En het kväll

Äntligen gick Mias kompis och vi var ensamma i lägenheten och jag kunde se att hon tänkte samma sak som jag. Vi går och duschar sa hon. Hennes kropp var långt ifrån perfekt men oj vad sexig den var! I duschen trängdes vi och våra nakna kroppar nuddade varandra. Lite upphetsad blev jag fast vi bara stod där och tvättade av oss.

Hon höll ut en handduk åt mig och när jag tog den sa hon ”Nej, jag vill torka dig torr”. Hon tog handduken och började sakta smeka den längs mina nakna ben. Sen fortsatte hon upp och torkade min rygg och mina armar. Hon närmade sig brösten och lät handduken fjäderlätt smeka över bröstvårtorna och det kittlade skönt. Sen lät hon handduken sakta sakta arbeta sig ner till ljumskarna. Där stannade hon upp och tittade på mig. Vi log mot varandra och insåg att vi inte hade tid för något långt kittlande förspel, vi ville helt enkelt ha varandra nu direkt. Vi fnissade och hon la en handduk över toalettlocket och tryckte ner mig där. Jag la mina ben över hennes axlar och hon böjde sig fram och började slicka mig. Hon särade på blygdläpparna med fingrarna och lät tungan försvinna djupt in och det kändes så skönt. Hon lät tunga gå in och ut och jag kände hur min andehämtning blev tyngre. Hennes näsa kom emot min klitoris och benen ryckte ofrivilligt till. Hon lyssnade på min kropp och lät ena tummen massera klitoris samtidigt som hon sög på mina blygdläppar. Jag kom ihåg att jag tänkte ”ska det redan gå för mig, jag har ju inte fått kuk ännu” innan jag stönade högt och orgasmen fick hela min kropp att rycka.

Vi förflyttade oss in i sängen och mina lår klibbade av min saft när jag gick. Hon la sig bakåt, redo att låta sig bli omhändertagen. Eftersom vi var så kåta hade vi ingen tid att spilla. Hon plockade fram sin massagestav ur nattduksbordslådan och jag vätte ner den med min fittsaft. Jag satte på den på lägsta hastigheten och lät den cirkla runt hennes bröst. Hon stönade och bad mig att ta henne nu. Jag lät den återigen få lite av min väta och sen höll jag den försiktigt mot hennes lilla knapp. Hon vred på sig av välbehag och jag förde den neråt. Innan jag lät den sjunka in i henne kittlade den hennes öppning. Den sjönk djupt in på en sekund och hon slöt ögonen. Jag böjde mig över henne och nafsade henne på klitoris. Jag hörde hur hon började flämta och jag ökade hastigheten på staven. Hon började vrida på sig men jag fortsatte att knåda henne över klitoris med min tunga. Ena handen trevade sig upp mot hennes bröst och jag rullade hennes bröstvårta mellan mina fingrar. Ett dovt stön kom ut ur hennes hals och hennes kropp skakade till. Hennes fittmuskler kramade om staven som fortfarande pulserade djupt inne i henne. Jag drog ut den ur henne och stängde av den. Vi tittade på varandra och jag sa ”och det här var uppvärmningen…”

Vi lagade lite mat och kollade lite på tv. Vi satt och slappade i varsin t-shirt och åt choklad. Vi slog över till en porrfilm där det var två killar och en tjej. Tjejen var mörkhårig med stora fejkade bröst och killarna var rakade. Tjejen sög vant den ena killens kuk och klämde honom om pungen. Hennes röda, målade läppar lämnade märken på kuken och killen stönade. Den andra killen slickade henne bakifrån (hon stod på alla fyra). Han lät tungan leka med hennes blygdläppar och han liksom grävde in ansiktet i henne. Så reste han sig upp och körde in sin kuk i hennes våta fitta och pumpade kraftfullt in och ut. Han höll henne om höfterna och hennes stora bröst gungade fram och tillbaka. Hon hade svårt att suga den andra killen för att stötarna var så kraftiga. Hon la sig på sidan med killen fortfarande inne i sig. Hennes ena hand smekte klitoris och med den andra kramade hon lakanet. Killen som blivit avsugen tog på sig en kondom och vätte den ordentligt med vaselin. Sen tryckte han in ett finger in killens anus och vidgade hålet innan han lät sin kuk gå in.

Jag blev upphetsad av denna film och lät min ena hand smeka mitt venusberg under trosorna. Jag såg att Mia gjorde likadant och det gjorde mig ännu mer upphetsad. Jag var ordentligt våt och mina fingrar gled lätt in i mig. Samtidigt masserade jag min klitoris. Jag fortsatte titta på filmen men det var svårt att koncentrera sig på något annat än Mias andetag som hördes över mina.

I filmen bytte de ställning och nu red tjejen den ena killen medan den andra satt framför henne med ryggen mot henne. Killen som blev riden sög girigt på den andres kuk och tjejen kramade hans kulor. Snart pumpade hans sperma över killens ansikte och han stönade högt. Tjejen plockade upp så mycket sperma hon kunde och gned den över sitt anus. Killen som nyligen fått utlösning satte sig bakom henne och tryckte henne framåt så att hon låg med rumpan upp mot honom fast fortfarande knullade hon den andre mannen. Hans slickade runt hennes analöppnig och lät ett finger glida in. Sen tog han fram geischakulor och tryckte långsamt in några i henne. Hon stönade högt och den andra killen kom i en orgasm när han kände kulorna trycka mot väggen så att hans kuk kände dessa.

Jag försökte ta det lugnt för jag ville inte komma nu men jag var så kåt av filmen och Mia och allt. Mina fingrar gled in och ut och mina trosor blev helt blöta. Vilken känsla att sitta framför henne och onanera. Hon såg så sexig ut att jag hade svårt att andas. Hon sträckte fram sin hand mot min mun och jag slickade i mig hennes saft. Det smakade så gott och sexigt att jag sötnade till.

Tjejen rullade över på rygg och killarna turades om att slicka henne överallt. Den ena stoppade sen in sin igen stenhårda kuk i henne medan den andra smekte dem båda. Han stötte djupt in i henne och hennes rygg böjdes i en båge. Då drog den andra killen ut första kulan ur henne och hon skrek ut sin orgasm. Den andra fortsatte pumpa med svetten i pannan och han stötte så hårt och djupt in han kunde. Då drog han ut den andra kulan och både tjejen och killen ryckte till. Killen stönade högt när den andra killen masserade hans pung . Då var det dags för den sista kulan och oändligt sakta drog han ut den och när den precis var ute var han där i hålet med sin tunga och pressade. Han lät den slicka runt hennes hål och sen pressade han in tungan i hålet. Tjejen skrek och när killen sedan började suga på den andra killens pungkulor vrålade denna högt.

Då klarade inte jag av att se mer för jag behövde också ha sex. Mia sprang och hämtade staven och medan hon var borta slet jag av mina trosor. Mia kom tillbaka och sänkte sitt ansikte över min fitta. Tungan kittlade runt min klitoris och förbi min öppning innan den vände tillbaka och hon satte på staven och förde den djupt in i mig. Jag sträckte mig efter henne och gjorde så hon vände på sig så att vi låg i en 69:a, hon med sin fitta över min mun. Jag lät tungan smeka fram och tillbaka över hennes blygdläppar medan hon såg till att staven gjorde det skönt för mig och att hennes tunga masserade min klitoris. Jag hade svårt att stöna med hela ansiktet i hennes varma sköte och jag kände hur hela mitt ansikte blev insmetat med hennes saft. Gud var upphetsande det var. Hon lät staven rotera i olika hastigheter och jag juckade mot den. Hon sträcket sig efter en dildo som hon hade hämtat samtidigt som staven och gav den till mig. Jag förde in den i munnen och slöt min mun om den och slickade den som om den vore en kuk. Sen tryckte jag in den i en enda stöt och hon kved av vällust. Det var svårt att få grepp om dildon och hon satte sig upp mot med benen framför sig. Jag satte mig framför henne, riktad mot henne med benen lätt böjda över hennes. Våra kroppar nuddade nästan varandra. Jag höll om skaftet på staven ökade hastigheten. Med den andra handen tog jag tag om dildon i henne och började pumpa in och ut. Jag lät den gå ända ut långsamt innan jag snabbt lät den gå hela vägen in i henne. Man hörde att det kom in lite luft och hur ett kippande läte kom av all våt fittsaft. Hon masserade sin klitoris med ena handen och sträckte sig ner till min med den andra. Jag gav till ett litet skrik när den första orgasmen kom och jag fick svårt att greppa dildon. Min kropp spändes i en andra orgasm och jag slet ut staven ur mitt rinnande sköte. Vi bytte så att Mia fick staven istället och hon tryckte in dildon i mig. Jag var ju redan nöjd men lät den ändå då ut och in i mig. Mina blygdläppar var så svullna att klitoris nuddades när jag tryckte dildon djupt in. Mia lät staven gå djupt in och satte sig sedan på den så att den trycktes in så långt det gick. Hon lutade sig mot ryggstödet och masserade klitoris med ena handen. Den andra lät hon massera anus fast utan att tränga in. Och så kom hon i en lång orgasm och slöt ögonen. Jag följde hennes exempel och flyttade ena handen mellan skinkorna och tryckte lite lätt. Det räckte för en liten orgasm till för min del.

Sen var vi helt utpumpade och stupade i säng, drömmandens våta drömmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *