Biobesök

Vi promenerade runt på stan utan särskilt mål, spänningen var stor och att vi bestämt oss för att ha sex någonstans ute gjorde oss riktigt kåta.

När vi stod utanför sandrews på Kungsgatan visste vi hur vi skulle göra, välja den sämsta filmen och ha sex i salongen. Vi tänkte att eftersom det var mitt på dan och man väljer en dålig film så blir vi väl nästan ensamma. Ensamma vart vi, nästan. Två kvinnor i 45 årsåldern satte sig på raden framför oss, så fast vi satt längst bak var det inget drömläge för sex.

Min tjej är lite blyg, så jag blev något chockad när hon direkt när ljuset släckts började smeka mig utanpå byxorna. Kvinnorna var upptagna av filmen och vi satt snett bakom så dom såg ju inte vad som hände.

Efter bara några minuter hade Eva fått upp mina byxor och tagit fram kuken. Våra ögon var fästa på filmduken, men händerna levde sitt eget liv. Eva runkade mig sakta och jag smekte henne utanpå trosorna. Plötsligt vänder sig den ena kvinnan om och ser mitt jättestånd och Evas runkande hand, hon stirrar på min kuk och ler mot mig. Kvinnan viskar något till sin väninna som också vänder sig om och stirrar.

Både Eva och jag är nu så kåta att vi inte bryr oss och när kvinnorna viskande frågar om dom får sätta sig bredvid oss och titta på nickar vi bara.

Med en kvinna på var sin sida om oss lutar sig nu Eva fram och börjar suga mig med långsamma sköna rörelser. Kvinnan närmast mig viskar hetsande i mina öron att hon önskade att det var hon som sög. Eva hade hört vad hon sa och sa till henne att hon gärna fick suga, jag satt som förstenad men slappnade snabbt av när kvinnans läppar slöt sig runt ollonet och tungan smekte skaftet. Eva tvingade in sin hand mellan mig och kvinnan och började återigen runka mig, hon ville att kvinnan skulle få smaka av saften sa hon.

Den passiva kvinnan satt bara och stirrade, helt tagen av det hon såg och när jag närmade mig min utlösning började hon smeka sig själv. Jag bad Eva sluta runka och höll fast kvinnans huvud i mina händer och tryckte upp kuken så långt upp i hennes mun jag kunde. Orgasmen kom som kaskad av känslor och ljudet när hon svalde min säd var verkligen häftigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *