Min fru och hennes bästa väninna

En lördagkväll så skulle våra bästa vänner Lasse och Anna komma hem på middag. Våra barn var hos mina föräldrar som bodde I närheten. Lena ( min fru) och jag började göra I ordning maten då telefonen ringer och det är Lasse som säger att hans pappa som bodde I Nyköping hade något problem med huset och Lasse var tvungen att åka och hjälpa honom. Han frågade om det var OK att Anna kom över nu och att han eventuellt kunde komma senare. Jag checkade med Lena och det var helt OK.

Anna kom en timme senare och vi tog en drink och pratade om ditt och datt. Efter en stund så satte vi oss till bords och började att äta och dricka lite vin. Det blev mycket trevligt och vi pratade om det mesta och efter en stund (efter mer vin) så började vi prata om sex och förhållanden, otrohet mm mm. Så ringer Lasse och säger att han sannolikt inte kan komma eftersom problemet med pappans hus var mer än han trodde. Jag sade att vi tar hand om Anna så hand behövde inte oroa sig för henne.

Efter middagen så tog vi en drink och jag upptäckte att vi hade bara en Tonic kvar så jag gick till kiosken för att köpa några fler. Det tog ungefär 20 minuter innan jag kom tillbaka och då satt tjejerna I vardagsrummet och pratade. Dom såg lite pillemariska ut och Lena sa till mig “Vet du vad Anna har gjort??” Jag svarade naturligtvis nej och Lena sa att Anna hade rakat musen och hon frågade mig om jag tyckte det var sexigt. Jag sa att jag inte visste riktigt (och blev lite generad över frågan) eftersom jag bara sett det på bild. Lena frågade Anna om hon inte kunde visa sin nyrakade mus för mig för att se min reaktion. Anna fnittrade lite och lyfte på kjolen och drog ner trosorna. Och där var en syn som jag reagerade direkt på. Jag bara kände hur kåt jag blev på sekunden inför åsynen av hennes rakade mus. Det skall också sägas att Anna var ursnygg och alltid lite flörtig. Nå sa Lena. Jag bara sa lite grötigt “Jätteläckert”. Då skall jag också raka mig sa Lena och jag vill att du gör det nu!!

Vi gick upp I badrummet alla tre och Lena klädde av sig på underkroppen och lade sig på rygg på golvet och jag började raka henne försiktigt för att inte göra henne illa. Att raka Lena samtidigt som Anna satt bredvid (utan trosor och rakad mus) gjorde mig vimmelkantig. Jag märkte att Lena blev kåt av vad jag gjorde och jag kände I musen och den var sjöblöt. Själv hade jag sedan en lång stund ett jättestånd. Nu lade sig Anna bredvid Lena och frågade vem som hade finast mus. Jag sa att båda var lika fina och började smeka båda. Vilken känsla att smeka en rakad mus med varje hand!!!! Anna tog nu av sig alla kläderna och Lena gjorde likadant.

Där stod dom, två ytterst snygga tjejer I sina bästa år nakna framför mig och dessutom rakade. Jag höll på att svimma. Lena kom fram till mig och började kyssas och smeka min kuk utanpå byxorna och Anna började klä av mig. På två röda sekunder var jag naken och vi stod och kramades och smekandes alla tre.

Jag drog med tjejerna in I sovrummet där Anna började suga mej och jag slickade Lena. Vilken känsla att slicka en len rakad mus och dessutom bli sugen av en annan tjej. Anna satte sig på kuken och den trängde in lätt I hennes blöta fitta. Efter en stund vände jag på mig och började knulla Lena, och Anna slickade mig på ryggen och ner mot mina skinkor. Jag kände hur hon slickade ner mot min analspringa och helt plötsligt var hennes tunga vid analen och hon slickade hårt och girigt. Den känslan var obeskrivlig och det nästan svartnade för ögonen och jag kände att jag var på väg att komma. Lena märkte det och vände på sig och tog kuken I mun och sög och jag kom I vågor I munnen på henne samtidigt som Anna slickar analen. Jag har aldrig upplevt en sådan orgasm.

Efter det föll jag ihop som en säck och var helt vimmelkantig. Tjejerna tittade på mig och Anna bara sa “Vi då???” Vänta I ett par minuter så blir det mer sa jag. Anna sa inget utan bara lade huvudet på min mage och började smeka kuken. Den stod upp nästan meddetsamma och så satte hon sig på den och började jucka. Lena satte sig på mitt ansikte och jag slickade hennes mus med välbehag. Nu vill jag ha kuk sa Lena och så bytte dom. Anna satt på mitt ansikte och jag slickade hennes mus och vilken känsla att slicka en annan mus som dessutom smakade lite annorlunda än Lenas. Jag njöt av varenda sekund. Anna ändrade ställning lite så att hennes anal kom mitt framför munnen och jag började slicka och hon kved som hon inte gjort tidigare “slicka hårdare” skrek hon och jag tryckte in tungan I analen och jag trodde att hon skulle kväva mig eftersom hon tryckte ner allt mot mitt ansikte och mun. Jag hörde som I fjärran att det gick för Lena och hon saktade ner och lade sig på sidan.

Nu vill jag bli knullad bakifrån kved Anna och vände sig med baken uppåt. Jag körde in kuken och började jucka Anna kved och sa knulla mig analen nuuu. Jag tog ut kuken och körde den mycket försiktigt in I analen och Anna tryckte till ordentligt så att den kom

ända in till roten. Anna bara mumlade något hur skönt det var och mer, mer. Jag känner då Lenas händer runt pungen och samtidigt börjar smeka min anal. Sakta för hon in ett finger och känslan är oerhörd. Anna är nära orgasm och I ett långt skrik så går det för henne. Jag drar ur kuken och lena runkar den och sperman sprutar på Annas rygg. Lena börjar slicka upp sperman från Annas rygg och bara säger mmmmmmm och smackar som om hon smakar av varenda dugg. Lena har alltid älskat att dricka sperman hon har blivit upphetsad av att slicka en annan kvinnas kropp och få sperman I sig.

Vi låg bredvid varandra I sängen och bara hämtade andan och efter en stund började vi igen. Vi höll på hela natten sedan och på morgonen var jag så slut som jag aldrig varit förr.

Lasse fick aldrig reda på detta, men en tid senare hade vi sex alla fyra, men ingenting gick upp mot den natten då jag hade Lena och Anna för mig själv.

Jag kommer med fler upplevelser framåt I tiden.

“Han I mitten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *