Tv slynan

Madame hade sagt exakt kl 19 så slynan gav sig av tidigt för att inte komma försent. Slynan var framme hos henne redan 18:30 men slynan vågade inte ringa på för tidigt.

Var klädd precis så som hade beordrat. Svarta stay-ups i nylon, svart sidengördel med hållare och ett par svarta spetstrosor. Resten av det som hon ville att slynan skulle ha med sig låg i en väska.

18:57 började slynan gå mot hennes hus. Nu började det pirra riktigt ordentligt. Vid hennes dörr så gick slynan ner på knä som hon hade blivit instruerad. En hund skällde en bit bort och slynan insåg att det var någon som var på väg åt det här hållet.
Slynan började rodna ordentligt och se ner mot dörrspringan.

Inget hände dock och personen med hunden passerade. Slynan har ingen aning om vem det var eller om han eller hon såg något. Efter någon minut öppnades dörren. Slynan såg spetsen av en högklackad stövel resa sig mot sin mun. Älskvärt och undergivet gav slynan henne sin första kyss.

Sen öppnade Madame dörren helt och lät sin slyna krypa in.
I hallen så kopplade hon ett halsband runt halsen och i det ögonblicket visste slynan att hon blivit accepterad. Guuud sååå skönt allt kändes.

Ett par svarta latexbeklädda fingrar smekte nu slynan under hakan och efter en liten stund så tryckte hon upp hakan så pigan för första gången fick se Madame i ögonen. Guuud hon hade blont långt hår uppsatt i hästsvans och var målad hårt. Eldröda läppar. Mörkblå och lila ögonskugga. Alldeles för mycket rogue egentligen men det fick henne att se underbart dominant ut. Hon stirrade sin slyna rakt in i ögonen och sa sedan öppna munnen slyna!

Försiktigt särade slynan läpparna och öppnade munnen helt för henne. Madame öppnade sedan sin mun och lät en lång tråd av saliv droppa ner på slynans tunga. Slynan stönade lätt och blev sedan beordrad att svälja.

Girigt svalde slynan allt och sa Tack Madame. För detta fick slynan en örfil. Slynan skall inte säga något utan att ha blivit direkt frågad av Madame eller att hon en direkt order från Madame att tala, förstått!!

Ohh Ja Madame, Tack Madame för din älskvärda instruktion. Slynan skall bättra sig. Efter det släppte hon taget om slynans haka och började gå in vidare i huset. Tur för slynan var det en mjuk matta på golvet så det gjorde inte alls ont att krypa efter. Madame öppnade en dörr och drog sedan med sig slynan in i rummet. Det var Madames allra heligaste. Sovrummet.

Hon beordrade sedan slynan att strippa av sig alla sina äckliga fula manskläder och sätta sig vid sminkbordet.

Hon tog fram en flaska med någon sorts lotion och började göra rent slynans ansikte. Lite kallt och fuktigt men det kändes härligt. Sedan tog hon fram en burk med någon sorts hudfärgad kräm och smorde in det i hela ansiktet. speciellt vid hakan, kinderna och halsen. Alla spår av skäggstubb var nu helt borta. Hon började noppa ögonbrynen och tog sedan en penna och målade ögonbrynen svartare än vad dom är normalt. Sedan tog hon pennan och markerade slynans ögon. La på rikligt med mascara och tog sedan fram ett kit med ögonskuggor. Hon målade ögonlocken helt mörkt blått och fortsatte sedan med en ljust rosa färg upp mot ögonbrynen. Redan nu tyckte slynan kunna urskilja sitt rätta jag.

Madame fortsatte med att pensla kinderna riktligt med rogue. Blossande rött & rosa. Sedan tog hon en läpp penna och målade konturer runt läpparna och fyllde sedan i dom med ett illrosa läppstift. Sedan tog hon lite läppglans över så dom såg riktigt fuktiga ut.

Madame började sedan rota i slynans väska och tog fram den svarta peruken hon hade haft med sig och satte den på plats.

Borstade ut håret lite och såg sedan slynan rätt in i ögonen. SÅ skall en slampa se ut! Som gjord för att suga kuk! Slynans lilla clitta vaknade till liv av synen som mötte henne. Guuud så sexig hon hade gjort henne.

Sedan tog hon fram ett set med rosa lösnaglar och fäste dom på slynans fingrar. Hon sa att om slynan inte lyder henne så kommer hon limma fast dom med superlim. Detta gjorde slynan rejält nervös men samtidigt väldigt upphetsad. Sedan beordrade hon slynan att ställa sig upp. Hon tog fram ett par bröstklämmor som det gick en kedja emellan. Dessa fäste hon på bröstvårtorna och börja dra i kedjan för att se att dom satt riktigt fast.

Slynan bet sig i underläppen för att inte kvida för mycket. Sedan tog hon fram slynans piguniform och trädde den över slynans huvud. Fäste förklädet runt midjan och gjorde en tjusig rosett baktill. Hon rättade till strumporna så sömmarna var helt raka baktill.

Sedan beordrade hon slynan att sätta sig ner igen. Hon tog sedan fram ett par svarta lackpumps med 10cm klackar. Hon satte på dom på slynans fötter och fäste sedan ett par bojor runt anklarna. Det gick en kedja mellan dom så hädanefter kunde slynan bara ta små nätta steg.

Hon beordrade sedan slynan att gå fram till spegeln och se en sån bedårande liten slampa som nu hade uppenbarat sig.

Åhhh guuud så sexig hon såg ut tänkte slynan. Madame böjde sedan slynan framåt. Hon lyfte upp kjolkanten på uniformen och drog sedan ner spetstrosorna över skinkorna. Sedan kände slynan två fingrar äntra henne brutalt …

OHHHHHHhh guuud! Slynan kunde knappt stå still och Madame daskade till skinkorna med den andra handen. Sedan drog hon ut fingrarna och lyfte dom till slynans läppar. Som den slampa hon är så visste hon vad Madame begärde. Slynan slickade och sög hennes fingrar helt rena.

Under tiden så hade hon sträckt sig efter en stor plugg som hon körde rakt in i slynans lilla grotta. Aghhhhh!! Slynan kunde inte kväva ett skrik vilket resulterade i ytterligare ett par hårda daskar på skinkorna.

Sedan drog hon upp trosorna och lät kjolen falla ner igen. Sedan fäste hon ett koppel i halsbandet som slynan har på sig och började gå ut ur sovrummet med slynan efter sig.

Slynan var tvungen att följa efter med små trippande steg. Madame gick vidare mot en trappa som ledde neråt. Hon gick nerför den med sin slyna i släptåg. Slynan fick anstränga sig noga för att inte snubbla i trappan.

Sedan gick Madame in ett ett mörkt rum.

Det var så mörkt att man knappt kunde urskilja något alls. Men efter en stund så tände Madame två spotlights och synen som mötte slynan var otrolig.

En bred säng helt klädd i svart latex. Guldstolpar med bojor fästa i varje ände. Speglar nästan överallt. I taket och på väggarna. En gynekologstol stod i ena hörnet av rummet och på ena väggen så hängde det piskor av alla de slag. Ridspön, rottingar och björkris. På ett bord så låg det en massa olika saker. Dildos, klämmor, vikter och två stora tjocka svarta vaxljus.

Madame beordrade slynan att lägga sig på alla fyra på sängen med rumpan upp i vädret. Slynan gjorde som hon sa och fixerade blicken mot kuddarna.

Slynan hörde sedan Madame öppna en del bordslådor och att hon grejade med något. Efter vad som slynan uppfattade en hel evighet så hörde hon Madames klackar närma sig sängen.
Sedan kände slynan hur något snärtade till över sin rumpa.

AHHHhhhhhhhhh!! Slynan kunde inte hålla tyst. Då hörde hon Madame ursinnigt skrika. Du skall vara tyst SLYNA!!
Gud vad skall man ta sig till med såna obildade luder. Då kände slynan något träs över sitt huvud.

En penisformad gag kördes brutalt in i munnen. Den fäste Madame runt nacken på slynan och så bet hon tag i ena örsnibben och viskade sedan. Nu kan du skrika hur mycket du vill …!!

Slynan kände sedan hur kjolkanten drogs upp över ryggen och att trosorna slets av. Sedan fäste Madame slynans händer i dom främre sängstolparna i bojorna som fanns där.

Madame lossade sedan på slynans ankelbojor och fäste sedan slynans fötter vid dom nedre stolparna. Fortfarande hade slynan rumpan rakt upp i vädret. Efter ett litet tag kände slynan något mjukt läderaktigt smeka sina skinkor.

Madame sa sedan att det var dags för henne att visa hur mycket hon tycker om att ta hand om sina slynor.

Nervöst förstod slynan nu vad som väntade. Clittan darrade mellan hennes ben och hon försökte komma åt att smeka den med låren men dom var för brett särade.

Sedan kände slynan första slaget komma. En rejäl smäll och en fruktansvärd sveda infann sig över vänstra skinkan.
Slynan skrek rakt ut men det bara kom ut ett dovt mummel. Sedan fortsatte det. slag efter slag växelvis på varje skinka.
Slynan vred huvudet lite åt vänster och såg då i spegeln hur Madame piskade henne med en stor svart läderpaddel.

Tårar rann nerför slynans kinder. Guuuud sååå det brann på hennes rumpa.

Slynan tappade räkningen efter 40 slag men efter en stund så slutade Madame piska. Madame gled upp i sängen och började smeka och knåda slynans nu illröda glödheta skinkor. Madame viskade att slynan varit riktigt duktig som kunde ta så mycket.

Detta fick slynan att känna sig oerhört stolt. Sedan band Madame ett snöre hårt runt slynans kulor och fortsatte med ett par vikter i ändarna av snöret. Det fick slynans clitta att dras neråt och det stramade hårt.

Madame började sedan rotera pluggen runt i slynans grotta och sa att det var dags. Hon drog ur pluggen och slängde den framför slynans ansikte. Alldeles blank och fuktig var den av slynans safter.

Sedan kände slynan hur tre fingrar långsamt glider in. MMmmmmmmm hon stönade högt och kunde knappt stå still.
Madame fortsatte att fingra sin slynan för att öppna henne helt.

Sedan gick Madame iväg till bordet igen.

Hon återvände och ställde sig vid slynans huvud. Hon fäste en stor naturtrogen strapon runt höften och lät lite glidolja rinna ner över den. Madame stod där och runkade en stund och sedan närmade hon sig slynans kind. Hon lossade på gagen och slängde ner den på golvet. Lite dreggel rann i mungiporna och Madame sa hånfullt att slynan verkligen såg ut som ett riktigt luder.

Sedan beordrade Madame slynan att öppna munnen och suga hennes stora vackra kuk.

Slynan såg upp mot Madame med kåtblanka ögon och lät sedan så mycket det gick av hennes vackra kuk glida in. Slynan försökte kväva kräkreflexerna då Madame invaderade svalget. Slynan började sedan suga som den lilla slampa hon är. Hon försökte få hela längden ner i halsen men den var alldeles för stor. Madame tog sedan tag runt nacken på slynan och började munknulla henne brutalt.

Hon lät ett par långa salivtrådar landa på skaftet den som slynan girigt sög i sig. Sedan sa Madame att det var nog. Hela kuken var nu rosa av slynans läppar. Madame tog sedan lite mer olja på den stora vackra kuken och ställde sig bakom slynan.

Madame lät kukhuvudet smeka slynans lilla öppning. Sedan beordrade Madame sin slyna att be om det!

Åhhh guud snälla Madame. Knulla din slyna. Hon behöver det så. Hon gör vad som helst men snälla Madame! Knulla henne som det lilla luder hon är!

MMMM duktig slampa! Sedan kände slynan hur Madame brutalt körde in den så långt det gick i en enda stöt. Slynan bet sig hårt i läppen för att inte skrika rakt ut. Hon drog i sina bojor för att slita sig loss men det gick naturligtvis inte.

Åhhh guuuud hela Madames kuk var inne i slynan nu. Hon var still ett tag så slynan kunde vänja sig. Sedan började Madame ta slynan. In och ut, långsamt först men tempot blev snabbare och snabbare och allt hårdare.

Efter ett tag så lät Madame en hand glida in under slynan. Hon smekte slynans nu helt blöta stenhårda lilla clitta.
Madame gjorde sina fingrar helt blanka av slynans safter och förde dom sedan mot slynans läppar.

Slynan sög och slickade dom girigt rena medans hon försökte möta varje stöt Madame gav henne med kuken. Slynan började svettas rejält nu och Madame med för det droppade från hennes panna ner på slynans illröda skinkor. Madame började knåda och nypa dom medans hon knullade sin slyna så snabbt och hårt hon kunde.

Det smaskade rejält nu från slynans lilla vidöppna grotta. Guuuuuuuud så skööööööönt hon våldtog henne. Slynan började stöna och gny högt. Madame manade sedan på hennes lilla slampa. Duktigt luder! Ta kuken som den lilla hynda du är!!

MMmmmmmmmmm Madame gillar att se hennes slynor kvida ordentligt. Nu tog hon paddeln i handen igen och slog sedan slynan ett par gånger på skinkorna. Seså knulla dig själv nu din lilla slampa. Madame börjar tröttna.

Hon stannade av helt och lät nu slynan styra händelserna. Slynan roterade sin rumpa runt och runt och sedan började hon föra den fram och tillbaka över Madames underbara kuk.

ÅHHHHHHH guuud en sån känsla! Nu kände slynan hur Madame började vrida på bröstklämmorna. Det sved ordentligt men det gjorde bara slynan ännu vildare. Slynan började knulla sig själv så att tid och rum försvann.

ÅHHHHHHHHHH Madame!!! Stönade slynan rakt ut. Madame svarade med ett hårt slag på ena skinkan. Tyst din slampa!!

Sedan lät hon kuken glida ur slynan som var nu helt öppen och det rann ner lite från grottan längs med vänstra låret.

Madame ställde sig på knä framför sin slyna och visade hur blank och fuktig kuken nu var. Slynan visste precis vad hon ville och tog så mycket hon bara kunde in i munnen. Sög och njöt av smaken av hennes egna safter. Slynan slickade och sög den helt ren.

Madame lossade sedan på bojorna och beordrade sen slynan att ta av uniformen och lägga sig på rygg. Ivrigt gjorde slynan som hon begärde och la sig tillrätta. Madame lät sedan strapen falla ner på golvet med en ljudlig duns och tog sedan av sig sin tajta läderkjol. Hon hade på sig en stringtrosa av läder som hon också tog av sig och kastade sedan den rakt på slynans ansikte.

Slynan kände Madames underbara dofter och hur fuktig hennes fitta redan är. Sedan gled Madame över slynan så hon hamnade rakt ovanför ansiktet. Madame tog och slängde bort trosan och stirrade sedan slynan rakt in i ögonen med hård blick.

Nu skall du göra det skönt för Madame. NÅDE dig om du gör ett dåligt jobb. Hennes fitta var helt renrakad och läpparna var redan svullna och blöta. Slynan sträckte upp tungan och njöt av dropparna som fanns där. Sedan kände slynan hur Madame satte sig ner rakt över munnen och tryckte sig ner hårt mot ansiktet.

Slynan slickade och lapade och sög för allt vad hon var värd. Madame särade på läpparna och lät sedan dom glida över näsan och kinderna på slynan. Sedan började Madame rida slynans giriga tunga. Guuuud sååå gott och sååå underbart himmelskt det var för slynan att smaka sin Madame.

Madame började stöna högt och hon flämtade att snart skulle det gå för henne. Detta fick slynan att anstränga sig till det yttersta att få henne över gränsen. Sedan skrek Madame rakt ut och slynan kände sedan hur safterna rann över sin tunga.

MMMMMMmmm slynan stönade högt med och fortsatte lapa hennes underbara safter. Madame slappnade av så småningom och sa sedan att slynan varit riktigt duktig!

Efter en liten stunds andhämting så tog Madame tag i slynans huvud och såg sedan ner på henne med en vild kåt blick. Fast slynan är nog väldigt törstig efter att ha arbetat så hårt. Är du det min slyna?!!

Slynan svarade med rodnande kinder, Åhhhh Ja Madame! Din lilla slyna är hemskt törstig.

Då skall Madame se till att du får dricka något alldeles speciellt. Slynan förstod genast vad Madame menade och kände sedan hur hon gled över slynan igen.

Madame särade på sina underbara fittläppar och började smeka sig själv. Sedan beordrade hon slynan att gapa så mycket hon kan. Slynan såg sin Madame rakt in i ögonen och kände sedan hur dom första dropparna kom på tungan.

Guuuuuuuud!! Sedan började Madame kissa rakt ner i munnen på sin slyna som svalde så snabbt hon kunde men det var för mycket. Det forsade ut. Det rann nerför hakan och kinderna och slynan kände en blanding av både njutning och förnedring. Slynan drack och drack av sin Madame underbara gyllene nektar och njöt av att vara helt i sin Madames våld.

Madame beordrade sedan slynan att slicka henne igen. Slynan slickade och sög för att få i sig allt hon hade kvar. Madame började stöna högt och sedan skrek hon rakt ut igen. Hon kom en andra gång i slynans giriga mun. Sedan föll hon utmattad ihop över slynan.

Slynan fick nästan panik då hon knappt fick någon luft.

Efter en liten stund gled Madame ner vid sidan av slynan och kysste sedan henne på pannan. Din lilla slampa sa hon älskvärt.

Guud så stolt slynan kände sig i det ögonblicket.

Madame började sedan smeka slynans stenhårda clitta. Knådade dom svullna kulorna. Hon runkade så snabbt hon kunde och slynan kände att hon inte kunde hålla sig längre.

Det bara forsade ur slynan över över Madames latexklädda hand. Åhhh GUUUD!! Slynan stönade och vred på sig. Benen skakade och det svartnande för ögonen på henne.

Madame förde sedan upp sin plaskblöta hand mot slynans mun. Slynan öppnade girigt på munnen och lät sin tunga virvla runt och lapade i sig alla sina egna safter.

Madame smetade ut lite över slynans kinder och näsa med och avslutade det hela med att ge slynan en lång salivsträng rakt ner på slynans giriga tunga.

Dom låg där ett tag och vilade sig. Sedan tog Madame slynan i kopplet. Drog in henne i duschen.
Slynan fick duscha rent Madames underbara kropp och långa gudomliga hår.

Slynan torkade älskvärt Madame torr och klädde henne i en underbar vit sidenbadrock som hängde på en krok.

Sedan drar Madame med sig slynan och går iväg upp till köket.
Madame visar var bryggaren står och låter sedan slynan servera henne kaffe som den lilla piga hon är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *