När öst mötte väst

Skönt. Nu var det bara tre hus kvar och sedan hem och vila. Elin sprang in på lätta steg i trappuppgången och snabbt och smidigt åkte reklamen ned i brevinkast efter brevinkast. Att dela ut reklam var extraknäck för Elin och även om det inte var det mest välbetalda arbetet så gav det i alla fall några kronor varje månad. Eftersom hon också bara var 16 år så var det heller inte så lätt att få tag på något annat. Allt springande i trappor hade dessutom gjort den förut så smala tjejen om möjligt ännu smalare men detta tyckte hon bara var bra för som de flesta andra tjejer så tyckte även Elin att hon stundtals såg tjock ut. Så in i näst sista huset. Hon visste vilka de flesta var här då hon bara bodde några hus därifrån.

Längst ned bodde mammas arbetskamrat Miriam. Det var en libanesisk kvinna, gott och väl fyllda 50 år och säkert också 55. Hon såg nog ut som en typisk mellanösternkvinna, långt korpsvart hår, kraftiga ansiktsdrag och en rätt så stor näsa. Elin hade träffat henne några gånger och hon tyckte att Miriam jämt såg så bestämd ut, ja, nästan dominant. Nu öppnade hon brevinkastet, lika ljudlöst som hon brukade och skulle precis stoppa ned reklamen när hon hörde konstiga ljud från inkastet. Elin böjde ned huvudet och spetsade öronen ordentligt och lyssnade. Det var ingen tvekan. Det var någon som hade sex därinne. Det var inte precis rätt ställe att stå och tjuvlyssna på eftersom det fanns flera kikhål i dörrarna bredvid så Elin släppte ned reklamen och fortsatte uppför trapporna. Hon kunde dock inte släppa tanken på vad hon hört och när hon var klar med Miriams uppgång och kom ut på gården fick hon en ide. Det växte en hel del buskar vid flera av Miriams fönster så det borde gå att smyga där och har man tur kanske man kan se något. Nu undrade Elin lite själv på varför hon var så nyfiken. Miriam var ju inte direkt purung och säkert inte så snygg heller. Om hon sedan har sex med en man så är ju risken stor att mannen ser bedrövlig ut. Men trots allt klämmer sig Elin in bland buskarna och grenarna spretar henne både här och där. Hon hoppas verkligen att det inte hörs in. Det vore ju något pinsamt att bli ertappad som fönstertittare.

Första fönstret är till köket och lyset är på men rummet är tomt. Nästa rum är mörkt men i det sista är persiennerna neddragna och lyset tänt. Elin försöker lyssna om hon kan höra något men det är tyst. Hon trycker huvudet försiktigt mot fönstret och anstränger hörseln så mycket hon kan men, nej, det hörs ingenting. Lite besviket funderar hon på att gå tillbaka men ser då en liten glipa på persiennen nere i hörnet på persiennen. Elin sjunker ner med kroppen och sträcker fram huvudet till glipan. När ögonen hittat rätt så är Elin nästan färdig att svimma. Det går som en stöt genom kroppen på henne och ner till hennes underliv. Hon blir alldeles varm och känner att hennes underliv genast börjar sava. Innanför fönstret står, utan en tråd på kroppen, Miriam med ena foten i golvet och den andra på en stol. Mellan sina ben har hon en stor löskuk som hon frenetiskt kör in och ut. Elin ser på ansiktsuttrycket att himmelriket är nära för Miriam. Medan Miriam fortsätter köra dildon in och ut betraktar Elin Miriams kropp. Hon är rätt så kraftigt byggd, utan att för den del vara fet, mycket mörk efter sommarens allt solande och extremt hårig. Över stora delar av kroppen syns små mörka hårstrån och mellan benen är det rena urskogen. Elin trodde inte att det kunde växa så mycket hår någonstans. Nu fattar plötsligt Elin ingenting. Visserligen tycker hon väl att en del tjejer i skolan är söta men hon har aldrig betraktat sig själv som bisexuell. Hur kan hon då bli så otroligt upphetsad av denna underbara mörka skönhet som tillfredställer sig själv endast ett par meter ifrån henne? Det är tankar som Elin inte just då vill svara på utan så fort det är möjligt så åker byxor och trosor ner och handen tar plats vid skötet. Samtidigt som hon tittar på Miriams show onanerar hon själv sitt nu sjöblöta underliv. Det dröjer dock inte många sekunder innan Elin kommer i en gudomlig orgasm. Hon ser hur Miriam försvinner som i en dimma samtidigt som orgasmen sköljer över henne.

Efter en stund vaknar Elin till liv. Hon hade ramlat och varit borta en liten stund och reser sig nu lite skamset och yrvaket upp. Hon rättar till kläderna och smyger ut ur buskarna igen. Ingen har som tur var sett henne. På staplande ben tar hon sista trappuppgången och sedan bär det av hemåt.

Efter denna händelse började Elin att krypa i buskarna så ofta hon kunde. Hon var som besatt av Miriam. Det var dock inte många gånger hon hade tur och fick se henne men bara spänningen gjorde att det trots allt var värt besväret.

En dag efter skolan, det var ett par månader efter Elins första tittande, så satt Elin och läste i köket när mamma kommer in.

– Skulle du kunna göra mig en tjänst Elin?
– Mm, svarar Elin lite frånvarande.
– Jag har en enkät som Miriam, min arbetskamrat, ska fylla i, så om du kunde kila över till henne och be henne fylla i den medan du väntar.

När det gick upp för Elin vad hennes mamma just sa kom den där varma genomströmningen i kroppen igen. Skulle HON, som onanerat och drömt om denna kvinna, nu få träffa henne? Tanken svindlade och lite tillgjort sa Elin:

-Ja, det kan jag väl.

Hon greppade pappren och gav sig iväg. Många tankar hann passera i huvudet på den korta promenaden till Miriam. När hon sedan står utanför dörren och ska trycka på ringklockan slår hjärtat så hårt att hon knappt får luft. Hon får ringa tre signaler och är nästan på väg att gå igen när dörren plötsligt öppnas. Bakom den står då denna underbara varelse. Hon ler med ett brett leende och ber Elin att stiga på. Miriam är mycket längre än Elins 145 cm. Kanske 175 cm eller något. Hennes röst är ganska mörk, men mycket sensuell och sedan har hon en liten brytning också men talar obehindrad svenska.

– Så det är du som är Elin, säger hon och ler lika brett igen.

Detta var inte den förut så bestämda kvinna som Elin sett de gånger hennes mamma varit med.

– Mm, svarar Elin och tittar Miriam i ögonen.

Dom är alldeles kolsvarta och djupa som brunnar. Elin tror att hon ska drunkna när hon ser in i dem. De inger ett slags lugn också och Elin känner hur lugnet sprider sig från Miriam in i sig själv.

– Vill du ha något att dricka, avbryter plötsligt Miriam. Kaffe? Te?
– En kopp te vore gott, svarar Elin medan de går in i köket.
– Du har fint här.
– Tack.
– Gör det något om jag tittar runt lite, frågar Elin.
– Nej, visst gå in du så fyller jag i enkäten så länge.

Elin går in i vardagsrummet. Det är väldigt fint och genomtänkt möblerat och väggarna är fyllda med mest arabiska konstverk. I bokhyllan står några äldre kort, förmodligen på Miriam som ung. Hon var väldigt vacker då, även om hon har sin charm nu också. Elin ställer sig och tittar ut genom fönstret och märker inte att Miriam kommer in.

– Det sitter ett videoband i om du vill titta, för det tar en stund med enkäten, så kan vi fika sen.

Elin sätter på TV:n och sätter igång filmen. Det är familjebilder, en fest, kanske ett bröllop. Hon slötittar lite och plötsligt kommer en konstig filmsnutt. Man ser bara en bit av ett fönster. Elin ser lite förvånat på filmen för inget händer. Men efter över en minut så ser hon plötsligt, även om bilden är lite otydlig. Det syns hur tydligt som helst att det är Elins ansikte, eller en del av det i alla fall, som tittar fram. Elin blir alldeles kall men innan hon hinner tänka eller göra något så hörs bakifrån:

– Om du visste hur grenarna skrapar mot väggen när man kryper i buskarna.
– När jag hörde det nästan varje kväll ett tag och sedan upptäckte den trasiga persiennen var det inte så svårt att räkna ut resten.

Elin höll på att dö. Hon såg framför sig hur alla skulle få reda på vilken usel och simpel fönstertittare hon var. Och vad skulle mamma säga?

– Följ med här, säger Miriam något dominant men ändå med vänliga ögon.
– Eftersom du har kommit tillbaka flera gånger så antar jag att du har gillat vad du sett.

Elin svarar inte utan följer bara med in i sovrummet.

– Sätt dig på stolen.

I hörnet precis framför fönstret står en stol och Elin sätter sig ned.

– Jag tänkte att den här gången så ska du vara på rätt sida om fönstret under föreställningen.

Elin sväljer och tror knappt sina öron. Samtidigt känner hon hur upphetsad hon börjar bli. Det är en sådan där otäck men härlig känsla på samma gång. Miriam går fram till Elin och ställer sig så nära hon kan, nästan på henne.

– Knäpp upp blusen.

Elin sträcker darrande fram händerna och lite taffligt öppnas knapp efter knapp. Miriam tar sedan av sig bh:n själv och brösten väller fram. De är mycket stora och hänger ner en del men inte så mycket. Längst ut sitter ett par enorma bröstvårtor, så stora att de nästan ser overkliga ut.

– Ta av mig byxorna.

Elin knäpper upp byxorna och drar ner dem till fotknölarna och Miriam kliver ur dem. Nu sitter Elin med ansiktet rakt mot Miriams trosor och de är allt annat än torra. Det syns att situationen också påverkat Miriam.

– Och så trosorna.

Elin tvekar en aning men för fram händerna och tar tag om trosorna och drar ner dem. Hon känner hur fuktiga de är och vill helst av allt bara ta dem till sin mun och smaka men hon vågar inte. Nu flyttar sig Miriam ännu närmare och Elin får nästan skötet i ansiktet. Hon känner den fräna doften och ser att den håriga skogen är alldeles löddrig av all kärlekssaft. Miriam böjer sig ned och för sin mun fram till Elins. Hon andas lite oregelbundet och hennes andedräkt når Elin. Andedräkten berusar Elin. Det luktar så gott, så fräscht att hon bara vill sträcka fram sin mun och smaka. Miriam drar sig tillbaka och hämtar sin dildo, som Elin mycket väl känner till, och lägger sig på sängen. Hon drar isär benen så mycket hon kan så Elin har full insyn. Hon ber Elin flytta fram så nära hon kan. Elin flyttar fram stolen och sitter nu endast en halvmeter ifrån skötet. Miriam börjar nu föra dildon in och ut i långsam takt. När den är helt inne håller hon den kvar där en stund och drar sedan ut den igen. Elin sitter som paralyserad. Hon vågar knappt röra sig av rädsla för att det ska gå för henne då.

– Titta mig i ögonen.

Elin tittar Miriam djupt i ögonen som har börjat bli riktigt glansiga.

– Titta mig i ögonen samtidigt som du tar av dig kläderna, och gör det sakta.

Elin är som i trans och det finns inget som hon hellre vill än just det. Hon börjar med strumporna för att sedan knäppa upp och hala av sig byxorna. Blusen knäpper hon långsamt upp och släpper lös brösten. Om Miriams var stora så är Elins raka motsatsen. De är knappt som ett par myggbett med små, små ärtor längst ut. Kroppen i övrigt är mycket smal och nästan ingen rumpa alls men mycket vacker. Nu har hon bara trosorna kvar och när hon ska ta av dem säger Miriam nej.

– Jag vill ta av dem.

Hon lägger ifrån sig dildon och lägger Elin på sängen. Hon ber Elin sära på benen och för fram sitt ansikte mellan dem. Elin är så nära en orgasm att hon kan komma vilken sekund som helst. Miriam lägger sina mjuka händer på insidan av låren och för dem närmare trosorna. När de når troskanten blir det för mycket. Elin formligen exploderar i en orgasm. Den i buskarna var ingenting i jämfört med den här. Allting runtomkring försvinner in i ett töcken, som i en dröm.

När Elin vaknar till liv ligger Miriam bredvid och smeker henne på kinden.

– Jag hoppas att jag också får uppleva vad du just hade.

Nu sträcker sig Miriam fram igen med munnen. Elin är så torr i munnen att hon knappt kan prata men innan hon hinner säga något så får hon sin efterlängtade kyss. Hon känner hur munnarna öppnas och tungorna smakar lite försiktigt på varandra. Miriams tunga är mycket längre än Elins och når långt in i munnen på Elin. Miriam känner hur torr Elin är och delar mer än gärna med sig av sin saliv. Tungorna arbetar nu hårdare och djupare. och Elin känner också hur hon nästan drunknar i all saliv. Men hon älskar det. Hon vill bara ha mer och mer och som tur är har Miriam inget emot att ge.

Efter en bra stund sätter sig Miriam upp och går ner igen på Elin, också nu med ögonkontakt hela tiden. Den här gången är Elin inte lika känslig utan låter Miriam utforska grenen. Miriam börjar nu med munnen på insidan av låren och kysser sig mot trosorna. När hon kommer fram till trosorna, som vid det här laget är genomsura, drar hon tungan uppifrån och ner samtidigt som Elin vrider sig som en liten mask. Miriam suger nu in trosan i munnen och känner Elins härliga safter. Hon kan inte få nog och vill helst av allt äta upp trosorna. Miriam släpper trosan och rör sig längst benen igen. Hon arbetar sig sakta ner till foten och börjar en ny behandling. Elins fötter är mycket små och tårna omålade. Miriam börjar slicka under fotsulan för att övergå till att ta lilltån i munnen. Hon suger den in och ut och Elin kan inte förstå att det kunde vara så underbart att få tårna sugna. Miriam fortsätter med samma behandling på alla tårna och sedan den andra foten. Elin önskar nu att Miriam ska slicka hennes mus men Miriam säger att det får bli senare. Hon lägger sig över Elin och kysser henne igen.

– Nu är det din tur att arbeta lite, viskar Miriam samtidigt som hon vispar tungan i örat.
– Jag tänkte behandla dig lite bryskt, flåsar hon i örat.
– Vad säger du om det?

Elin som vid det här laget skulle ställa upp på vad som helst säger med knappt hörbar och hes röst:

– Det vill jag också. Jag älskar när du är bestämd emot mig.
– Bra, då vet vi var vi har varandra, säger Miriam med ett lite snett leende.

Hon höjer huvudet en bit ovanför Elin och fyller sin mun med saliv.

– Öppna munnen.

Elin öppnar munnen och Miriam släpper försiktigt en stor loska rakt i munnen på Elin. Miriam stänger munnen på Elin och ber henne svälja. Elin sväljer och känner sedan en lika stor loska falla på munnen. Hon tar handen och drar ut saliven i ansiktet. Elin tycker att det är konstigt men oerhört upphetsande och förstår nu att den dominanta Miriam har kommit fram och detta gör henne nästan galen av upphetsning. Miriam flyttar fram lite och lyfter det ena bröstet mot Elins mun. Det är nästan svart av all sol det fått under sommaren. Elin slickar lite på den gigantiska bröstvårtan. Hon sluter läpparna kring den och drar i den. Detta uppskattas av Miriam som stönar lite andfått. Hon drar ännu hårdare och småbiter i den också. Miriam stönar ännu högre och Elin biter hårdare. Med den ena handen tar hon den andra bröstvårtan mellan fingrarna och drar lika som med munnen. Miriam ser nästan svimfärdig ut och bara stönar rakt ut. Elin fortsätter att leka med brösten ett tag. Hon älskar dessa enorma saker som är stora som ett par ballonger. Nu ser hon också att Miriam har hår under armarna. Rejält med hår också. Själv rakar hon sig under armarna men har inget emot håriga underarmar. Hon ser att svettdropparna hänger i hårstråna och samtidigt ser Miriam Elins blickar. Hon böjer sig fram så underarmen kommer rakt mot munnen. Elin känner en berusande doft av en blandning av svett och något parfymliknande. Hon gnider näsan i håret och drar in djupa andetag. Hon kan heller inte låta bli att stoppa in tungan. Den glider genom håret och den unkna smaken sprider sig i munhålan. Mmm, hon är i paradiset. Miriam ställer sig upp och nu hoppas Elin att hon äntligen ska få smaka på de verkliga godsakerna. Snart kommer hon kasta sig över henne om hon inte får en fitta i munnen. Miriam drar med ena foten över magen. Den är inte så stor men rätt så bred och naglarna är målade i svart. Det passar bra till den mörka huden och Elin är lite avundsjuk på de fina fötterna. Hon fortsätter med foten och drar den över trosan och Elin känner att hon även rör vid klitoris, men det blir inte många sekunder. Bara precis lagom för att Elin ska om möjligt bli ännu mera upphetsad. Foten fortsätter upp för magen och smeker bröstvårtorna. De är redan styva och Miriam försöker få den mellan tårna och dra men misslyckas. Hon fortsätter upp mot huvudet och lägger den på Elins kind och trycker ned huvudet i kudden. Foten drar lite genom Elin halvlånga blonda hår och ner i ansiktet igen. Stortån förs fram och tillbaka över läpparna och trycks sedan in. Elin suger på den som om den vore en liten kuk. Hon vet ju själv hur skönt det är att få tårna sugna och suga var heller inte så dumt. Miriam försöker nu att få in hela foten men det är omöjligt. Elin suger så många tår hon kan och är färdig att kvävas när Miriam fortsätter att tvinga in foten. Nu gör det rejält ont och Miriam ser att det är nog och släpper efter något. Elins tunga rör sig mellan tårna och på den glatta svarta nagellacken. Miriam ställer sig nu med båda fötterna bredvid Elins huvud så hon ser rakt upp i skrevet på henne. Nu vet hon att det är dags. Nu ska hon äntligen få en fitta i munnen. Dessutom en på gränsen till övermogen. En riktig gammal kärringfitta. Miriam sänker sig ned och skrevar lite. Elin ser allt från magen till bak på ryggen. Hon är lika hårig hela vägen. Hon ser inte vad som döljer sig under men anar att det snart blir ändring på det. Miriam lägger sig bredvid Elin och skrevar med benen. Elin förstår vad hon ska göra och lägger sig mellan dem. Miriam tar tag i huvudet på Elin och för det framåt.

– Nu ska du slicka och suga tills du blir lam i tungan, är det förstått?
– Ja, det är förstått säger Elin lite lågt som vid det här laget har svårt att tala.

Elin känner aromen från en mogen kvinnas sköte. Nu särar Miriam ännu mera på benen och alla godsaker framträder tydligt. Elin ser ett par riktigt stora blygdläppar. De hänger som ett par vingar och bara väntar på att smakas på. Hon skymtar också klittan som också är rätt så stor. Hon blundar och för ansiktet rakt in i paradiset. Munnen öppnas och tungan åker ut. Hon sticker in tungan rakt i den blöta fittan och munnen fylls av det härligaste hon någonsin smakat. Detta får aldrig ta slut tänker hon. Hon för tungan upp och ner i skåran, tränger in så långt i Miriam som hon bara kan, suger och drar i blygdläpparna och slickar och suger på den underbara kärleksknappen. Vid det är laget är Miriam mer än borta. Om hon var dimmig på ögonen förut så ser hon helt neddrogad ut nu. Hon är i en helt annan värld. När Elin har hållit på en bra stund börjar hon bli helt slut i tungan och käken. Hon vill så gärna fortsätta men känner att hon inte orkar mer. Miriam vill dock inte att hon slutar än. Hon tar ett fast grepp i håret och trycker in ansiktet i skötet. Elin slickar och suger allt mindre och till slut ger hon upp. Miriam börjar närma sig orgasm och fortsätter att hålla i håret. Hon rör underlivet mot huvudet och drar i huvudet som om det vore en trasa. Nu känner hon att hon är på väg att komma och drar med sidan på huvudet över underlivet. Elin är alldeles omtöcknad och gör inget motstånd. Så kommer Miriam. Hon försöker skrika men det fastnar i halsen och det blir bara små pip istället. I andra änden flödar kärlekssaften som den aldrig gjort. Elin känner hur hon blir alldeles nedsölad i hela håret och in i örat.

Efter en lång stund ebbar så orgasmen så sakteliga ut och Miriam släpper taget om huvudet och tappar också medvetandet för en stund.

Elin ligger på sidan och tittar på Miriam när hon kommer till sans. Miriam tittar på Elin och ler lite. Hon pussar henne på munnen och kramar om henne och viskar lågt i örat:

– Om du visste hur du ser ut lilla gumman.

Elin sträcker på sig och tittar sig i spegeln. Håret är alldeles kletigt och står åt alla håll och det lilla smink som hon använder sitter utsmetat i halva ansiktet. Hon ser verkligen riktigt slampaktig ut.

– Tack snälla älskling säger Miriam men nu är det din tur att bli tillfredsställd.

Hon beordrar upp Elin på alla fyra med baken i vädret. Hon har fortfarande trosorna på men Miriam tar nu av dem. Hon passar samtidigt på att slicka dem ordentligt innan hon slänger dem åt sidan. Baken står rakt upp och Miriam ömsom kysser och slickar sig ned från ryggen in mellan benen och börjar sedan sin underredsbehandling av Elin. Det blir för mycket för Elin som inte kan hålla tyst. Miriam gör ett uppehåll och hämtar sina egna trosor som ligger på golvet.

– Stoppa dom här i munnen så slipper hela kvarteret höra dig.

Elin stoppar mer än gärna in dem i munnen och så blir det lite tystare också. Miriam fortsätter att slicka och suga ett tag innan hon går fram och hämtar något i byrålådan. Elin väntar på vad som ska hända och rycker till när Miriam plötsligt tar tag i håret. Hon sätter två snoddar i håret så Elin får två pippilottaflätor som Miriam kan hålla i sedan. Elin fortsätter att vänta och känner plötsligt hur hon får besök i fittan. Miriam har tagit på sig en strap-on och penetrerar nu Elin. Hon tar det lite försiktigt i början men ökar sedan takten. Hon släpper en loska ned i stjärten på Elin och masserar med fingret över det bakre hålet. Efter ett tag sticker hon in fingret och juckar samtidigt som hon knullar henne med löskuken. Elin trycker nästan in trosorna i svalget för att kunna låta bli att skrika. Helst vill hon lätta på stämbanden så hela världen hör henne men det vore inte så lyckat. Miriam ökar takten och tar nu tag i flätorna och knullar henne allt hårdare. Elins huvud guppar fram och tillbaka när Miriam drar i håret och hon vet knappt var hon befinner sig. Nu känner Elin att hon är nära att komma och trycker trosorna ännu längre in i munnen. Men det hjälper inte. När orgasmen kommer tappar hon all verklighetsuppfattning totalt. Trosorna faller ur munnen och decibel ljuder som den värsta sirenen. Orgasmen följ av flera och Elin är långt från medvetandet och faller ned på sängen.

När hon vaknar till liv är rummet tomt och hon hör vatten strila. Hon famlar ut på ostadiga ben och går in i badrummet där Miriam står i duschen. Hon ler så där underbart med hela ansiktet igen och säger:

– Hej min lilla älskling, jag tror du var långt borta ett tag men det verkade vara på ett bra ställe.
– Mmm, myser Elin, det var det.
– Kom nu så får du duscha av dig, så där kan du inte gå hem.

Elin hoppade in i duschen och det blev mer än tvättning innan de var klara. Och sedan väntade en kopp te och en arg mamma som undrade vart sjutton Elin hade hållit hus hela kvällen.

– I paradiset mamma, i paradiset tänker Elin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *