Det förbjudna

Det hände bara.

Jag och min flickvän Yvette hade varit ihop i nästan ett år och kände varann väldigt väl. (trodde jag…)

En kväll så ringde min fd Eva, inget ovanligt för vi har bra kontakt med varandra som kompisar numer, hon lät väldigt dämpad och ville att jag inte tar illa upp men hon hade information om min flickvän.

Självklart fick jag taggarna utåt och ifrågasatt Evas trovärdighet då jag fick reda på att min Yvette faktiskt var ute med andra män.

Eva hade till och med sett det själv eftersom hon bor granne med min chef och sett min bil på uppfarten.

Hon sa att hon blivit glad då hon trodde jag var i närheten så hon var bara tvunen att springa upp på ovanvåningen för att kika lite för att få en glimt av mig i grannhuset.

Det hon fick se var hur Yvette låg utfläkt på sängen och hur grannen satt på henne hetsigt och brutalt.

Jag blev oerhört besviken då jag hörde Eva säga så om min flickvän. Vad som gjorde mest ont vet jag inte, om det var att hon var otrogen, eller om det var med min chef hon var eller om att min fd Eva var den som visste detta och fick säga det till mig.

Efter en stunds tystnad sa Eva att hon låter mig gärna komma över nästa gång hon ser bilen vara hos grannen så jag får se det med egna ögon och kanske avbryta det hela. Det ville jag gärna, kanske inte för att strö salt i såren utan mest bara i förhoppning att Eva hade fel.

Så kom den dagen då Eva ringde mig på jobbet för att be mig fort komma för nu kom Yvette till grannen dvs min chef. Jag kikade på kalendern och såg att min chef skulle vara på ”tjänste ärende” resten av dagen. Med tungt hjärta tog jag bussen till området där dem bor och smög in hos Eva.

Hon gav mig en mugg kaffe och visade in mig i hennes sovrum som tydligen var bästa utkiksplatsen. Varsin kikare var påpassligt framställda och jag började spana in. Det jag såg gick rätt in i hjärteroten för där på sängen stod Yvette på alla fyra med munnen full av kuk. Jag såg hur kåt hon var och hur chefen böjt sig fram över henne och hade handen inkörd mellan bena på henne.

Någonting sprack inombords och jag fylldes av sådan besvikelse och av en känsla att allt varit förgäves. Ingenting betydde något mer och jag ville bara fly, men ändå kunde jag inte förmå mig att ta ner kikaren för att gå därifrån.

Hur som helst var det rätt sexigt eller ska vi säga det syndigt att stå där i huset mittemot och kika på ett par som hade sex.

Då jag kom ihåg mig var jag var och tittade upp så såg jag Eva stå nära mig med den andra kikaren, hennes mun var lite öppen och jag såg hur hon lät tungspetsen sin gnida sig försiktigt mot läppens insida. Hon hade lätt rödblommiga kinder och jag förstod att hon hade blivit tänd av det hon såg.

Nu upptäckte hon att jag vänt mig och tittade på henne så hon stängde munnen och räta upp sig till stående ställning från den lätt hukande vi haft vid fönstret.

Jag tog kikaren igen och såg precis när min Yvette fick sitt anus igenkorkad av den till synes mycket mindre kuken jämfört med vad jag har.(antar mig vara rätt putt på chefen) För den såg inte alls ut som en bamse som jag vet Yvette sagt hon tänder på.

I rumpan till och med, där får inte ens jag vara, ni kan tro att jag var oerhört stött och avundsjuk på min chef. Tyckte för en milli sekund riktigt illa om Yvette och önskade mig något bättre än chefen så hon minsann skulle få se.

Eva var ordentligt kåt och jag såg tydligt på hennes mysbyxor som var grå till färgen hur en mörk fläck bildats i hennes skrev. Min svartsjuka var total så jag kunde mycket väl tänka mig att för gammal vänskaps skull falla för frestelsen att älska med Eva. Jag kommer ju ihåg hur härligt vi brukade ha det innan jag gjorde missen att falla för Yvette.

Jag reste mig upp och gav kikaren till Eva. Jag såg hur hon så gärna ville ha med mig ner i sängen samtidigt som hennes ögon såg lite ledsna ut. Hon sa att hon inte ville göra mig så besviken men att hon verkligen inte kunde se hur jag gick runt och trodde på något som egentligen inte var något att ha.

Vi kramades och jag gick ifrån ilska och svartsjuka till att bli mer ledsen. Jag bad om förlåt att jag någonsin kunde vara så dum att jag dumpade henne och föll för Yvette som bevisligen betedde sig som en dum blondin.

Det var så härligt att bara stå där i sovrummet och kramas, att känna värmen från Eva och samtidigt få fly från verkligheten för att komma ihåg vad vi haft.

Hennes röst väckte mig då hon frågade om jag ville stanna med henne en stund för att ta igen det vi missat? Ville inget hellre men kände att det vore bara att göra lika fel som Yvette. Förståndet mitt fick vinna över köttets lustar och jag sa att jag var tvungen att reda ut mitt liv först. Samtidigt frågade jag om hon hade plats för en till i hennes hus till kvällen? Eva blev jätteglad och sa svarade genast självklart och att hon väntar gärna.

Väl hemma i min och Yvettes lägenhet så började jag att plocka ihop mina prylar. Tog ner allting som jag med gott samvete visste var mitt och betalt med mina egna pengar. Höll på att glömma mina spelkvitton på lördagsgodis men de kom med i innerfickan.

Då den hyrda minilastbilen från Statoil var fylld av mina prylar så satt jag mig ner i Yvettes lägenhet för att invänta min otrogna flickvän. Det dröjde inte länge så hörde jag henne komma in i hallen.

Mina ögon var tårfyllda och jag var så deppad men samtidigt så kunde jag inte förstå hur hon kunde göra så här mot mig. Yvette försökte säga förlåt och ville kramas men jag kände ju deras doft för hon hade tydligen inte ens duschat av sig innan hon åkte hem, så jag bad henne låta bli. Allt slutade med att hon blev rasande och började skrika om att bilen den skulle hon minsann behålla. Ansåg mig inte detta vara av vikt så jag skrev gladeligen på ägarbyte pappret och gav tillbaks hennes lägenhets nyckel. Efter ett tillgjort tack och hej för mig så for jag iväg.

Då jag körde förbi en ATG-kiosk så kom jag på mina spelkvitton (lördagsgodis) så jag stannade där. Förväntade mig som vanligt ”Ingen Vinst” men hon som stod bakom kassan gratulerade mig så mycket och jag fick ett kvitto som jag skulle till banken med.

Kan väl säga så att den kvällen då jag kom hem till Eva så hade mitt liv vänt sig från en nit till högsta vinst.

Efter att lugnat mig lite och berättat för Eva om vinsten, packat ur lastbilen och ringt till jobbet för att säga upp mig, så kunde vi äntligen slappna av.

Eva hade på sig en sexig klänning och hade en make up som fick mig att häpna.

Hon påminde mig om att det var faktiskt något jag glömt att göra. Då jag frågande tittade på henne reste hon sig upp, tog tag i kanten på klänningen och blottade sitt sköte som var alldeles glansigt av kåtsaft. Eva sa: -Du lämnade mig längtande och nu skall du se till att jag får mig ett antal orgasmer, och att du tar min oskuld i rumpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *