Min kåta fru

Jag och min fru (26år) satt och tittade på en porrfilm som vi hade köpt tidigare på dan. Klockan var ca:20 00 hon var riktigt kåt och jag smekte hennes fitta.

Hon var nästan i extas när dom visade en kvinna som blev påsatt av två killar. Jag smekte henne mellan hennes kåta ben och viskade i hennes öra att hon var den kåtasta lilla slyna jag någonsin har känt på. Hon blev fruktansvärt kåt och bad mig att jag skulle knulla henne. Hon la sig och visade hela hennes fitta medans jag ställde mig framför henne och körde in min kuk. Hon var jävligt kåt och jag såg att safterna bara rann ut ur hennes fitta. Vi vände oss om och hon red min kuk. safterna som hade sipprat ut ur hennes kåta spricka tidigare smekte jag in hennes anus med och hon skakade i hela kroppen (det gick för henne). Hon var fortfarande kåt efter sin explosiva orgasm. Hon fortsatte rida min kuk samtidigt som hon tittade på filmen. Och jag var hel tänd jag hade aldrig varit så kåt i hela mitt liv. Så jag tänkte lite för mig själv innan jag bestämde mig för att ge min kåta fru ett skamligt förslag. Jag visst inte hur hon skulle reagera, men jag tänkte att jag kan ge det en chans i alla fall.

Så under tiden när hon hon satt och tittade på filmen och red mig så började jag med att tala om för henne hur sexig hon var. Efter det så tänkte att det far ingen ide att försöka dra det ur henne. jag frågade helt enkelt rakt på sak om hon ville att vi skulle vara två som satt på henne. Hon tittade lite förvånat på mig och sa skulle du vilja att en annan kille hade sex med oss. Jag log och nickade hon blev otroligt kåt och frågade mig om hur jag ville att vi skulle knulla henne. Jag satte på henne i alla hål den kvällen.

Morgonen där på vaknad jag av att hon sög av mig och var otroligt kåt hon tittade mig i ögonen och sa att idag skall jag var en riktig slyna. mm sa jag vad vill du göra. Jag vill att du knullar mig med en annan kille och ni får göra vad ni vill med mig. Min kuk var stenhård och jag satte på henne i alla hålen.

Vi satt och diskuterade hur vi skulle gå tillväga, och till slut bestämde vi oss för att vi skulle gå på krogen för att se om vi kunde få något snabbt napp. Hon var väldigt sexigt klädd med svarta strumpbyxor och svart kort klänning. Jag satte mig i baren som var bestämt och hon skulle börja ragga. Det dröjde inte länge förrän hon fick tag i en villig kåt kille. Hon berättade för killen när han satt ner vid hennes bord om våra planer. Sedan gav hon mig signal att komma och hälsa på denna främmande man. Han var 25 år och mycket villig till detta förslag. Vi satt och tog ett par öl innan vi bestämde oss för att åka. Då plötsligt så frågade han om hans kompis skulle kunna få följa med, jag tittade på min fru och hon nickade. 5 min efter det så satt vi äntligen i taxin. Jag var tvungen att sitta fram för att hans kompis hoppade in i baksätet med min fru.

Vi hade kommit halvvägs innan jag tittade mot baksätet. Där satt min fru och runkade av ena killen medan den andra taffsade henne på låret. nu var jag sprängkåt jag visste inte vad jag skulle ta vägen när mannen som körde taxin frågade mig om jag sett vad som händer i baksätet. Mannen som körde taxin som var ovetande om att det var min fru som höll på med dom båda killarna, sa att det vat nog det kåtaste han hade sett. Jag vände mig om igen och såg hur hon sög av den förste killen medan den andre hade 2 fingrar i hennes mus. Hon sa till killen att köra in ett finger till och innan vi kom fram hade hon fyra fingrar i musen.

Uppe i lägenheten så satte vi oss 3 killar i soffan medan min fru gick och tog på sig något sexigt. Hon kom i bara stumpebyxor, vi blev otroligt kåta av denna syn efter som min fru är nästan helt rakad och har bara sparat en smal string med hår. Hon börjar med att suga av oss alla sedan ställer hon sig på alla fyra och särar på skinkorna och säger till oss att det är bara att knulla på.

Det var en underbar kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *