När frugan får grov kuk

Vi hade planerat en båtresa jag och frugan utan barn, det var ett tag sedan som vi var helt för oss själva och det skulle bli så härligt, vi hade beställt en kryssning till Finland, hytten var av ett dyrare slag och hade en stor dubbelsäng och i badrummet var det ett massage hörnbadkar.

Frugan korkade upp en flaska vitt och tog ett bad, själv så tog jag en kall öl ifrån kylskåpet, jag skickar ett sms till frugan som nu ligger i badet, glöm inte att raka Fittan, efter en stund så kommer det ett svar, nejdå det ska jag inte glömma, efter en 40 min så kommer hon ut ur badrummet alldeles röd i ansiktet jag frågar om det varit varmt och hon svarar att det hade varit jätte skönt hon har flaskan i ena handen och glaset i andra och jag ser att flaskan nästan är tom, ska inte du bada säger hon ? jovisst säger jag men jag tar nog hellre en dusch när jag kommer ur duschen så är min fru redan påklädd och flaskan är tom, hon hade en ny blus och en svart kjol, hon såg så sexig och kåt ut när hon stod där och väntade på mig, när jag är klar så går vi upp till restaurangen.
Väl uppe i restaurangen så beställer vi in mat och dryck, det var en härlig känsla att bara sitta där och njuta o titta på alla trevliga människor, när vi var klara så går vi vidare till en bar och beställer en varsin drink, nu börjar det tränga på känner jag, säger till min fru att jag måste gå o kissa, letar en stund innan jag hittar en toalett, jag är säkert borta en kvart tjugo minuter, när jag kommer tillbaks till baren så står det en man och pratar med min fru, jag går fram och hälsar Håkan heter mannen och är i våran ålder kan jag gissa ca 35-40 år han verkar faktiskt trevlig.
Håkan är på en affärsresa med ett företag och ska tydligen ha ett möte i Helsingfors, vi sätter oss vid ett bord i närheten av baren och beställer nya drinkar, Håkan säger att betalar gärna och gör det, efter att vi druckit ur våra drinkar så säger min fru att vi kan gå vidare till dansstället som ligger en trappa ner, Håkan frågar om han får göra sällskap och vi säger att det går bra, nere på dansgolvet så är det fullt med par som dansar, vi sätter oss vid ett ledigt bord och efter en stund så frågar Håkan min fru om hon vill dansa och samtidigt så tittar han på mig, jag ler bara för att visa att det är okey.
Anna som min fru heter svarar javisst!
Dom går upp på golvet och dansar ett par låtar, kommer sedan tillbaks och min fru säger att hon gärna vill dansa mer så nu är det min tur, uppe på dans golvet så säger min fru att Håkan verkar trevlig o snäll, och efter en stund så säger Anna att hon hade känt Håkans Kuk och att det hade växt när dom dansade, jag vet ju att min fru gillar stora och grova Kukar, så jag frågade henne om den verkade grov, ja jag tror det säger hon och rodnar lite, jag känner inombords en konstig känsla på svartsjuka men endå en upphetsande känsla när vi går tillbaks till vårat bord så sitter Håkan kvar där och ler när vi kommer, jag säger att nu är det min tur att köpa drinkar, det är mycket folk vid baren och medans jag står där så skickar jag ett sms till Anna jag frågar henne om hon vill ha en grov kuk i kväll ! jag får ett snabbt svar hon skriver att min är det inget fel på och den är normal och räcker för henne, jag svarar och skriver att det är väl mycket skönare med en riktigt grov, jag får inget svar, Anna har en grov dildo hemma som hon gillar, jag märker ju att när hon använder den så njuter hon mer och får intensivare orgasmer.
När jag kommer tillbaks till vårat bord så är där ingen där då ser jag att dom har gått å dansat igen, när dom återvänder så säger ingen av dom någonting, men jag ser en rejäl bula på Håkan och tänker vilken jävla monter Kuk han måste ha, efter en stund så frågar Håkan om vi vill följa med till hans hytt ? jag tittar på Anna och hon tittar tillbaks jag säger att det kan ju vara trevligt Håkan säger att vi kan ta en drink där, när vi kommer in i hans hytt så ser vi att den är mycket större än våran hytt och lyxigare mitt i rummet står en stor dubbelsäng, Håkan gör i ordning en varsin drink och vi sätter oss i soffan som står en bit bort i rummet, jag börjar känna mig berusad nu och jag ser på Anna att hon är det med och framförallt så märks det på hennes språk och kroppsrörelser.
Jag slumrar till i soffan en stund och när jag tittar upp så ser jag att Anna och Håkan har flyttat sig till sängen, det är mörkt i rummet och dom ser inte att jag sneglar på dom, jag hör att Anna säger att hon vill se hans Kuk och känna på den, hon tar fram den och säger jävlar vilken bjässe. Jag ser i mörkret hur den ramlar ut ur hans byxor den är verkligen stor och grov, jag tänker att nu ska Anna äntligen få smaka på en riktigt grov kuk, hon slickar och suger på den ollonet är så stort så hon har svårt att få in den i munnen, Håkan smeker min fru på ryggen når hon leker med hans kuk, nej nu vill jag slicka din fitta säger Håkan och Anna lägger sig på rygg i sängen Håkan böjer sig ner och säger värst vad du är blöt då och Anna bara gnyr, nu ligger dom i en 69:a och jag känner att det börjar bulta i mina byxor, Håkan reser på sig och frågar Anna om hon är redo för hans grova kuk Anna säger bara kom nu jag har längtat på den hela kvällen och jag har aldrig fått en så stor o grov kuk någonsin säger Anna.
Håkan kryper upp på Anna och måttar in sin kuk mot Annas blötta Fitta, jag ser hur Anna nästan slutar att andas och njuter när Håkan sakta tränger in i min sköna fru, det tar säkert en halv minut innan han fått in hela kuken, nu börjar han sakta knulla min fru, Anna gnyr och säger att det går för henne, ”redan tänker jag” nu knullar dom för fullt och båda stönar i takt dom byter ställningar och nu rider Anna Håkans grova kuk, jag bestämmer mig för att smyga upp bakom min fru och trycka ner henne så jag kommer åt hennes rumpa, jag smyger sakta i rummet och dom är så upptagna så dom märker inte hur jag tar mig fram, när jag drar ner byxorna så ser Håkan mig och han bara flinar och förstår vart jag är på väg, han drar sakta ner min fru så jag får full insyn och jag kliver upp på sängen och stoppar in kuken i min frus stjärt, hon rycker till och skriker jävlar, men sen slappnar hon av och tar emot mig, vi knullar nu för fullt och vid det här laget så har det nog gått minst tre gånger för Anna, hon är helt vild och vill bara ha mer och mer, efter en stund så känner jag att jag sprutar i min sköna fru, vi ramlar ihop i en hög och bara skrattar av vällust.
Vad som hände kommande natt kan ni bara tänka ut själva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *