Micke sen Tomas

Jag hade sjukanmält mig från skolan och åkte buss till V***** och hälsade på min kompis kille Micke.

Lotta min kompis var i skolan. Jag visste att Micke var hemma så jag ringde bara på ringklockan öppnade dörren och klev in. Jag ropade men fick inget svar så jag visste att då sov han.

Dörren till sovrummet stod på glänt så jag kikade in och såg att där låg han naken utan täcke.

Jag gick in i köket och satte på kaffe när jag var färdig med det så hörde jag hur han klev upp ur sängen och kom in i köket. Han blev stående i dörröppningen ursäktade sig att han sov och att han inte hade några kläder på sig, jag svarade att det inte gör nått.

Han försvann ut i sovrummet igen och kom sedan in i köket igen med morgonrocken på sig. Micke frågade vad jag gjorde där jag svarade att jag tänkte hälsa på honom medans Lotta var på skolan. Han flinade till och kom gående mot mig han tog tag i min arm och drog in mig i vardagsrummet och knuffade ner mig i soffan sen försvann han igen.

Efter ca tio minuter kom han in med kaffet och satte sig bredvid mig i soffan, tittade på mig och fråga vad jag egentligen ville med ett stort flin. Jag stakade mig fram att jag bara ville hälsa på medans Lotta var på skolan. Han ställde sig framför mig med halvöppen morgonrock. Jag fastnade en stund med blicken på hans stånd och tittade sen upp Micke där han står med en belåten min. Han tar av sig morgonrocken och kastar den på golvet sen beordrar han mig att runka hans stenhårda lem, jag tar tag i lemmen och drar sakta förhuden fram och tillbaka några gånger då Micke plötsligt tar tag i min hand och drar upp mig ur soffan och sliter av mig kläderna så står vi där båda nakna.

Han kramar om mig och tar tag i handen igen och drar mig in i köket och sätter upp mig på bordet sen kysser han mig ner efter halsen och stannar vid mina bröst och tittar upp på mig jag är vid det laget väldigt kåt. Han frågar om det känns bra eller om vi ska sluta jag säger till han att fortsätta och lägger mig på rygg med benen dinglande utanför bordet.

Micke lägger sig över mig och fortsätter kyssa mig från nyckelbenet och neråt. Jag bara ligger och njuter, jag känner hur han suger fast i ena bröstet och det rinner till mellan mina ben. Han smeker mitt andra bröst och suger hårt på det andra sen byter han bröst och ger det andra lika behandling.

Jag reser mig upp och knuffar undan Micke och går med bestämda seg in i sovrummet och lägger mig på sängen Micke följer efter och kastar sig över min nakna kropp. Han smeker min nakna kropp och suger försiktigt in bröstvårtan jag ligger tyst och känner hur han drar ett finger mellan mina läppar och smeker min klitoris. Jag känner hur det ryser i hela kroppen, Micke frågar om det är skönt och att det känns okej jag nickar till svar.

Micke reser sig och går ut ur sovrummet jag hör hur han spolar vatten i badrummet. Jag ligger kvar i sängen och smeker mina bröst och smeker försiktigt min klitoris. Jag hör hur det slutar spola vatten och in kommer Micke med en stor dildo i handen. Han säger till mig att ställa mig på alla fyra, jag gör som han säger. Jag känner hur hans finger drar mellan mina läppar och han säger att hon är redo för en omgång.

Vid det laget var jag så blöt att det rinner utför mina ben och fittan skriker efter en behandling.

Jag känner hur han stoppar dildon mot min blöta springa jag drar ett djupt andetag och känner hur han trycker in den i min trånga fitta. Micke drar den ut och in fortare och fortare samtidigt som han viskar att jag är den blötaste brud han varit med om.

Jag känner att jag är på väg att få en orgasm och tar tag i mina bröstvårtor och nyper och drar så kommer orgasmen jag orkar inte stå på mina knän utan drar ihop hela mig och sjunker sakta ihop. Då vänder Micke mig på sidan och lägger sig bakom mig och jag känner att han trycker in sin stenhårda kuk i min våta fitta. Micke tar tag i mina bröst och börjar knulla mig samtidigt som han smeker mina bröst och nyper mina bröstvårtor, jag ligger bara tyst och känner hur skönt det är att bli behandlad av min bästa väns kille. Han tar tag i min rumpa och vänder mig så jag ligger med min rygg mot hans mage, sen reser jag mig upp och rider hans hårda kuk. Jag hör hur han stönar och njuter av min sköna ridning, samtidigt som han smeker min kåta blöta klitoris.

Mitt under vår njutning säger han till mig att sluta, jag slutade och reser mig och frågar vad det är. Då puttar han undan mig och reser sig så han sitter tar tag i mig och kastar mig på mage, drar upp min rumpa och lägger en kudde under mig så jag ligger med rumpan i vädret. Jag törs knappt andas och tänker vad ska han göra nu. När jag just tänkt det känner jag hur han styr sin kuk mot min fitta igen och stöter till så hela åker in i min plaskvåta fitta jag stönar till.

Han knullar mig så hårt att jag börjar bli lite orolig. Micke drar sin hand genom mitt hår och jag känner hur han tar ett stadigt tag i håret och drar upp huvudet bakåt och säger att nu skulle jag få smaka kuk som jag kom dit för. Jag njuter av att bli behandlad och känner att nu kommer hans orgasm snart, jag känner hur han drar sig ur mig och lägger satsen på min rygg. Han sjunker ihop bakom mig och jag vänder mig på rygg så sperman kommer på lakanet pussar han på kinden och tackar för en skön behandling duschar och går ut därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *