Redhead

Där gick hon. Ungefär 1,70 lång, långt rödfärgat hår, och lätt svartsminkade djupa blågröna ögon, även om det mesta av sminket nu var bortsköljt. De solbrända benen var långa och vackra. Brösten var inte så stora, men de var ändock så vackra, så vackra. Bikinin hon hade var helt vit, och gjorde att brösten såg lite större ut än vad de var, och bröstvårtorna syntes ganska tydligt där under, men hon verkade inte bry sig om det. Magen var ganska smal, men väldigt vacker. Hon var bara sexton, men hade ändå tatuerat in en liten röd ros under naveln. Hur hon fick sin mamma att gå med på det är ett mysterium för mig.
Hennes ansikte doldes nästan aldrig av det långa håret, så man kunde se dess fina form, och näsan var varken rak, eller särskilt krokig, den passade precis in i hennes ansikte. Läpparna hade jag många gånger för länge sedan dagdrömt om att kyssa, men det var ju omöjligt. De var ganska fylliga och dolde ofta ett mystiskt leende, som Mona-Lisas leende, men tusen gånger vackrare. Sandra var väldigt vacker.
Vi talade inte så ofta längre, det var mer förr, men vi brukade ändå konversera en del på msn, och jag hade lärt mig hon inte ännu haft någon kille, även om det varit nära ibland. Och sex hade hon bara haft en gång, i fyllan, så hon mindes det knappt.
Det var sommar, och vi var på Åland med familjen, tillsammans med hennes familj. Min mamma, Inger, och hennes mamma, Ingrid, är nämligen systrar.
Vi hade hyrt en enorm stuga som vi bodde i allihop. Mina föräldrar sov i ett sovrum, hennes i rummet bredvid. I det största sovrummet med tre våningssängar sov mina två småsystrar och lillebror, och hennes lillasyster och lillebror. Vad blev då kvar för mig och Sandra? Städskrubben?
Nej, soffan i vardagsrummet var en bäddsoffa stor nog för två personer, som vi så klart fick dela på, även fast det fanns en säng över i sovrummet. Vi var ju äldst av barnen, så det är ju klart att vi måste ha det värst. Jag tänkte i början på att det skulle kunna bli lite krystad stämning, för hon var ju liksom inte precis ful. Men första natten gick okej, och nu var det vår andra dag där, och vi var på stranden.
Jag solade i bara badbrallor, och hade solglasögon på mig, så att jag kunde spana in alla tjejer på stranden. Där fanns faktiskt en del snygga tjejer, men det var ingen som kom ens nära att vara lika vacker som Sandra, och det skrämde mig.
Jag kollade på flera snygga brudar, en till exempel såg ut att vara något år äldre än mig, och hennes bröst var väldigt stora. Och där fanns en tjej med snygg rumpa som var helt synbar tack vare stringen hon hade på sig, hon var också ganska söt. Definitivt nåt som kunde bli runkfantasi om man någon gång blev ensam. Men trots de fina tjejerna vändes mina ögon gång på gång mot Sandra som badade och lekte med sina syskon i vattnet.
Så kom hon snart alltså där gående upp ur vattnet, och satte sig i solstolen bredvid mig. Jag låtsades inte om henne och tittade bara rakt fram, men under solglasögonen hade mina ögon varit fixerade på henne så länge som möjligt.
”Hej”, sa hon. Jag svarade inte, jag låtsades inte höra, varför vet jag inte.
Hon reste sig och ruskade av sitt hår över mig så att jag blev alldeles blöt, och då kunde jag inte ignorera henne längre. Utan tog av brillorna och såg på henne. Hon log och sa:
”Där fick du!”
”Jädra elaking”, svarade jag och lipade.
Hon log och satte sig bredvid mig igen.
”Vad varmt det är”, sa hon och såg ut över havet.
”Jaa, är vattnet varmt också?”
Hon svarade inte, utan bara doppade handen i en påse som låg mellan våra solstolar. Ur den drog hon fram min kamera och tog ett fotografi av utsikten.
”Vad sa du?” sa hon sedan och såg på mig.
”Är vattnet varmt, eller är det bara du som är het?”
Hon skrattade till innan hon svarade.
”Nej, det är vattnet som är varmt”, hon log mot mig, och sedan blundade hon och lutade sig bakåt i stolen.
Jag svarade inte, utan blundade och lutade mig bakåt jag också.
På kvällen hade de vuxna lovat småbarnen att ha olika aktiviteter med dem, så därför fick jag, Sandra och min fjortonåriga bror Tomas skjuts den korta biten (som vi egentligen kunde ha gått) in till Mariehamn. Där väntade vi oss någon sorts storstad, men det var mest dött överallt.
Vi hittade en pizzeria och bestämde oss för att gå in. Tomas var snabb med att beställa sin pizza, och sedan springa på toaletten. Jag beställde mitt val av pizza, och frågade därefter Sandra vad hon ville ha, och när hon svarade upprepade jag det för snubben bakom disken, och tillade:
”Och se till att svänga ihop det bästa huset har, till söta flickan”, så såg jag sträng ut, och vi gick och satte oss vid ett bord med plats för fyra. Sandra satte sig mitt emot mig, och viskade:
”Tycker du att jag är söt?”
”Jovars”, svarade jag och tittade på henne. Hon blev glad.
”Du är också det”, sa hon och rodnade lite.
”Näääh”, svarade jag bara.
”Du vet, när Tomas inte är med så kan vi låtsas vara tillsammans”, viskade hon. Nu såg jag på henne, som jag velat göra ända sedan hon sa att jag var söt.
”Vad menar du?” jag viskade också.
”Alltså, inget överdrivet, bara typ hålla hand och så, det är ju ingen som vet”
”Du är lite rolig du”
Så tittade jag upp mot snubben som just höll på att baka en pizza, och jag såg i ögonvrån att snart gjorde Sandra det också.
Så fort hon lade armen på bordet slog jag till. Försiktigt tog jag hennes hand och höll den. Hon tittade på mig, men min blick avvek inte för en sekund mot pizzorna som snubben precis ställde i ugnen.
Så hörde vi hur en toalett spolade, lite tyst, och snart kom Tomas gående. Som om något aldrig hänt var våra händer skilda åt av ett par decimeter.
”Varför tog det så lång tid?” sa jag och stirrade på Tomas.
”Håll käften”, svarade han tyst, rodnade och såg ner i bordet.
Snart kom en annan snubbe än han som knåpat ihop pizzorna, och serverade oss dem, en efter en.
Efter att ha ätit våra pizzor satt vi en stund och pratade, medan folk började komma in, det var en del ungdomar också. Jag såg att några killar kollade på Sandra med uppspärrade ögon. När jag sedan såg på henne förstod jag varför, det var nära att jag själv började stirra.
Tomas lät oss tyst veta att han skulle besöka toaletten, vilket vi givetvis godkände. Så fort han var utom syn- och hörhåll tog Sandra min hand i sin.
”Ser du hur alla killar stirrar på dig?” viskade jag så att bara hon skulle höra.
”Ja, jag kanske är söt”, svarade hon och rodnade lite.
”Slår vad om att de är ganska avundsjuka på mig nu…”
”Vill du göra dem mer avundsjuka?”
Och innan jag hunnit svara lutade sig Sandra över bordet och kysste mig. Djupt och passionerat, och jag besvarade kyssen. Det var underbart.
När hon sedan satte sig ner sa hon:
”Kolla om någon tittar”
Jag tittade bakom henne, och mycket riktigt hade alla medlemmar i ett gäng ungdomar vänt huvudet mot oss och börjat stirra.
”Tittar de?” sa Sandra, och jag nickade till svar, varpå hon fortsatte: ”sätt dig bredvid mig”.
Jag reste mig och satte mig på stolen bredvid henne. Hon tog då min hand och förde den mot hennes rumpa.
”Det här känns lite konstigt”, sa jag och kände killarnas brännande blickar i min nacke.
”Det är hett”, svarade Sandra, ”det tänder mig rejält”
”Mig också… på något mysko vänster”
”Kyss mig igen”
Försiktigt kysste jag hennes mjuka läppar, och kände hennes tunga mot min. Jag höll om hennes vänstra kind och smekte hennes lena hår.
”Du är vacker”, sa jag när kyssen var över, och så drog jag försiktigt handen genom hennes hår och knuffade undan ett par hårstrån som hängde framför ansiktet.
Så kom Tomas tillbaka, och vi tvingades sluta med det vi höll på med.
”Jag måste också gå på toa”, sa Sandra när Tomas hade satt sig, och så reste hon sig och gick.
”Erik”, sa Tomas, ”kan du hjälpa mig med en sak”
”Mmm… jo, vad är det?”
Han reste sig och satte sig på Sandras plats, och så viskade han:
”Är det normalt om man…”
”…om man vadå?”
”om man tänder på någon i sin släkt?”
”Vad menar du?”
”Alltså, Sandra är ju skitsnygg, jag brukar… tänka på henne och… runka”
Tomas rodnade, och såg ner i bordet.
”Nej”, svarade jag, ”jag tror det är helt normalt, om man liksom är i puberteten och så, så tänker inte kroppen på att man är släkt, det är mer liksom att man blir kåt så fort man ser något som är i allmänhet sexigt”
”Vad menar du?”
”Jag menar att jag också har gjort det förut”
”Okej, är det inget konstigt alltså?”
”Nej, det tror jag inte, hon är ju fin”
”Vad pratar ni om pojkar?”
Sandra stod bakom oss, och vi bestämde oss för att betala och gå mot tillbaka mot stugan. När vi var ute ur pizzerian tog jag fram mobilen, och såg att klockan var elva, två missade samtal från mamma också. Jag ringde naturligtvis upp och fick veta att de gått och lagt sig, och att ingen tänkte hämta oss. Vi var tvungna att gå.
Tomas drog fram sin mp3-spelare och drog igång sin kassa musik, och tog täten. Det var perfekt, för då kunde jag och Sandra tala tämligen ostört.
”Tycker du verkligen att jag är vacker?”
”Ja, det är du”
Sandra rodnade, och sa:
”Vad kallt det är, jag skulle ha tagit med mig min jacka”
”Men du, ta min tröja, jag har ju t-shirt under”
Så stannade vi och jag drog av mig min halvtjocka tröja och räckte den mot henne. Som svar sträckte hon fram armarna, och jag drog tröjan av dem, och så över hennes huvud och över kroppen. När jag drog ner den över brösten kände jag att bröstvårtorna var ganska styva, men det kanske var för att hon frös.
När hon hade tröjan på sig helt stack det röda håret fortfarande ner i den, och försiktigt drog jag ut det. Jag tog tag om hennes midja och såg henne i ögonen. Hon rodnade och tittade undan.
”Vi kanske borde gå”, sa hon, och tillade snart: ”Tomas är en bit bort nu”.
”Ja, vi går”
Vi fortsatte att gå, ganska snabbt för att hinna ifatt min bror.
När vi kom till stugan gick Tomas genast och lade sig, medan jag och Sandra stannade uppe och tog varsin cider som stod i kylen. Vi struntade i om vi fick eller inte.
Sedan satt vi oss i det mörka vardagsrummet och slog på TV:n på tyst volym. Den fick bara in ett par kanaler, och TV4 var som tur var en av dem, och de visade någon film som vi tittade på medan vi drack vår cider.
”Vi är ganska galna, eller hur?” sa Sandra och fingrade på flärpen på ciderburken.
”Jo, det måste vi vara”, svarade jag och såg på henne och fortsatte ”vi borde kanske inte umgås så mycket, det är ju liksom inte normalt”
”Mm, vi är ju kusiner”
”Ja, men alltså, vi har ju egentligen inte gått längre än att jävlas med några killar som tittade på dig”
”Mm, men det finns vissa känslor inom mig…”
”De finns i mig också, men jag vill ändå inte sluta umgås med dig, även om det inte är kärlek eller så, så är du en jättebra kompis”
”Jag tycker du är det också, och något inom mig vill bara hoppa på dig och…”
Det blev tyst.
Vi såg på filmen länge, i tystnad. Snart hörde jag hur Sandra började snarka tyst, och jag kände mig själv väldigt trött. Jag reste mig tyst och tog den tomma ciderburken ur hennes hand, och gick mot köket där jag lämnade de två burkarna. Sedan gick jag tillbaka till vardagsrummet, och vecklade ut bäddsoffan, det var nämligen inte den Sandra satt i. Så stängde jag av TV:n och väckte försiktigt Sandra, och hjälpte henne till bäddsoffan, jag lade henne ner på hennes sida, och knäppte upp och drog av henne byxorna, under dem fanns ett par vita trosor och hennes långa, vackra benen. Jag smekte henne över ena benet och drog sedan tröjan över huvudet på henne, linnet som hon hade under följde också med en bit och hennes bara bröst blottades. Snabbt drog jag ner linnet igen och så drog jag av mig mina byxor också, och lade mig bredvid henne.
”Är det sant?” viskade hon plötsligt.
”Vad för nåt?”
”Att du har runkat och tänkt på mig?”
”Mm… det är det”
”Det finns nog inte många tjejer som skulle erkänna det, men sånt gör faktiskt en flicka glad”
Så tog hon min hand och lade den om henne, och så kröp hon närmare mig, och vi låg sked en stund. Hon hade avsiktligt lagt min hand på hennes bröst, och jag smekte det varsamt.
Försiktigt smög jag upp hennes linne och stack in handen och kupade den runt hennes bröst.
”Erik…”
”Mm…”
”Jag har tänkt på det ett tag nu, och jag måste säga det”
”Prata på”
”Jag vill känna dig i mig, jag vill att du tar min oskuld på riktigt”
”Men du har ju…”
”Ja, men det räknas inte, och jag vill känna din kuk i hela mig, i alla hål”
”Va? Men vi… vi kan inte… vi är ju kusiner…”
Hon slängde sig över mig och slet av sig linnet.
”Knulla mig som ett djur”, sa hon och bet mig i örat, så drog hon av min t-shirt och började slicka runt mina bröstvårtor. ”Knulla mig nu”, befallde hon.
Jag började precis märka av mitt enorma stånd när jag hörde steg från ett av sovrummen, och vips så låg Sandra på sin sida av bäddsoffan igen, med täcket uppdraget till axlarna för att dölja att hon inte hade något på överkroppen.
Det var hennes pappa som passerade oss på vägen mot toaletten, en stund senare gick han tillbaka och snart stängdes deras dörr igen. Sandra vände sig mot mig igen.
”Förlåt”, sa hon, ”jag vet inte vad som hände, jag fick nåt ryck, och det är bara det att… jag vet inte hur det känns att knulla, och jag vill verkligen veta, och du är ju liksom bara ett år äldre än mig, och så är du väldigt snygg och så, så jag…”
”Det gör inget, för du vet, jag vill känna min kuk i din fitta”
Hon såg på mig.
”Du behöver inte göra narr av mig”, sa hon efter en stund.
”Det gör jag inte, jag vill det, du är min kusin, och jag älskar dig som en sådan, men jag vill också knulla dig hårt och vilt, men nu är klockan snart halv fyra, så nu ska vi sova, så får vi se hur det blir imorgon”
”Okej… god natt”
”God natt”
Så kysste hon mig, och somnade snart. Sedan somnade även jag.
Kapitel 2
Vi hade åkt bil några timmar, och var på en helt annan ö. Vi åkte dit för att spendera dagen där, bada, äta på fin restaurang, shoppa och sånt.
Vi hittade tidigt en bra och ganska dold badstrand och stannade där en stund, det var bara vi där, sedan hittade vi en mindre stad där vi gick omkring och tittade. Där fanns också en perfekt restaurang, vilken vi valde som stopp att äta vid, men först skulle vi bada lite mer, så vi hittade en annan strand, en allmän, där det var massor av folk. Jag spenderade den tiden på att sola, och kolla in tjejer under solglasögonen. Speciellt Sandra, som inte heller badade. Hon var iklädd en fin vit t-shirt, och en svart, ganska kort, kjol som visade mycket av hennes vackra ben.
När solen började gå ner och himlen blev lite orange gick vi mot restaurangen. Vi åt och hade trevligt en bra stund, innan Sandra sa:
”Jag går på toaletten, tillbaka om en sekund”
”Jag måste också gå”, sköt jag in, och följde efter Sandra.
Det var Unisex-toalett, så vi delade inte på oss särskilt mycket, men snart försvann Sandra in i ett bås och jag blev kvar utanför, utan några som helst intentioner att använda en toalett.
När jag efter en kort stund hörde henne spola smög jag försiktigt in i båset, som hon som tur var glömt att låsa.
”Hej du”, sa jag pillemariskt.
”Varför tog det så lång tid?” fick jag till svar, innan Sandra klängde om halsen på mig.
”Är du beredd för att…”
”Ja, det är jag”, avbröt hon mig, och fortsatte ”lås dörren”.
Jag vände mig om och låste dörren till båset. Under tiden vände sig också hon och drog ner kjolen. Hon lutade sig framåt och höll fast om toaletten. Med ena handen tog jag tag i hennes skinka och särade den från den andra. Rövhålet och fittan blev väldigt synliga, och jag smekte med ett finger på andra handen över dem båda. När jag kom till fittan märkte jag där att det var alldeles blött, så jag förde in fingret och pullade henne ett par gånger.
Med den andra handen började jag smiska henne på skinkorna, och jag hörde henne kvida, av både lust och smärta.
Jag lutade mig över henne och sa:
”Är du beredd?”
”Mm…”
”Jag sa, är du beredd?”
”Mm… det är jag”
”Säg det då, din…”
”Jag är beredd”
”På vad?”
”Jag är beredd på att bli påsatt”
”Helt rätt”
Så smiskade jag henne över skinkorna ett par gånger till, och sedan knäppte jag upp, och drog ner mina jeans, och med dem följde kalsongerna.
”Se här, se vad du har gjort”, sa jag och tog tag om hennes nacke och fick henne att vrida på huvudet, ”se vilket stånd du har gett mig, ska du inte göra något åt det?”
”Jo det ska jag”, sa Sandra och vände på sig, och satte sig på huk framför mig, med kuken ungefär vid ansiktet. Hon tog tag i den och runkade den fram och tillbaka ett par gånger innan hon försiktigt slickade på ollonet. Hon slickade ett par gånger innan hon vågade försöka ta den i munnen. Den var ganska stor, så jag var faktiskt inte helt säker på om det skulle funka. Jag hade alltid vunnit kukmätartävlingar i högstadiet, och vid mätning i hårt tillstånd hade jag kommit fram till att den var runt 17 cm lång. Inom medium förstås, men den var ganska grov också, men det hade jag inte mätt.
Hon fick in ollonet i munnen, och lekte med tungan på det. Tungan gjorde cirkulerande rörelser, och det förvånade mig att hon inte hade gjort det förr, för när vi talat om det på msn verkade hon inte ljuga, och varför skulle hon göra det.
Hon tog in mer och mer av kuken i munnen, och till slut hade hon slukat den till roten. Hon började suga ut och in, och samtidigt lekte hennes ena hand med min pung, och den andra utforskade min rumpa och rygg. Det var skönare än någon annan behandling jag fått, och jag hade blivit avsugen förr.
Jag såg ner och såg hennes huvud röra sig fram och tillbaka, samtidigt som jag kände att jag var inte långt ifrån att spruta. När det kom alltför nära tog jag tag om hennes huvud och signalerade att hon skulle resa sig.
Hon gjorde detta och jag sa:
”Vänd dig om, nu ska du få kuk”
Hon vände sig om och ställde sig lutad över toaletten som tidigare, och särade på benen. Jag smiskade henne över skinkorna ett par gånger innan jag särade på skinkorna och hittade hennes fitta med kuken.
Försiktigt gled den in, och jag började sakta trycka på, det gick väldigt enkelt för hon var väldigt våt. Till slut hade även hennes rosa tonårsfitta slukat min kuk helt, och jag började dra ut den. Sedan tryckte jag in den igen. Och ut, och in igen. Takten ökade.
”Gillar du det?” sa jag och tog hennes hår med händerna och samlade ihop det till en hästsvans och höll det med ena handen och drog hennes huvud bakåt lite försiktigt.
”Mm… knulla mig hårdare”
Jag gjorde som hon sa, och knullade hårdare. Hon började stöna, och jag knullade ännu hårdare, och snabbare.
Jag knullade min kusin länge och kände hennes unga fitta krama om min kuk på ett underbart sätt som jag aldrig upplevt förr. Pungen smackade mot henne varje gång jag tryckte in kuken. Hon stönade. Jag stönade. Vi stönade högt, och jag knullade Sandra snabbare. Och jag knullade henne hårdare.
”Mmm… knulla mig hårt…”
”Här har du, prima kuk, rakt upp i fittan…”
”Mmm… åååh… åååh…”
Sandras fitta kramade hårt om min kuk som hela tiden for in och ut ur henne. Det var som om himlen hade kommit ner och satt sig i hennes fitta, och för varje juck kom jag längre in i paradiset. Jag kom snart på mig själv med att stöna högt, och tvingades ta det lite lugnare för att det inte skulle höras.
Det kändes som om kuken skulle sprängas, och jag visste att nu klarar jag inte mycket mer, men valde att fortsätta i alla fall. Jag ville vänta och se om jag kunde ge Sandra en orgasm också. Jag frågade henne om hon var nära att komma, och hon sa nej, men att vi måste avbryta snart ändå för annars skulle det bli misstänkt. Då upplyste jag om att jag var nära, men fortsatte ändå en kort stund. Mot slutet omfamnade min kusins tonårsfitta min kuk ordentligt, och jag drog ur kuken. Snabbt som ögat, som en blixt från klar himmel var Sandra nere på knä framför mig. Något som jag inte väntat mig. Jag började runka, men avbröts av Sandra som övertog den uppgiften. Det var underbart att dessutom bli avrunkad av henne, väldigt annorlunda mot att runka själv. Snart började sperman spruta. Stråle efter stråle träffade henne i ansiktet. Hon fick stänk i håret, över ena ögat, som hon lyckligtvis han stänga, och massor i munnen. Hon fortsatte att runka av min kuk, samt slicka och suga på ollonet en kort stund efter att sperman slutat flöda.
Därefter tog hon några fingrar till hjälp och fick i den sperma som kommit utanför munnen in i den. När hon hade i stort sett hela min sats i munnen visade hon mig den, och sedan svalde hon den.
När allt var över satt jag mig på toaletten för att pusta ut, medan hon klädde sig. När hon var färdig låste hon upp båset och gick ut. Ett par tre sekunder senare kom hon tillbaka, gav mig en kyss, och sa:
”Här har du något till efterrätt”
Med de orden dök hon ner över min nästan helt slaka kuk och sög den till fullt stånd, med båsets dörr öppen. Sedan for hon ut igen, efter att ha givit mig ännu en kyss, och lämnade mig ensam kvar med mitt stånd.
Kapitel 3
”Jag heter Erik Henriksson, är sjutton år och svensk, och har igår haft den bästa dagen i hela mitt liv”, så skrev jag på ett papper dagen efter, ”för idag har jag, Erik Henriksson, haft sexuellt umgänge med den vackraste, mest underbara kvinnan på denna jord. Den kvinnan är Sandra Malmström, och hon är besläktad med mig på det viset att hennes moder, är syster till min moder. Hon, Sandra Malmström, är således min kusin.
Jag har knullat med min heta kusin, Sandra”
Det kändes bra att skriva det, det gjorde mig glad. Pappret vek jag sedan ihop och stoppade i fickan. På nästa papper i blocket skrev jag några ord:
”VACKER” stod det högst upp, i versaler. Under skrev jag, fortfarande med versaler, men inte lika stora bokstäver: ”MER I NATT?”
Sedan låtsades jag rita på pappret, och var gång någon gick förbi mig lutade jag mig över för att ingen skulle se. Till sist kom Sandra förbi mig, och jag såg mig omkring, ingen var i rummet, men de var alla ute på verandan, och vi, jag och Sandra, var just innanför dörren, som var öppen, så jag kunde inte säga något för då skulle de kanske titta. Som tur var behövde jag inte, för när hon gick förbi smekte hon mig över ryggen och lutade sig över mig.
”Vad ritar du?” viskade hon.
Jag svarade inte utan sköt fram pappret så att hon kunde se, sedan tittade jag på henne. Ena armen hade hon runt mina axlar, och hon täckte över mina ögon. Jag hörde henne rita eller skriva något på pappret. Snart slutade hon, gav mig en puss på kinden och skyndade ut på verandan. Jag såg efter henne ända tills hon satte sig i en solstol så att jag inte längre kunde se henne. Då tittade jag på pappret. Under min text hade hon skrivit:
”Ja! Knulla inatt! Fittan Röven Suga kuk Slicka fitta! Vill prova allt som finns! KÅT!” Det förvånade mig att hon använde sådana ord. Att hon ens kände till dem. Och jag förundrades också över att hon var så hungrig på att ha sex i alla dess former. Hon kanske var lite kinky. Jag vände på bladet för att fortsätta rita där, eftersom pappren i blocket började ta slut. Men det kunde jag inte, för där stod det, med vacker stil:
”Älskar dig, glöm inte det… /Sandra”. Det förundrade mig att hon kunnat vända på bladet utan att jag hörde, men jag tänkte inte på det.
Min första tanke var att skriva ett svar, men ändrade mig eftersom att jag inte ville förstöra hennes fina verk, så jag lämnade det orört, lade block och penna i min ryggsäck som jag hade med mig, och gick ut på verandan där jag fick erbjudandet att spela fotboll med Tomas och småbarnen. Det gick jag med på, så vi tvingade alla andra att vara med också. Jag flinade mot Sandra som svarade med att se låtsat förstörd ut, och sedan lipade hon och valde att spela i det lag jag inte skulle spela i. Samma lag som Tomas.
Som vanligt när vi spelade allihop drog sig både min och Sandras mamma ur, genom att säga att de skulle laga mat. Men det gjorde inget, för utan de strängt vakande ögonen som de båda besatt skulle vi kunna spela mycket hårdare. Något som jag definitivt gjorde.
Jag satte 1-0 direkt (småbarnen gjorde mål ibland också, men det räknade inte jag), och det följdes snart av 2-0. Därefter reducerade Tomas och, snart kvitterade han dessutom, och snart följde pappas mål som gjorde ställningen till 2-3 till dem. När matchen sedan var igång igen tog jag lite sats, och sprang mot min bror, han såg mig komma och förstod att jag tänkte tackla honom, så han bara klappade till sig mot bröstet, som för att säga ”Kom då!”, vilket var precis vad jag gjorde.
Han föll ihop i en hög, och jag låg över honom. Jag reste mig, och hjälpte honom att sätta sig upp, så försäkrade jag mig om att han mådde bra, och så satte jag kvitteringen.
När jag gjort målet såg jag Sandra gå fram till Tomas, titta på mig och flina, och så hjälpa Tomas upp. Hon gav honom en kram, och strök sin kropp mot hans. Efter en stund var spelet över, efter att vi godkänt att småbarnen hade gjort alla målen, och så hade maten serverats. Jag älskade spaghetti med köttfärssås, så det var synd att vi fick snabbmakaroner och köttbullar.
”Erik och Tomas”, sa mamma medan vi åt, ”efter maten är det ni som väntar en timme och sedan går ni med era systrar och badar, förstått?”
”Och du tar med Kalle och Lotta, Sandra”, sköt Sandras mamma in.
Protester var på väg från tre håll när fyra barn, från åldern sex till åtta år började skrika av lycka. Vi var alltså tvungna att göra som vi blev tillsagda.
Vi gick då alltså ner till badstranden en timme efter maten, med alla ungarna och slog upp tre solstolar. Precis då kom Tomas på att han ”glömt” att ta med läsken som vi tre skulle kalasa på. Jag tvingades hämta den.
När jag kom fram till stugan satt de fyra och drack och spelade kort. Det kunde man ju vänta sig. Jag hämtade läsken och sprang till stranden igen.
När jag kom fram badade Tomas, och jag satt mig i solstolen bredvid Sandra.
”Vad gjorde du med Tomas tidigare idag?” sa jag.
”Hämnades för att du tacklade ner min lagkamrat”, svarade hon.
”Du verkar inte särskilt intresserad av mig idag”, sa jag och tittade på henne, ”mer av Tomas, liksom både du och han bestämde att jag måste hämta colan”
Hon smekte mig över kinden och genom håret. Hennes lena hand kändes varm mot min hud.
”Tror du att jag och Tomas skulle…” sa hon.
”Ja, varför inte, du har ju redan låtit en kusin spänna på dig”
Hon log på grund av mitt ordval, och sa:
”Men jag knullar dig inte bara, jag älskar dig, och inte bara som en kusin”
”Jag älskar dig också…”
”Det är svårt att fatta, eller hur?”
”Ja, det är rätt sjukt”
”Mm, men vi låter aldrig någon veta”
Så tystnade vi, och tittade ut mot de badande barnen. Och Tomas. Och så tog jag hennes hand i min, och höll den.
Kapitel 4
Som vanligt blev jag, Tomas och Sandra vakna längst. Det var fredag, så det var film på varje kanal vi fick in. Vi valde fyran och såg American Pie. Sandra lade sig först, så vi fick lova att ha tyst ljud. När filmen var slut gick även jag och Tomas till sängs.
När jag lade mig hörde jag Sandra viska:
”Det var väl på tiden, jag har väntat hur länge som helst”
”På vad?”
Hon svarade inte, utan bara drog av sig täcket. Hon var helt naken, och vilken syn! Det var det absolut vackraste jag sett.
”Av med kalsongerna”, beordrade hon, och jag var inte sen att lyda.
Hon kröp därefter ner under mitt täcke så att det täckte hela henne, och så började hon suga min kuk. Från att ha varit i slakt tillstånd gick den till hårdare än titan på ett par sekunder.
Sandras tunga vandrade från roten, upp till ollonet, där den virvlade runt, och så tog hon hela kuken i munnen och sög den en stund. Sedan började hon runka av den, och slicka och suga på pungen. Jag stönade ganska högt och bad henne sluta, annars skulle alla vakna.
Sandra kröp upp och lade sig bredvid mig, gav mig en kyss, och så vad det min tur. Jag dök ner mellan hennes ben, som hon särade. Jag tog hennes ben över mina axlar, och hade armarna om dem, och särade på hennes blygdläppar. Fittan var helt rakad. Otroligt att hon kunnat hålla den så även på semestern. Jag hade slickat en gång förr, och tjejen sa att jag var bra, så jag tänkte att jag gör som då. Jag började med att slicka henne försiktigt på klitoris. Jag gjorde små, små cirklar med tungan, och tryckte försiktigt in ett finger, som jag blött ner med saliv, i fittan.
”Mm… ååh…” hörde jag från Sandra.
Jag slickade över fittan, och pullade henne allt snabbare, och övergick snart till två fingrar.
Tungan lekte med klitoris, och jag jobbade neråt med den. Jag var snart framme vid platsen mellan fittan och anus, där jag inte stannade länge, utan fortsatte mot rövhålet. Jag slickade försiktigt och stack in tungan. Inga onormala smaker, bra, då kunde jag fortsätta. Jag slickade hennes rövhål och skinkor, och gick sen tillbaka till att slicka fittan medan jag stack in ett finger i rövhålet.
Försiktigt tryckte jag in hela fingret, och drog ut det. Och in, ut. Och så två fingrar. Sandra stönade högt och jag slickade fittan och pullade röven på min kusin snabbare.
Så spände sig Sandra och gick upp i en båge. Fittsafter rann ut och hon stönade högt, nästan för högt. När jag upptäckte hennes orgasm slickade jag snabbare och mer intensivt på klitoris, så efter ett par minuter sjönk hon ihop och började pusta. Jag lade mig bredvid henne igen, och kysste henne.
Medan hon hämtade andan lutade jag mig över henne och slickade hennes bröst. Från den ena bröstvårtan till den andra. Jag nafsade i de styva bröstvårtorna och slickade runt dem. Jag klämde försiktigt på brösten, och kysste dem.
Från brösten arbetade jag mig upp mot munnen, som jag också ivrigt slickade och kysste medan Sandra fnittrade lite. Jag slutade inte, utan sträckte bara ner ena armen och började smeka hennes fitta igen, tills hon avbröt mig.
Hon knuffade försiktigt undan mig så att jag hamnade på rygg, och så lade hon sig över mig och kysste mig, och slickade och kysste mig över hela överkroppen och på munnen, precis som jag gjort med henne. Och så satt hon sig med fittan väldigt nära min kuk. Hon tog tag i den, riktigt duktigt gjort, för hon kunde inte se den då den var bakom hennes rygg, hon lutade sig lite framåt och förde den stenhårda kuken till fittan. Enkelt gled den in i henne.
Försiktigt började Sandra att rida den stora kuken. Hela kuken gled in i hennes fitta, och fyllde henne. Fittväggarna började anpassa sig till kuken och krama om den. Inom kort var min underbara kusin i full gång med att rida mig till världens ände. Jag kände mig som i paradiset. Jag tog ett fast tag om hennes höfter och började göra motjuck, och då kunde jag varje gång kuken var helt inne känna botten av fittan. Hon stönade till varje gång de kom i kontakt.
”Ååh! Ååh! Ååh!”
Jag stönade själv också, och knullade hårdare. Efter en stund kände jag hur Sandra spände sig i kroppen igen, och gav ifrån sig ett långt stönande, och jag kände hur fittan kramade om kuken extra och fittsafterna som rann ner på mig.
Jag drog mig ur och lät henne vila, men hon sa:
”Ta mig i röven, knulla min röv”
Jag hade inga intentioner att säga emot, utan hjälpte henne upp på alla fyra. Och så särade jag på hennes skinkor och slickade runt rövhålet. Det smakade fittsafter. Så lade jag kuken mot rövhålet, och tryckte till. Den gled väldigt lätt in på grund av alla fittsafter och min egen försats. Jag lät kuken glida sakta in i röven på henne. Det var så annorlunda mot att knulla fittan, det var mycket trängre. När min stora kuk var helt inne i hennes trånga rövhål drog jag försiktigt ut den, och så sa jag:
”Känns det bra?”
”Mm… knulla min röv…”
”Säg till om jag ska sluta bara”
”Mm… det är ingen fara, det är skönt”
Med det som klartecken körde jag igång. Först fortsatte jag försiktigt, men när jag kände att kuken lätt gled in och ut ur röven så knullade jag snabbare, och hårdare. Medan jag gjorde det hördes Sandras stönanden tätare och högre. Snart var det som om vi aldrig gjort annat än knullat på det viset, hela världen var blockerad, och hade någon kommit ut dit hade vi inte brytt oss.
Varje gång min kuk gled in i min kusins trånga tonårsröv smällde min pung mot hennes fitta med ett klatsch.
”Jag kommer snart…” stönade jag.
”Spruta mig full”, svarade Sandra stönande.
Jag tog ett fastare tag om hennes midja och tryckte in kuken hårt, drog ut den lite, och tryckte in den ännu hårdare. Med det så började stråle efter stråle av varm sperma fylla Sandra. Jag sprutade mycket, och länge. Floder av sperma fyllde hennes tarm, och jag visste att det var den skönaste orgasm jag någonsin fått.
”Räcker det?” pustade jag där jag sedan låg bredvid Sandra, som pustade lika mycket.
”Nej, jag vill ha mer kuk”
”Bra, för det ska du få, tro inte att jag ger mig så lätt”
Hon lade sig på mig och jag kände hennes bröst pressas mot mina, och jag tog tag runt henne. ”Nu?” sa jag.
”Nej, vi väntar en stund så att kuken får komma igång”
”Det blir nog inte svårt”
Det blev tyst en stund och vi bara såg varandra i ögonen. Så sa hon:
”Älskar dig”, och så kysste hon mig, hennes tunga lekte med min, och jag kände hur kuken hade börjat växa till sig igen.
”Vill du vara min tjej?” sa jag, och rodnade lite.
”Ja, det vill jag”, svarade hon och log, och sedan kysste hon mig igen.
”Men ingen får veta något”, sa jag.
”Nej, men det spelar ingen roll, så länge vi älskar varandra, och har härliga knullstunder”
Med de orden började hon göra cirkulerande rörelser med underkroppen så att fittan smekte min kuk.
”Nu?” sa jag.
”Nu”, sa hon.
Hon reste sig och jag likaså, hon drog mig med sig bort till väggen.
”Knulla mig mot väggen”, sa hon.
Utan att svara tog jag tag om hennes rumpa och lyfte försiktigt upp henne, och med hennes hjälp fick jag kuken att glida in i hennes fitta.
Hon lutade sig bakåt mot väggen och jag höll tag om hennes underbara skinkor, fick lite sperma sedan innan på händerna, och så juckade jag. Hon började stöna väldigt tidigt.
Jag knullade henne hårt och vilt. Som ett djur tog jag henne där mot väggen. Jag grymtade och stönade, och hon stönade. Hon tog tag om mina axlar.
”Ååh… åååh… mmm… åååh… mm… mmmm…”
”Mm… du gillar kusinkuk va?”
”Mm… knulla mig nu, med din härliga kuk, fyll min kåta fitta med den… åååh…”
Jag tryckte på hårdare, och hon stönade högre. Ett par juck senare så spände hon sig i armarna, naglarna började klösa på min rygg. Jag såg bröstvårtorna styvna ännu mer, och kysste dem. Hon blundade och lutade huvudet bakåt.
Rumpan spändes också, och fittan kramade åt runt min kuk riktigt himmelskt när hon fick kvällens tredje orgasm. Fittsafterna nästan sprutade ut över mig.
När jag kände allt detta kunde jag inte hålla mig heller, och även fast det var så kort sedan senast kände jag att jag skulle spruta. Men jag höll fast och fortsatte att knulla henne genom orgasmen, och när den sedan var över bar jag henne, fortfarande knullande, till bäddsoffan, där jag lade henne och sa:
”Jag måste spruta…”
Så drog jag mig ur och beredde mig på att spruta på hennes mage, men hon vinkade snabbt mig till sig, och jag ställde mig med benen på varsin sida om henne och kröp fram till hennes ansikte. Hon runkade av min kuk någon sekund och sedan stönade jag. Flera, tjocka strålar varm sperma träffade henne rakt i ansiktet, och det blev riktigt kladdigt. Sperman fortsatte att spruta och hon svalde för allt hon var värd, men mycket kom utanför och mycket rann ut ur munnen. När jag var slutpumpad kysste hon min kuk, fortfarande med en massa sperma i ansiktet, och så slappnade hon av.
Jag gjorde detsamma, föll ner bredvid henne och andades ut. Kuken började sakta bli mindre igen. Efter ett par sekunder böjde jag mig över min kusin och pillade med ett finger in sperma i hennes mun, som hon villigt svalde. Sedan kysste jag henne.
”Älskar dig”, sa jag till henne när vi sedan låg bredvid varandra och skulle sova.
”Älskar dig också”, sa hon, och tog min hand i sin.
Sedan somnade vi.
Min historia utspelar sig i somras, och det är nu snart jul. Sandra och jag är fortfarande tillsammans i hemlighet, och tack vare att vi bor så nära varandra har vi knullat flera gånger i månaden efter semestern. I jul ska min familj bort, så jag och Tomas fick stanna hemma. Men tack vare att Tomas lyckats skaffa sig en kompis som flyttat till huvudstaden fick han fira jul där, så honom slipper jag. Jag skulle alltså bli ensam i jul, om inte en viss kusin jag har hade lovat att spendera den med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *