Sex med farsans kompis

Jag heter Jimmy och är snart 19. För några veckor sen tog jag studenten. Efter avslutningen i plugget skulle vi ut på en fest hos en klasspolare ute på Värmdö utanför stan. Jag hakade på givetvis. Partyt var sådär. Alla var fulla som ägg och framåt fem på morgonen hade de första antingen hamnat i säng med varann eller somnat av all sprit. Min polares föräldrar var borta på nån annan fest.

Jag hade druckit lite men jag var inte packad eller så. Jag är friidrottare, så jag tänker på min kropp i första hand. Brudarna i min klass har slutat att limma på mej för länge sen. Om jag inte hade varit bäst i idrott och om jag hade varit nördigare hade de andra killarna säkert kommit med massa antydningar om att skulle vara bög eller så. Nu verkar dom inte ha fattat.

Jag visste att jag gillar killar redan i högstadiet men ända till nyligen har jag inte testat. Jag har knullat med ett par tjejer däremot.

Alltså klockan var fem nånting och det var ljust ute. Jag bestämde mej för att försöka ta mej hem. Jag hade inga pengar till taxi, så jag tänkte att jag fick lifta in till stan. Jag gick ut på vägen. Det var heldött. Inte en enda bil. Så jag började gå mot stan. Det var rätt varmt och soligt redan så jag tog av mej kavajen och slipsen och knölade ner dom i min ryggsäck. Skjortan knäppte jag upp några knappar. När jag hade gått i en halvtimme hade bara en bil åkt förbi och den stannade inte när jag liftade.

Det började bli jobbigt att gå. Vägen svängde och runt kröken kände jag plötsligt igen mej. Jag hade varit här förr visste jag. Fast jag visste inte när.

Då kom en bil till åkande. Den stannade när jag vinkade. Till min överraskning kände jag igen han som körde. Det var en jobbarkompis till min farsa. Han hade en sommarstuga i närheten kom jag på då, det var därför jag kände igen mej. Vi hade varit där på middag förra sommaren. Wille hette han.

– Jimmy, det var som fan. Vad gör du här?

Jag förklarade hur det låg till.

– Klart då får sova över hos mej. Vilken tur att jag åkte förbi! Jag har varit på middag.

När jag hade hoppat in i bilen och vi körde i väg tittade han på min studentmössa och log.

– Just tagit studenten alltså?

Jag nickade och tittade närmare på honom. Han hade vit skjorta och slips och ett par kostymbyxor på sig. Jag hade alltid tyckt han var trevlig. Sådär 35 år kanske. Han var också gammal friidrottare och nu jobbade han extra som personlig tränare när han inte var jurist på farsans jobb. Han var jävligt muskulös visste jag, även om han alltid hade haft skjorta och slips på sig när jag hade sett honom. Jag hade fantiserat om honom naken när jag låg i sängen och runkade på kvällen.

Vi svängde in på en grusväg som ledde fram till huset. Fem minuter senare bromsade han in framför den lilla stugan. Den låg fint, inte långt från vattnet.

Han låste upp huset och vi gick in. Jag ställde ner min ryggsäck. Stugan bestod bara av ett kök och ett rum. I rummet fanns ett stort fönster som vette ut mot en terrass. Sedan var det lite träd och i mellan dom såg man havet.Han drog av sig slipsen och knäppte upp skjortan. Hans bröst var hårigt och han var 100% muskler.

– Ska vi ta ett bad innan vi lägger oss, sa han och krängde av sej skjortan.

– Visst, sa jag.

– Klä av dej, sa han. Jag badar alltid naken.

Han knäppte upp sitt bältet och tog av sig byxorna och kalsongerna i ett svep. Jag klädde också av mej men behöll kalsongerna så länge.

– Vi kanske ska ringa till din far och säja att du sover här, så han vet, sa Wille.

Han gick naken fram till telefonen och ringde hem till min farsa. Givetvis hade farsan inget emot att jag sov där. Han var glad att jag var i goda händer, sa han. Jag bytte några ord med farsan. Wille stod naken på terrassen och väntade in mej. När jag la på kände jag mej fånig som gick omkring i kallingar, så jag tog av mej dom också och gick naken ut på altanen. När vi gick vi längs stigen ner till vattnet växte min kuk och när vi kom till ner till bryggan hade jag en ordentlig hard-on. Jag såg att Wille såg det.

– Ta av dej mössan innan du dyker, sa han och flinade.

Jag hade fortfarande studentmössan på mig. Ja la den på bryggan och hoppade i, Wille kom efter.

Det var kallt i vattnet så vi klättrade snabbt upp i den varma morgonluften. Wille la sig i det mjuka gräset. Jag var fortfarande kåt och hade ståfräs. Jag hade svårt att låta bli att kolla in Willes kuk, och han märkte det. Han smekte sin tunga balle och såg mig i ögonen. Jag satte mej bredvid honom i gräset.

– Jag blir också kåt av att bada näck, sa han och fortsatte massera sin växande kuk. Vi kan runka om du vill.

Jag såg hur hans kuk nu var stenhård och jättestor. Mycket större än min. Jag tog tag i min egen kuk och började runka sakta. Vi låg tysta och såg på varandra när vi runkade en stund.

-Ska vi gå upp och lägga oss i hammocken på verandan i stället, sa han.

-Okej

Vi gick upp till huset med våra hårda kukar vajande. Wille tog upp min studentmössa och satte den på mitt huvud.

På verandan fanns en vid hammock-gunga. Wille fällde ner ryggstödet så det blev som en dubbelsäng, fast gungande. Ha la sig på den mjuka madrassen och gav tecken till mig att lägga mej bredvid. När jag tänkte ta av mig mössan, sa han

– Behåll den på.

Jag la mig bredvid honom och kände hans varma kropp pressas mot min.

– Vill du känna på min hårda kuk, sa han.

Jag sträckte ut handen och tog tag i hans tjocka balle. Den var varm och hård och kändes ovant stor. Det var den första kuk förutom min egen som jag höll i.

– Törs du suga?

Törs jag? Det här var ju min bästa våta dröm som blev sann!

Jag tog hans salta kuk i munnen och sög så jag nästan satt i halsen. Samtidigt drog jag med min ena hand genom det tjocka håret på hans mage och bröst.

Han låg och liksom grymtade av njutningen. Så sa han

– Nu vill jag smaka på din kuk.

Motvilligt släppte taget om hans balle och ställde mig på terrassen. Han satte sig på kanten av hammocken och tog min kuk i munnen. Han sög bättre än nån av de tjejer jag hade varit med. Han smekte mitt släta bröst med ena handen och jag kände hur den andra letade sig in mellan mina ben och att ett finger närmade sig mitt anus. Det fortsatte längre och längre och snart började han pressa in det. Jag var nära att komma, men han slutade suga precis i rätt sekund men fortsatte att vidga mitt hål med fingret. Skulle han knulla på mej tänkte han?

Jag ville testa, men hans tjocka kuk var lite skrämmande. Nu körde han in ett finger till och det var så jävla skönt att jag hörde mej själv be om att få bli knullad.

– Vänta, sa han.

Han försvann in i huset och jag la mej på rygg på hammocken. När han kom ut hade han trätt på en kådis, och höll på att smörja in sin enorma stake med glidmedel. Han la ner en dyna på marken och ställde sig på knä framför mej och hällde mer glidmedel mellan mina skinkor. Han gned in det och smorde mej långt upp i mitt uppmjukade hål. Det märktes att han var van att knulla killar.

Så tog han tag i mina ben och särade på dem så mycket det gick. Sedan var det dags. Det svartnade nästan för ögonen när han spetsade mej på sin hårda fet balle. Han gled ända in så min pung gneds mot hans ludna mage. Han stannade till längst in och mumlade ”Åhh så jävla fint”. Sedan började han pumpa mej. Han stod still och satte hammocken i gungnig så att jag åkte fram och tillbaka på den röda ådriga stången. Jag runkade min egen hårda kuk, och det dröjde inte länge föränn jag tömde min sats över hela mej.

– Fan nu kommer jag också, sa han och ökade takten. Med ett stön som nästan var ett vrål kände jag hur han kom med pulserande ryck långt inne i mej.

Han sjönk ihop över mej och min sperma gneds in i hans håret på hans bröst. Jag kände hur hans kuk gled ur mej.

Efter en stund gick vi in och duschade. Sedan kröp vi ner i hans säng, nakna och nära varandra. Där kysstes vi för första gången. Det var annorlunda att kyssa en man. Vasst från skäggstubben och liksom tuffare. Mycket häftigare än att kyssa en tjej. Vi låg och kramades och kysstes till vi var så kåta att vi var på gång igen.

– Nu får du knulla mej, sa han.

Ytterligare ett otroligt skönt knull senare somnade vi. Precis innan jag somnade hörde jag honom mumla ”hur fan ska jag förklara det här för din farsa?”

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *