Latino – Första mötet

Jag är en tjej på 19 år, Mörkt hår som går till höfterna och mörka ögon. Jag är ganska lång och har allmänt kvinnliga former med smal midja och stora bröst. Jag var ganska opopulär bland killarna på ’det’ sättet, men när jag blev äldre så växte jag helt plötsligt till mig och jag njöt av att uppmärksamhet.

Detta är en berättelse som jag faktiskt är väldigt stolt över, ungefär här upptäckte jag att jag gillade att vara dominatrix lika mycket som jag älskade att slava. Med andra ord, jag var flersidig och knullade mer än gärna.

Det var en fredagskväll och jag var inne i en klubb; Jag dansar sensuellt bland folket, utan någon speciell person i sikte, men jag gör det ändå, kanske skulle någon snyggare komma in senare? Jag tycker själv att jag ser ganska snygg ut, vit blus och åtsittande svartkjol. Mina rörelser är i takt med musiken och jag svänger sensuellt med höfterna och ser till att hålla koll på allt och alla undertiden.

Jag hör steg och någoting hårt pressar sig mot min rygg och ett par armar placeras runt om min midja, När sjutton hade en man haft tid att ställa sig bakom mig? Undrar jag lite förvånat. Lite rädd och nyfiken låter jag personen hållas och jag gör inget utan låter honom gnida sig mot mig. Någonting som känns som ett maffiga stånd mot min åtsittande kjol gör att jag blir varm i hela kroppen och jag försöker vrida mig om, men han håller mig fast, ingen annan verkar se det. De är fullt upp med att kåta upp någon annan. ” Vem..? ” Han hyschar mig och smeker mig lätt över ena bröstet och jag känner mig en aning förolämpad. Det är jag som brukar bestämma över vad som ska hända, detta gillar jag inte alls… eller gör jag?

Han klämmer mig lätt på rumpan och smeker mig försiktigt över magen och sedan ner mot fittan där jag redan är blöt. ” Nej! ” Säger jag och stoppar hans hand. ” Inte här ”

Om han nu ville så skulle jag ta honom på en vild tur. han hejdar sig och tar mig bort till en av de mörkaste hörnen i klubben, någonting placeras framför mina ögon och jag känner hur hjärtat bultar. ” Nej ” Muttrar jag halvhjärtat men följer med honom när han leder mig bort. Alltid redo för något nytt.

Han leder mig upp för några trappor och sedan vidare längre in. Jag hör någoting som låter som en dörr som öppnas och mannen säger någoting till en annan, någoting som låter som portugisiska. Men vi släpps iallafall in och jag knuffas ner i någoting mjukt, kanske en soffa.

Mina armar dras upp över mitt huvud och knyts fast med någoting som verkar vara handklovar. Mina kläder är fortfarande på men inte länge till, för snart knäpps min blus upp och mina bröst är ute i det fria bortsett från min svarta BH med spets på. Mannen river praktiskt taget av mig min kjol och jag kan känna hans blick på mig.

Jag har ganska sexiga underkläder på mig, svarta, minimala trosor med stay-ups.

Ögonbindeln slits av och jag stirrar på honom. Allmänt, AS SNYGG! Svart hårt som faller ner i ögonen och mörkblå ögon. Han har en jämn solbränna som ser ut att vara permanent. Sakta tar han av sig tröjan, mums, musklerna avtecknar sig tydligt och hans bröstkorg är hårlös, precis som jag gillar det. Jag gör ett morrande läte, och ser på honom.

Han drar av sig byxorna och ståndet putar ut mot mig och jag blir förvånad över hur stor den ser ut till och med i kalsongerna. Jag är nästan rädd för att han ska spetsa mig, men blir samtidigt faschinerad av tanken. ” Om jag släpper dig så är du min slavinna ” Säger han med en djup röst och flinar mot mig.

Jag nickar, fan vad jag vill ha kuk. ” Vad du vill ” Säger jag.

Han går fram till mig och sliter av mig BHn. Mina stora bröst verkar glädja honom för han knyter loss mig. ” Ner på alla fyra ” Säger han och drar av sig kalsongerna. Jag blir chockad över hur stor den är och han flinar bara. ” Slyna ” Säger han och ser på mig. ” Jag sa till dig att vända på dig ” Jag stirrar på honom men gör som jag säger…. yes. yes.yes.

Han drar undan de svarta trosorna och sätter kuken mellan mina kåtsvullna blygläppar och trycker försiktigt på. Safterna rinner om mig när han försöker trycka sig in, han var den största som jag någosin sett och jag försökte slappna av så mycket så möjligt. Men han stannar och skrattar till först. ” Nej… du måste förtjäna det först…. sug av mig ” Säger han och tar tag i mitt hår. Jag nickar och sluter läpparna om kukhuvudet, försiktigt slickar jag på den medan jag runkar av honom. Han stönar inte, han har ett perfekt poker face och skrattar bara. ” Du gillar väl sådant? Eller hur lilla slampa? ” Säger han och jag nickar bara.

Jag kan inte svälja hela honom för den är både lång och grov, så jag nöjer mig med att slicka honom upp och ner. ” Jag vill att du sväljer satsen ” Säger han och jag nickar, lite skadeglad när jag ser hans kåtflammiga kinder. Han stönar och trycker ner mig huvud runt hans perfekta, svullna kuk. Med några få stötar sprutar han hela munnen full på mig. ” Svälj ” Kommenderar han och jag sväljer lydigt och slickar i mig den saltiga satsen från handen. ” Vill du ha mer? ” Säger han med ett elakt flin och jag ser på hans stora kuk som svajar i luften och tänker på min knullglada fitta.

” Jag vill ha mer ” Säger jag skarpt och vänder mig om på alla fyra igen. ” Ah ah ah… ” Säger han… ” Strippa först… av med trosorna och allt ”

Jag märker först nu att han har en liten brytning, en söt en.

Jag reser mig upp framför honom. ” Om du sätter sig ner.. ” Han stirrar på mig.. ” Det magiska ordet? ” ” Snälla? ” Säger jag med ett flin, han nickar och slår sig ner.

Det känns lite underligt, men tack vare musiken som strömmar in igenom dörren så kan jag dansa lungt framför honom. Brösten guppar i takt och jag ser att han gillar det för hans maffiga stånd växer ännu mer. Jag flinar och snurrar ett varv, sedan börjar jag ta av mina stay-ups. Han biter sig lätt i läppen medan jag släpper dem på golvet. ” You like it ” Retar jag honom och drar i lite i trosorna. Han nickar omedvetet och jag drar av mig trosorna.

Han ser gillande på mig och jag sätter mig gränsle över honom. ” You like ME ” Säger jag dominant och gnider min kåta fitta mot hans stånd. ” Yes… men nu är det JAG som bestämmer ” Säger han med ett skratt. ” Ner på alla fyra ” Säger han med ett grovt skratt och daskar till mig på röven. Jag nickar och gör som han säger. Lite motvilligt men jag ville så gärna att han skulle fylla hela mig och min knullglada fitta. ” Ta mig någongång! ” Säger jag irriterat och känner hur det spritter till i kroppen när han pressar sig förbi blygläpparna.

Det gör lite ont men mina klagorop går snart över till stön. ” Jag…. vill…. ha mer ” Säger jag med kåtglansig blick och biter mig i läppen.

Brutalt börjar han dra sig in och ut igenom min trånga fitta, och han smeker mina styva bröstvårtor samtidigt. Han pumpar min fitta i långa drag och jag kan höra hur han börjar stöna efter en stund. Jag trycker mig ner mot hans batong och han börjar sakta in precis som jag var nära att komma, jag känner ilskan i kroppen. Vad håller han på med?

” Rid mig! ” Kommenderar han och lägger sig ner på soffan. ” Nu! ” ” Men! ” Säger jag snabbt. ” Eller gå ut… ” Fortsätter han varnande och jag ser mot dörren, men sjunker sedan tillbaka. ” Idiot ” Muttrar jag och styr in kuken i min trånga fitta, återigen verkade han vara för stor men jag kunde nätt och jämt glida ner över den.

” Rid ” Kommenderar han och jag reser mig sakta upp och ner samtidigt som jag vickar rytmiskt på höfterna. Han tar ett fast tag om mina bröst och bearbetar återigen bröstvårtorna. Det pirrar i hela kroppen, som om jag skulle få orgasmryck eller något liknande. ” Jag… kommer… ” Säger jag högt och ser ner på hans kåtflammiga ansikte. ” Kom… med… mig ” Säger jag andfått och pumpar snabbare. ” Snabbare ” Säger jag trött.

Med ett skratt rullar han runt så att han är överst. ” Med glädje ” Han drar sig ut och in ur min fitta som börjat vänja sig vid honom. Det pirrar och drar ihop sig i fittmusklerna, snart dränks jag i en fontänorgasm och jag skriker ut alla mina lustar som blandas med mannens rop. Det svartnar för ögonen på mig och det snurrar i huvudet.

” Herre…gud ” Säger jag i blindo, jag kan fortfarande känna hans kroppstyngd ovanpå mig och jag tycker att han passar bra där. ” Rör dig inte ” Säger jag och kan höra hans skratt.

Detta var inte mitt enda möte med min mystiske Latino kille. Jag har fler berättelser…. om ni vill höra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *