Tagen i blindo

Det var några år sedan sist, men spänningen lät inte vänta på sig när min kille band för mina ögon. Vi hade ofta lekt på det viset förut, men med åren hade kanske leklustan ebbat ut, det hände i varje fall inte lika ofta.

– Mmm, vill Du leka lite kinky?, frågade jag.

– Du anar inte, svarade han och skrattade till lite.

– Oj, svarade jag, nu blir jag nyfiken!

Han svarade inte utan började istället knäppa upp min blus där jag låg i sängen. För varje knapp lät han sin tunga och mun leka med den hud som blottades. Han kupade munnen över mina bröst, och lekte lätt med bröstvårtorna genom bh-tyget. Jag kunde inte låta bli att stöna lite.

– Skönt va?, frågade han.

– Mmm, svarade jag.

Han fortsatte att knäppa upp min blus och kysste mig ner över magen. Han drog sedan upp blusen ur mina jeans och tog tag i mina armar och satte mig upp i sängen. Han kysste mig samtidigt som han knäppte upp manchettknapparna. Min tunga letade sig in i hans mun, och han var inte sen på att möta den, och kysste mig tillbaks länge och djupt.

Han smekte av mig blusen och knäppte vant upp bh:n som fick gå samma väg. Han slog armarna om mig och pressade sin kropp mot min. Jag kunde känna hans härliga nakna överkropp mot min, och mina bröstvårtor pressades mot hans bröstkorg.

Så tvingade han ner mig liggande igen (ja, tvingade och tvingade… ), och lät sina händer utforska min kropp. Han smekte mina bröst sådär härligt, hårt och bestämt men inte brutalt. Han nöp mig lätt i vänstra bröstvårtan, och böjde sig ner för att kyssa den andra.

Plötsligt var han borta från mig. Jag kände dock att han var kvar i rummet, och hörde eller andade att han höll på att klä av sig.

– Jag skulle gärna hjälpa Dig älskling, om jag bara såg något, fnissade jag.

Du ska nog få hjälpa till med både det ena och det andra, svarade han, och började knäppa upp mina byxor.

Utan vidare ceremonier tog han av mig både byxa, trosor och strumpor, och där låg jag så naken med bindel för ögonen. Så kände jag plötsligt något vid min sida. Något jag just nu längtade vansinnigt efter. Han hårda kuk. Han hade alltså lagt sig vid sidan av mig, med sin kuk vid mitt ansikte. Hans händer var inte sena att följa efter, utan började smeka mig över låren, som jag villigt särade på. Jag vred lite på huvudet så att jag kunde smaka på hans lem, och med hjälp av mina händer så började jag smeka och slicka på den. Hans händer hade under tiden börjat leka med min mus, och smekte min klitta och ett par fingrar letade sig närmare min våta grotta. I den ställning vi nu befann oss hade jag svårt att sluka hans påle, vilket jag annars gärna hade gjort, men genom att ömsom runka och ömsom slicka och suga, så lyckades jag få honom att stöna av vällust. Han kände hur våt jag var, och smekte med fingrarna längs min blygdläppar tills han kunde låta, först ett, sedan två fingrar tränga in i mig. Fingrarna smekte mig sakta och försiktigt för att ”värma upp” mig, men varmare än vad jag var just då blir man inte, och han trängde raskt allt djupare in, och fingerknullade mig snabbare och snabbare.

– Ahhh!, skrek jag, och kände hur det började pirra. Jag brukar aldrig få orgasm annat än vid samlag, men nu kändes det härligt.

Han lugnade ner takten något och avstannade efter en stund helt. Jag vet inte om det var för att han inte ville att det skulle gå för mig redan, eller om det ingick i planerna. Jag tror det var det sista, för han drog även bort sin kuk från min mun. Sedan satte han sig över min mage och tog tag om mina bröst och lade sin kuk mellan dem och började bröstknulla mig. Jag satte mig upp lite så jag kom åt att slicka kuken när den sköt fram mot mig. Så tog han tag i mina händer och förde dem upp mot mina bröst, och jag förstod att han ville att jag skulle hålla dem. Själv förda han sina händer ner mot mitt sköte, och jag särade på benen för att släppa fram dem. Han nådde inte riktigt ända fram, utan smekte bara min klitta.

Plötsligt kände jag ett par händer på mina knän, som hjälpte till att föra isär benen. Jag kände paniken komma, men min kille sade bara åt mig att ta det lugnt, och fortsätta vara kåt. Så skulle jag få mitt livs bästa överraskning och sexstund. Jag var inte helt med på noterna, men när jag kände hur ytterligare en hand smög sig in mellan mina lår och upp mot min flödande fitta, kunde jag inte annat än känna en spänd förväntan. Jag kände hur någon makade sig på plats mellan mina ben, och sedan kom en bekant känsla. Känslan av en ståkuk som vill in. En främmande kilel var på väg att sätta på mig och jag ville det. Sakta trängde den grova kuken in mellan mina våta fittläppar och in i mig. Den kändes helt klart annorlunda än min killes kuk, och den fyllde mig på ett annat sätt (inte bättre eller sämre, bara annorlunda).

– Har Du det skönt min älskade?, frågade min kille samtidigt som han klev av mig, och ställde sig på min sida och smekte mig över ansiktet.

– Jaa, det är sååå skööönt!, svarade jag.

Då klev min kille upp över mitt ansikte. Trodde jag!!! För att det inte var min kille, det kände jag på flera sätt. Dels var det inte hans ben som snuddade vid mitt ansikte, och den doft som jag kände var inte heller min killes. Inte en killes över huvud taget… Den fräna doften från ett kvinnokön slog emt mig, och jag kände återigen ett sting av tvivel. Vad var det som höll på att hända??? Jag hade aldrig varit med en tjej förut, och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Detta löste sig ganska enkelt då dels min älskade pojkvän fortsatte smeka mig över håret, och sade åt mig att bara njuta, och dels när jag kände det fuktiga kvinnokönet sänka sig över min näsa och min mun. Tjejen gjorde inget speciellt av det, utan lät bara sin fitta vara där, alldeles precis vid min mun. Däremot hörde jag hur hon kyste den andre killen, och sedan tog tag runt mina höfter. Så sänkte hon sig ner mot min fitta, och började slicka mig samtidigt som den andre kille började knulla mig sakta igen.

– Åhh!!!, stönade jag när hennes tunga slickade min klitta och ner mot den andres kuk. Så kunde jag inte låt bli, utan sträckte ut min tunga och smakade den andra tjejens kön. När hon kände detta sänkte hon sig lite och stönade lågt. Jag tog tag med mina händer runt hennes höfter och pressade hennes våta, varma mus mot min mun. Jag ömsom slickade, ömsom knullade henne med min tunga, och njöt obeskrivligt av detta.

Då kände jag hur ögonbindeln plötsligt åkte av. Först trodde jag att den lossnat och att jag skulle kunna utnyttja detta för att se vilka de andra var. Denna villfarelse togs dock snabbt ur mig när jag såg min kille med ögonbindeln i handen.

Jag försökte se åt något håll, men det enda jag såg var den andra tjejens kön och röv. Jag försökte säga något, men det var svårt då hon jobbade som besatt med sin fitta, och ibland nästan kvävde mig.

Då kom min kille med sin kuk i högsta hugg. Jag förstod vad han ville, och släppte fram honom. Framför mina ögon på bara någon centimeters avstånd såg jag hur ”min” kuk trängde in i en annans fitta. Tjejen verkade inte alls ta illa vid, utan stönade återigen lågt (varför inte högre så jag kunde få höra vem det var?) och pressade sitt kåthål mot min kille, som i sin tur trängde in hela vägen i en hård stöt.

– Åhh ja!, sade han, och började knulla den andra tjejen lite lätt

Jag kände mig mest som en åskådare till det hela, men kunde inte heller låta bli att påverkas av den grova kuk som nu började knulla mig snabbare igen. Tjejen hade däremot slutat slicka mig för tillfället…

Jag började precis fundera över vad som komma skulle, när min kille drog sig ur och sade:

– Nu älskling så vill jag att Du slickar henne igen, riktigt duktigt.

Samtidigt förde han sin lem upp mot den andra tjejen anus. Jag vet att han alltid varit förtjust i analsex, och även om vi provat ett par gånger så var det inget som jag gillade. Nu verkade det dock som om han skulle få sina önskningar uppfyllda, för tjejen svankade upp mot hans kuk och stönade igen.

Som i trance såg jag hur hans svullna ollon sakta gled in i tjejens röv. Jag kunde inte slita mig från denna syn, och glömde alldeles bort att slicka. Centimeter för centimeter gled den härliga pålen in i tjejens bakre hål, och hon verkade helt klart uppskatta det hela för hon svankade och stönade mer och mer.

Så var hela kuken inne i hennes rövhål och min kille började sakta knulla henne framför mina ögon. Tjejen pirrade i hela kroppen, och hennes mus kom återigen ner mot min mun. Med synen av stjärtknullande frmaför mina ögon återgick jag till att slicka den fitta som var vid min mun.

Efter ett par försiktiga drag ökade så min kille takten, och tjejen fick svårt att slicka min mus. Hon skrek plötsligt till, och jag kände hur fittan flödade. Hon kom hårt och ganska länge, och roterae sin fitta över mitt ansikte så jag blev helt kladdig hennes såsande grotta. Samtidigt började min kille komma i hennes anus, och vid sidan av kuken började hans sperma sakta rinna ner genom hennes stjärtspringa mot mig.

Jag kände hur säden blandade sig med hennes safter , och jag försökte slicka i mig så mycket som möjligt av den.

När så tjejen och min kille började lugna ner sig, var det en annan som började köra desto mer. Den främmande killen började plötsligt pumpa in och ut i min fitta, och så kåt som jag var av det jag sett dröjde det inte länge förrän jag kände hur det drog ihop sig i mitt underliv. Jag blundade och öppnade munnen för att skrika ut min orgasm. Jag fick naturligtvis skrika rätt ini en savande fitta, men det gjorde inget…

Det var sååå skööönt…

När jag vaknade till sans igen och slog upp mina ögon, såg jag hur min kille gjorde sig klar att sätta tillbaka ögonbindeln. När den var på plats så klev tjejen av mig, och den andre killen drog ur sin fortfarande styva kuk ur min fortfarande pirriga fitta.

– Det är ju en stackare som fortfarande inte fått komma, sade min kille och fortsatte:

– Och han vill helst ta dig bakifrån, precis som jag brukar vilja.

Jag vände på mig och sade:

– Knulla mig tills Du kommer och fyller mig med Din säd…

Han sade inget, men var inte sen att föra in sin kuk igen.

– Åhhh!, stönade jag. Hans grova kuk fyllde verkligen upp mig i den här ställningen. Jag var ju redan uppvärmd, så han slösade ingen tid på någon mjukstart utan körde snart kuken hårt in och ut ur mig.

Även om det hela var mest för att han skulle få komma så kunde jag inte låta bli att känna hur nästa orgasm pockade på. En hand började dessutom pulla min klitta där jag stod på alla fyra. Det tog inte mer än kanske 30 sekunder innan kuken svällde upp och började fylla min fitta med het sperma, samtidigt som jag fick min andra orgasm… Från kukens ägare hördes ett svagt stönande, men jag kunde återigen skrika ut min orgasm.

Jag sjönk ihop samtidigt som den andre killen drog sig ur mig. Efter en kort återhämtning slog det mig att jag ju faktiskt kunde ta av mig ögonbindeln, eftersom de andra antagligen inte höll koll på mina armar just nu. Snabbt drog jag av mig ögonbindeln, och vände på huvudet. Men det enda jag han se var en vad som försvann ut genom sovrumsdörren. Jag hörde hur det slamrade lite från lägenheten, och sedan slogs ytterdörren igen.

Min kille satt på sängen bredvid mig och log illmarigt.

– Hoppas det var lika skönt för Dig som det såg ut att vara?, frågade han.

– Mmm, jätteskönt… Det verkar ju inte som om det gått någon nöd på Dig heller, sade jag och tänkte på att han hade fått sin önskan om analsex uppfylld.

– Men vilka var de?, frågade jag

Han bara flinade och böjde sig fram för att kyssa mig. Jag vet ännu idag en månad efteråt vilka de var. Men min kilel har sagt att om jag vill igen så ställer de upp, kanske utan bindel till och med.

Jag kan knappt vänta tills dess…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *