Polisen Linda

Det hela utspelade sig en sommar under senare delen av 90-talet. Jag var då 19 år och skulle börja mitt riktiga sommarjobb. Jag hade flera somrar före jobbat i hemkommunen men nu skulle jag till Umeå för ”ett riktigt” arbete. Jag hade sökt, och fått ett tremånaders jobb på en hamburgerrestaurang mitt i stan. Eftersom Umeå låg ca 30 mil bort så var pendling uteslutet. Jag fick istället hitta någonstans att bo. Och det var min mor som kläckte idén att grannens 35-åriga dotter Linda bodde och jobbade i Umeå. Hon var polis till yrket och bodde ensam i en stor tvåa.

Jag kände Linda lite sen förut, så jag tog telefonen och ringde Linda.

– Jo, såklart du får, soffan går att bädda, sa Linda.
– Tack, sa jag. Vi hörs om ett par veckor.

Mina minnen av Linda var att hon var lång, och halvt kraftig. Inte det minsta tjock men kraftig. Hon var ca 185 lång, 5 cm längre än mig. Hon hade en riktig polis-kropp. Hon tränade mycket och hade blivit utsedd till bästa träningselev under sin tid vid Polishögskolan. Jag hade sedan barnsben varit lite kåt på henne. I våran byn fanns nämligen inte så många fina flickor.

Det blev då dags att resa till Umeå. Jag hoppade på bussen och reste de 30 milen. Väl framme sökte jag upp var Linda bodde, och knackade på. Hon öppnade (iklädd polisens träningsoverall), kramade mig och hälsade mig välkommen. I hennes lägenhet doftade det kvinnlig parfym, vilket gjorde mig lite upphetsad.

– Jag ska iväg och träna lite. Känn dig som hemma och var inte blyg, sa Linda och gick.

Jag gick runt lite i lägenheten och slog mig ner framför TV:n. Efter en timme kom Linda tillbaka helt svettig.

– Jag måste ha en dusch, sa hon. Sen gick hon in i badrummet.

Hon kom ut efter en kvart i vit badrock.

– Det är skönt att träna. Brukar du träna, frågade Linda.
– Lite då och då, blir mest skidåkning på vintern.

Hon satte sig i soffan brevid mig. Jag kände hur gott hon doftade, vilket gjorde mig upphetsad. Vi satt där ett tag och talade om lite allt möjligt, jobb etc.

– Det är fint väder idag, ska vi sola, sa Linda.
– Ja visst, sa jag.

Linda hoppade ur soffan och gick in på sitt rum, utan att stänga dörren. Jag bytte om vid soffan till shorts. Jag skulle kunna ha tittat in i Lindas rum men vågade inte. Jag gick ut på balkongen och satte mig. Sen kom Linda ut, iklädd vit bikini. Jag blev riktigt kåt av att se henne. Först nu såg jag att hennes kropp verkligen var vältränad, det såg man på överarmarna. Hennes bröst var medelstora, runda och fina, hennes bak var stor men fast.

Vi satt där och talade om olika saker, sommaren som ska komma. Om hennes arbete, mitt arbete, hennes föräldrar.

– Vad ska du göra nästa helg, frågade Linda.
– Inget, tänkte stanna här över helgen, sa jag.
– Bra, jag ska nämligen ha fest här, sa Linda.

Fest, tänkte jag, det kan bli kul.

Arbetsveckan kom och gick, det blev fredag. Linda hade varit hemma hela dagen och fixat. Vid 21-tiden började folk att droppa in. Mest kollegor. Festen var mycket trevlig, det dracks mycket. Linda drack och jag drack. Vid 01-tiden började folket att gå hem. Och till sist var det bara jag och en onykter Linda kvar. Jag satt i soffan när Linda kom och satte sig med sin drink.

– Hade du kul, frågade hon.
– Jo, jätte, svarde jag.

Hon tittade på mig med sexiga ögon…

– Tycker du jag är snygg, frågade Linda plötsligt.
– Jaaa, tvingade jag fram.

Jag blev helt chockad men smått upphetsad. Hon lade sig med huvudet på min mage, och såg mig i ögonen.

– Jag tycker du är söt, sa hon.
– Tack, sa jag generat.
– Vill du ha mer vin, frågade hon.

Hon hoppade upp innan jag hann svara. Vi drack rödvin, det sista ur flaskan. Vinet gjorde mig riktigt full. Så jag flyttade mig närmare Linda och lade armen om hennes axel. Jag såg ner i hennes uringade klänning och sade.

– Du har fina bröst.
– Oh, sa hon.
– Vill du känna, frågade hon.

Jag blev illröd i ansiktet och lade sakta min hand på hennes mage. Jag förde handen upp mot hennes bröst. De var mjuka och sköna, jag kände hur min kuk blev stenhård på en gång. Linda böjde sig bakåt, sen tittade hon upp och kysste mig. Hon böjde sig över mig så jag hamnade på rygg i soffan. Vi hånglade, jag tog på hennes bröst och stora bak. Hennes händer var under min tröja, hon sökte sig mot mina jeans och började knäppa upp. Då jag reste mig upp.

– Kom, vi går in på ditt rum, sa jag.

Linda ställde sig upp och tog fast i mitt bälte och drog mig in till hennes sovrum. Hon kommenderade mig att lägga mig på rygg i hennes dubbelsäng. Hon knäppte upp mina jeans och tog fram min 15 cm stenhårda kuk. Hon tog den i munnen och började suga. Där låg jag nu, utan byxor med en 35-årig snygg närpolis mellan benen. Efter en stunds härligt sugande böjde hon sig fram och kysste mig.

– Nu är det din tur, sa Linda.

Hon ställde sig upp och drog av sig sin fina klänning. Nu stog hon där, i bara järngrå string och vit bh. Hon la sig i sängen och bresade. Jag kröp mellan hennes vältränade lår och började slicka henne på låren. Jag kännde hur hon sträckte på sig och njöt. Jag slickade närmare och närmare mot fittan. Tills jag kom till troskanten. Jag lyfte på stringtrosan och fick se en svart vältrimmad buske. Jag kände nu den härligt och uppkåtande doften. Jag började frenetiskt slicka henne. Jag körde in ett finger och kände då hennes våthet. Linda började nästan skaka av kåthet.

– Jag måste, jag måste ha kuk, sa Linda flämtandes.

Jag böjde mig framåt och satte mig mellan hennes ben, för att köra missionären. Tog fram kuken och styrde den mot hennes våta fitta, och tryckte in den.

– Åh, va skönt, sa Linda.

Jag började sakta jucka fram och tillbaka.

Linda blev bara kåtare och kåtare. Jag kände också att jag var på väg. Tillslut var jag nära.

– Jag kommer, flämtade jag.
– Ja kom, kom i mig du är så skön, sa Linda.

Sen kom jag i en underbar sats. Hennes fitta fylldes med varm sperma. Jag blev så matt att jag nästan ramlade över henne. Linda flämtade:

– Du var så skönt…

Sen tog hon på sin fitta och smakade på sperman. Vi låg och småpratade ca 10 minuter tills hon tog på min kuk. Och den blev stenhård direkt. Hon satte sig grensle över mig och började rida mig. Och oj vilken ritt, där red hon. 185 cm vältränad poliskvinna. Vilken syn och känsla. Linda flämtade och flåsade…

– Ja kommer, sa hon.

Sen kände jag hur hennes fitta kramade om kuken och hur hon började skaka. Sen låg vi där igen, helt utslagna.

– Gu vad du är skön, sa jag.
– Du med, sa Linda.

Jag vill slicka dig, sa jag.

Linda bara log och hoppade upp med fittan över mitt ansikte. Jag slickade febrilt den våta, spermiga och håriga fittan. Jag pullade henne med fingrarna… tills hon sade:

– Nu ska du få tillbaka.

Nog tog tag i min kuk och började suga. Hon sög medan hon masserade pungen. Jag kände att satsen var på väg. Sen sprutade jag i hennes mun. Jag hörde hur hon svalde satsen.

– Det var gott, sa hon. Sen låg vi och småpratade tills vi somnade.

Morgonen efter vaknade jag av att Linda tog på min kuk. Jag låg där naken i hennes säng med morgonstånd.

– God morgon, sa Linda och började suga.
– Sluta nu, sa jag.

Jag satte mig upp och började kyssa Linda.

– Du var skön igår, och hård, jag vill ha mer kuk, sa hon.

Hon lade sig på rygg och jag dök ner mellan hennes ben och började slicka den håriga fittan. Den doftade gott och jag blev återigen riktigt kåt. Jag tog fram kuken och gned den mot fittöppningen. Linda flämtade och njöt.

– Tryck in den då, sa hon.

Och jag tyckte, igen knullade vi, men nyktra den här gången. Sen kom vi tillsammans… Jag sprutade henne full med min sats. Sen låg vi där igen och småpratade… Så fortsatte den dagen, den sommarn… Sommaren blev den bästa i mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *