth och mamma

Lina är nog den vackraste kvinna jag någonsin mött.

Jag var klasskamrat med henne i gymnasiet. Hon var mycket städad och korrekt och en aning inbunden. Hon var en av de allra duktigaste i klassen och framgångsrik i idrott, främst i löpning på korta sträckor.

Vi pojkar beundrade henne i smyg men vågade inte närma oss henne. Hon var vänlig och glad med lät ingen av oss komma henne in på livet.

Nu är det ett antal år sedan vi gick ut gymnasiet. Jag har stannat på hemorten men Lina gav sig ut i världen, först som au pair i USA och därefter i Frankrike. Efter hemkomsten blev hon journalist i en storstadstidning.

Häromdagen såg jag henne nere vid torget och skulle just heja på henne då hon snabbt försvann i ett gathörn. Men i går hade jag turen att stöta på henne.

Lina hade ändrats. Hon var lika vacker som förr men med betydligt rundare kvinnliga former och bra mycket gladare än jag kom ihåg henne. Dessutom var hon annorlunda klädd än förr i tiden. Hennes kjol var uppseendeväckande kort. Hennes urringning visade frikostigt hennes vackra bröst. Hon var en helt ny människa.
Insikten om det och närheten till henne fick mig att nästan tappa andan.

Lina log mot mig, tog mig i sin famn och gav mig en skön kram. Hela hon lyste som en sol och så såg hon mig djupt i ögonen och sa:

– Lasse, du har då blivit en verkligt stilig ung man.

Hon berättade att hon nu fått ett jobb och bosatt sig i sin födelsestad, hade blivit PR-ansvarig på ortens största företag.

– Du, Lasse, vi måste träffas. Kom hem till mig i kväll.

Och så fick jag hennes adress.

Det pirrade i magen på mig då jag ringde på Linas dörrklocka senare på kvällen. Nu skulle jag för första gången få möta mina drömmars kvinna på tu man hand.

Lina tog emot mig med ett stort leende. Hon hade en långt uppslitsad och snäv kjol, ingen blus men en vacker behå och en cigarett i handen. Lina var, det kunde jag återigen konstatera en helt ny människa, en förförisk kvinna. Hur hade hon kunnat ändras så?

– Lasse, nu kan vi ha det skönt och kul, eller hur? Du är väl beredd på litet lajban.

Jag hummade, visste inte vad jag skulle säga.

– Å, Lasse kom i min famn, jag måste få krama dig igen.

Lina flög mig om halsen och överraskade mig med en kyss på munnen. Jag kunde inte annat än ta emot den. När Lina inte avbröt så tryckte jag mina läppar litet hårdare mot hennes. Jag kände hur hon särade på sina och jag gjorde likadant. Det blev en mycket intim och våt kyss. Linas tunga var snart inne i min mun och
min tunga mötte hennes. Jag kände mig knäsvag.

Sakta drog Lina sig ifrån mig.

– Du Lasse, vad vill du ha, Whisky eller en Dry Martini?

– Tack, jag skulle kanske prova en Dry.

Lina tog mig i handen och förde mig in i sitt vardagsrum, där jag på ett bord
framför soffa och fåtöljer såg ett batteri av spritdrycker och glas. I en stor
bägare fanns isbitar och i några skålar fanns tilltugg.

– Var så god, tag för dig och slå dig ner i soffan.

Jag tog för mig, blandade till en Dry Martini och satte mig i soffan. Genast
var Lina vid min sida redan försedd med ett bräddfyllt glas.

Vi skålade. Lina lutade sig mot mig och sa:

– Du är för go, Lasse!

Jag visste först inte vad jag skulle svara men så fick jag ur mig:

– Du har ändrats, Lina.
– Ja, det har jag nog. Nu vet jag vilka glädjeämnen man absolut inte kan och ska avstå ifrån.
– Vad då för glädjeämnen?
– Kärlek, Lasse. Vi människor är skapade för kärlek. Nu förstår jag hur viktigt det är att ta till vara alla möjligheter till kärlek. Det gjorde jag inte förr.
– Hmm.
– Lasse, släpp loss dina önskningar. Våga göra vad du innerst önskar! Vad önskar du nu?
– Vet inte.
– Jo, du vet. Var ärlig! Vill du inte älska med mig? Ha sex med mig? Rakt på sak, vill du inte knulla med mig?

Jag blev helt stum. Hon hade rätt. Men jag var blyg och visste inte hur jag skulle bete mig. Jag såg nog ut som ett fån. Lina hade totalt överrumplat mig.

– Lasse, var inte så blyg. Om du bara gör som jag säger så ska det ordna sig.
– Hmm.
– Lasse, jag finns ju här. Alldeles bredvid dig. Du får göra med mig vad du vill.

Jag svalde en klunk av min drink, ställde ifrån mig glaset och tittade Lina in i ögonen.

– Menar du vad du säger?
– Ja, min älskade Lasse. Jag är kåt. Jag är om du så vill en kåt slyna. Jag vill ha din kuk i min fitta.

Jag baxnade. Lena var inte alls samma tjej som i gymnasiet. Men hon hade stark dragningskraft på mig. Hon var läcker, attraktiv, hade vackra bröst, vacker röst, vackert leende. Jag ville så gärna men tvekade fortfarande.

– Lasse, jag tror att du är den första man som jag behövt övertala. Så ska det väl inte behöva vara. Inte har du väl något emot mig?
– Nej, det har jag inte. Men jag är faktiskt så oerfaren. Jag har aldrig legat med en kvinna.
– Å Lasse, vi ska ha en skön debut i kväll. Det kan jag lova dig. Nu ska du få se hur jag tar av mig. Sedan vill jag se hur du tar av dig.

Lina hoppade upp från soffan, ställde sig mitt på golvet och lät så sin behå falla till golvet. Fram sprang två underbart vackra bröst. Tänk så vackra bröst en kvinna kan ha tänkte jag. Och i och med den tanken satte allt igång. Jag kände hur min kuk började resa sig och hur skönt det började pirra i den. Nu var jag kåt. Nu skulle inget kunna stoppa mig.

Lina lät sin kjol falla till golvet. Hennes vackra, frestande trosor föll strax därefter och hon stod i sin fulla nakenhet framför mig med ett underbart leende på sina läppar. Jag visste nu att jag älskade henne och att ingen makt i världen kunde hålla mig borta från att knulla henne.

– Vill du ha mig Lasse?
– Ja, var så säker.
– Kom hit, ställ dig här och ta av dig!

Jag gick fram till hennes plats medan Lina gick och satte sig i soffan. Under glada tillrop från henne tog jag av mig plagg efter plagg. När kalsongerna hamnat på golvet stod jag där med kuken stolt lyft, styv med den rätta böjen.

– Å, du har ju grejor! Det anade jag. Kom nu hit.

Jag gick fram till Lina, böjde mig över henne och mötte hennes läppar, förde min högra hand till hennes skrev. Detta var ett stort ögonblick för mig. Jag hade aldrig tidigare med handen varit i närheten av en fitta. Men nu drev mig min natur obevekligt vidare. Jag förde in ett par fingrar i hennes öppning, tryckte in dem i djupet, drog ut dem och tyckte in dem igen. Jag kände att Lina var ordentligt våt i sin fitta och utan att jag förstod varför blev jag kåtare av att märka det.

Lina stönade så smått.

– Å, å, å, Så skönt du gör Lasse. Fortsätt!

Jag pumpade på med fingrarna.

– Lasse, slicka min fitta!

Jag tvekade.

– Lasse, gör det skönt för mig! För in ditt huvud mellan mina ben och slicka fittan, å, Lasse jag är så kåt.

Jag förde in huvudet mellan Linas ben och hon särade på dem mer och mer. Min tunga nådde fram till fittläpparna och in mellan dem. Jag tryckte ner mitt ansikte och fick in min näsa i henne slida. Smak och doft gjorde mig helgalen. Så kåt som nu hade jag aldrig varit. Vilken kvinna, vilken doft, vilken fitta! Min Gud, så härligt!

– Glöm inte clitoris, Lasse!

Jag förde mun och tunga mot klittan och lät tungan spela runt den lilla känsliga tappen. Genast märkte jag att något höll på att hända med Lina.

Hon tryckte upp sitt underliv mot mitt ansikte medan hon gav upp ett njutningsfullt skrik.

– Ja, ja, Lasse, mer så, ja, ja, slicka mer!

Jag slickade och slickade och Lina stönade och skrek. Plötsligt stelnade hon och föll ihop. Jag kände hur det ryckte i hennes kropp.

Lina gav inte ett ljud från sig på en lång stund, så ändrade hon ställning, vände sig och grep tag i min kuk, förde in den i sin mun och började suga på den. Jag kände hur kuken styvnade allt mer. Jag började känna att jag snart
skulle få utlösning. När Linas tunga smekte ollonet blev det så skönt att jag var nära att spruta min sperma in i hennes mun.

– Nu, Lasse, är du väl beredd. Tag din första fitta i besittning! Jag vill ha din kuk djupt inne i mig.

Lina la sig på rygg och särade brett på sina ben. Min styva kuk spretade i höjden. Lena tog tag i den och förde den till sin slidmynning och jag tryckte in den. Jag tror jag kom till botten redan på en gång. Lina höjde sitt underliv och stötte emot mitt inskjut. Jag drog ut, sköt in och fick ett skönt motjuck som svar från Lina.

Nu var jag i färd med mitt livs första knull. Helt underbart. Jag såg in i Linas ögon. De var kåtglansiga och hennes läppar var halvöppna. Jag böjde mig ner och kysste dem medan jag fortsatte att pumpa min kuk in och ut.

Nu var vi ett. Detta var himlen. Detta var den högsta njutning jag upplevt. Vi var på väg till en underbar orgasm. Farten blev intensivare. Min kropp drev mig att öka farten.

– Bra Lasse, knulla mig hårt och fort. Jag kommer snart.

Jag var också nära och strax skrek jag ut mitt orgasmtjut. I flera kramper slängdes min sperma in i Linas våta fitta. Herre Gud, så skönt!

Vi var nära utplåning under någon minut. Vi fick den härliga avlastning och rening som är ett av målen med ett väl genomfört och lyckat knull.

Tack Lina för att du tog min svendom!

Jag drog ur kuken ur Linas härligt våta och spermafyllda fitta. Nu var han slak men han var också nerkladdad med sperma efter flera sköna sprut. Lina böjde sig fram och slickade av kuken.

– Smakar det gott, Lina?
– Det smakar inget särkskilt egentligen men jag slickar i mig allt vad jag kan. Det gör jag som slutkläm, jag känner då att jag kommit till målet och gjort allt gott för min knullkompis.

Tyvärr var det dags att gå hem. Lina skulle upp tidigt nästa dag och ville sova ensam i sin säng. Jag kysste Lina på kussinellikan, tryckte läpparna runt henne clitoris. Lina stönade men sköt mig ifrån sig.

– Nej, Lasse. Inte mer nu. En annan gång. Nu får du gå hem. Jag får så jobbigt i morgon. Nu måste jag sova.

Längtande efter fortsatt knull gav jag mig hemåt. Kuken bultade. Jag var fortfarande kåt kanske som det direkta resultatet av Linas spermaslick. Jag kände att nu ville jag ha mer fitta.

Hade jag haft tillräckligt med pengar hade jag gått på krogen och dansat och försökt få tag i en kvinna. Vad skulle jag göra? Jag var fast i min kåthet. Hem ville jag inte gå. Men så slog det mig. Kanske skulle jag gå hem till mor och far. Jag hade lovat att titta in men besöket hos Lina hade kommit i vägen.

Tanken var kanske inte så dum. Klockan var inte mer än halv tio och de var säkert vakna.

Mamma öppnade. Hon erbjöd en oväntad syn. Håret i oordning, blusen öppen och behån nerhalad under brösten, ansiktet var rödblommigt. Utan tvekan var hon rejält påstruken.

-Sååå ää dää dju Lasse. Kom in. Uurrsächta din gaaamla mor. Härr ä fest.

Bakom mamma såg jag min moster Lisbeth. Hon höll mamma under ena armen och det visade sig behövligt för mamma höll på att snubbla omkull när hon vände sig om för att lämna passagen fri för mig.

Moster Lisbeth var också rödkindad och hade sin blus uppknäppt men hon verkade stadig på benen.

Vi gick in. Mamma slängde sig i en fåtölj och sträckte sig efter ett grogglas som hon förde till sin mun. Hon tog en stor klunk men fick sedan resten av drycken på kläderna.

-Braa, gullepojen min. Jaa ä på knanelen ser du.

Moster Lisbeth slog upp en grogg åt mig och jag tog några munnar. Hon gick bort till mamma, hjälpte henne upp och drog iväg med henne mot sängkammaren. Mamma protesterade inte, sluddrade något jag inte kunde uppfatta.

Moster Lisbeth kom strax tillbaka.

– Var är pappa och morbror Hugo?
– Dom klappade ihop för en bra stund sedan. Nu ligger dom i gästrummet och sover ruset av sig. Dom är som ett par döda sillar och vaknar nog inte mer i kväll.

Moster Lisbeth var nyss fyllda femtio år. Hon hade vackert hår, glada ögon och en leende mun, en stor byst och snygga ben och ett utputande venusberg. Jag hade alltid beundrat hennes skönhet liksom även mammas. Det slog sällan fel att jag blev kåt när jag såg henne. Så skedde med mig nu också.

– Nå, vad har du haft för dig i kväll, Lasse?
– Jag har träffat min gamla skolkamrat Lina.

Nu blev moster Lisbeth intresserad. Hon ville bestämt veta om det var något mellan Lina och mig. Snart var hon på det klara med att vi haft ett äventyr med varann.

Moster Lisbeth log brett mot mig.

– Så nu är du nöjd?
– Nja, kanske inte riktigt.
– Du skulle kunna tänka dig en fortsättning?

När hon sa så hade hon något särskilt i blicken. Min fantasi tog fart. Jag kände hennes dragningskraft och kände också hur kuken började svälla.

Moster Lisbeth gick och satte sig bredvid mig. Jag la min ena hade på hennes knä och djärv som aldrig förr flyttade jag handen ett stycke uppåt på hennes lår.

– Jag märker att du inte är nöjd än, Lasse.
– Hmm.

Moster Lisbeths mun var nu nära min och jag fattade galoppen, la mina händer runt hennes nacke och drog hennes huvud mot mig. Våra munnar möttes. Hennes fuktiga läppar mötte mina. Hennes spritångor stötte inte bort mig.

Våra kysser blev heta. Vi kysstes med stort öppnade munnar. Hennes mjuka läppar och saliv gjorde hennes kyssar så vällustiga att jag utan att tveka förde en hand in mellan hennes ben. Moster Lisbeth särade på benen.

– Ja, ja, Lasse.

Jag kände genom hennes trosor att hon var präktigt våt och med min nyvakna och av Lina tidigare under kvällen uppövade frimodighet undslapp mig frågan:

– Är du kåt, moster?

– Jaaa, Lasse. Knulla mig, Lasse.

Jag fick av henne behån, kysste hennes bröst, rev av henne trosorna och la mig i läge för att kyssa hennes våta fitta.

Moster Lisbeths fittläppar var stora och uppsvullna. En laxrosa springa öppnade sig mellan dem när mitt långfinger fann vägen in. Min kuk var redo och hela jag kände ilningar i hela kroppen.

– Nu ska du få knulla din moster, Lasse. Tänk så härligt oanständig man kan vara när man fått litet sprit i sig. Det här skulle din mamma ha sett. In med kuken nu!

Jag dröjde en stund. Jag ville först titta noga på mosters stora fitta. Jag gillade vad jag såg och framför allt uppskattade jag min mosters njutningsfulla stön.

Moster Lisbeth tog ett stadigt tag om min kuk och började runka mig. Jag var nära att komma och det märkte hon och slutade och förde så min kuk mot sin fittöppning. Jag tittade ner och såg det uppsvullna blårödlila ollonet framför hennes inbjudande våta öppning. Kuken reste sig än mer. Jag kunde inte tveka längre utan stack assisterad av mosters styrning med kraft in den i den väntande våta fittan.

– Åååååå, Lasse. Äntligen, äntligen.

Jag fick in kuken hur lätt som helst. Mosters fittsaft fick den att glida djupt i hennes vida slida.
Så kände jag mosters ena hand greppa min pung och klämma den litet lätt. Underbart! Hon kan sin sak var den tanke som for igenom min hjärna. Visst var det så. Helt klart. Mamma hade talat om att hennes syster hade varit helt vild som ung och varit ihop med många killar innan hon till slut fastnade för sin Hugo, som väl inte helt skulle ha gillat om han hade sett vad hon nu gjorde.

Moster Lisbeth sköt upp sitt underliv mot mig varje gång jag gjorde en stöt in i hennes fitta. Hennes motjuck kom hela tiden i rätt sekund och gjorde att vi kom in i en allt mer uppkåtande rytm.

– Å min ryttare. Du har då en härligt bamsig kuk. Kan du tänka dig hur kåt din moster är, Lasse. Hon är totalt utan hämningar. Säg, tycker du om att knulla din kåta moster?

– Jaaa, moster.

Nu började det att gå fort. Jag kände att jag hade mer säd att få ut. Hela mitt underliv brann. Aldrig hade jag känt något så skönt som mitt knull med moster. Det var till och med skönare än mitt knull med Lina tidigare under kvällen.

Så kunde jag inte hålla emot längre. Kuken började krampa och sperman kom i långa stötar och hamnade djupt inne i min moster genomvåta fitta och det blev starten för en våldsam och långdragen orgasm hos moster Lisbeth. Henne kropp skalv. Hon slängde sig upp i min famn, kramade mig hårt medan hennes underliv
började gå i en häftig rörelse mot och ifrån. Så bedarrade våra rörelser. Utmattade låg vi nu tätt inpå varann.

– Det bästa jag varit med om moster. Tack, moster!
– Jag tror din moster inte varit så kåt på åratal, tänk att knulla sin systerson. Det var en extra krydda. Kom så går vi till sängkammaren och fortsätter.

– Men där ligger ju mamma.
– Vad gör det, hon kommer inte att märka något och gör hon det så spelar det ingen roll. Du är ju myndig och får knulla vem du vill. Och dessutom kan du vara säker på att hon skulle godkänna sin syster som din partner, kom nu!

Moster Lisbeth ledde mig in i sängkammaren. Där låg min mamma på rygg med blottad rakad fitta. Jag ställde mig nära och tittade på den. Den var inte så olik mosters. Jag blev en aning skrämd när jag kände att jag blev kåt av att se min mors fitta så öppet exponerad.

– Blir du kåt, Lasseman av att se din mamma så där.
– Jaaa.
– Men du vet att det är ”Se men inte röra.”
– Ja moster, jag vill se din fitta nu. Jag är kåt igen, på dig alltså.
– Kom nu min knullgubbe! Här finns plats i sängen bredvid din mammas.

Vi la oss och var strax igång. Jag blev helt fascinerad av den blandning av fittsaft och sperma som rann utefter mosters båda lår.

Jag beordrades att lägga mig på rygg och moster besteg mig, red mig. Hennes vita tänder lyste emot mig i sängkammarens halvdunkel. Moster noppade sina bröstvårtor medan hon höjde och sänkte sig på min styva kuk. Snart började vi båda stöna och dessutom slänga ur oss mängder av sexord. Vi var rätt grova i mun. Jag kallade henne slampa och hora och jag fick heta horbock och djävla mosterknullare.

Vi blev rätt högljudda. Vi skulle ha förstått att det skulle väcka min mamma. Jag kände plötsligt en hand på min axel, mammas hand. Jag tittade på henne där hon låg ett stycke från mig med helt öppna ögon.

– Det kunde jag ha förstått, Lars, att min syster inte kunde låta bli dig.
– Det är så skönt mamma.
– Jag vet min son.

Sedan slöt hon ögonen och gick in i en orolig sömn men moster Lisbeth och jag var så vakna som två älskande människor någonsin kan vara och vi fullbordade samlaget med en samtidig och befriande orgasm.

Medan jag och moster Lisbeth låg hotslingrade och tog igen oss kunde vi höra hur mamma rörde sig och började mumla:

– Jag är så kåt, jag är så djäkla kåt. Min Gud ge mig kuk! Lisbeth är Hugo vaken?
– Nej han sover ruset av sig.
– Men hjälp mig Lisbeth!

Lisbeth kröp över till mamma, kysste henne på mun och stack in ett par fingrar i mammas fitta. Något sådant hade jag då aldrig trott vara möjligt att se.

Mamma stönade.

– Du ä för go, Lisbeth, precis som förr.

– Ja, älskade Gun och din fitta är lika våt som den brukade vara.

– Skönt, fortsätt!

Moster Lisbeth fingerknullade mamma. Jag såg att hon hade tre fingrar inne. Mamma stönade. Jag förstod att hon njöt. Hennes fylla var inget hinder.

– Slicka mig nu nästan, skrek mamma.

Moster Lisbeth var inte sen att sticka in sitt huvud mellan mammas lår. När jag såg det var jag nära att få kåtslag. Något så uppeggande som dessa två systrar i en intim kärleksakt hade jag aldrig sett och inte kunnat föreställa mig att jag någonsin skulle få se. Jag insåg att jag hade två riktiga kåtluder framför mig. Min mor var en av dem. Jag förstod med ens att jag hade något att brås på. Kvällens äventyr tydde klart och entydigt på det.

Jag kunde inte låta bli att greppa min kuk och med blicken fäst på de två systrarna började jag runka i ett vildsint tempo.

Det gick för mig, jag skrek ut min orgasm samtidigt med min mor.

Tack moster Lisbeth! Du har gjort mig och mamma lyckliga. Du har precis som Lina gjort mig till en verklig man denna oförglömliga kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *