Alexandra (del 1)

Min bästa vän har en tjej som heter Alexandra. Hon är jättesöt, sexig och fruktansvärt charmig när hon lägger den sidan till. Själv har jag en tjej som inte på 100 år kan jämföras med Alexandra. Jag önskar att de skulle vilja ha sex med mig, Alexandra och hennes kille för jag vet att de förr om åren haft gruppsex med på en annan kille och några tjejer. Men det förblir väl bara en dröm. Alexandra har ett härligt hår som jag skulle vilja dra fingrarna genom och smeka.

Jag brukar fantisera om henne ibland. Här är min fantasi:

Jag sitter i soffan intill henne och börjar att smeka hennes hår först reagerar hon inte alls sedan reser hon sig och går. Hon tänker ”vad gör han, jag vill inte det” Nästa gång jag sitter intill hennes så smeker jag hennes hår igen. Hon tänker att ”det känns skönt att bli smekt i håret, men jag vill inte att han rör mitt hår.” Hon flyttar på sig en bit och låtsas som inget har hänt. Nästa gång sitter hon framför datorn och jag står bakom henne. Jag börjar smeka hennes hår igen. Hon tänker att ”nu är han där igen, jag vill inte att han smeker mitt hår, trots att det känns skönt att bli smekt i håret, så är det inte passande att han smeker mig det kan ge fel inviter att tillåta detta trots att jag tycker att det känns gott på ett icke sexuellt sätt.”

Hon reser sig upp och går från datorn. Nästa gång sitter hon framför datorn igen och jag går och ställer mig bakom henne och börjar att smeka hennes hår igen. ”nä, nu är han där igen” tänker hon. ”Ska jag gå därifrån igen, eller? Det är faktiskt rätt gott när någon smeker mitt hår, jag låtsat som inget istället” Jag fortsätter därefter att smeka hennes hår en stund till, tills jag hör hennes kille komma hem.

Senare så sitter jag, Alexandras kille och Alexandra i soffan och tittar på TV. Hon säger plötsligt att jag är trött jag går och lägger mig, vilket hon gör. Jag och min vän sitter och tittar på en spännande film när han säger att det är dags för mig att gå till jobbet, men du kan sitta kvar och titta färdigt på filmen om du vill. Jag gör så och han går till jobbet. När han gått tar jag av mig byxorna och runkar upp kuken vilken står som ett spett. Jag smyger sedan in till Alexandra i sovrummet och lyfter på täcket och börjar att smeka henne mellan benen.

Hon börjar att röra sig lite. Hon blir våt och hon vaknar till och tänker ”vad håller han på med” men det är så skönt att hon låtsas sova. Sedan drar jag ner trosorna på henne och fortsätter att smeka henne mellan benen. Hon rör sig lite svagt. ”Ska jag rulla runt och få honom att inte kunna fortsätta att pilla på mig och låtsas ändra ställning och fortsätta att sova i en ställning som gör det svårt för honom att pilla på mig. Nej det är så skönt, jag låtsas sova vidare istället.” Fast hon försöker låtsas som hon sover så märks det lite på hennes andning att det är skönt för henne.

Sedan särar jag på hennes ben och kryper upp i mellan dem. Hon tänker då ”Han tänker köra kuken i mig, vad ska jag göra” men innan hon vet ordet av så glider min kuk in i mellan hennes fuktiga blygdläppar och hon får ett svagt stön ifrån sig. Jag börjar jucka sakta och ökar lite grann, men jag kör ganska försiktigt. Det dröjer inte många sekunder innan jag sprutar henne full. Jag stönar till lite när de varma vågorna sprider sig i min kropp. Jag forstätter att jucka på och efter en halvminut så märker jag att hon kommer. Hela hennes kropp rister svagt och hon slappnar av.

Jag drar mig ur henne och tar upp hennes trosor och tar på henne dem. Sedan pussar jag henne lätt på pannan innan jag går ut ur rummet, tar på mig byxorna och lämnar lägenheten.

Detta är en av mina sexfantasier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *