Våldtagen av två tjejer

I den gamla omklädningshytten stod jag helt naken och lyssnade efter ljud. Tydligen var jag helt ensam vid stranden den har dagen. Vädret var inte det allra bästa. Min kuk var halvstyv och jag tog den i hand för att runka en stund innan jag drog på badshortsen.

Medan jag stod där och njöt av de sköna kittlingarna i kuken, tyckte jag mig höra ett skrapande ljud från tjejernas avdelning. Bara en tunn brädvägg skilde de båda avdelningarna åt. Men jag var säker på att ingen kunde se mig och blev bara kåtare av att veta att en tjej kanske fanns på andra sidan väggen.

Plötsligt hördes ett högt fnitter och när jag hastigt vände mig om stod två tjejer i dörren och tittade på mig. Båda var spritt språngande nakna och onanerade för fullt.

– Vilken baddare du har, sa den ena, får vi känna på den?

Som förlamad stod jag mitt på golvet och såg dem komma närmare. Strax hade en av dem gripit kuken. Deras ögon glimmade av upphetsning och jag såg hur fittorna var våta av kåthet. Det smackade nästan kring deras fingrar, när de allt ivrigare smekte sig själva. Jag hade aldrig sett dem förr och antog att de var sommargäster.

När tjejen rörde handen över ollonet sprutade jag rakt över hennes bröst och mage. I samma ögonblick hörde jag henne svära och deras attityd förändrades.

– Det svinet, viskade hon till kompisen. Han sprutar på mej!
! nästa ögonblick var de som vildar över mig. Min kuk höll på att vridas loss från sitt fäste och jag tvingades brutalt ner på golvet. Där kissade de på mig, medan jag förtvivlat kämpade för att komma loss. Men de släppte mig inte.

Jag kände deras händer kring kuken och plötsligt satt den ena fittan och gungade på ollonet, medan den andra som ännu dröp av urin placerades över mitt ansikte.

– Slicka mig ditt svin, väste hon, slicka min kissvåta fitta!

Jag gjorde som hon sa, och till min förvåning kände jag hur kuken svällde och blev ännu hårdare inne i den andra tjejens fitta när jag kände hennes salta smak.

– Straffknulla honom ordentligt nu, fortsatte hon till sin kompis. Är hans kuk skön?

– Ja…a, stönade hon som red på mig, Jag tror att han sprutar nu igen…den jäveln sprutar rakt in i min fitta!

Jag kunde inte hålla mig utan det gick för mig igen. Tydligen var detta något som retade de bägge tjejerna ytterligare.

– Vi byter plats! sa hon som som hade tvingat mig att slicka henne. Låt honom slicka i sig sin egen sperma!

Och genast satte hon som hade knullat mig över mitt ansikte och gned sin spermavåta fitta över min mun, samtidigt som den andra tjejen grep tag i min kuk med bägge händerna och runkade mig hårt och skoningslöst
till ett nytt stenhårt stånd.

Det blev en regelrätt våldtäkt. Jag kände mig helt tillintetgjord. Men Jag har aldrig varit kåtare än när dessa båda flickor knullade mig med en så våldsam iver att jag gång på gång sprutade utan att kuken blev slak.

När de till slut tyckte att de fått nog försvann de och jag svalkade och rengjorde mig med ett bad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *