Överraskad vid 50

Det jag skall berätta hände när jag åkte på semester ensam, sista minuten och ospec. Jag fick dela rum med en annan kvinna och det var Ok. Hon var några år yngre än jag och snygg som tusan.

På eftermiddagen samma dag som vi anlänt var vi på vårt rum och packade upp… Hon tog en dusch, kom helt ogenerat spritt naken ut på balkongen där jag satt och tog en drink.

”Din tur”, sa hon och torkade sin stor fasta bröst.

Jag kände mina bröstvårtor hårdna och gick snabbt in i duschen. Väl därinne smekte jag min fitta till orgasm och fantiserade om min rumskamrat. Vi gick ut på kvällen. På olika restauranger och sågs inte. Jag gick hem ganska tidigt och lade mig.

Jag vaknade efter några timmar av ljud och stön. Brevid mig låg min kamrat och knullade för fullt. Jag visade inte att jag var vaken, utan kisade med ögonen. Han låg ovan på och såg en stor ådrig kuk som for ut och in hennes fitta. Deras munnar var tätt ihop och jag kunde se hennes hand med ett finger i hans stjärthål. Hon stönade högt och lösgjorde sig plötsligt.

”Nu vill jag suga”.

Dom lade sig i en 69 och hans kuk försvann i i hennes mun. Hon sög med långa drag och jag blev allt mer kåt. Jag började púlla mig själv. Först försiktigt sedan alltmer ohämmat.

”Jag tror din vän är kåt” sade mannen på bruten svenska.
”Knulla henne då, jag har ju fått mitt flera gånger om”.

Jag lade mig på rygg och han trängde in med en enda stöt. Jag knullade vilt emot och när han sprutade i mig kom jag som aldrig förr.

Resten av vecka knullade vi tillsammans, Lena och jag. Vi har fortfarande kontakt och träffas och knullar tillsammans. Nästa helg kommer hon och en pojkvän hem till mig och min man. Jag har visat foton på Lena och vet att han är tänd på lite byte av sexpartner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *