Mys i bastun

När hon duschat var det min tur och jag kunde inte annat än att beundra hennes platta mage och smala ben. Lite avundsjuk är jag allt, men man får göra det bästa med det man har så är det ju och jag kan ju inte påstå att min knubbighet legat mig i fatet direkt. Efter en snabb dusch så följde jag så henne in i bastun, den var het utan att vara för het.

Det började oskyldigt precis som det brukar med ett enkelt telefonsamtal. Ville jag möjligen komma över och sitta i bastun en stund nu så här dagen efter kvällen före. Visst , det kunde ju vara skönt. Jag tog med mig några cider som blivit kvar sen skivan och traskade över till min granne. Hon tog emot mig i badrock lite lagom bakfull. Vi tog med oss cidern och medans hon gick in i duschen så klädde jag av mig. Hon är en ganska söt tjej om man får säga tjej till nån som närmar sig 40. Hon är kanske 1.60 lång med långt svart hår som lockar sig i mjuka lockar, med stora bruna ögon och en generös mun. Hon har en ganska nätt kropp jämfört med min knubbiga, och är väldigt mörk i hyn efter den varma sommaren. Jag har bara fått fräknar som vanligt även om jag är omåttligt stolt över dom jag fått. Men det får man väl räkna med som rödhårig kan jag tro.

När hon duschat var det min tur och jag kunde inte annat än att beundra hennes platta mage och smala ben. Lite avundsjuk är jag allt, men man får göra det bästa med det man har så är det ju och jag kan ju inte påstå att min knubbighet legat mig i fatet direkt. Efter en snabb dusch så följde jag så henne in i bastun, den var het utan att vara för het. Det var riktigt skönt att känna värmen mot huden. Vi satt där inlindade i handdukar och öppnade våra burkar. Allt eftersom cidern rann ner så gled handdukarna upp allt mera. Till slut satt vi där lutade mot var sin vägg och pratade som om vi satt i köket. Det var skönt att låta den kalla burken glida mellan brösten där svetten rann i små rännilar. Snart var vi inne på ämnet sex inte helt ovanligt kanske för det är ett kul ämne att diskutera. Efter en stund frågade hon hur det kändes att ha rakad mus. Jag kikade ner mellan hennes ben och såg att hon hade en rejäl buske där, tja, vad ska man säga.. det måste ju testas tyckte jag. Jag har haft den helt rakad i nåt år och jag njuter av det, älskar den lena känslan av rakad mus. Allt verkar så mycket känsligare och det blir inte hår i maten som min sambo säger.

Efter mycket diskuterande hit och dit frågade hon om hon fick känna. Det kunde jag väl inte neka till direkt. Jag är inte lagd åt det hållet att jag tänder på kvinnor men vem kan låta bli att bli tänd av att känna fingrar glida över sitt venusberg och över sina blygdläppar. Inte jag i alla fall. Jag kunde inte hejda den rysningen som gick genom hela min kropp när hon kom åt knoppen. Vi såg varandra i ögonen och hennes blick blev lite simmig, helt klart var att vi båda var ganska kåta. Jag kunde inte låta bli utan lät en av mina händer lätt glida över hennes bröst och hennes bröstvårtor reagerade bums med att bli stenhårda. Hon kunde inte låta bli utan stönade lätt när jag lät tummen och pekfingret snurra runt den. Hennes fingrar hade börjat smeka min allt hårdare knopp och ett finger gled mellan mina blygdläppar och retade dom.

Hon tog min hand och drog mig med ut i duschen. Den kalla luften gjorde att jag började huttra. Men efter en liten stund i den varma duschen med en varm kropp intill mig så blev jag snart varm igen. Hon började varsamt tvåla in mig. Började med axlar och armar och ner över brösten, hon tvålade noggrant in dom och vägde dom i händerna. Jag har lite större bröst än vad hon har minst sagt. Hon är ganska plattbröstad, hon har bara en A-kupa, medans mina är en fyllig B-kupa. Hon masserade dom och snurrade mina bröstvårtor mellan fingrarna. Det gick som små elektriska stötar rakt ner i mitt underliv. Jag kände hur det rann mellan mina ben och det var inte bara vatten. Jag bara lutade mig mot väggen och njöt av att känna hennes händer glida över min kropp. Hennes händer gled ner över min mage och sen ner över mina lår och in mellan dom. Hon tvålade in min mus ordentligt och lät fingrarna öppna blygdläpparna ordentligt för att komma åt överallt. Hon tog ner duschmunstycket och lät en stråle hett vatten spruta rakt upp i min mus. Jag flämtade till av chocken, det var en otrolig känsla att få vattnet rakt upp där.

Hon smekte min hårda knopp ömt och lät ett finger glida in i min heta mus, jag kände hur musklerna i musen greppade efter fingret. Försiktigt förde hon in två fingrar och började sakta pulla mig medans andra handen smekte min knopp. Jag kunde inte hålla tillbaka vågen av vällust och stönade fram ett hest skrik när jag kände hur musen krampade runt hennes fingrar. Sakta gled jag ner på golvet, knäna bara skakade och jag darrade våldsamt i hela kroppen. Hon satte sig bredvid mig och bara log medans jag lugnade ner mig. vi började fnittra som två tonåringar som höll på med bus.

Jag kunde inte hejda mig utan frågade om hon ville ha sin mus rakad. Det ville hon så vi letade fram raklödder och hyvlar. Hon lade sig på en bänk i duschrummet med ett ben på golvet på var sida om bänken. Jag satte mig mellan hennes ben och började så försiktigt löddra in hennes håriga mus. Jag har visserligen varit rakad ett tag men jag har aldrig rakat en annan tjej förut så det var lite pirrigt. När jag löddrat in henne ordentligt började jag sakta raka hennes venusberg. Hon bara låg och blundade, jag vet hur otroligt upphetsande det är att känna det kalla löddret mot en het mus så jag förstod att hon njöt. Hon försökte andas normalt men jag märkte att hon hade problem med det. När jag kom till blygdläpparna hade skummet nästan runnit bort av hennes safter. Jag tog lite nytt i handen och när jag strök det kalla skummet mot dom kom ett hest stön från henne. Jag lät fingrarna sträcka lite på blygdläpparna för att få bort allt hår och jag kände hettan från hennes mus och jag såg kåtglansen mellan läpparna. När allt var bortrakat kunde jag inte låta bli utan böjde mig ner och placerade en lätt kyss mot hennes venusberg. Hon skakade till i en rysning och jag lät munnen glida längre ner. Lät läpparna nafsade i hennes hårda knopp och smakade med tungan på hennes safter.

Jag hade sett medans vi letade efter rakgrejor att hon hade en massage stav stående i ett av skåpen. Snabbt hämtade jag den och en olja jag såg, innan jag åter satte mig mellan hennes ben. Hon hade inte kunnat låta bli utan hade placerat en hand mot sin nyrakade mus och smekte den lätt. Jag tog bort hennes hand och tog lite olja i handen och började försiktigt olja in dom nyrakade delarna på hennes kropp så dom inte skulle bli irriterade. Jag njöt av att känna den lena huden under fingrarna när oljan gjorde den hal och varm. Vad jag inte visste var att oljan jag hämtat var av den sorten som hettar när man blåser på den. Jag lät fingrarna glida över blygdläpparna och smekte hennes hårda knopp lätt med cirklande rörelser. Hennes flämtningar och hesa stön gjorde mig bara modigare och jag lutade mig fram för att låta tungan glida över hennes knopp. När jag lätt andades på den hördes ett hest skrik och jag kände hur hela hennes kropp drog ihop sig. Jag kände hur hennes mus började krampa runt det finger jag hastigt hade stuckit in i hennes mus. Jag började sakta fingerpulla henne medans hennes orgasm ebbade ut.

Jag lät fingret glida ur henne och slickade av det med tungan. När mina händer inte längre rörde vid hennes sköte drogs hennes egna fingrar dit som om dragna av en magnet. Hon låg och stönade och gnydde medans hennes fingrar gled in och ut ur musen. Jag sträckte mig efter staven och satte på vibratorn. Hon tittade upp när hon hörde ljudet och gav till ett hest stön när hon såg den stora staven. Jag drog bort hennes händer och lät den sakta glida utmed hennes hala blygdläppar. Hon rörde höfterna och hade mycket svårt att ligga stilla. Jag lät staven glida in en liten bit in i musen och jag hörde på hennes nöjda små suckar att det var det här hon ville.. hon ville bli fylld av en kuk till bredden. Jag lät den sakta glida in en liten bit innan jag drog den ut igen, toppen på staven glänste av safter och jag kunde inte låta bli att slicka lätt på den innan jag förde den inåt igen. Jag började sakta knulla henne med staven och låt tungan glida över hennes hårda knopp. Hon stönade allt högre och jag ökade farten när hon började små skrika för varje stöt. Stötte staven hårt och snabbt ut och in i hennes mus och när jag märkte hur nära hon var sin andra orgasm satte jag munnen mot knoppen och började slicka och suga på den. Hon trillade nästan av bänken när den slutligen kom, jag såg hennes mage dra ihop sig och jag stötte in staven långt in i henne och ökade vibrationerna till max. kände med tungan mot hennes knopp hur hela hennes mus vibrerade. Magen gick som i vågor och hennes andetag var ansträngda och flämtande.

Hon gled ner från bänken och satte sig mot väggen, jag satte mig bredvid och kände mig lite fånig för så här hade jag aldrig gjort förut. Vi tittade på varandra och började skratta högt. Det här var verkligen vad vi behövde sa hon mitt i skrattet. Ja, sa jag. Och helt plötsligt var vi väldigt allvarliga igen. Vi såg varandra djupt i ögonen och bara tittade på varandra. Hon drog en hand genom mitt ganska rufsiga, stripiga hår och sa att det nog var dags för en dusch igen. Men först vill hon testa och se hur det var att raka nån, så fast jag inte hade så många fjun på musen fick jag allt lägga mig på bänken. Jag kände mig spänd och utlämnad först men när hon försiktigt började raka mig så försvann känslan och ersattes av en annan istället. Jag kände hur mina safter började rinna till när hon drog dom sista dragen över mina blygdläppar.

Hon tog samma olja som jag använt och jag kände hur hela min mus började hetta när hon blåste på den. Hon tog upp staven och lät den sakta glida över min knopp och den svala staven fick vågor av vällust att fortplanta sig genom kroppen. Mina händer hade svårt för att vara stilla och dom gled ner och lade sig på låren. Dom hjälpte till att sära mera på blygdläpparna när hon skata började dra staven mellan dom. Hårt och bestämt tryckte hon sen in staven till botten och jag kunde inte hejda ett stön när den fyllde upp min mus. Jag kände hur den töjde sig runt staven och vibrationerna fick hela min kropp att skälva. Med ett belåtet flin knullade hon mig hårt och snabbt med staven och snurrade med ett finger över mina hårda knopp. Jag kände hur nära jag var att komma och jag började skaka i hela kroppen. Då slutade hon och bara höll staven alldeles stilla tills jag lugnat mig. När mina andetag lugnat sig något började hon slicka och suga på min hårda knopp. Hon rörde bara staven i små små rörelser. Jag kände hur musen kramade hårt om staven och jag kände hur nära jag var. Hon frågade hest om jag vill komma snart. Jag bara stönade fram ett hest ja, och då började hon knulla mig med staven hårt och snabbt med tungan cirklande över knoppen. Jag kom med ett tjut och jag är inte så högljudd i vanliga fall. Jag låg darrande och skakande kvar på bänken medans hon skata lät staven glida in och ut ur min mus med små kippande och smaskande ljud.

Jag kände mig helt slut och låg kvar på bänken medans hon gick och hämtade en cider som fanns kvar. Vi satt lutade mot väggen och delade den systerligt innan vi gick in i duschen och tvättade av oss. Jag gick sakta hem efter den något långa bastningen. Jag kände mig så där lagom trött och ändå pigg, en mycket uppfriskande eftermiddag var det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *