Vi och Marie

Det var en lördagskväll 1986, Eva och jag hade varit tillsammans någon månad. Tillsammans med ett par av mina kompisar satt vi och festade i min lägenhet. Någon blev hungrig och vi bestämde oss för att besöka ortens pizzeria där det dessutom brukade vara hålligång på helgerna. Ingen av oss kunde köra så jag tänkte ringa till Marie. Marie var 18 år och hade nyss fått körkort. Jag gick upp till hennes föräldrar, som bodde i samma hyreshus, för att få hennes telefonnummer. När jag ringde på var det Marie som öppnade.

– Klart jag kör er, men ni får bjuda på pizza.

Vi tog min gamla bil och drog iväg. Under kvällen bestämdes att vi skulle ta en taxi hem så att även Marie kunde dricka och vi firade hennes körkort. Kvällen flöt på (i dubbel bemärkelse) och snart var Eva och jag hemma igen.

– Jag vill ha en whiskey innan vi lägger oss, sa hon. Fixar du det så tar jag en dusch.

Jag hällde upp varsin rejäl pinne. Precis när jag var klar kom Eva ut från duschen med en badrock på. Jag kysste henne och började smeka henne utanpå badrocken.

-Gå in och koppla av så kommer jag strax, sa jag och gick in i duschen. Jag duschade och bestämde mig för att överraska Eva genom att gå in till henne helt naken för att mysa en stund. Hörde att Eva spelade musik och travade in.

– Ojdå, vilken överraskning.

Det var Marie! Hon hade glömt sin jacka med sina lägenhetsnycklar på pizzerian. Eftersom hon var lindrigt nykter ville hon heller inte väcka sina föräldrar så hon kom till oss i stället. Jag svepte på mig en badrock och vi skrattade gott åt händelsen. Vi tog ett par whiskey till innan Marie somnade i soffan. Vi bäddade ner henne och gick och lade oss. Alkoholen gjorde sig påmind så även vi somnade.

Tidigt på morgonen vaknade jag av att Eva gick på toaletten. När hon kom tillbaka märkte hon att jag var vaken och kröp ner under mitt täcke helt naken. Kuken reste sig ganska fort vilket hon kände och slet undan täcket.

– Det var en pigg rackare, sa hon och började runka den sakta under det att hon kysste mig ner mot magen. Jag har en hyfsat stor kuk, 19 cm lång och ca 13-14 cm omkrets. Efter en stund kysste hon ollonet och började försiktigt att suga på min stenhårda kuk. Längre och längre gled den in i hennes mun och hon visade mig för första gången att hon kunde tekniken att ”svälja” en kuk. Vilken känsla det var! Hon vände sig om och gränslade mitt ansikte för en skön 69:a. Jag började slicka hennes renrakade fitta, Eva stönade ganska högt.

-Lugna dig, sa jag. Du väcker Marie.

– Ingen risk, så full som hon var igår.

– Jag är redan vaken, har ni skönt? Marie stod i dörröppningen och log med hela ansiktet. Det märktes att hon inte hade nyktrat till helt ännu.

– Fortsätt ni, jag ska bara på toaletten. Men det är svårt att inte se något när ni lämnar dörren öppen.

– Fan vad jag skäms, sa Eva. Vad ska vi göra nu? Vi kan ju inte bara fortsätta.

Marie kom tillbaka från toaletten och Eva kallade på henne.

– Förlåt att vi inte stängde dörren, Marie. Det här känns pinsamt. Marie kom in i rummet och sa att det inte gjorde något.

– Jag lovar att inte berätta för någon heller. Jag såg att hon tittade på min nu slaknade kuk och kom på att varken Eva eller jag gjort något för att skyla oss.

Eva reste sig och gick ut i köket för att dricka.

– Vad stor den är är, sa Marie och pekade på kuken. Jag har visserligen bara haft tre killar men ingen av dem har haft en så stor.

– Bara tre killar, sa Eva som kommit tillbaka. Hur kan det komma sig. Du som ser så bra ut måste väl vara flitigt uppvaktad, eller?

– Jo, men jag har hållit fast vid dem jag haft. Mitt senaste förhållande tog slut för ett par månader sen.

Eva och Marie fortsatte prata några minuter och jag gick också ut för att dricka. När jag kom tillbaka sa Eva:

– Borde inte du ta på dig någonting tycker du?

– Varför det, svarade jag, du ligger ju där helt näck. Det är väl ingen skillnad.

– Tänk på att Marie inte haft någon kille på ett tag, hon kanske våldtar dig.

Tjejerna skrattade gott.

– Nä, sa Marie, reste sig upp och tog av sig tröjan.

Först då upptäckte jag att hon inte hade några trosor, hon stod där helt naken. Hon var smal, hade mycket små bröst och var helt slät på musen.

– Fortsätt ni med era lekar så klarar jag mig själv i soffan och så sprang hon ut ur rummet.

Eva och jag såg på varandra och skrattade, vi förstod båda vad Marie ville. Hon ville se oss knulla och vi bestämde oss för att visa hur man gör. Eva lade sig tillrätta för en sextionia och vi fortsatte där vi blivit avbrutna. Efter en liten stund började hon åter stöna högt och min kuk stod stenhård igen. Emellanåt såg vi bort mot dörren men kunde inte se Marie. Eva grenslade min kuk med ryggen mot mig och började sakta att rida mig. Samtidigt smekte hon sin klitoris med ena handen. Efter en liten stund avbröt hon knullandet och sa:

– Jag har inte sett henne i dörren, tror du vi missförstod det hon sa?

– Jag kollar, sa jag och gick ut mot tv-rummet.

I soffan låg Marie med benen brett isär och smekte sin renrakade fitta med ena handen och med den andra smekte och nöp hon sina små bröstvårtor. Jag gick bort till henne, tog hennes hand och ledde in henne i vårt sovrum. Där låg Eva och tittade storögt när vi kom in.

– Vill du se på när vi knullar, frågade jag?

Det ville hon. Jag lade mig på rygg och Eva började suga min stenhårda kuk. Jag tittade på Marie som låg vid sidan om och gned sin fitta i snabb takt. När hon emellanåt stack in ett finger i fittan hörde jag hur plaskvåt hon var.

Eva vände sig om och ville bli tagen bakifrån. Jag tryckte kuken mot hennes öppning och den gled in bit för bit. Jag kände att även hon var mer än vanligt kåt, hon njöt av att vara beskådad. Jag knullade henne sakta och såg att Marie stirrade stort på kuken när den gled ut och in i Evas fitta. Jag drog ut den så att bara halva ollonet var inne i Eva och frågade om Marie ville runka åt mig.

Hon kröp närmare och greppade kuken med ena handen och började runka mig. Jag började att jucka lite grand samtidigt. Eva hade börjat att smeka sig själv på fittan som nu var plaskvåt. Jag stack ner handen och smekte Maries fitta, hon var våt ner på låren. Marie ställde sig bakom mig och stack in handen mellan mina ben för att runka kuken när jag nu juckade hårdare och hårdare i Evas fitta. Ibland märkte jag att Maries hand nuddade vid Evas fitta och att det efterhand blev mer medvetet. Eva njöt också och protesterade inte.

– Jag vill slicka din kuk samtidigt som du knullar Eva bakifrån, sa hon och kröp in med huvudet mellan mina ben.

Jag juckade sakta när hon började med att slicka min pung för att sen fortsätta längs skaftet. Hon höll huvudet stilla med tungan ute och jag ökade åter takten, vilken känsla. Jag förstod på Evas stönanden och småskrik att hon var på väg att komma. Jag tryckte in hela kuken i hennes plaskvåta fitta och drog sakta ut den. Då märkte jag att Marie övergått till att slicka Evas fitta och precis då gick det för Eva. Hon vrålade ut sin orgasm och jag kände hur hennes fittmuskler kramade min kuk.

– Knulla mig, mer, mer. Hon var i extas.

– Vänta, sa Marie och kröp ut.

Hon lade sig så att hon låg under Eva i en 69:a och jag började åter knulla Eva bakifrån. Eva började slicka Marie som precis som jag närmade sig orgasmen. Precis innan jag skulle komma drog jag ut kuken och sprutade en jättesats mot Evas våta fitta. Marie kom i samma ögonblick som mina första droppar träffade hennes ansikte. Jag sprutade och sprutade , hela kroppen darrade. När jag sprutat klart och tittade såg jag att Maries ansikte var helt nerkladdat av sperma som träffat henne. Även brösten hade fått sitt. Hon fortsatte att slicka Evas fitta ren från sperma och efter en stund kom Eva återigen.

– Jag måste få knulla dig också Marie, sa jag.

Eva och Marie vände sig om och började suga min kuk, de skiftades om. Snart stod den i full prakt återigen. Marie lade sig på rygg och särade benen. Eva började att slicka Marie ren från den sperma som fanns kvar på hennes bröst och i ansiktet. Jag satt på knä i sängen och betraktade dem under det att jag sakta runkade min kuk.

Jag lyfte upp Marie mot min kuk, Eva hjälpte till att rikta den mot Maries trånga hål. Jag tryckte sakta in den, Marie gnydde hela tiden. Hon var otroligt trång och skön. Jag började sakta att jucka. Efter ett tag hade jag kommit helt in i henne, jag kunde känna hur kuken stötte mot hennes livmoder varje gång jag tryckte på.

Samtidigt smekte Eva henne utanpå fittan. Vilken syn det var att se kuken glida in och ut i Maries trånga hål. Efter en liten stund gick det för Marie, Eva fortsatte pulla henne och jag att knulla. Hon började att komma i små täta multiorgasmer, jag tror det höll på i ett par tre minuter. Det bara gick och gick för henne.

Jag kände att jag var på gång och drog mig ur henne. När jag drog ut kuken började Eva att slicka Maries fitta. Jag runkade några tag och lät satsen träffa fittan, Eva slickade i sig och jag hörde att det gick för henne också, jag såg då att Marie börjat slicka Evas fitta.

Vi pustade ut en stund, jag var tvungen att gå på toaletten. När jag kom tillbaka såg jag att Marie och Eva åter var igång med smekningar på varandra…

Kanske jag återkommer med vad som hände.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *