Lika barn leka bäst

Frida och jag hade ingått i samma kompisgäng i flera år och när vi alla började på gymnasiet splittrades vi en aning. Men Frida och jag hamnade i samma klass, och under andra året på gymnasiet kom vi varandra närmare och spenderade mer och mer tid med varandra. Vi umgicks fortfarande med resten av det ursprungliga gänget, men allt oftare drog vi iväg och var för oss själva; gjorde det som väl de flesta 17-åriga tjejer gör – spanade på killar, fikade på mysiga caféer, gick på bio och fester tillsammans och hade små pyjamaspartyn.

Första gången jag lade märke till den bisexuella delen av mig själv, var när Frida och jag gick på en gemensam kompis fest. Jag hade precis dansat med en urläcker kille och vi hade nu slagit oss ner på en soffa för att snacka en stund och ta igen oss efter den uttröttande dansen. Vi satt och snackade om inget speciellt och jag vände uttråkat blicken mot dansgolvet. Jag fick genast syn på Frida där hon stod mitt i en klunga killar som alla försökte fånga hennes uppmärksamhet och imponera på henne med löjligt inövade danssteg. Hon njöt till fullo, det syntes, och hela hon utstrålade sexualitet och skönhet.

Jag hade aldrig riktigt tänkt på det, men Frida var en av de vackraste tjejerna jag någonsin sett. Hon var medellång och hade mörkbrunt, mjukt hår klippt i en kort, snygg frisyr. Hennes fylliga läppar var för kvällen målade med ett mörkt läppstift och den mörka makeupen framhävde hennes himmelsblå ögon. Hennes kurviga kropp rörde sig avspänt och vackert till de medryckande tonerna hos en salsalåt, och trots att hon inte kunde de rätta stegen såg det ut som om hon var proffs på salsa.

Jag var helt förtrollad av åsynen av henne. I flera minuter satt jag och bara beundrade henne. Killen jag slagit mig ner med hade för länge sedan gett upp och lämnat mig, men det hade jag inte ens märkt, och inte brydde jag mig heller. Jag förundrades över Fridas skönhet och förundrades även över de känslor som bubblade upp inom mig. Något liknande hade jag aldrig upplevt förut, inte med en tjej i alla fall.

Plötsligt var det som om Frida kände att jag såg på henne, för hon vände på huvudet och mötte min blick som om hon visste precis var jag satt. Hon såg på mig och hennes ansikte sprack upp i ett underbart leende som tycktes lysa upp hela rummet. Hon vände sig så att hela hennes kropp pekade mot mig och fortsatte dansa, fast lite mer sensuellt nu, med blicken fäst vid min. Jag kände hur mina kinder blossade, men som tur var så var rummet relativt mörkt och jag hoppades att det inte skulle synas. Frida försökte dölja ett spjuveraktigt leende då hon skojade till det och dansade som om hon var en sexig strippa eller nånting, och behöll vår ögonkontakt som om det var mig hon dansade för. Jag skrattade åt henne, men inombords log hela min själ då jag insåg vad jag kände för henne.

Lite senare samma kväll satt Frida och jag och fnissade och skrattade över varsin drink, utbytte historier om killar som försökt stöta på oss under kvällens gång och roade oss åt att betygsätta killarnas danstekniker. Så plötsligt blev vi båda helt tysta då vi hörde vilken låt som spelades näst. Det var en av våra favoritlåtar – Cindy Laupers ”Girls just wanna have fun”. Frida och jag såg på varandra och tjöt till. Hon tog min hand och vi rusade ut mot dansgolvet och började genast dansa till den härliga 80-talslåten.

Först dansade vi med nån meter mellan oss, men snart blev ytan på dansgolvet allt trängre, då fler och fler strömmade till, så vi tvingades allt närmare varandra. Tillslut stod vid med bara en decimeters mellanrum och vi skrattade och sjöng med i låten. Frida lade sina slanka armar om min hals och jag lade armarna om hennes midja och så dansade vi så. Jag njöt av att känna hennes kropp så nära min, men gjorde allt för att inte visa vad jag tänkte. Hennes korta kjol var aningen utställd och tyget böljade mjukt kring hennes ben där vi stod. Hennes linne var ganska så urringat och på grund av hur hennes armar var placerade så öppnades urringningen ytterligare och jag kunde se rakt ner i klyftan mellan hennes fylliga bröst. Det var svårt att inte sänka blicken när två så underbara bröst nästan trycktes mot mina egna, och jag kände hur det blev allt våtare i min trosa.

Men låten tog slut allt för fort, och inget mer hände den kvällen tyvärr. Efter den gången blev det allt svårare att inte tänka på Frida. Varje gång vi träffades så kramades vi, som väl de flesta goda tjejkompisar gör. Och när vi gick på stan höll vi varandra ibland i handen. Vid sådana tillfällen var det svårt att hålla sig från att berätta om mina känslor, men jag bet mig i tungan och lyckades hålla det hemligt. Om hon inte kände likadant, så skulle stämningen mellan oss aldrig bli den samma, och jag ville inte förstöra vår vänskap.

Alla Hjärtans Dag kom. Det var då jag började ana vad hon kände för mig. Någon skickade en ros till mig och på det medföljande kortet stod det:

”Du är underbar älskling / Hälsningar din hemliga beundrare”

Jag tyckte mig känna igen handstilen som Fridas, och mitt hjärta tog ett skutt. När vi träffades nästa gång efter det visade hon inga tecken på att det var hon, så mitt mod sjönk igen. Men ändå hade jag en känsla av att det var hon som skickade den där rosen.

Så kom den där dagen i början av mars. Fridas och min klass skulle åka till fjällen i tre dagar för att åka skidor. Bussresan dit tog fyra timmar, och Frida satt bredvid mig. När hon blev trött vilade hon sitt huvud på min axel och jag begravde min näsa i hennes hår, söp in den doft som var hon; en blandning av en söt, fruktig parfym och en äppeldoft från hennes schampo.

Vi bodde på ett vandrarhem där alla delade rum fyra och fyra. Frida och jag fick dela rum med två andra tjejer från klassen som vi kom bra överens med och var mycket nöjda med det. Dagen gick åt till att åka skidor naturligtvis, och framåt kvällen satt hela klassen samlad i allrummet framför brasan. Vi berättade spökhistorier för varandra och lekte lekar och hade jätteroligt.

Men det blev allt senare och vi ville stiga upp tidigt nästa morgon för att hinna åka så mycket som möjligt i backarna. Därför bröt vi upp och alla gick till sina rum för att sova. Efter mycket fniss och bus i vårt rum tystnade vi till sist och alla verkade ha somnat. Jag låg dock fortfarande vaken i min överslaf i våningssängen och lyssnade på de andras jämna, tunga andetag.

Plötsligt hörde jag Fridas viskande röst:

– Malin? Sover du?

Jag skakade på huvudet, men insåg vilket dumt svar det var, så jag svarade:

– Nej.

Jag hörde hur Frida drog av sig täcket och sedan ljudet av hennes nakna fötter som hon satte ner på golvet. Hon ställde sig upp och i månens svaga ljussken kunde jag se konturerna av hennes kropp strax nedanför min säng.

– Jag fryser. Får jag komma upp och värma mig hos dig?

Återigen nickade jag och den här gången såg hon mig, så hon klättrade med hjälp av stegen upp till min säng. Våningssängen knarrade till när hon pressade ner sig i den smala slafen bredvid mig. Hon lade sig med ryggen mot mig, med huvudet på min arm och jag drog täcket över oss båda. Jag sover alltid i bara trosor och så även nu, och Frida sov tydligen också i bara trosorna för jag kunde känna hennes nakna rygg mot mina bröst. Hennes fasta rumpa låg mjukt mot min ljumske och jag lade armen om hennes midja. Frida flätade samma sina fingrar med mina och jag vilade mina läppar mot hennes varma nacke. Då fnissade hon till.

– Vad är det? frågade jag.

– Det kittlas när du andas i nacken, svarade hon och jag kunde höra hur hon log.

– Förlåt, mumlade jag.

– Nej, det är mysigt, sa hon.

Så jag fortsatte ligga sådär, med hennes mjuka kropp tryckt tätt intill min. Jag smekte hennes hand med min tumme och gosade i hennes nacke med min mun och min nästipp. Så kände jag hur hon tryckte sin rumpa en aning mot mig. Det var en nästan omärklig rörelse men den var tillräcklig för att grenen i mina trosor skulle bli genomvåta. Jag lossade min hand från hennes och smekte hennes platta mage. Lekte lite med fingret i hennes navel och smekte sedan sidan av hennes kropp med fingertopparna. Frida tryckte sin rumpa mot mig ännu lite hårdare och stönade mjukt och tyst.

– Är det skönt? viskade jag.

– Mmm, svarade hon och det var väl mer ett stön än något annat.

Jag fortsatte smeka hennes mage och började tveksamt föra handen uppåt. Snart smekte jag rundning där hennes bröst formade sig, och jag flämtade till mot hennes nacke. Hon lyfte lite på sin arm för att jag skulle komma åt, och jag kupade mjukt min hand om hennes fylliga bröst. Hennes bröstvårta var mjuk och len, men när jag började smeka den mellan mina fingrar styvnade den och blev hård och skön. Frida andades nu med öppen mun och jag hörde hur upphetsad hon var. När jag lät min hand glida neråt slutade hon nästan andas och hennes kropp spändes.

– Slappna av, mumlade jag mot hennes nacke.

Jag smekte med fingrarna utanpå hennes trosor, kände hennes könshår genom tyget och kände hur hennes blygdben höjde sig strax ovanför klitoris. Jag smekte ännu lite längre ner och kände med handen att tyget i grenen hade blivit fuktigt. När jag förde trostyget lite åt sidan särade Frida villigt på benen. Jag drog med fingrarna över hennes blygdläppar och kände till min förvåning att hon var renrakad. Jag kände försiktigt med fingertoppen mot hennes öppning och mitt finger blev genast blött. Så drog jag fingret upp mellan blygdläpparna och fann klitoris. Då stönade Frida högt.

– Sch! sa jag. De andra kanske vaknar!

Frida tystnade.

– Ska jag fortsätta? frågade jag.

– Ja, svarade hon.

Jag kysste hennes nacke och började långsamt röra mitt finger runt hennes klitoris. Hon roterade med sina höfter för att öka mina smekningar, men jag fortsatte smeka henne lika lugnt och mjukt som innan. Jag flyttade ner handen till hennes öppning och tryckte ena fingret mot hennes öppning. Sakta och lätt gled det in och jag kände hur hennes fittmuskler kramade kring mitt finger. Så förde jag in ännu ett finger och begravde dem djupt inne i hennes varma grotta. Frida stönade och jag visste att hon var tvungen att bita sig i läppen för att inte skrika högt. Jag började föra fingrarna in och ut ur hennes savande mus, samtidigt som jag kysste och nafsade henne i nacken.

Jag hade önskat att hon vänt sig om och börjat smeka mig också, men samtidigt visste jag att hon förlorat sig i sin egen njutning och inte kunde göra annat än att ta emot just nu. Så jag fortsatte min behandling.

– Får jag slicka dig? frågade jag henne sedan.

Hon nickade ivrigt och medan jag kröp ner mellan hennes ben, lade hon sig på rygg och särade på benen för att jag skulle komma åt. På vägen neråt stannade jag upp vid hennes bröst. Jag formade mina händer kring dem och tog hennes bröstvårta mellan mina läppar. Den var först mjuk och glatt under min tunga, men efter bara några sekunder blev den hård och styv. Jag älskade att leka med den, och när jag var klar med den bytte jag och gjorde likadant med den andra.

Sedan kysste jag mig neråt hennes mage, kysste hennes mjuka hud och den lilla grop som bildade naveln. Jag nådde den lilla tofs av könshår hon hade på blygdbenet, och jag kände hur det lockiga håret kittlade mig i näsan när jag rörde mig längre och längre ner. Jag särade på hennes ben ännu mer med händerna och förde upp dem så att hon låg med knäna mot sina axlar. Nu låg hennes lilla mus vidöppen framför mig, och hon doftade underbart. Jag böjde mig närmare och satte tungspetsen strax nedanför hennes öppning. Så fort hon kände min tunga skakade hon till och jag log, glad över att skänka henne en sådan njutning.

Så drog jag lätt med tungan över hennes blöta öppning, upp mellan hennes blygdläppar och slutligen upp till klitoris. Detta gjorde jag om och om igen, i allt snabbare takt, och jag hörde hur Fridas andhämtning mer och mer blev till flämtningar. Hon tog min ena hand i sin och förde den till sin mun. Hon sög in mina fingrar, ett i taget, och känslan av hennes läppar och tunga runt mina fingrar fick mig att nästan komma på en gång.

Jag fortsatte slicka henne, slickade varje litet veck och hudflik jag kunde hitta. Sedan fokuserade jag mig allt mer på klitoris. Jag sög mjukt på den, slickade lätt runt den och kysste den som om den var den ädlaste pärla.

– Nu kommer jag, hörde jag så Frida viska och jag spelade snabbare med tungan över hennes klitoris.

Så kände jag hur hon spände sig och hela hennes kropp skakade och skälvde när hon kom i en lång, utdragen orgasm. Jag slickade henne genom alltihop och det var som om nånting exploderade inom henne. Det rann och rann ur henne, jag hade inga möjligheter att slicka upp allting – trots att jag försökte.

När orgasmen hade avtagit kysste jag mig uppför hennes kropp igen, kysste och älskade hennes mage och hennes bröst, hennes nacke och slutligen hennes ansikte. Jag kysste hennes tunna ögonlock, hennes mjuka kinder, hennes panna, hennes lilla nästipp och hennes haka. Sedan kysste jag äntligen hennes leende mun. Våra läppar möttes och hennes mun var precis lika mjuk som jag hade föreställt mig. Hennes tunga letade sig in i min mun och den var mjuk och liten och jag sög mjukt på den.

När vi avbröt vår kyss såg vi varandra djupt i ögonen.

– Jag älskar dig, viskade hon och jag såg i hennes ögon att hon menade det.

Jag kysste henne mjukt och viskade tillbaka:

– Jag älskar dig också.

Sedan lade jag mig bredvid henne och hon lade sig med huvudet mot min axel. Våra händer fann varandra under täcket och våra fingrar flätades åter samman. Sådär sov vi hela natten. Fast det var nog mest hon som sov. Fjärilarna dansade så vackert i min mage att jag inte hade en möjlighet att somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *