Eva på Kanarieöarna

Eva och jag reste på vår första utlandssemester till Kanarieöarna 1980. Efter en del förseningar kom vi till slut dit rätt sent på kvällen. När vi kommit fram till hotellet och checkade in så frågade mannen vid disken om vi ville ha en guidad tur till de lokala sevärdheterna nästa dag. Han kände en kille som brukade guida turister i stan med sin bil. Vi tyckte att det var en bra ide’ så vi tackade ja, tog våra grejer till rummet och stupade i säng.

Nästa morgon så vaknade jag ganska sent och hade helt glömt bort att vi hade beställt en guide. Eva sov fortfarande. Jag låg där en stund och funderade om jag skulle kliva upp och duscha men mitt morgonstånd ville annat. Eva tyckte om att vara fastbunden och hjälplöst bli utnyttjad av den stygge mannen, alltså jag, så jag gick tyst och hämtade mitt skärp och en sjal och band försiktigt ihop hennes händer bakom ryggen. Hon vaknade förstås men gjorde inget motstånd. Jag band fast sjalen som munkavle på henne och började smeka hennes kropp med mina händer och mun. Efter en stund var hon ordentligt våt och väntade på att jag skulle tränga in i henne. Jag släppte loss hennes händer för att sedan binda fast henne händer igen i sängens huvudgavel. Nu låg hon där naken, fastspänd och färdig för en omgång. Då knackade det på dörren…

Jag slet på mig mina byxor och gick för att se vem det var. När jag gläntade på dörren stod en svart man, ungefär 25 år, utanför. Han sa på bruten engelska att det var han som våran guide och undrade om vi var färdiga att åka. Jag tittade lite förvånat på honom innan jag kom ihåg att vi hade beställt guidning dan innan. Han fortsatte att prata medan jag försökte samla ihop mina tankar.

-Hur vill ni betala, sa han plötsligt. Kontant?

Pengar! Vi hade bara resecheckar med oss och måste växla till oss pengar någonstans.

-Ni står för bränslet plus en summa till mig för guidningen, fortsatte han

-Öh, hur mycket ska du ha för guidningen?

Han nämnde en summa.

-Vet du var vi kan växla in resecheckar?

Dörren hade glidit upp medan vi pratade och nu svepte han in förbi mig medan han förklarade att visst kände han till vart vi kunde växla in resecheckarna. Ett par meter in stannade han och hans svada tystnade. Där han stod kunde man se hela hotellvåningen. Det som tog upp hans intresse var förstås Eva. Det låg en naken, fastbunden, 17 årig tjej med munkavel i sängen.

-Hmpff, sa hon.

-Eh… sa han tillbaka. Han stirrade på den blonda, slanka, 167 cm långa tjejen med de fasta c-kupe stora brösten en stund, kastade en snabb blick på mig, sen stirrade han på Eva igen.

-Han vill veta hur vi ska betala, sa jag på bruten engelska till henne då jag inte visste vad jag skulle säga i en sån här situation.

-Yes, sa guiden lika förvirrad utan att kunna slita blicken från Eva.

Eva hade förtvivlat försökt skyla sig när han kom in, vilket var svårt med händerna fastbundna i sänggaveln. Det enda hon hade kommit på att göra var att knipa ihop bena i ett fåfängt försök. Nu hade vi stått där i minst 20 sekunder.

-Hur mycket skulle du ha, frågade jag medan jag förtvivlat försökte komma på ett sätt ur situationen.

Han nämnde summan igen och lade till:

-Men det går ju alltid att diskutera.

Han kunde fortfarande inte slita blicken från Eva. Nu började Eva att långsamt sära på bena. Även jag stirrade nu på henne. Hon särade bena mer och mer för att sen dra upp knäna så att man hade en fin vy upp i hennes sköte.

Vi hade ibland hemma diskuterat om att låta någon okänd man knulla henne när hon låg hjälplöst bunden. Jag hade tagit det mest som upphetsande fantasier, men nu förstod jag att Eva hade varit mer seriös än jag i de här samtalen.

-Jag betalar bränslet så får du göra upp med henne om resten, hörde jag förvånat mig själv säga, medan jag pekade på Eva.

-Eh… Han stirrade nu på mig.

Jag upprepade vad jag hade sagt.

-Menar du …

Jag nickade och tittade på Eva. Hon andades fort av upphetsning nu. Hennes två fasta bröst hävdes upp och ner och bröstvårtorna tittade nyfiket upp.

Guiden tittade lystet på Eva och knäppte upp en knapp på skjortan. Det putade ut något i hans byxor. Han tittade frågande på mig igen, som om han inte kunde tro att det var sant. Jag stängde dörren och gick in och satte mig på en stol ett par meter från sängen.

-Räcker det för en dags guidning, frågade jag.

Han nickade.

-Absolut!

Nu fick han fart att ta av sig kläderna. Hans penis sträckte belåtet på sig när den befriades från byxornas motstånd. Den såg rätt stor ut. Inte XL men större än mina 17cm. Hans händer gled över Evas kropp medan hans mun smakade på hennes bröst. Han var mycket upphetsad, vilket även jag var. Det förvånade mig. Jag hade ju fantiserat om något sånt här men alltid tänkt att det inte kommer att hända, eftersom jag var ganska svartsjuk av mig. Nu satt jag här och tittade på när en främling skulle till att knulla min tjej och jag njöt av det!

Hans mun hade nu flyttat sig neråt hennes mage men kom aldrig fram till hennes sköte. Han kunde inte hålla sig längre utan flyttade in sig mellan Evas lår och körde resolut upp sin påle i henne. Ett dämpat stön hördes från henne när hon spände sin kropp bakåt som för att komma ifrån honom. Det verkade hetsa upp honom ytterligare och hans svarta hårda kuk gick nu fort in och ut i Eva som kastade sig fram och tillbaka under honom sparkande med sina hälar på hans rygg. Han flämtade och stönade fram obegripliga ord och ökade farten ytterligare för att en stund senare trycka upp kuken så långt det gick i Eva och stöna högt av njutning när det gick för honom. Han sjönk ner över Eva, som nu låg stilla, och hämtade andan.

Jag trodde att han nu var färdig men han reste sig upp efter en liten stund och lossade Evas händer från sänggaveln. Han lade sig på rygg och hjälpte upp Eva till ridposition. Hon böjde sig fram över honom, tog tag i hans av fittsaft blanka kuk och styrde in den i hennes fitta. Hon började sakta rida honom och tittade samtidigt på mig. Jag såg hur hon njöt av ridningen. Jag runkade i takt med hennes rörelser och njöt ohämmat av showen. Hennes sköte arbetade nu hårdare upp och ner runt den svarta kuken och han grymtade belåtet emellanåt. I takt med rörelserna följde ett plaskande ljud när hans och hennes underliv möttes. När Eva ökade takten ytterligare för en final så avbröt han henne och vände på henne så att hon satt med ryggen mot hans ansikte. Han styrde upp kuken i hennes slida och hon fortsatte där hon hade slutat. Efter en liten stund drog han försiktigt ner henne bakåt så att hon låg på rygg på honom. Han lyfte upp hennes underliv så att hans kuk drogs ut och riktade! sedan in kuken mot hennes stjärthål. Han lät henne trycka sig ner mot kuken i hennes egen takt. Jag såg den svarta kuken pressas mot hennes vita stjärt för att sedan långsamt tränga in i hennes lilla trånga anus.

Vi hade provat på analsex ett par gånger innan. Eva tyckte det var mycket upphetsande även om det gjorde lite ont. Nu hördes ett utdraget gnyende från Eva när den stora kuken tvingade hennes anus att utvidga sig mer än det nånsin gjort i sitt 17 åriga liv. Hon låg nu helt nere på honom och han började jucka försiktigt samtidigt som han smekte hennes klitoris med en hand. Hon låg orörlig en stund för att sedan försiktigt börja göra motjuck. Det var svårt att tyda om hon blundade och njöt eller bara inte vågade titta av skräck för vad den stora kuken nu gjorde i hennes stjärt.

Han njöt i alla fall för fullt. Jag njöt också av att se den stora svarta kuken jobba sig ut och in i den lilla vita stjärten som tillhörde min tjej. Efter en stund så rörde sig även Eva med större frenesi och gnydde ibland till när han nu jobbade mer målmedvetet mot en orgasm. Han lät kuken tryckas in längre i stjärten för varje juck och sedan stötte han in den till roten ett par gånger för att sedan tömma sin säd med kuken upptryckt så långt in i Evas stjärt som han kunde. Hon stönade till högt genom munkaveln men det lät mer som njutning än smärta nu.

Nu låg han där och flämtade av utmattning och hade nu även slutat smeka Evas klitoris. Hon tittade uppmanade på mig och jag var inte sen att komma över till sängen. Hans kuk var fortfarande långt uppkörd i hennes stjärt när jag tog position mellan hennes ben och lät min upphetsade kuk tränga upp i hennes slida. Hon vred sig fram och tillbaka av njutning när jag drog min kuk ut och in i henne. Hon var mycket nära nu. Jag började stöta hårdare nu och kände hans fortfarande hårda kuk mot min inuti henne när hon stönade till ett par gånger medan hennes kropp ryckte till i spasmer när hon kom. Jag kände hur hennes sköte hårt och rytmiskt klämde till runt min kuk och behövde bara en liten stund till för att komma i en lång skön orgasm medan jag pumpade min sperma upp i hennes fitta.

Efter en kort stund så reste jag på mig och våran guide drog ur sin kuk ur Eva och gick in på toaletten. Jag befriade Eva från munkaveln och lade mig ner bredvid henne. Våran guide kom tillbaka efter en stund. Det blev en pinsam tystnad först men sen presentera vi oss för varandra i alla fall. Han hette Juan och sa att han var mycket glad över att han hade tagit sig an oss för guidning. Vi skrattade lite generat över hela situationen men till slut kom vi överens om att han skulle komma tillbaka om två timmar så skulle vi ge oss av ut på stan. När han gick så sa jag till Eva att honom får vi antagligen inte se igen.

Jag hade fel..

På stan

Två timmar senare dök Juan till min förvåning upp för att guida oss. Vi gav oss av ut på stan i hans gamla risiga Renault. Han visade oss det han trodde kunde vara intressant för oss. Vi såg en del historiska byggnader och gick omkring på marknadsplatsen där vi köpte det obligatoriska krimskramset som turister förväntas köpa. Uppriktigt sagt så minns jag inte så mycket av det här då jag mest tänkte på vad som hade hänt på hotellrummet. Konstigt nog kände jag mig inte svartsjuk heller när Eva tittade på Juan.

Nu hade klockan hunnit bli sju och jag undrade om vi kunde åka tillbaka till hotellet då jag var hungrig (och tänkte mig en middag på tu man hand med Eva). Juan sa att hans kusin ägde en restaurang och att vi säkert skulle tycka om stället om han fick visa oss det. Jag var lite tveksam men Eva tyckte att vi kunde åka dit och avsluta kvällen med en middag alla tre. Nu kände jag ett litet sting av svartsjuka. Varför ville Eva ha med Juan på middag? Efter en liten diskussion så gav jag med mig i alla fall så vi gav oss iväg upp på en höjd i utkanten av stan där vi stannade vid en restaurang som faktiskt såg rätt fin ut.

När vi kom in hälsades Juan med en översvallande svada av en 35 årig, en och nittio lång och lite överviktig svart man. Efter en stund vände han sig till oss och presenterade sig som Pedro. Han hade en yngre fru Carmen, en mörkhyad skönhet på cirka 25 år, som kom från Spanien. Han ägde restaurangen tillsammans med kocken, Monty. Vi fick ett bord mitt i restaurangen och vin och glas ställdes genast fram på bordet. Vi tog tacksamt emot glasen och drack raskt upp första flaskan medan vi pratade om vad som hänt på dan och vad vi skulle äta. Vi lät Juan beställa maten. Han borde ju veta vad som var gott på sin kusins restaurang tyckte vi och fortsatte att prata om ditt och datt, stärkta av vinet.

Vi drack och åt och hade det väldigt trevligt. Ibland kom även Pedro över och pratade med oss. Kvällen blev ganska sen och vi var till slut de sista gästerna på restaurangen. Kocken Monty, vit, ca 40 år och ungefär samma storlek som Pedro, hade också kommit över och satt nu och diskuterade med Pedro och Juan på deras språk medan jag och Eva pratade med varandra. Juan förde diskussionen hos de andra och jag kunde misstänka vad de pratade om då Pedro och Monty först skeptiskt och sedan mer och mer lystet började titta på Eva. Eva hade druckit en del men märkte också deras blickar och förstod nog vad de pratade om. Hon såg ut att gilla det. Alkohol har den positiva effekten på henne att hon blir sexuellt upphetsad. Hennes t-shirt var fuktig av svett efter en hel dag på stan och man såg tydligt hennes vita bröst lysa igenom. Jag förstod att det var dags att dra.

Jag frågade Juan om vi kunde åka nu men han svarade med att fråga om vi inte ville se utsikten över stan från balkongen på övervåningen. Eva svarade genast att hon gärna ville det. Jag blev nu lite rädd men Pedros fru Carmen anslöt sig till oss och jag följde lite lugnad med upp. Vi gick in i ett rum där det verkligen fanns en balkong och utsikten var faktiskt också fin. Eva och jag stod där en stund tills jag tyckte att nu var det verkligen dags för oss att dra tillbaka till hotellet. Vi gick in i rummet igen och jag anslöt mig till grabbarna som nu satt och drack vid ett bord. Jag fick en drink och pratade med dom en stund. Jag frågade sedan Pedro hur mycket vi var skyldiga, men han hänvisade mig till Carmen som satt på en säng och pratade med Eva. Jag gick fram till Carmen och frågade henne hur mycket vi var skyldiga. Hon tittade på mig uppifrån och ner och sa att jag antagligen skulle kunna betala vinet men, sa hon leende till Eva, du får nog betala resten. Eva log tillbaka och tittade sedan på mig.

-Det verkar väl vara en rättvis fördelning, sa hon leende.

Jag tittade förvånat på henne. Jag såg nu hur upphetsad hon var och såg även Carmens hand som vilade högt upp på Evas lår.

Nu hände det flera saker i rask takt. Carmen tog fast mig runt höfterna och förde mig närmare. Eva knäppte upp mina byxor och drog försiktigt fram min kuk. Jag tittade på grabbarna men de såg varken arga eller förvånade ut. Det här verkade ha hänt förut… Förvånad men lite upphetsad lät jag tjejerna hållas. Tillsammans började dom slicka och suga min kuk. Jag var fortfarande mer förvirrad än kåt så dom fick hålla på en stund innan kuken mellan Carmens fylliga läppar hårdnade till det format som tjejerna hade hoppats på. Nu vände sig Carmen till Eva och drog av henne t-shirten över huvudet. Hon lade ner Eva på rygg där hon sakta kysste och smekte hennes båda bröst. De andra grabbarna hade satt sig på stolar vända mot oss och jag stod där med kuken i vädret. Nu fick jag välja. Antingen fly därifrån utan Eva eller se till att betala för mig. Att betala till Carmen såg inte alltför plågsamt ut, hon såg rätt bra ut, och Eva hade ju redan bestämt sig.

Jag slet av mig resten av mina kläder och började klä av Carmen medan hon fortsatte att bearbeta Eva. Jag fick av Carmen hennes klänning och Eva böjde sig fram och knäppte upp Carmens BH. Carmens mörka välformade bröst tittade ut. Carmen tittade upp från Evas bröst och gav Eva en lång kyss. Sedan tog hon av sig sina trosor och satte sig över Eva ansikte. Eva slickade försiktigt Carmens sköte medan jag smekte av Eva hennes trosor. Sedan satte jag mig över hennes ben och förde Carmens huvud ner mot min nu av kåthet pulserande kuk. Hon slöt sina läppar runt min penis och lät sin tunga snurra runt runt mitt ollon. Hon sköt fram sitt huvud så att hennes underbara varma mun svalde mer av min kuk och jag kände hennes läppar vid roten. Hon lät kuken sakta glida ut igen och gav till ett dämpat stön då Evas slickande nu började göra verkan. Jag lät Carmens mun arbeta en stund till innan jag flyttade mig så att jag stod på knä bakom Carmen. Jag fick ögonkontakt med Eva som blinkade åt ! mig och verkade trivas med att för första gången tillfredsställa en kvinna. Carmen tittade bakåt på mig och lyfte lite på stjärten och väntade.

Jag styrde in min kuk i hennes varma trånga fitta och började stöta den in och ut med långa långsamma rörelser. Jag såg hur Eva lyfte upp sitt huvud och fortsatte slicka Carmen medan jag njöt av att känna hennes varma slida omsluta min kuk. Min och Evas bearbetning av Carmen gav resultat efter en stund. Carmen andades häftigare och stönade allt oftare tills hon till slut kom. Hennes slida klämde krampaktigt om min kuk medan hon stönade något jag inte förstod. Jag sänkte farten på mina juck något men kunde inte förmå mig att stanna helt. Jag förde min kuk in och ut i ett underbart töcken när jag kände Evas mun omsluta min ena pungkula. Hon fortsatte att slicka och nafsa min pung medan jag försökte kontrollera mig. Jag kunde inte hålla mig länge utan kom snart i en intensiv orgasm. Jag lät satsen flöda långt upp i Carmens sköte och satte mig sedan utmattad bakom tjejerna.

Carmen reste sig upp och hjälpte mig till liten soffa där vi satte oss. Eva låg kvar på sängen. Hon tittade på mig och sa:

-Jag ska bara betala först innan vi går.

Sen sa hon till de andra på engelska:

-Vem ska jag betala till?

De andra satt med byxorna uppknäppta och kukarna i handen. Monty reste sig fort och sa:

-Jag tänkte ta betalt för maten.

Eva log och lade sig tillrätta på rygg i sängen. Monty tog av sig sina kläder, gick fram och lyfte resolut upp Evas ben så att han fick fritt tillträde för att skjuta in sin stora kuk. Den var i samma klass som Juans. Han tryckte in den och började frenetiskt stöta den in och ut i Eva. Han hade nog inte fått nåt på länge. Eva blundade och tog bara emot när den 40 årige Monty frustande knullade den unga blondinen som nu var i hans våld. Monty kunde inte hålla sig alltför länge utan kom efter ett kort, men intensivt, samlag. Pedro kom nu över till sängen. Pedros kuk var imponerande! Den var inte längre än de andras men det var den grövsta jag sett i verkligheten. Eva satte sig upp men Pedro lade ner henne på sängen igen på alla fyra. Han styrde in sin grova kuk i Evas fitta. Eva stönade högt och tryckte sig bakåt mot honom. Hon var verkligen kåt nu! Monty ställde sig framför henne och Eva började flämtande och gnyende slicka ren den av fittsaft och sperma nersölade kuken medan! Pedros grova kuk långsamt knullade henne.

Vid det här laget hade min kuk börja reagera på vad som hände framför mig. Carmen såg att den var på gång och hjälpte den på traven med hjälp av sin mun och tunga. Den växte sig stor och hård igen i hennes mun. Hon reste sig upp och satte sig på mig med ryggen till och hjälpte min hårda kuk in i hennes våta slida. Jag satte henne tillrätta så att jag också kunde se vad som hände på sängen framför oss. Carmen red mig lugnt och sakta medan vi såg på när Pedro knullade Eva bakifrån och Monty nu med styv kuk njöt av Evas avsugning. Kan man ha det bättre?

Efter en stund ville visst Monty ha nåt annat för han steg upp och sa något till Pedro. Pedro stannade upp och drog ur sin kuk ur Eva, lutade sig ner och sa någonting till henne. Hon svarade med att sätta sig upp i sängen. Pedro lade sig ner på rygg och Eva satte sig över honom och lät hans kuk trycka sig upp i henne. Hon blundade och stönade högt för att sedan titta upp på mig och Carmen och le mot oss. Monty hade tagit position bakom Eva och efter en liten stund stoppade han ritten och riktade in sin kuk mot Evas stjärt. Han pressade sin kuk mot Evas stjärthål. Eva pressade gnyende tillbaka men kuken kom inte in. Pedro drog ur sin kuk och Monty styrde in sin kuk i Evas fitta och körde några juck. Han drog sen ut den och riktade åter in den mot Evas anus. Nu höll både Pedro och Monty i Evas underliv medan Monty pressade på. Sakta penetrerade Montys påle Evas lilla stjärthål under jämranden från Eva. Men så släppte motståndet och Montys kuk sjönk djupt in i Evas stjärt. Eva skrek till men Monty verkade inte bry sig om Evas jämranden utan drog njutande sin kuk fram och tillbaka i flickans lilla stjärthål. Pedro riktade in sin kuk mot Evas fitta och tryckte sedan in den med viss svårighet.

Lilla Evas två trånga hål var nu fyllda med två stora kukar som pumpade in och ut medan Eva gnydde och jämrade sig högljutt. Men det var nog det här som Eva varit ute efter när hon så villigt hade gått upp på övervåningen, för hennes jämrande övergick snart i njutningsfyllda ljud och efter några minuter av svettig sex kom hon i en lång orgasm medan hennes kropp skakade av spasmer mellan de två männen. Även Pedro kom i en högljudd orgasm medan han energiskt pumpade sin grova kuk djupt in i Eva. Monty kom strax efteråt. Han flåsade och stönade belåtet, drog ut sin kuk ur Evas stjärt, steg flämtande upp och gick in på toaletten.

Eva sjönk ihop ovanpå Pedro. Jag och Carmen hade stannat upp en stund medan vi såg hur de två männen knullat slut på Eva, men nu red Carmen med större målmedvetenhet. Juan som hittills hade avnjutit scenen sittande på en stol, tittade åt vårt håll. Nu ville visst Carmen ha det som Eva redan hade fått, för hon vinkade till sig Juan. Han kom leende över och ställde sig på knä framför Carmen och började undersöka Carmens klitoris med sin tunga. Hon red försiktigt med mindre rörelser nu. Plötsligt makade hon undan Juan och reste sig upp så att min kuk drogs ur henne. Hon tog tag i min kuk och satte den mot sitt anus och pressade på så att den långsamt trängde upp i hennes stjärt. Jag kände hur hennes anusring hårt klämde mot min kuk medan den pressades in ända till roten. Sedan lutade hon sig bakåt mot mig och drog upp fötterna brett på soffan. På knä flyttade sig Juan närmare och jag kände hans kuk tränga in i henne. Det var en underbar känsla att känna våra kukar jobba tätt in! till varandra inuti henne.

Jag hade hela hennes kroppstyngd tryckande ner mot min hårt pulserande kuk. Jag kunde inte och ville inte röra mig. Det var ett underbart tillstånd av pulserande vågor som hade börjat i underlivet och nu pulserade i hela kroppen. Jag satt bara och njöt och inväntade orgasmen. Juan däremot hade väntat länge nu och jag kände Juans kuk jobba hårt inuti Carmen medan hon njöt och tog emot. Som i en dröm såg jag Eva och Pedro ligga i sängen och titta på oss och jag undrade hur länge detta underbara tillstånd skulle hålla i sig. Det var Carmen det gick för först. Jag kände hur det började rycka i henne, hon stönade ännu en gång någonting högt, och hennes stjärthål klämde pulserande till ännu mer runt roten på min kuk. Samtidigt kände jag hur Juans kuk pumpade frenetiskt inne i Carmen och jag försvann i en fantastisk orgasm där Carmens gnyende, hennes rytmiskt pulserande anus runt min kuk, Juans pumpande kuk och Evas lilla vita kropp liggande på en stor svart man på sängen mixades ihop med den underbara känslan av min utlösning som aldrig verkade ta slut.

Carmen sjönk nu utmattad ner mot soffan och drog med mig som orkeslös föll ner bredvid henne. Juan stod lite snopen kvar med kuken drypande av hennes fittsaft pekande rätt ut. Han tittade först på Carmen som flämtande låg i soffan för att sedan titta mot Eva. Monty hade kommit tillbaka och satt på sängen bredvid Eva och Pedro. Monty verkade ha duschat.

Eva log mot Juan, klev ner från Pedro och ställde sig på alla fyra på sängen med ansiktet mot honom.

-Vill du ha betalt för bränslet?

Han gick över till henne och Eva började först lätt slicka Carmens safter från hans kuk för att sedan låta hans kuk rytmiskt försvinna långt in i hennes mun. Monty, som antagligen trott att sexlekarna med flickan var över, såg först förvånad ut men begravde sedan sitt ansikte i Evas sköte medan hon fortsatte att suga av Juan. Juan kom snart i Evas mun. Sperma rann ur hennes mungipa medan hon sakta slickade rent hans kuk. Han vacklade sen ner i en stol i närheten av sängen.

Eva, som nu var bra upphetsad efter avsugningen och framför allt av att ha blivit slickad av Monty under tiden, vände sig nu mot Monty. Han vände resolut tillbaka Eva till hennes förra position och stod nu bakom henne med kuken redo. Han tryckte in den i hennes fitta och började stöta den in och ut långsammare än förra gången. Den här gången höll han på ett bra tag medan Eva nu njöt gnyende och med små utrop när han tryckte till lite extra. Eva hade alltid gillat sex men när hennes fantasier nu gick i uppfyllelse tänkte hon verkligen ta tillvara på tillfället. Nu hade hennes hämningar släppt helt och alla hörde hur hon njöt av Montys kuk som gick in och ut i henne. Eva verkade gå mot en ny orgasm när Monty drog ur sin kuk och lade sig på rygg. Eva grenslade honom och började rida.

Eva vände sig nu till Pedro, som runkande hade tittat på i sängen. Han förde fram sin kuk mot hennes mun, men Eva visade honom mot en position bakom henne. Pedro tittade skeptiskt på henne.

-Är du säker?

-Please, svarade hon.

Det här med dubbelmackor var visst nåt hon ville ha mera av! Carmen och jag satt upp nu i soffan och tittade mot sängen. Även Juan och Monty såg intresserade på. Alla tittade upphetsat mot Evas stjärt där Pedros grova kuk sakta pressade sig in i Evas anus. Eva gnydde högt av smärta och upphetsning.

– It´s too big, it´s too big, stönade Eva.

Pedro stannade upp och tittade frågande på mig. Jag tittade på Eva som leende blinkade åt mig. Hennes sex-fantasi skulle gå i uppfyllelse. Hon ville hjälplöst bli utnyttjad av dessa främmande män! Jag manade på Pedro.

-Fuck her ass. Pedro log och fortsatte med att försöka trycka in hans kuk i Evas anus. Sen försvann den grova svarta kuken långsamt långt upp i Evas lilla vita stjärt. Eva tjöt, -It´s too big, it´s too big, och alla som såg Pedros kuk tränga sig in i Evas anus trodde henne.

Den var alldeles för stor för den lilla stjärten, men ingen hade för avsikt att avbryta dem. Hon kastade med huvudet fram och tillbaka, gnydde och skrek om vart annat. Evas fantasier om att helt hjälplös utnyttjas av okända män var nu verklighet. Pedro blundade och njöt av att känna Evas anusring förtvivlat försöka pressa ihop hans grova kuk till en mindre omkrets medan han pumpade den in och ut. Monty kunde inte slita blicken från flickans ansikte som grimaserade och skrek medan han höll fast henne och stötte sin kuk in och ut i hennes fitta.

Det här var för upphetsande för Pedro som efter ett par minuter begravde sin kuk långt upp i stjärten på Eva och stönande pumpade sin sperma upp i henne. Monty gjorde ett uppehåll medan Pedro drog ur sin kuk ur Evas stjärt. Monty och Eva , båda genomsvettiga, hade nu sex en stund till. Med bena runt Montys rygg kom Eva i en otrolig orgasm. Hela hennes kropp skakade medan hon högljutt skrek rakt ut i takt med hennes orgasm så att ingen skulle kunna ta miste på vad som händer. Monty kom strax efteråt med Eva på rygg under sig. Monty drog utpumpad efter detta sex-maraton ut sin kuk ur henne.

Juan tittade upphetsad på Eva, men bestämde sig för att hon hade fått nog nu. Jag tittade också på Eva, reste mig och sa att jag och Eva nog skulle sova nu. Jag gick fram och lade mig bredvid Eva som tittade upp, gav mig en puss och somnade. Pedro sa att han skulle hämta en filt och försvann ut ur rummet tillsammans med de andra. Jag blundade och somnade…

Tillbaka till hotellet

Nästa morgon vaknade jag och Eva på sängen, duschade och gick ner. Carmen var uppe och gav oss frukost. Vi åt frukosten utan att prata alltför mycket. Efter frukosten så bad vi henne att ringa efter en taxi åt oss för att ta oss till hotellet.

-Ska jag inte hämta Juan? frågade hon.

Vi tackade nej. Hon log och sa att hon förstod. Hon ringde efter en taxi åt oss och vi åkte tillbaka till hotellet.

Vi hade inga fler såna äventyr resten av semesterveckan. Nu hade vi däremot upptäckt nya intressen i vårat sexliv så när vi kom hem så blev det många nya roliga äventyr tillsammans med Eva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *