Pappas bästa vän

Jag skall berätta hur jag förlorade min oskuld. Jag var sexton år. Jag hade inte genomfört ett samlag men hade prövat på oralsex många gånger. Jag var mycket medveten om den sexualitet jag utstrålade. Speciellt äldre män lät sina blickar ligga kvar i blusens urringning där min outvecklade bröst gömde sig. Jag var populär bland killarna i min egen ålder men de attraherades inte av mig sexuellt. Dom var pubertetspojkar som dreglade efter stora bröst och fina rumpor, de var de äldre männen som insåg vad jag kunde göra med min kropp och jag hade makten över dem. Den första man jag sugit av var en 30-årig gyminstruktör, det var en kväll efter mitt pass som han ledde in mig i ett rum och tvingade mig att suga hans kuk. Jag älskade det från första sekunden jag hade den i munnen, det kändes snuskit bra. Sedan hade jag lösare förbindelser med många män i min omgivning men det var inte förrän två dagar efter min 17-årsdag som min mödomshinna våldsamt sprack.

Pappas bästa vän Peter var 40 år och mycket attraktiv för sin ålder han ahde en vältränad kropp och mina blickar hade många gånger sökt sig tills hans bultande skrev. Jag visste långt innan att han var kåt på mig, jag såg hur han försökte stå emot men inte klarade av att låta bli. Han klädde ofta av mig med sin blick och höll ofta kvar min hand i hans och snuddade mig mer än vanligt.

En kväll när jag kom hem ifrån skolan var det tomt i huset jag ropade efter mamma eller pappa med ingen var hemma. När jag kom upp på övervåningen hörde jag hur någon satt vid pappas dator när jag öppnade dörren fick jag se Peter.

”Hej Nina, jag hörde inte att du kom, dina föräldrar är och hämtar din bror i Norrköping så de kommer hem och ungefär tre timmar. Jag slutför ett arbete som din pappa börjat på” sade han och log.

Jag kände genast hur hans blickar brändes. Jag hade på mig en lång vit klänning med knappar hela vägen fram. Efter att ha småpratat lite om vänder och vind under en tryckt sexuell stämning gick jag in i köket för att laga middag. Efter ett tag kände jag hur jag var iaktagen, jag vände mig och och Peter stod i dörröppningen och studerade mig.

”Vill du ha hjälp” sade han tafatt och stäckte sig efter stekspaden i min hand.

Våra fingrar nuddades och hans blick sökte efter tillåtelse. Jag släppte spaden. Han försökte gå runt mig och när hans bultande kön nuddade min rumpa kände jag hur hård han var. Jag trycke mig lätt emot honom och han ryggade snabbt tillbaka. Jag log, han var rädd för mig. Han satte sig sdan ner vi bordet och låsades läsa en tidning medan han klädde av min tunna klänning med blicken. Vid det här laget var jag redan blöt i trosorna och bestämde mig för att göra slag i saken. Jag vände mig om gick fram emot honom och placerade min ben emellan hans, där han satt på stolen. Han tittade upp mot mig med ett sorgset uttryck i blicken.

”Ninna, vad gör du?”
”Det vet du mycket väl.”

Jag lade min hand över hans hårda grensle. Han tog snabbt bort den och stirrade på mig.

”Jag vet att du vill, jag vet att du vill prova min trånga fitta.”

Jag såg hur det bultade ifrån byxan och hörde hur han flämtade till. Han lade försiktigt händerna kring mina lår och smekte lungt, sedan hårdare och hårdare. Jag tog bort händerna och satte mig på knä. Jag öppnade hans trånga gylf och tog fram hans enorma kuk. Han flämtade utav välbehag. Jag runkade honom först lungt och stilla sedan lite hårdare, hans andhämtning blev snabbare, jag böjde mitt huvud och började sakta slicka hans ollon, snabbare och snabbare. Jag tog hela kuken i munnen och runkade honom samtidigt hårt hårt, han stönade och vred på sig. Jag sög och slickade hans underbara gigantiska stånd. Jag kände att jag ville ha honom i mig, som om han läst mina tankar slet han mig på föter han tog ett stadigt tag om kragen på min känning och slet upp hela linningen. Knapparna flög över köksgolvet han grep efter mina bröst och smekte mig hårt och ivrigt. Han satte mig grensle över honom på stolen och grävde sina fingrar in i mina skinkor. han kysste mig hårt och djupt sedan lade han mig på bordet slet av mina trosor och stannade upp.

Han studerade den lilla flickkroppen som låg naken och sårbar framför honom, knappt några bröst, smal, blek, en trång röd våt fitta som väntade på hans stora kuk. Han stoppade in ett finger i min fitta, den var trångare än han hade trott, det var skönt och jag stönade av vällust.

”Knulla mig nu, knulla mig hårt?”

Han stoppade upp ett till finger och pullade mig några sekunder sedan kunde han inte vänta längre. Han drog min fitta till bordskanten sedan stoppade han in ollonet. Han lekte en stund och i början han smekte min klitoris men efter ett tag kunde han endast koncentrera sig på sin egna njutning. Han presade in hela kuken med en enda stöt. Jag skrek av smärta och njutning, detta hetsade upp honom ännu mera och han pressade hårdare och snabbare mera och djupare. Efter ett tag slutade jag skrika jag hade vant mig vid hans pulserande lem. Han knullade mig länge och väl, han stötte snabbt och hårt in och ut in och ut. Sedan tog jag övertaget jag föste bort honom och satte honom på stolen jag satte upp mina fötter bakom hans rumpa och började rida honom hårt och djupt han nådde nu ännu längre in och han darrade utav vällust. Han bet i mina bröstvårtor. Han lyfte av mig och ställde sig upp med mig på sin kuk han hade händerna under mina skinkor och guppade mig upp och ner, jag vägde ingenting och det var en snabb njutning för honom.

Efter ett tag ställde jag mig ner och lade händerna på bordet. Jag visade min trånga rumpa. Han kunde inte motstå detta. Han trädde på en kondom och började sakta pressa sig in i mitt trånga flickanus men även här tog lusten överhanden och han stötte hela vägen in, snabbt och hårt. Jag skrek igen och han lugnade ner sig men efter ett tag ökade han takten, jag blev upphetsad utav min smärta och det blev han med. Han borrade naglarna i min rumpa och stötte hårdare och hårdare. Han tvingade ner mig på knäna och munknullade mig flera gånger om jag sög hårt, min mun blev trångare än den fitta han nyligen varit i. Efter några minuter skrek han:

”Jag kommer”

Jag börajde smeka min klitoris snabbare och snabbare samtidigt som jag ökade takten när jag sög hans kuk.

Vi skrek båda två och kom i en våldsam orgasm. Han sprutade över hela mitt ansikte och mina bröst han tog sin kuk och pressade in den i min fitta en sista gång och lät sperman fylla hela mig…

Mamma undrar fortfarande vaför min klänning gick sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *