Första dejten

Jag blev väldigt förvånad och också väldigt nyfiken när jag en dag, helt utan förvarning, fick ett e-mail från en klasskamrat på gymnasiet. Det var sexton år sedan vi slutade skolan, vi hade hunnit fylla 30 båda två och jag hade inte träffat henne sedan dess. Hon hette Marika och var en av de absolut populäraste tjejerna i skolan. Jag hade (som de flesta andra killarna i klassen) varit vansinnigt kär i henne, men på den tiden var jämnåriga killar barnrumpor för henne. Hon var vild och vacker, och jag drog mig till minnes att hon hade slutat skolan i trean på grund av att hon blev med barn. Men jag var inte säker på att det verkligen stämde.

Anledning en till att hon skrev till mig nu var att hon hade hört från gemensamma bekanta att jag sökte catering till min frus 30-årsfest, och eftersom hon (Marika) och en väninna nyligen hade startat en cateringfirma var hon villig att åta sig jobbet. Om jag bara gav henne detaljerna skulle hon lämna en offert.

Jag svarade henne att det stämde att jag höll på att organisera festen för min fru, och efter några mail fram och tillbaka bestämde vi att vi skulle träffas hemma hos henne och gå igenom allting. Det går inte att beskriva hur upphetsande det kändes att min gamla runkfantasi skulle organisera min frus stora dag. Tack och lov att jag aldrig hade berättat för henne om Marika.

Två dagar senare körde jag ut till Marikas ställe. Vägbeskrivningen hade förberett mig på att jag skulle hamna ute på landsbygden, och det var också precis vad jag gjorde. Jag svängde höger vid den gistna ladan bredvid ensilagebollarna, körde ytterligare 150 meter och kom fram till ett stort rött hus med en stor gårdsplan. Det fanns ytterligare ett par byggnader på gården, och bakom gården i en provisorisk paddock red en tonårsflicka på en stor svart häst. Jag parkerade bilen, klev ur och ställde mig vid stängslet till paddocken och tittade på ekipaget. Det var i mitten på juli och vansinnigt varmt, och följdaktligen hade flickan inte särskilt mycket på sig. En ridhjälm, en blå T-shirt, shorts och gympaskor. Jag var som förhäxad. Flickan hade extremt stora bröst som guppade innanför T-shirten, jag kunde inte slita blicken från henne och kände hur kuken styvnade innanför jeansen.

-Hej Tommy!
Rösten förde mig tillbaka till verkligheten, jag vände mig om och där stod Marika.
-Hej Marika, det var verkligen inte igår.
Hon såg fantastisk ut, med långt brunt hår och glittrande bruna ögon. I nästa sekund dök en man upp.
-Hej, du är Tommy förstår jag. Jag heter Leif, jag är Marikas man.
-Hon på hästen heter Frida, fortsatte Marika, min dotter. Hon är femton år och baaara (hon himlade med ögonen) intresserad av hästar.
Vi skrattade, och Marika ropade till Frida:
– Hör du hästtjejen, vi har besök och ska gå in och dricka kaffe nu. Kommer du?
Frida vände hästen mot oss och hon och hennes fantastiska bröst kom närmare. Jag svalde och tittade ner. Tack och lov dolde mina jeans det som försiggick innanför, det kunde ha blivit pinsamt annars.

Det som följde blev en väldigt trevlig kväll. Först kaffe, och efter det prat om festen. Frida hade bytt om och tagit på sig jeans och en tajt långärmad topp. Hon hade sin mammas bruna hår och ögon, men där Marikas hår var blankt och platt var Fridas lockigt och ostyrigt. Hennes bröst såg till och med större ut än tidigare, och jag hade svårt att titta henne i ögonen. Marika och Leif frågade om jag ville stanna och äta middag. Vid det laget hade vi redan träffat en överenskommelse, så det var en rent social invit.
-Vi öppnar väl en flaska vin också, sa Leif, och vill du sova över här går det bra. Vi har ett gästrum på övervåningen bredvid Fridas rum.
Jag tackade ja och ringde hem till min fru och sa att jag inte skulle komma hem den kvällen. Hon tog det lyckligtvis bra, hade full förståelse för att jag gärna stannade och åt middag med min gamla klasskamrat och henns man.

En gemytlig middag följde. Jag och Marika talade om gamla tider, och vinet löste upp mina hämningar och jag talade om för henne att alla killar i klassen hade varit kära i henne. Både hon och Leif skrattade, och när jag frågade henne om Frida var anledningen till att hon slutade gymnasiet nickade hon.
-Hennes pappa är fullständigtt ute ur bilden, men Leif är helt fantastisk som plastpappa åt henne.
Jag fick en liten pratstund med Frida också.
-Så, hur gammal är du? frågade jag.
-Femton, svarade hon.
Jag märkte att hon var lite blyg.
-Har du någon pojkvän? frågade jag.
Hon rodnande och skakade ivrigt på huvudet.
-Hon har en dejt med en av pojkarna här i byn imorgon, teaterviskade Marika.
-MAMMA! ropade Frida.
Kort därefter ursäktade hon sig och drog sig tillbaka till sitt rum.

Efter kaffe och en liten konjak blev det även dags för de vuxna att gå till sängs. Jag kände fortfarande av kåtheten som lilla Fridas enorma bröst hade skapat, och jag såg fram emot att runka till fantasibilden av hennes nakna kropp.
Jag blev visad till mitt rum, en trevlig liten vindskammare med snedtak och en bred inbjudande säng.

Jag hade inte mer än hunnit krypa under täcket innan det nackade på dörren. Jag tog för givet att det var Marika eller Leif som ville något och ropade lite bryskt:
-Kom in.
Dörren öppnades, och in kom Frida i en lite för liten T-shirt, trosor och inget mer. Hon såg ut som min vildaste erotiska fantasi, fantastiskt sexig och totalt omedveten om det.
-Hej, viskade hon.
-Hej själv, viskade jag.
-Kan jag komma in en stund?
Vad svarar man på det?
-Visst, sa jag till slut. Vad har du på hjärtat?
Frida kom och lade sig bredvid mig på sängen.
-Jag ska på min första dejt imorgon, berättade hon. Du vet, det där som mamma sa.
Jag hummade bekräftande,
-Den killen, fortsatte hon, är typ nitton och har haft tusen tjejer, och jag har aldrig sagt att jag bara är femton och aldrig har varit med någon.
Mitt hjärta slog snabbt nu, kuken darrade av upphetsning och jag kunde inte låta bli att smeka henne över håret och låta pekfingret fortsätta ner mot hennes nyckelben.
-Jag skulle vilja öva mig på att kyssas, så jag inte verkar vara värsta oskulden. Kan inte du visa mig hur man gör?

Jag kunde bara inte tro att det här verkligen hände. Naturligtvis borde jag ha skickat henne tillbaka till sitt rum, men…
-Det är inte svårt, viskade jag. Sära på läpparna bara lite.
Hon gjorde som jag sa och jag sänkte mitt ansikte mot hennes och mötte hennes läppar i en förbjuden kyss som var det ljuvaste och mest upphetsande jag någonsin varit med om.

Frida var en naturbegåvning. Hennes läppar särades mer, jag sökte hennes tunga med min och hon svarade. Jag gjorde mitt bästa för att vinkla underkroppen från henne så hon inte skulle känna hur upphetsad jag var, men de ljud hon gav ifrån sig var ett tydligt tecken på att hon inte var helt opåverkad.

Vi fortsatte att kyssas länge och grundligt. Jag höll om hennes överarmar, försökte intala mig själv att det här var en oskuldsfull flicka och att hennes bröst var förbjudet territorium. Till slut gick det inte längre.

-Du, viskade jag, när du är på en dejt och har pussat en kille så här länge, så kommer han att vilja ta på dina bröst. Men om du inte vill att han ska göra det, så räcker det om du säger nej. Du behöver aldrig känna dig tvingad till någonting.
-Okej, sa hon.
Jag lät långsamt min högra hand glida från hennes arm till hennes vänstra bröst, och började försiktigt knåda
det ovanpå T-shirten. Hon stönade,
-Mmm, det känns så skönt, viskade hon.
-Det är jätteskönt om man inte har något emellan, viskade jag. Ska vi ta av dig T-shirten?
Hon sträckte upp armarna och jag drog av henne tröjan. Nu hade hon bara trosorna på sig, och hennes stora men fantastiskt spänstiga kullar var blottade för mig.
-Wow, kunde jag inte låta bli att stöna. Dina bröst är helt otroliga.
-De är alldeles för stora, tycker jag sa hon blygt.
-Nej nej, se det som en gåva. Törs man fråga om din BH-storlek?
Jag kupade båda hennes bröst, masserade dem och eggade vårtorna med tummarna.
-Jag har nyss börjat köpa E-kupa.

Jag förlorade mig i brösten som hade eggat mig hela dagen. Jag masserade, smekte, sög och knådade vilt. Lilla Frida stönade och började omedvetert rotera sitt bäcken. Min högra hand lämnade hennes bröst och gled nerför hennes sexigt rundade mage. Den landade mellan hennes lår, hon hade särat lite på benen och jag kände hettan som strålade ut från hennes sköte.
-Kom ihåg, viskade jag, att du kan säga nej när som helst…Frida kved till svar och lyfte på stjärten för att komma närmare min hand.

Jag smekte henne utanpå trosan, lät mitt långfinger glida fram och tillbaka över hennes springa. Hon var spänd i hela kroppen nu, stod nästan i båge och undslapp sig små snyyftningar.
-Jag tror du är en jättekåt liten tjej, viskade jag i hennes öra samtidigt som jag masserade hennes ena bröst med ena handen och skötet med den andra. En jättesuperduperkåt liten tjej…

Med de orden drog jag av henne trosorna och sänkte mitt ansikte mot hennes sköte. Jag särade på blygdläpparna med en handen, och kunde konstatera att hon var drypande våt. Min tunga hittade hennes klitoris, och jag retade den med tungspetsen medan hon flämtade allt högre. När jag anade att hon inte hade långt kvar sög jag in hela hennes klistoris i munnen och spelade snabbt och hårt med tungan över toppen, fortsatte trots att hon snyftade och kved, och tillslut exploderade hon i en mäktig orgasm som fick hela hennes kropp att krampa.

Jag höll om henne tills hon hade kommit till ro.
-Det är nog bäst att du går in till dig nu, viskade jag. Du kan inte sova här. Hon nickade och tog på sig tröjan och trosorna. Vi skildes åt med en lång tungkyss.
När hon hade gått släppte jag äntligen fram min kuk; stor
styv och darrande. Jag runkade målmedvetet med hopknipna ögon och sprutade inom trettio sekunder. Sedan somnade jag som ett barn, fullständigt utmattad efter kvällens händelser.

Morgon en efter, när jag kom ner till frukostbordet, satt hon redan där. Lilla Frida, min tonåriga sexgudinna, med de där fantastiska E-kuporna hängande fritt utan BH under samma T-shirt som hon hade ridit i dagen innan. Jag ställde mig bakom henne, smekte hennes bröst och viskade godmorgom i hennes öra.
-Sluta, fnittrade hon.
-Var är din mamma och Leif? frågade jag.
-De sover alltid länge på helgerna.
Vi tattade på varandra.
-Du, sa hon lågt. Det där i natt var det bästa jag har varit med om. Jag blir alldeles våt bara jag tänker på det…
Min kuk, som stått i givakt ända sedan jag in i köket och såg henne, fick mig att överge alla goda föresatser, och jag förde in mina händer under under tröjan och knådade hennes bröst.
-Då, min kåta lilla tjej, viskade jag, kanske vi ska göra något åt det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *