Min frus älskarinna

I somras började min fru att träffa en annan kvinna. (Hon är nämligen bisexuell.) Till en början var de ihop bara en natt då och då, men nu kan det hända att min fru delar säng med henne flera nätter i rad.

Varför finner jag mig i detta, kanske ni undrar? Jo, måste jag erkänna, på sexområdet så är det min fru Birgit som bestämmer reglerna – och jag har lovat att följa dom.

Jag ska berätta om en gång i mitten av sommaren.

Min fru kom hem efter en fest hon och den några år yngre älskarinnan Carina varit på. Det var sent och jag hade lagt mig. Jag hörde ljud från hallen och gick ut för att titta. Jag fick se Birgit stå och hångla med Carina, de smekte varandra utanpå kläderna. När dom upptäckte mig så fortsatte dom bara att smeka varandra, och min fru sa åt mig att förbereda sängen åt dom.

Jag gick tillbaka till sovrummet och utförde ordern. När jag kom ut i hallen igen så var de båda nakna, de tungkysstes och Carina kramade min frus stora (D-kupa) bröst, kysste brösten och sög på dom hårda bröstvårtorna.

– Det är klart nu, sa jag.
– Bra, sa min fru, duktig pojke!
– Får jag också vara med er i sängen? frågade jag.
– Nej, sa Birgit, men om du är snäll så får du titta på.

De gick till vår stora säng, jag stod kvar i dörröppningen – naken och kåt, men också, måste jag erkänna, svartsjuk. Carina gjorde allt det som jag ville göra med min fru. Men jag visste att Birgit var obeveklig på den punkten; hennes sexregler fick inte överträdas.

Carina var ung och vacker, 25 år gammal (femton år yngre än min fru). Med hetta och lust tog hon för sig av min frus runda former. Birgit njöt av smekningarna, vred sig, stönade. Och hon smekte den unga kvinnan; hennes fasta toppiga bröst, hennes långa blonda hår, den slanka solbrända kroppen. Min kåthet var riktad även mot den söta Carina. Men jag var förbjuden att röra någon av de två kvinnorna. Jag skulle bara vara deras nakne betraktare och betjänt.

Efter en stund blev jag tillsagd att gå ut i köket och hämta lite tilltugg och dryck. Jag kom tillbaka till dom med en bricka som dom ställde mellan sig i sängen. Dom åt och drack, fortfarande heta, tafsade på varandra. E

Efteråt sa Birgit åt mig att gå ut och diska.

När jag diskat en stund (det var en ganska stor, flera dagar gammal disk) kom Carina ut i köket. Birgit och jag vill vara ifred resten av natten, sa hon med ett leende. Men först ska du straffas. Vi såg i sovrummet att du runkade i smyg, utan tillåtelse. Birgit har låtit mig bli den som verkställer straffet.

Jag stod naken vid diskbänken. Den unga vackra kvinnan stod med händerna i sidorna.

– Ner på knä vid mina fötter! sa hon strängt..

Jag lydde.

– Du har varit kåt länge nu, det är på tiden att du sprutar, sa Carina och log ett snett leende. Börja runka och sluta inte förrän du sprutat på mina fötter!

Hon stod så nära att jag kände dofterna från hennes släta fitta.

– Sätt fart nu! sa hon, jag vill tillbaka till din fru – hon och jag ska knulla hela natten.

Jag runkade min grova kuk medan Carina otåligt såg på. Till slut kom säden i ett stort sprut över hennes fötter.

– Bra gjort! slicka nu upp allt!
– Men…? Jag tittade på henne.
– Inga men, gör som jag säger, annars ropar jag på Birgit, och då vet du vad som väntar.

För att slippa undan värre bestraffingar slickade jag motvilligt i mig min säd. Sedan gick Carina tillbaka till sovrummet, där Birgit väntade på henne.

Förnedrad gick jag och la mig på soffan i vardagsrummet. Jag kunde höra stön från sovrummet. Min fru och Carina njöt av varandra. Och det skulle de göra många fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *