Skönt sätt att förlora oskulden på

Jag vill berätta vad som hände mig på jullovet.

Jag går i nian i en större stad och har två äldre bröder, tillsammans med våra föräldrar bor vi i ett villaområde där alla känner alla.

Jag har så länge jag kan minnas varit nyfiken på sex och onanerar ofta. Skulle säkert ha låtit någon kille ta min oskuld för länge sedan om jag inte vore så rädda att få dåligt rykte. Sedan i somras har det känts nästan outhärdligt då jag alltid har sex i huvudet.

Hittade några sexnoveller som någon av mina bröder skrivit ut från nätet, dom gjorde mig om möjligt ännu kåtare och fick mig att söka fler noveller på nätet..

Hade fått för mig att jag måste ordna en kille som bodde långt bort och som helst inte visste vem jag är så att inget rykte kunde spridas. Började chatta på nätet för att hitta någon lämplig snygging, fast besluten att snart få känna en riktig kuk istället för de olika leksaker jag hittade på..

Så småningom hittade jag en kille som heter Anton. Anton verkade jättesnäll och såg bra ut på fotot han skickade. Kanske var han i äldsta laget då han var nitton, men istället visade det sig att han hade jobb och egen lägenhet i en grannstad. Detta lät ju lovande!

Vet inte vad som hände med mig, Anton förtrollade mig nästan, fick mig att tala om saker jag aldrig talat med någon om förr. I början pratade vi om allt möjligt men efter ett tag allt mer om sex. Jag var glad att jag har hemligt mobilnummer så att jag vågade ringa honom, vi kunde ligga och kåta upp varandra i timmar.

Anton har mjuk skön röst och verkade var väldigt intelligent, kunde massor av saker som jag inte hade en aning om.
Vi bytte fantasier och onanerade t o m tillsammans vilket var jättehärligt.

Han har ingen cam men jag längtade verkligen efter att få se honom. Under ett av våra hetaste samtal lyckades han försiktigt övertala mig att rikta min cam mot mina nakna bröst och i takt med att kåtheten steg i luren lockade han mig att smeka mig själv. Jag var väldigt noga med att mitt ansikte inte skulle synas ifall bilderna av misstag skulle hamna på nätet.

Antons sexiga röst styrde mina smekande händer över mina bröst och nerför min smala smärta kropp. Jag kände mig sexigare än nånsin och kunde inte låta bli att knäppa upp jeansen och retsamt låta honom se hur mina fingrarna gled ner innanför trosorna.

Kände hur denna lilla show gjorde att fittan blev fuktig

– Du ser så sexig ut att jag kommer att komma snart, stönade Anton, kan du inte visa mig lite mer snälla???

Som i en dimma av kåthet drog jag av mig jeans och trosor för att ge honom en närbild av min lilla söta fitta. Särade mina smärta lår och smekte mig med mjuka fingrar.

Med Antons berömmande ord i öronen tappade jag alla hämningar. Han sa att jag såg så ung och vig ut, att mina lår vara smala och välformade, min mage platt och vältränad och min fitta så liten och söt att det kommer att gå för honom av bara synen. Jag särade blygläpparna som jag sett att man gör i porrfilmer och försökte ge honom en så bra närbild som möjligt när jag lät ett finger sakta glida in i mig.

Med hans viskande kåta ord ur luren blev jag allt blötare. Han sa att han såg hur mina fingrar och söta mus glänste av safter…

– Det syns på henne att du är kåt jublade Anton och sa att han runkade sin kuk.

Han hade rätt, jag var så kåt att jag kunnat spricka. Ville visa hur vig jag är, särade låren helt och gnuggade snabbt med fjäderlätta fingrar för att ge mig själv en efterlängtad orgasm. Kort efter att Anton stönat att han kommer exploderade jag i en enorm utlösning som skickade mig långt upp i sjunde himlen.

Anton viskade att jag var den härligaste tjej som fanns, att jag var så otroligt läcker, sexigare än han trodde var möjligt. Han hade sett min fitta i närbild då jag kom och sett hur hon krampade i orgasm, en bild som etsat sig fast i hans minne likväl som i hans hårddisk, som han sa. Roligt att tänka sig honom sitta och runka till bilderna av min fitta kväll efter kväll.

Han var hetare än nånsin trots att han kommit, snackade vilt om att han måste få träffa mig snart. Han måste få känna sin kuk inne i min lilla söta fitta, känna hur hon kramar hans kuk då det går för mig. Ville få förverkliga alla mina drömmar och bli den första som trängde in i mig…

Antons mjuka sköna röst lockade mig att avslöja alla mina sexfantasier medan jag försiktigt fortsatte smeka mig till tre orgasmer till.

– Jag är så kåt och verkar aldrig få nog, stönade jag.
– Det kanske behövs fler killar för att tillfredställa lilla damen, skrattade
Anton.
– Ja, kanske ett helt fotbollslag, skojade jag, du gör mig helt vild Anton!

Under veckorna som kom fortsatte vi att ringa varandra, kåta upp oss och utbyta fantasier. En av Antons fantasier tände mig verkligen. Han drömde om att någon gång få uppleva anonymt sex. Att i totalt mörker få knulla en okänd tjej, att en hel natt ha underbart sex och skiljas åt innan det blev ljust igen.

Tanken tilltalade mig, han hade inte sett mitt ansikte och visste inte vem jag var, om han fortfarande inte sett det efter att vi knullat kunde jag omöjligt riskera mitt rykte.

– Jag tycker det låter jättespännande, sa jag.
– Jo visst är tanken väldigt upphetsande men jag vet inte hur det skulle gå
till, sa Anton
– Borde väl ändå inte vara så svårt, ja jag och satte igång och att fantisera.

Du kunde mörklägga din lägenhet totalt och lägga dig naken på sängen. Berättar för mig hur jag i mörkret hittar fram till din säng utan att snubbla och slå mig fördärvad. Jag klär av mig naken på vägen och smyger upp i din säng, kastar mig över dig och suger mitt livs första kuk innan jag sätter mig på den och ser till att jag blir av med min oskuld.

– Jag skulle kunna sätta fast ett snöre att följa innanför dörren, Oj oj oj va häftig det vore, sa Anton, men skulle du våga?

Kåt på tanken att få knulla och ändå vara anonym svarade jag stöddigt att jag visst skulle våga komma hem till honom.

Vi fantiserade vidare och finslipade planerna allt mer.. Anton skulle bädda rent i sängen, vara nyduschad och fräsch innan han lade sig att vänta, Han skulle förutom persienner och gardiner tejpa täckpapper för fönstren så det blev ordenligt mörkt. Jag föreslog att han skulle sätta på sig hörlurar med musik så att han inte hörde mig komma. Allt kåtare på idén insåg vi att detta bara ”måste” sättas i verket

Några dagar senare, på en lördag sitter jag som i trans på bussen. Jag är ren och doftar gott, min fitta vibrerar av spänning, i morgon kommer jag inte längre att vara oskuld. Mina föräldrar tror att jag sover kvar hos en kompis.

Vi har bestämt att träffas tidigt så vi får många timmars mörker på oss, tacksam för att det så här års är mörkt länge. Jag ska smyga in genom hans olåsta dörr exakt klockan 18.00.

Klockan 17.58 står jag med skälvande ben utanför en dörr i en stor central fastighet. Det är tyst och stilla i trapphuset och inte en människa i närheten. Sanningens minut, jag kan ju fortfarande ångra mig men bestämt öppnar jag dörren, det avgörande steget är därmed taget… Nervösare än nånsin men med ett fruktansvärt pirr i min lilla förväntansfull kropp, inte kan jag backa ur nu? Anton borde ju ligga naken och väntar på mig innanför dörren.

Försiktigt öppnar jag dörren, i ljuset från trapphuset möts jag av en välstädad och fin hall. En röd garntråd är knuten vid handtaget på en garderob och leder rund ett hörn till höger. Med ett leende inser jag det inte går att tvivla på om jag kommit rätt i alla fall.

Försiktigt kliver jag in och låser dörren bakom mig, vågar knappast andas då jag lyssnar efter ljud och försöker anpassa mig efter mörkret.

Det är verkligen otroligt mörkt här, kan inte se handen framför mina egna ögon, inte minsta ljusstimma någonstans. Efter en stund tassar jag tyst längre in och runt hörnet, ledd enbart av den mjuka tråden. Det känns som om jag går genom en dörr in i ett sovrum och sedan fram till en stor dubbelsäng. Trevar mig fram och känner snart en naken fot i sängen. Med bultande hjärta står jag still och lyssnar efter hans andhämtning utan att höra något.

Så långt helt efter planerna, jag klär snabbt av mig naken innan jag försiktigt smyger upp i sängen. Söker mig fram och hittar mitt i sängen en naken kropp, helt tydligt en vältränad kille, större än jag trott men med hörlurar på som vi kommit överens om.

Jag är otroligt nervös, känslan att ha en naken anonym kille bredvid min skälvande nakna kropp är enorm. Tanken slår mig plötsligt att det kanske inte ens var Anton på fotot han skickade. Det kan ju praktiskt taget vara vem som helst som ligger här i sängen. Plötsligt medveten om min utsatthet och nakenhet känner jag en rysning genom kroppen. Kan trots rädslan känna hur kåtheten byggts upp och får det att pirra i hela kroppen av förväntan. Lite sent att backa ur nu kanske?

Tvingar min hand att smeka sig fram över hans kropp medan jag tänker på att jag snart ska knulla med honom. Känner ett kraftigt hårigt bröst och en platt vältränad mage. Överväldigad av känslor ger jag honom en kram, lägger jag mig över honom och pressar min nakna kropp mot hans, Blir åter överraskad över att han känns så stor.

Han smeker mitt hår och kysser mig mjukt, smeker mig över ryggen, svanken och mina smala höfter. Låter min lilla stjärt täckas av två stora mjuka händer när kyssen blir djupare och hungrigare.

Det snurrar i huvudet av spänning nyfikenhet och kåthet. Är trots nervositet väldigt nyfiken på kuken och bestämmer mig för att utforska den som vi fantiserade om. Lägger mig på hans ena sida och smeker mig ner över hans platta mage och når snart en stor styv kuk som pekar rakt upp mot hans mage. Och då menar jag STOR…!!! På nätet hade jag sett en del kukar men det var ändå svårt att tänka sig hur det kan kännas att hålla i en pulserande varm och levande kuk för första gången

Det rycker och knycker i kuken då jag försiktigt smeker den och hans mjuka pung. Jag lovade ju att jag skulle suga min första kuk så jag böjer mig ner och pussar den försiktigt. Den luktar nytvättat och fräsch så jag bestämmer mig för att smaka på den. Låter min tunga och läppar smeka hela dess längd och så småningom kysser och suger jag den på toppen. Hade också på film sett hur tjejer nästan slukat hela kuken, förstår inte hur det ska gå till när nu enbart ollonet fyller upp hela min mun som ett stort plommon.

Jag runkar och suger så gott jag kan, det känns spännande som tusan att ha en kuk i munnen. Plötsligt ber Anton mig att sluta då han inte vill komma så snart. Han lägger mig på rygg och börjar utforska min kropp. Smeker mig med sina stora mjuka händer och särar, efter att ha utforskat mig en stund, på mina smala lår för att låta en len tunga söka sig upp längs det vänstra låret och in i mitt redan flödande sköte.

Det är ofattbart skönt och han vet verkligen vad han gör och slickar mig snart till en störtskön orgasm. Slutar inte då jag kommer utan fortsätter tills jag krampar i hela kroppen igen.

– Du har en underbar len och mjuk hud, säger han, din fitta smakar så gott som om du vore en liten oskuld.
– Jag är en liten oskuld, sa jag, ingen har nånsin slickat mig förr. Men det var härligt och du får slicka mig hur mycket du vill om du gillar det.
– Gärna, sa Anton, men nu vill jag gärna knulla dig.
– Bra, vill du att jag ska rida dig som vi fantiserade, frågar jag?
– Jo jag vill att du ska ta din oskuld på min kuk utan min hjälp om du kan.
– Det vill jag gärna säger jag ut i mörkret.

Känner hur han lägger sig på rygg och jag hittar snart den stora hårda kuken som står som ett spätt rätt upp. Jag runkar den några tag och suger in den i munnen, leker med tungan i det lilla hålet och slickar den på kanten rund ollonet innan jag grenslar honom och sätter mig på huk över den. Gnuggar det stora ollonet i sekretet som flödar ur min förväntningsfulla fitta och pressar mig sakta ner över kuken.

Trots att jag är flödande kåt känns den för stor att passa. Blir orolig för att det inte ska fungera men riktar in den mot hålet och skjunker ner med en liten knyck. Glatt känner jag hur fittan hungrigt töjer sig mer än vad som är möjligt och plötsligt har ollonet glidit in i mig.

Nu stannar jag upp lite och känner efter hur det känns.

– Du är fantatisk Petra, viskar Anton, din lilla fitta är så härligt trång.

Sitt nu still och vänj dig vid storleken en stund innan du försiktigt låter den glida ut och in något.

Efter en stund reser jag mig prövande upp och ner några gånger och märker hur det blir allt skönare. Han känns lite väl stor för mig så jag vågar inte sätta mig helt utan låter spetsen glida ut och in. Anton greppar mig kring höfterna och ger mig stöd. Jag tycker att det är en fantastisk känsla att ha hans kuk i mig, bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

När nästan halva kuken måste vara inne i mig stönar Anton överraskat:

– Du måste ha förlorat din mödomshinna på annat vis, säger Anton. Annars borde
det ha gjort ont för dig nu.
– Inte gör det mig något säger jag och rider honom lite snabbare och allt
djupare.

Det pirrade så härligt och känslorna steg mot himlen, Anton fick svårt att hålla sig då jag plötsligt fick en våldsam orgasm som fick fittan att krama och hela min kropp att skaka.

Han kastade av mig och lade mig på rygg. Kände hur han lade sig över mig och hur den härliga kuken pressade sig in igen. Jag kände hur min fitta fortsatte att krampa och mjölka kuken efter min orgasm. Anton knullar mig utan att lägga sig över mig och kuken glider masserande fram och tillbaka i fittan, Jag kände att jag snart skulle komma igen men han kunde inte hålla sig längre utan sprutar med ett vrål.

Med några snabba stötar tömmer han sin laddning djupt in i min fitta. Anton rasade ihop som en säck potatis över mig och jag kände hur jag trots njutningen blev lite besviken.

– Du är ett naturbarn, säger han och rullar av mig, så otroligt härlig att knulla med. Förlåt att jag kom så snabbt!
– Det gör inget, sa jag. Du kanske kan igen om en stund, eller?
– Jo kanske det, men lite synd är det ju då jag känner att du fortfarande är kåt, visst är du?
– Kan man väl säga, sa jag, detta har jag länge längtat efter och det var bättre än jag någonsin kunnat tro.
– Skulle du vilja fortsätta direkt, frågade Anton?
– Hur ska det gå till med den här lilla slaka skrattade jag och viftade med kuken.
– Om du vill har jag en överraskning åt dig, sa han. I vardagsrummet sitter en kompis som heter Gustav, jag har berättat att du är en liten kåt tjej som kanske inte blir nöjd med bara mig, så om du vill kan du få en anonym kuk till här imörkret. Vad säger du?

Han överraskade mig verkligen, chockad skakade jag på huvudet.

– Menar du allvar, sa jag, menar du att han sitter i vardagsrummet och väntar på en chans att få knulla med en okänd tjej i mörkret?
– Jo så är det sa han och smekte min kladdiga fitta, jag behöver bara ropa på honom så kommer han för att fortsätta där jag slutade.
– Ni är inte kloka, sa jag, samtidigt som jag lockades av få knulla lite till, får jag fortsätta att vara okänd så varför inte…
– Nå, vill du frågade Anton?
– Okay då, sa jag med hettande kinder, be honom skynda sig innan jag ångrar mig
– Gustav, ropade Anton! Kom ska du få knulla den härligaste tjej du nånsin kunnat drömma om, men skynda dig innan hon kallnar!

Jag hörde hur det brakade till i det angränsande rummet och hur någon fick bråttom att ta sig till mig i mörkret. Vad tar jag mig till egentligen, vad har det tagit åt mig? Är jag inte riktigt klok tänker jag men känner samtidigt hur Anton leker med fingrarna i min spermafyllda fitta.

Killen drar snabbt av sina kläder i mörkret medan Anton hetsar honom att komma och ta mig. Känner hur sängen sviktar när någon tar plats mellan mina ben. Anton kysser mig djupt medan en kuk ersätter han fingrar mellan mina ben. Den här kuken är inte lika stor utan verkar passa mig bättre, den glider skönt in och ut i min lyckliga fitta. Anton kysser mig medan Gustav knullar på raka armar över mig och det dröjer inte länge innan jag krampar i orgasm igen. Det här är så skönt att jag tror att jag blir tokig, tänker jag, vill bara ha mer…

Gustav börjar stöna högt och stöter allt hårdare innan han med ett återhållet vrål sprutar i mig och med en suck faller samman. Anton som kysser och smeker mig har blivit kåt igen och ersätter genast hans kuk. Han verkar vara helt vild av kåthet och hinner bara få upp mig till bristningsgränsen innan han tömmer sig på nytt i min hungrande fitta. Han stönar och andas som en blåsbälg innan han efter en stund ömt kysser mig.

– Hur mår min lilla prinsessa, säger Anton, har hon fått så att hon är nöjd nu?
– Ja om du inte har några mer killar på lager så, säger jag på skoj.
– Nu har du faktiskt tur, säger Anton, det sitter faktiskt två grabbar till i vardagsrummet och hoppas få knulla dig.
– Du skojar, ler jag stelt i mörkret, säg att du bara driver med mig?
– Nej det är helt sant.
– Hur många killar sitter det där inne egentligen?
– Helt ärligt så är det bara två stycken till, Jens och Mattias, vi fyra hade tänkt hjälpas åt att knulla dig hela natten ifall du har lust, hur vill du ha det sötnos?
– Men visst, jag är ju kåt fortfarande, sa jag. Du måste bara lova att släppa ut mig först i morgon och inte tända några lampor, vill inte att ni ska veta vem jag är.
– Jag lovar, sa han och ropade på killarna,

Snart hade jag två nya kåta killar omkring mig i sängen. Det verkade inte spela någon roll att jag var nyknullad och full av sperma. Den ena kändes ännu större och tyngre än Anton, småfet kanske och lite problem med konditionen. Han lade sig därför på rygg och ”trädde” upp mig på kuken, som han sa. Lyfte mig upp och ner som en liten docka så kuken for in och ut i fittan tills jag sprattlade som en fisk i orgasm efter orgasm och skrek ut i glädje..

Jag kände mig verkligen som en liten knulldocka ibland dom. Alla var dom mycket större än mig, kändes större än min pappa till och med. Dom bollade mig runt i sängen som en liten leksak, knullade och smekte mig från alla håll. En av dom fick för sig att han skulle ta mig bak, men då jag inte ville så slutade han genast. Dom gjorde allt för att göra det så skönt som möjligt för mig och turades om att hålla mig varm.

Jag blev bjuden på öl då och då under natten när jag blev rätt törstig. Blev nog lite full en stund då allt verkade bli lite dimmig som i en skön dröm ungefär. Fattar inte att jag inte fick nog utan bara ville ha mer. Anton kallade mig hormonstinn liten fjortis, den kåtaste tjej någon av dom nånsin träffat. Måste nog säga att dom var rätt kåta själva då dom slickade och sög mig över hela kroppen.

Jag har svårt att förstå att dom slickade mig då och då under natten fastän min fitta var full av deras sperma. Hur många sprut jag fick ta emot och hur många egna orgasmer är omöjligt att säga. Jag övade också på att suga fart på slappa kukar och tror jag blev rätt bra på det.

Blöt av sperma och svett, helt slut, gjorde jag mig så småningom redo att smita hem innan det blev ljust. När jag låst in mig i badrummet och tänd ljuset för att ta en dusch och såg mig i spegeln, möttes jag av ett blanksvettigt ansikte och ett stort saligt leende.

Innan jag var färdig hittade jag en medicinburk med Antons födelsedata på. Han hade tydligen inte varit helt ärlig gällande sin ålder, han var född 1974, han måste ju vara 33 är!!! Man kan ju undra hur gamla dom andra var??? Gissar att jag blivit knullad av ett gäng gubbar i farsans ålder.

Jag sade inget utan ville bara snabbt därifrån. Klockan var strax efter sju då jag gick ut genom dörren, hade knullat nästan nonstop i över 12 timmar.

Man kan tydligen inte lita på folk på nätet!!! Lurad? Kanske det, men ändå funderar jag om jag ska våga träffa dom igen. Gissar att jag är ganska ensam om att mista oskulden på ett så spännande och tillfredställande vis.

Snacka om dum blondin!!! Först på bussen hem slog det mig att jag knullat vilt utan en tanke på att kunna bli gravid. All sperma som sprutats in i min unga glatt sugande fitta borde väl ha gjort mig med barn, eller? Hur ska det då gå med mitt ryckte…hjälp!

Nu har det gått över en månad och jag har haft min mens så jag tror att det gick bra trots allt. Letar överallt efter killar att leka med. Funderar trors allt på att ta kontakt med Anton igen, min kropp skriker efter så härlig sex. Jag onanerar varje kväll till mina minnen.

Ser ibland på en del gratisporr på nätet och får sådan lust att vara med. Vill bara säga att det gör mig så fruktansvärt kåt!!! Jag måste få knulla nu…!!! Har jag blivit nymfoman eller nå´t?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *