Min dominanta svärmor

När jag var 23 år och klar med mina studier så fick jag ett jobb på den ort som min flickvän kom ifrån. Jag tackade ja till jobbet och fick bo hos min svärmor den första tiden. Senare var det meningen att min flickvän skulle komma efter när hon var klar med sina studier.

Den första tiden ifrån min flickvän Ylva var jobbig. Visserligen träffades vi ofta på helgerna men för en viril kille på 23 år kan en vecka kännas som en evighet och jag runkade ofta mig själv till sömns på kvällarna. Jag kände mig väldigt ensam och tyckte mycket synd om mig själv. Efter en tid kom jag på mig själv med att snegla ganska mycket på min svärmor Gunilla, som är en ganska normal kvinna i 50-årsåldern. Hon är inte speciellt vacker men har en utstrålning som gör henne väldigt attraktiv. Jag tror hon la märke till mina blickar för hon tittade ofta på mig med en bekymrad rynka i pannan. Jag blev mer och mer besatt av min svärmor och en gång när jag trodde att jag var ensam hemma så lånade jag ett par trosor ur hennes tvättkorg. Jag la mig på rygg i hennes säng och sniffade i hennes väl använda trosor. Min kuk reagerade direkt och jag var helt enkelt tvungen att ta fram den och runka av mig. Där låg jag i min svärmors säng med hennes kåtdoftande trosor tryckta mot mitt ansikte och kuken i handen då jag plötsligt märker att min svärmor står i dörröppningen. Jag sätter mig upp och försöker dölja trosorna och min erigerade kuk.

”Ligg kvar!”, säger min svärmor.

Jag vill bara sjunka genom golvet och försvinna men törs inte göra annat än att lyda henne. Hon går sakta fram till mig med ett hånleende på läpparna.

”Jasså? Min lilla svärson gillar att sniffa i trosor? Du kanske vill smaka på något mer än ett par kåtdoftande trosor ?”, säger hon och trycker ner mig på rygg i sängen, river i tu trosorna och binder mina händer ovanför mitt huvud. Innan jag vet ordet av så sitter hon gränsle över mitt bröst med uppdragen kjol. Hon tar tag i mitt hår och tittar på mig.

”Nu ska du slicka min fitta min kåta lilla svärson! Du ska få göra rätt för dig nu när du bor här och jag bestämmer hur det ska ske.”, skrattar hon hånfullt. ”För du vill väl inte att Ylva ska få veta det här?”

Jag försöker att nicka så gott jag kan för jag känner att min röst inte håller i den situation jag befinner mig i. Min svärmor lyfter på kjolen och sätter sig gränsle över mitt ansikte. Hon trycker sin fitta mot min mun och befaller mig att slicka och jag lyder. Jag låter min tunga glida mellan hennes blygdläppar och känner att hon är alldeles våt, nästan lite väl våt. Hon stönar högt när hon rider mitt ansikte och det rinner flödigt ur hennes fitta.

”Bara så du vet min lilla vän så slickar du just min fitta ren från min älskares sperma!”, säger hon och pressar sin såsiga fitta hårdare mot mig. Jag får panik och försöker komma loss men samtidigt vet jag att hon har en sådan hållhake på mig att det inte finns något jag kan göra. Min tunga fortsätter att bearbeta hennes såsiga fitta och jag börjar faktiskt njuta av situationen. Min svärmor vrider sig ovanför mitt ansikte och hon utstöter små kåtstön hela tiden. Så skriker hon plötsligt till och min mun fylls av varma kåtsafter från hennes fitta när hon krampar ovanför mitt ansikte i en häftig orgasm. Hon sjunker sakta ihop över mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så tittar hon mig djupt i ögonen och säger med skrattande ögon: ”Det här var bara början min kåta lilla svärson”

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *