Sexig historia

Det var en varm sommarkväll. Jag och min pojkvän skulle ut på ett uteställe.

Jag och Patrik dårå. som min pojkvän heter, hade vart tillsammans i snart 2 år. Vi var båda väldigt kära, men båda hade nog tröttnat lite grann på vårat sexliv. Men iallafall, vi satt ute och åt. Och helt plötsligt innan vi skulle hem, så går det förbi en väldigt sexig tjej. Jag har då alltid varit bisexuell. jag Älskar män, men även kvinnor. Kvinnornas fittdoft, hur dom stönar när man slickar dom, deras lukt, ALLT! Och tjejen började stöta lite på min pojkvän. Jag blev inte avundsjuk för jag visste vad som väntade oss.

Vi drack lite och sedan gick vi hem till oss. Jag fick reda på att tjejen, även kallad Natasha, också hade provat på tjejgrejen. Så när vi kom hem började vi kyssas, först jag och ”N” som jag nu kallar henne. Och min Patrik började stenkåt kolla på. Han satt på stolen bredvid och runkade. ”N” började klä av mig kläderna och tillslut låg vi där, båda två helt nakna,. ”N” började gå ner på mig, hon slickade mig skönt och jag började stöna. Hon sög på min klitta, smekte mina bröst, kramade mina lår. Och jag han precis glömma bort Patrik som precis kom så det sprutade.

Tillslut efter många orgasmer så joinade han oss. Jag började kyssa honnom och han började slicka ”N” samtidigt som hon sög av honom, 69:an alltså. Jag låg och pullade mig själv till den underbara händelse som uppenbarade sig i min stora säng. Det jag älskade mest av allt i livet var klockrent SEX! Jag granskade N’s putiga mun mot min pojkvän stora grova kuk. ”N” rörde sig upp och ner och Patrik stönade. Hennes tunga smekte hans ollon, och han slickade runt på henne. Jag bestämde mig för att hjälpa till, jag började slicka ”N” jag med, och hon släppte Patrik och ägnade sig åt mig. Hon är så underbar tänker jag samtidigt som jag kommer. Hennes stora runda bröst med dom små bröstvårtorna…

Vi hade bara känt varandra i en natt, men hennes härligaste kände jag vid detta jag som mitt eget. Det var den bästa natt jag upplevt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *