Mitt skrivbiträde

Som projektledare hade jag till min hjälp en tjej i 20 års åldern. Hon hade jobbat för mig i nästan ett år nu, och varit tämligen osynlig. En dag vid kaffeautomaten tog jag mig tid att i smyg studera henne lite mera ingående och såg till min förtjusning att hon faktist hade en läcker kropp. Brösten pekade uppnosigt lite uppåt under hennes jumper, och kjolen följde smidigt hennes välfomade figur. Vi pratade om ditt och datt och utan att jag hann med mig själv hörde jag hur jag frågade henne hur hon hade det helgen därpå. Jag var inne i ett stort jobb och skulle jobba den helgen, men för att int behöva vara i trist konorsmiljö tänkte jag sitta ute i min stuga på landet.

Nej hon var inte uppbokad, så hon hjälpte gärna till och det skulle bli kul tyckte hon att se min stuga som jag hade pratat så mycket om. När jag gick till mitt rum kände jag att det hettade i mitt skrev. Det var en oändlig tid fram till vi stod en härlig höstdag och packade in i bilen allt vi skulle ha med oss från kontoret, de bärbara datorerna, alla pärmar osv. Väl framme och efter installation och rundvisning fixade jag lite kvällsmat och vi satt i soffan och en liten spänd stämning låg i luften. I mitt huvud hade jag redan förfört henne många gånger, nu gällde det bara att inte bli för ivrig, och tänk om hon inte ville! Jag är i alla fall dubbelt så gammal som hon,

Med en låtsas miss när jag sträckte mig fram efter en kaka råkade ena handen hamna i hennes knä. Jag kände att hon stelnade till, men hon ryggade inte undan. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag smekte hennes hår, sa att hon var så vacker, böjde mig fram och kysste henne först lite trevande och sedan mera djupt. Med en suck gled hon in i min famn. Jag fortsatte kyssa hennes hals, äntligen sa hon, jag har spanat in dig så länge och trodde aldrig att det skulle bli av! Med fast hand klädde jag av henne, åhh du lilla slyna, har du tjuvkikat på mig, nu skall du få känna vad du har trånat efter. Oh ja, ta mig viskade hon, gör vad du vill, jag är din, bara din…Mina läppar undersökte krävande hennes kropp, och när min tunga pillade isär hennes blygdläppar kved hon under mig. Din horunge, hur länge har du gått och varit så här kåt? Jag skall allt se till att du inte behöver lida av det längre. Ja la upp henne helt i soffan, hennes fitta glänste av lustans safter. Med en snabb vändning la jag min dyngkåta fitta över hennes ansikte samtidigt som jag borrade in min mun i hennes sköte. Åhh vi höll på att suga varandra till en orgasm, så jag stannade upp, jag ville ta henne med min dildos, jag vände henne så hon stod på alla fyra, gnällande som en liten hundvalp, jag slickade hennes anushål och pillade lite försiktigt med ett finger, du skall bli knullad i båda hålen på en gång! Jaaa vrålade hon ..ta mig..jag står inte ut längre. Med ett enda juck åkte min stora dildos in, och samtidigt tryckte jag in hela fingret i anusen. Hon exploderade nästan direkt. Jag fick hålla henne hårt för att inte åka ur henne: Din slyna det här är bara början på en hård natt, nu skall du hjälpa mig. och efter en minut när hon hade lugnat sig lite fick hon lägga sig på rygg och jag besteg hennes ansikte. Hennes mun sög i sig hela mina kåtsafter hennes näsa kittlade min klitta och jag kom i en otrolig orasm!

Som sagt, det var bara början på en lång helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *