Jimmy på fotokurs

Jag heter Jimmy och är 19.

Nu ska jag skriva om en grej som hände i somras. Jag har alltid varit intresserad av fotografering och är rätt bra på det, så jag bestämde mig för att åka i väg på en enveckas kurs i foto i Värmland som en fotograf jag känner hade rekommenderat.

Det var i slutet av juni, runt midsommar. Jag packade mina prylar och satte mig på tåget. Jag kände ingen annan som skulle på kursen. Efter slutstationen, skulle man åka buss ut till en kursgård långt ute i skogen.

Vi blev visade till våra rum. Tydligen var vi udda till antalet, för jag fick eget rum. Jag blev lite besviken, för jag hade hoppats att de skulle bli lite spännande att sova i hop med en okänd kille. Men tji fick jag.

På eftermiddagen smalades vi för en genomgång. Vi var 17 st med på kursen. Jag var yngst och äldst var en tant i 60årsåldern. Han som ledde kursen hette Håkan och var sådär 30 kanske. Han berättade att han var fotograf på en kvällstidning i vanliga fall. Eftersom han var gammal brottare, så gillade han att ta sportbilder, sa han. Han hade snygg kropp, kunde man se. Han hade på sig shorts, t-shirt och sandaler. Jag tyckte verkligen han var sexig, men han var en typisk grabbig sportfåne, tyckte jag. Dessutom berättade att han hade en fru. Hon var journalist.

Vår första uppgift var att fotografera omgivningen. Lagom kul, men jag tog kameran och knatade runt och tog en del bilder. Det var otroligt vacker natur. Som en trollskog. Jag knäppte snabbt upp rullen vi hade på oss och gick upp till kursgården igen. Håkan satt på gården.

-Tjena, sa han, du var snabb!

Han visade mig var mörkrummet var, och jag började framkalla rullen. Han var kvar och kom med goda råd. Vi snackade en del, och han var faktiskt jävligt schysst. Och så tyckte han mina bilder var kanonbra sa han. Fast han gav en del bra tips.

Man blev trött fort av att vara ute i skogen, så jag somnade tidigt på kvällen.

Nästa morgon var det samling klockan 10. Håkan hade i dag på sig ett par cykelshorts och en t-shirt som var så pass lång att den skymde skrevet. Synd tyckte jag. Han berättade att i dag skulle vi gå ut två och två och ta bilder på varandra. Idén var att det skulle vara mer än bara vanliga porträtt. Eftersom vi var udda till antalet så sa han att han och jag kunde plåta ihop. Det var bra tyckte jag.

Ute var det en varm dag. Håkan föreslog att vi skulle gå neråt forsen som rann längre ner i dalen. Vi gick i väg. När vi hade gått en stund och kom fram till en öppen glänta med ett omkullvält träd, frågade han om han fick ta ett par bilder på mig vid trädet. Det var klart att han fick. Jag tog ett par bilder på honom. Vi gick vidare. Det blev hett, så vi tog av oss på överkroppen båda två. Han hade en snygg brottarkropp, med hår på bröstet. Nu såg jag dessutom hur hans cykelshorts satt åt runt hans balle och pung. Skitsexigt. Jag hade på mig ett par löst sittande fotbollsshorts. Tur för jag får lätt stånd. Vi snackade en hel del när vi gick. Han undrade om jag hade tjej, och jag svarade lite undvikande att jag gillade att frihet att göra vad jag vill. Han sa att jag verkade vara typen som lätt fick ragg, så han fattade om jag inte ville binda mig. Han sa att han visserligen var kär i sin fru, men att han ofta ville testa nya grejer när det gällde sex. Så han var inte världens trognaste, sa han och kliade sig på det håriga bröstet.

Så kom vi fram till forsen. Det var kanonvackert. Vi tog av oss sandalerna och vadade i det iskalla vattnet.

-Okej, sa han. Det är du som ska träna på att ta bilder, så jag är modell nu. Säg vad jag ska göra.

Jag hade en vild idé, som jag tänkte testa. Jag bad honom att börja med att ta på sig t-shirten. Han såg lite förvånad ut, men lydde.

Sedan tog jag bilder när han sprang längs en stig, satt på en flat sten och hängde i knäveck i en gren så magen syntes. Sedan frågade jag om han ville lägga sig i forsen. Det gjorde han också, och jag fick en del snygga ”mr wet t-shirt” bilder.

-Nu kan du ta av dig på överkroppen igen, sa jag.

-Okej, nu börjar du bli kreativ, sa han och flinade.

Han krängde av sig t-shirten igen. Jag lät honom posera lite på den flata stenen. Han gillade det, det syntes. Jag sa till honom hur han skulle göra och han lydde. Så tog jag en första chansning:

-Stoppa ner ena handen i cykelshortsen, bad jag honom.

-Så här? sa han och stack ner fingrarna innanför resåren. Jag knäppte ett par bilder men sa:

-Nej, djupare ner.

Han log ett brett leende och grabbade tag i sitt ”paket” nere i de tajta shortsen.

-Är det bra sä här sa han?

Jag knäppte ett par bilder till, så tog filmen slut. Medan jag bytte drog jag till med en andra chansning.

-Joo bra, sa jag, fast det är en sak jag alltid har velat träna på.

-Vadå?

-Ja… Det är som nåt är i vägen på de här bilderna. Jag skulle vilja testa att ta några nakenbilder. Fast det fattar jag att du inte har lust med.

Han flinade till lite. Som för att testa om jag menade allvar. Jag hade bytt film nu.

– Om du verkligen vill ta nakenbilder, så är det väl bäst att jag ställer upp sa han. Så du får valuta för kursavgiften. Jag är inte särskilt blyg. Fast det är bäst att du inte visar den rullen för de andra på kursen.

Han satte fingrarna vid resåren och sa:

-Ska jag?

-Absolut! sa jag.

Han drog av sig byxorna. Jag kom av mig lite när hans balle floppade fram. Den var rejält tilltagen. Även hans pung som var rakad. Men så började jag plåta honom. Han fick stå med magen mot en klippvägg och flexa med skinkorna, han fick stå på alla fyra i forsen, och ligga på rygg i gräset vid stranden. Han poserade villigt. Jag var kåt som fan. Han kuk var inte helt slak, men ändå inte hård heller.

-Får jag några bilder med ”hard-on” också frågade jag, liksom lite yr av att allt blod åkt ner i kuken.

-Du vill bli porrfotograf eller, sa Håkan och skrattade.

-Det vore häftigt, sa jag.

-Okej, sa han, fast då får du klä av dig näck också. Annars känns det obekvämt.

Jag tog av mig byxorna och såg på medan han runkade upp sin kuk. Min egen kuk var redan röd och stenhård.

-Kul att se att du gillar uppgiften flinade han när han såg min hårda balle. Han fortsatte att långsamt runka sin tjocka hårdnande kuk.

Jag hade bytt film igen, och knäppte nu bilder som en tokig. Han verkade njuta lika mycket som jag av att visa upp sig.

-Ok, sa jag, får jag en sprutbild nu, så är jag nöjd sen, sa jag.

Han flinade igen och efter en halv minut sprutade han en stor sats på den flata stenen. Jag tog ett par sista bilder på hans slaknande kuk, som droppade av satsen.

Medan han sköljde av sig sperman, runkade jag snabbt av mig också. Han såg på när jag sprutade i forsen. Sedan satt vi en stund i strandgräset och slöade, innan vi gick tillbaka.

Senare på kvällen fick jag posera för honom på hans rum, medan han tog bilder. Där blev jag lite tuffare, så jag lyckades få känna på hans hårda kuk och till och med suga av honom. Det märktes att han blev lite tvekande först till direkt sex, med en annan kille, men när han kom efter att jag sugit av honom, var motståndet dämpat. Innan veckan var slut fick jag honom att knulla mig. Först höll han sig till att ta mig ”doggy-style” men efter en stund knullade han som om han var världsmästare i det. Hans feta kuk åkte ut och in i mig och han nästan jonglerade med mig i en massa olika brottarliknande ställningar hur länge som helst, innan han tillsist kom djupt inne i mig. Det var som om han tog igen all uppdämd kåthet från brottningsmatcherna på ett enda knull. Jag var tillfredsställd i en vecka efteråt (och ärligt talat jävligt öm) fast det var det värt!

Vi mejlar till varandra rätt ofta, och jag hoppas vi ses igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *