Min svärmors nya kille!

Den här historien är annorlunda. Jag, min flickvän och hennes mamma med sin nya kille skulle tillbringa några dagar på David: s landställe i skärgården, han heter så. Vi skulle måla om gille stugan och rensa bort ogräs. Dagen förflöt väl och vi fick mycket uträttat, det enda som var lite konstigt var att jag tyckte att min flickvän svansade lite väl mycket runt David. Fast man kan väl förstå henne lite eftersom han är trevlig men framförallt tilldragande av det motsatta könet p.g.a. han är två meter lång och muskelös. Efter en dags hårt jobb så hade vi bestämt att vi skulle äta en god bit mat och avsluta dagen med en bastu. David sa till oss att gå ner och börja basta så skulle han röja undan lite först.

Min flickväns mamma som blivit lite berusad skämtade om att det var gemensam nakenbastu som gällde om man ville basta. Där satt vi i bastun och jag var tvungen och tänka på annat för min blivande svärmors fitta var ur läcker, mycket hår ovanför, men helt rakad runt fittan. Men det som var upphetsande var att hon hade jätte stora blygd läppar som var alldeles röd svullna och stod rakt ut så att dom bildade en krater som det såg ut att alltid var redo för att ta emot kuk. Vi satt och småpratade när David kom in och det blev helt tyst. Nu förstod jag varför hennes fitta såg så öppen ut, han hade ett monster mellan benen, den var lång och grov i slakt tillstånd men det som imponerade mest var ollonet som var som en tennis boll med skarp kant. Under denna dröm kuk så hängde en pung som matchade kukens storlek. Blev alldeles varm i kroppen om min hjärna började undra hur det kunde vara att bli knullad av en sådan jätte, märkte sakta hur min egen lilla mask började resa sig. Täckte fort över den med ena benet. Men om jag blev kåt av hans kuk så var det inget mot min flickvän, hon stirrade med öppen mun på monstret och det kom ett litet stön över hennes läppar. Hon var som förhäxad. Vet sen förut att hon är svag för stora kukar. Serverade på en tjejfest som hon var med på innan vi blev tillsammans. Hon berättade för sina tjejkompisar att hon älskade att bli hårt tagen av en stor kuk. Svärmor rensade luften genom att börja prata igen och det var tur för annars hade vi stirrat som fån fortfarande. Efter bastun avslutades kvällen med en öl på altanen.

Dagen efter åkte jag och min flickväns mor in till stan för att handla. Medan David och min flickvän skulle måla vidare. Vi blev av vinkade vid bryggan. Väl framme vid fastlandet där vi parkerat bilen så insåg vi att ingen av oss hade bilnycklarna. Det var bara för mig att hoppa i båten igen och åka tillbaka, min flickväns mamma stannade och solade. Efter många svordomar var jag åter vid bryggan och surrade båten. Vandrade lite sur upp mot huset, när jag närmade mig så slog det mig att ingen var ute och målade. När jag öppnade dörren så förstod jag varför. Ljudet som möte mig eller rättare sagt min flickväns stönande fick mig att tvär stanna. Svartsjukan och kåtheten slog ner hårt i min kropp, det första jag tänkte var att springa in och skrika åt dem. Men i stället blev jag stående helt förstenad. Knulla min mun skrek min flickvän mellan stönen, vilken kuk du har den är så stor. Viste inte riktigt vad jag skulle ta vägen men min nyfikenhet gjorde att jag smög fram till dörröppningen och tittade in, där låg min flickvän på rygg mot soffan med David ovanpå knullande hennes mun med långa drag. Kåtheten lös ur hennes ögon och hennes normalt så torra fitta fullkomligen dröp av safter. Hon var betydligt kåtare än jag någonsin hade sett henne under våran tid tillsammans. Med ett bestämt ryck drog han ur sin jätte ur hennes mun.

Snälla knulla mig nu, knulla upp min trånga fitta, Låt mig få mista min oskuld igen!

Lägg dig på rygg på bordet och visa mig din kåta fitta.

Jag kunde inte låta bli min kuk utan lät handen glida ner i byxorna. Jag var svartsjuk och sårad men kåtheten var så stor så att jag kunde inte göra annat än att se på och runka min kuk.

Min flickväns fitta svärmade formligen över där hon låg på bordet med sina ben isär. Knulla mig! Snälla stönade hon fram. Vill du dela kuk med din mamma? Ja! Vad tror du hon skulle säga om hon såg hur kåt du är på min kuk? Jag skiter i mamma!

Knulla mig med din kuk. Han runkade den stora kuken några drag innan han placerade sitt ollon mot hennes lilla fitta, hon skrek att han skulle knulla henne. Sen började han pressa in monstret i hennes fitta.

Oh! Aj aj mer bad hon om, man såg hur smärtan och kåtheten slogs med varandra i hennes kropp. Den är för stor jag kommer att spricka. Det är ju det du vill min lilla hora ta mitt ollon nu, så stötte han in ollonet i henne. Hon öppnade munnen men det kom inte ett ljud över läpparna det var som om hon tappat luften. Han höll kuken alldeles stilla i hennes fitta, hon började chippa efter luft och hulkande, det går för mig väste hon tyst fram, jag kommer, sen skrek hon ut sin orgasm, tårarna formligen forsade ur hennes ögon. Å vad din fitta suger min kuk! Du var mig en riktig kåt liten slyna. När orgasmen så småningom avtog så började han röra kuken sakta in och ut ur hennes fitta, efter säkert 10 minuter av stötande så var halva kuken inne.

Oh! Den är så underbar, så gigantisk, knulla in resten i mig också. Då drog han ut sin kuk för första gången sen han besteg henne. Nu är den inte så liten längre, undra vad din pojkvän ska säga när han känner hur stor du blivit, men du verkar inte bry dig eller? Nej jag skiter i min pojkvän bara du lovar att knulla mig.

Där stod jag och tjuvtittade med stånd i byxorna och kände mig förnedrad, men vad skulle jag göra?

Han lyfte upp henne i sina starka armar och bar bort henne hängande på sin mandom till soffan.

Rid in den så att min pung tar i din stjärt stönade han. Min flickvän startade en ursinnig jakt på cm. Och tillslut så satt hon där med nästan hela kuken i sin fitta. Hennes bröstvårtor stod stenhårda rakt ut.

Oh ditt ollon är långt inne i min livmoder, kom i mig! Fyll mig med din sperma! Befrukta minna ägg! Hennes ritt blev hårdare och hårdare medans hans andhämtning blev högre och högre. Vilken tur för dig att din mamma har haft mens den här veckan så att jag har sparat en jätte satts till dig. Dessa förnedrande ord verkade bara kåta upp henne ändå mera. Känner hur den växer skrek hon och tryckte in hela kuken i hennes fitta, det blev för mycket för David som greppade om hennes midja och skrek. Jag känner att det är på väg, å så varmt skrek hon och tittade upp i taket, du fyller min livmoder! Oh vad mycket! Jag kommer! Sen skrek hon rakt ut.

När hennes orgasm ebbat ut så drog han ut sitt monster med orden: kom här och slicka den ren min lilla hora. Ja låt mig smaka på din sperma.

Orkade inte se mer av förnedringen så jag smög åt mig nycklarna och lommade iväg till båten. Det som var riktigt otäckt var att min kuk stod som ett spett i mina byxor fast jag kände mig knäckt. Väl framme vid kajen samlade jag alla krafter för att inte visa hur nedstämd jag var, samt med en nödlögn i bagaget för att förklara varför det tog sådan tid. Under tiden vi handlade så drog naturligt vis ett gigantiskt åskväder in, min första tanke var nej varför är allt emot mej? Efter ett antal samtal till sjövädret så var det bara att ringa ut till stugan och berätta att vi inte kunde komma ut mer i dag för vädret skulle hålla i sig tills i morgon. Det var min flickvän som svarade, hon beklagade sig så mycket och sa att det var så tråkigt utan mig där. Väl hemkommen efter att skjutsat hem hennes mamma så slog jag mig ner i soffan. Viste att min flickvän skulle få mer kuk i sig under detta dygn än vad hon någonsin hade fått förut, och det värsta var att han skulle få tömma sin pung gång på gång i henne.

Nästa morgon.

Vaknade med ett ryck alldeles svettig, på något konstigt sätt så visste jag att min flickvän just i det här ögonblicket fick sig ett morgon knull. Det jag inte viste var att det var sjätte gången på mindre än 20 timmar. Hennes fitta var vid det här laget så van vid hans kuk så hon kunde ta hela utan problem i ett juck, vilket David påpekade gång på gång för henne. Du ska vara tacksam för att jag har knullat upp din fitta, nu har både du och din syster lika stora fittor som eran mamma. Fast din syster kan ta hela min kuk i röven också, hon älskar att få tarmen fylld med kuk. Hon är en riktig liten analhora vilket du säkert också är.

När min flickvän kom hem på söndag kväll så började hon direkt klaga på att hon var hängig och trött. Tänkte att det förstår väl jag så som du har blivit knullad, men jag skulle inte bjuda henne på en start replik utan hon skulle få berätta hela historien själv om det så skulle ta flera dagar.

Historien fortsätter…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *