Tre i en säng

Det var fredag och jag och tre killkompisar hade festat och tagit bussen ner till krogen som var för kvällen ganska gles.

De började dansa men jag satte mig i baren och hamnade bredvid två tyckte jag snygga tjejer några år äldre än jag men det är ju inte helt fel…

De frågade om de fick varsin drink och jag gav dem en varsin sex on the beach och de båda såg nöjda ut.

Efter något mera alkohol började den ena tjejen att smeka mig lite på låret och eftersom jag har väldigt lätt för att kåt började kuken resa sig direkt och hon frågade plötsligt om jag ville följa med dem hem till deras lägenhet som de delade, tydligen annat också tänkte jag.

Väl inne i lägenheten satte de mig i en fåtölj och de båda började till musik att smeka av varandras kläder. Lina gick fram till mig och knäppte upp gyllfen och drog ner boxershortsen och byxorna. Hon kände på min kuk med ena handen och böjde sig sedan ner snabbt och slukade närmast kuken och började suga och runka den.

Elin låg naken på sängen med bena brett isär och pekade med fingret mot mig bedjande.

Jag gick mot sängen med kuken riktad mot henne och lade mig över henne och körde in den direkt och hon var helt fantastisk att knulla. Jag knullade henne i full fart och hon skrek högt, Lina lade sig i och bröt vårat älskande. Hon sade åt mig att lägga mig på rygg och det gjorde jag.

Hon gick in i köket och kom ut med en burk spritsgrädde i handen. Jag låg med ett präktigt stånd och hon började spruta grädde runt och på min kuk, hon kastade iväg burken och de båda började suga och slicka i sig grädden och det kändes som om himmelen låg nära. Elin lade sig över mitt ansikte så att jag bara såg hennes underbara grotta och jag slickade henne som aldrig förut. Lina däremot besteg min kuk och startade en våldsam ritt i ett ursinnigt tempo. Jag såg bara svart och skrek ut att jag skulle spruta henne full men hon hann glida av kuken i tid.

Lina ville bli knullad mellan hennes närmast perfekta bröst och jag var inte sen att lyda, det var obeskrivligt skönt att pumpa på mellan hennes bröst och jag sprutade henne över brösten och runt i ansiktet, Elin kröp närmare och sög av de sista dropparna från min fortfarande stenhårda kuk eftersom jag bara är 18 år så tål den en del.

De ville fortsätta våran lek och Lina tog fram några handbojor och en hop med massagestavar från deras byrå. De satte fast mig i sängstolparna och genast studsade de fram och tvingade mig att slicka deras fittor i tur och ordning. Jag slickade så bra jag kunde men de låtsades bli arga och hotade att köra dildosarna i mig om jag inte blev bättre.

Elin började suga av min kåta pålle i hög hastighet och Lina frågade om hon var bra och jag stönade fram ett lågt ja. Det var inte mycket till svar tyckte dem men de tog loss mig, skönt tänkte jag men de skulle bara vända mig. Elin satte på mig en ögonbindel av något slag och jag blev lite orolig när jag tänkte närmare på deras hot.

Nu ska du få dig en omgång viskade Lina i mitt öra, samtidigt kände jag fyra händer som smörjde in mitt anus med mycket salva eller olja. Det var oerhört skönt men när de sedan körde in en stor dildo hårt och brutalt smärtade det så att jag skrek. De fnissade bara och började köra den in och ut ganska hårt och snabbt. Jag hade aldrig trott att jag skulle få en påle i stjärten men det var inte så farligt måste jag erkänna, smärtan avtog i alla fall.

De slutade och släppte mig fri, nu låg båda med de cirka 25 år gamla fittorna rakt framför mig och de sa att de ville tävla…

Knulla oss var och en för sig i 20 hådra stötar och but sedan fitta snabbt beordrade de mig.

Jag började med Elin och juckade på som en besatt, bytte plats till Lina och deras hål var enastående härliga att köra kuken i. Efter ett antal omgångar kände jag hur satsen ville fram. Jag försökte att hålla mig men när jag var inne i Elins fitta kramade den min kuk så underbart att sperman bara pumpades ut i kaskad efter kaskad och jag trodde aldrig att jag skulle sluta spruta.

Som straff för att jag inte kommit i Linas grotta tvingade hon mig att slicka Elin ren från sperma, jag protesterade inte och Elin stönade när jag slickade henne ren från min egen sperma.

Nu var min påle lite halvslak och Lina såg det och utbrast, nu kan du gå hem med din uttröttade pojkkuk, du kan komma tillbaka om du vill ha en till lektion.

Jag har varit på besök ett stort antal gånger och även haft med mig kompisar vid några tillfällen.Jag undrar om de återvänt själva någon gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *