Dubbelt skoj på Mallorca

Jag hade just landat på Mallorca och tagit transerfbussen in till hotellet. Hade i sista stund bestämt mig för att ta en ensamsemster bort från jobbet och stressen. Snabbt checkade jag in på hotellet, som visade sig vara ett klassiskt röjarställe. Men det gjorde ingenting, jag hade inga planer på att meditera och filosofera utan tänkte köra järnet hela veckan.

Utan att dröja alltför länge nere hos portiern tog jag hissen upp till rummet, packade upp kläderna och hoppade in i duschen för att skölja bort resdammet. Badrummet var härligt fräscht, mycket bättre än vad det brukar vara på hotell av den här standarden. På insidan av toalettdörren fanns en kroppsspegel och medan jag torkade mig tittade jag nöjt på min kropp. Solbränd och vältränad var jag tillfreds med mitt utseende. Nu behövdes bara en ansning mellan benen för att jag skulle känna mig helt nöjd, något som snabbt klarades av med en rakhyvel och lite skum. Mina 28 år behövde minsann inte skämmas för sig.

Jag hade verkligen ingen lust att förspilla tiden under veckan, så direkt morgonen efter bytte jag om till min nyinförskaffade bikini och promenerade ner till stranden för att ytterligare förbättra solbrännan. Det är något speciellt med att vara utomlands. Saltdoften och det varma klimatet gör att man som frysen nordbo blir piggare i hela kroppen och mentalt ställer in sig på att det kan bli ett eller annat äventyr under semestern.

När jag hade vänt mig ett par gånger i solen och blivit riktigt genomvarm var det dags för en drink i strandbaren. Jag borstade av mig sanden som lagt sig på magen och gick upp för att beställa en pinã colada – min absoluta sommarfavorit.

I baren kom jag i samspråk med två killar från Växjö; Johan och Pelle. De hade precis som jag tagit en sista minuten-resa till solen. Det visade sig att de bara var 18 år och gick i samma gymnasieklass hemma, men trots den ganska stora åldersskillanden var de trevliga och vi blev sittande en lång stund i skuggan och bekantade oss.

Eftersom vi precis hade anlänt till ön alla tre så bestämde vi oss för att gå ut tillsammans på kvällen. Vi skulle ses utanför mitt hotell kl 19 för att först äta en bit mat och sedan göra sta’n under natten.

– På återseende då, sa jag till Johan och Pelle och återvände ner till mitt badlakan för ytterligare några timmar i solen. Vid fyratiden återvände jag till mitt rum, duschade av mig saltet och sanden och tog en tupplur innan det var dags för middag.

När väckarklockan ringde vid sex hoppade jag in i duschen igen och smorde sedan in mig ordentligt med hudlotion för att inte huden skulle torka ut och bli bränd. Funderade sedan över vad jag skulle ta på mig, och fastnade för en lång vit klänning med högt skuren slits. Under det fick det bli det vanliga; vita stringtrosor och en vit spets-bh.

Prick klockan sju gick jag ner i vestibulen och där stod både Johan och Pelle. Johan hade tagit på sig ett par svarta byxor med en tunn klarblå sidenskjorta på överkroppen medan Johan var klädd i beige khakibyxor och en svart kortärmad skjorta. Båda två var ganska vältränade, de spelade fotboll i samma lag hade de berättat vid strandbaren tidigare, och såg bra ut. Johan i sitt mörka korta hår och Johan i sin mörka pagefrisyr.

Vi tog varandra under armarna och travade kvickt iväg till en liten gaturestaurang där menyn var tillräckligt tilltalande för mig och priserna för grabbarna. Jag beställde in en halv hummer medan Johan och Pelle köpte var sin köttbit. Maten var utmärkt och medan vi delade på en flaska rött rioja satt vi och småpratade om allt mellan himmel och jord.

Efter någon timme beställde vi in notan och delade den på tre innan vi började leta oss nedför gatorna i city. Det kändes faktiskt bra att gå ut med två killar, även om jag inte kände dem. Jag brukar inte vara särskilt orolig över att gå ut själv, men det skadar aldrig att vara fler.

Efter några minuter stannade vi till på en liten pub och beställde var sin gin & tonic som snabbt gled nerför halsen och gjorde ytterligare verkan på mitt fnittrande och grabbarnas munterhet. Ytterligare något kvarter nedför gatan hittade vi ett disco som verkade helt okej, så vi steg in och blev bjudna av bartendern på var vår rom och cola. Jag tycker mycket om att dansa och drog snabbt med mig grabbarna ut på dansgolvet och föll in i musikens rytm. Pelle flöt också in i musiken, medan Johan hade svårare att hitta takten och släppa loss. Han gick i stället och satte sig i baren med ytterligare en rom och cola.

Jag och Pelle fortsatte att dansa mitt ibland de andra semesterfirarna och ibland så stötte vi ihop när någon av oss fick en knuff bakifrån. Pelle luktade väldigt gott, av Fahrenheit gissade jag, och han var fin att titta på där han dansade med slutna ögon och med rytmiska rörelser. Efter ett tag tyckte vi i alla fall att det var dags att hålla Johan lite sällskap, så vi gick bort till det bord som han lyckats ordna åt oss.

Vi satte oss ner och pratade samtidigt som vi lättjade på var sin drink. Efter ett tag frågade jag Johan varför han inte gillar att dansa.

– Jag gillar visst att dansa, men disco är inte min grej. Jag tycker om styrdans, berättade han.

– Varför sa du inte det då, svarade jag och tog tag i honom så fort det blev en lugnare dans.

Johan var faktiskt en duktig dansör och kryssade säkert och bestämt mellan de andra paren på dansgolvet. Även han doftade gott, men av en parfym jag inte kände igen. Som alla goda dansörer höll Johan mig stadigt om midjan och för att retas lite tryckte jag mig lätt emot honom. Han svarade genast med att flytta ner handen en decimeter och lägga den på ovansidan av min stjärt och trycka mig ännu tätare mot honom samtidigt som han ökade tempot något i dansen. I svängarna kunde jag känna hur hans kuk pressade lätt mot mig, men utan att ha halvstånd en gång så jag gissade att han var rätt välutrustad.

Vi dansade två danser och sedan tog jag Pelle med på en tur också. Även om han inte hade Johans självklara auktoritet på dansgolvet var han också en bra dansör som visste att föra en kvinna.

Efter ytterligare några turer på dansgolvet och några drinkar senare hade klockan redan hunnit bli tre och det var dags för baren att stänga. Utanför i den friska luften stannade vi för att konferera om nästa mål. Jag, som börjat få ont i fötterna, hade ingen lust att gå till någon fler krog utan föreslog att vi gick tillbaka till hotellet och baren där. Ingen av grabbarna hade heller någon större lust att leta efter något nytt ställe utan vi gjorde sällskap tillbaka till mitt hotell.

Till vår stora besvikelse var baren stängd, men eftersom jag som en sann svensk hade köpt med mig lite sprit ner så bjöd jag upp killarna på mitt rum för en grogg.

Johan och Pelle slog sig ner på sängen medan jag hällde upp vodka och juice i glas och serverade oss alla tre. Jag tog plats mitt emellan grabbarna och lutade mig bakåt för att släppa ut mitt långa hår som jag haft uppsatt under kvällen. Pelle frågade om han fick låna min dusch eftersom han blivit så svettig efter dansandet, och efter mitt jakande svar gick han snabbt in och efter någon minut hörde jag hur vattnet skvalade. Jag vände mig mot Johan och samtidigt råkade jag lägga min hand över hans. Det var helt oavsiktligt, men när han inte drog undan sin hand så lät jag min ligga kvar. Johan tittade på mig och lutade sig sedan fram och gav mig en kyss. Först försiktigt, men när han märkte att jag svarade så blev den intensivare och djupare. Även hans händer blev intensiva och han började smeka mig utanpå klänningen. Jag var nu helt upplagd för ett äventyr och svarade med att lätt smeka honom utanpå gylfen. Nu var där ett litet stånd, och det kändes att han var så välutrustad som jag gissat tidigare på dansgolvet.

I kraft av min ålder så tog jag bort hans hand och lirkade upp byxknäppningen och släppte ut hans kuk i det fria. Den var rejält stor och ådrig och längst fram på ollonet fanns redan en liten kåtdroppe. Jag sa åt honom att ta av sig skjortan samtidigt som jag långsamt drog hans förhud upp och ned. Han lydde utan några protester alls, och bara sekunder senare så låg han helt naken i min säng.

Jag böjde mig ner och började nafsa på hans stånd innan jag tog den i munnen. Samtidigt hörde jag hur vattnet vreds av inne i duschen och Pelle klev ut nyduschad med kläderna på sig och en flaska hudolja i handen.

Han blev helt stel av synen men fann sig snart och började kyssa mig i nacken samtidigt som jag lekte med Johans kuk i min mun. Utstuderat långamt drog Pelle ner dragkedjan på min klänning, knäppte upp min bh och greppade om mina bröst. Med ivriga fingrar fann han mina styva bröstvårtor och började nypa lätt i dem.

Johan stönade av min behandling, och för säkerhets skull avbröt jag min lek med hans lem. I stället ställde jag mig upp och drog av mig klänningen och trosorna och sa åt Pelle att också klä av sig naken. Pelles kuk var inte alls lika stor som Johans, men den var hård och fin. Jag la mig ner på sängen igen och vände nu min uppmärksamhet mot honom.

Jag tog ett fast grepp om hans pung och masserade hans kulor samtidigt som jag särade lite på benen för att Johan skulle förstå vad jag ville. Han var inte alls sen, utan la sig mellan dem och började slicka mig snabbt och rytmiskt.

Jag tog Pelles kuk i min mun och lät den försvinna ända in till roten samtidigt som jag masserade hans anus lätt. Johan svarade direkt på behandlingen och när jag förde upp ett finger i stjärten kändes det som om hans kuk växte med en centimeter.

Mellan mina ben gjorde Johan ett bra jobb. Hans ivriga tunga vandrade mellan min klitoris ända ner till mitt stjärthål och efter ett tag var jag tvungen att släppa Pelle lös för att bara ligga och njuta av Johans behandling. Pelle var dock inte rådlös utan började snabbt att slicka mig på brösten och nafsa i bröstvårtorna och med två ivriga älskare som tillfredsställde mig kunde jag inte hålla mig, utan kom i en väldigt orgasm som jag fick bita mig knogen för att inte skrika rätt ut.

Men ännu var jag inte nöjd, utan jag tog tag i deras kukar och runkade dem långsamt medan jag hämtade igen mig ett kort tag.. Det var en omtumlande känsla att ligga i en säng med två unga killar på varsin sida och runka deras tonårskukar. Efter någon minut släppte jag taget om Pelle och grenslade Johan. Hans stånd nådde ända in till min livmodertapp och jag måste ha stönat högt av tillfredsställelse, eftersom jag är väldigt känslig där.

Pelle låg vid sidan och tittade på samtidig som han lekte med sig själv.

– Kom hit, sa jag, och ta med dig oljan från badrummet. Pelle lydde snabbt och kom fram till mig. Jag tog flaskan i min hand och klämde ut ett par droppar som jag smorde in Pelles kuk med.

– Nu vill jag att du tar mig i stjärten, men gör det långsamt och försiktigt.

Pelle placerade sig ovanför Johans lår och särade lite på mina skinkor. Med ett fuktigt finger masserade han min ringmuskel innan han försiktigt började pressa sin lilla kuk mot hålet.

Jag hade varit med om en dubbelmacka tidigare och gillade det då, men när Pelle försiktigt kom in i mig och sedan började jucka ut och in var det en obeskrivligt härlig känsla. Johans stora stake i min ena hål och Pelles mindre i det andra fyllde mig precis lagom och det tog mig bara några minuter innan jag fick min andra orgasm.

Pelle drog sig ur lika försiktigt som han kommit in och gick in på toaletten för att tvätta bort oljan. Jag klev av Johan och tog hans kuk i min mun för att ge honom en riktig avsugning ”som tack”.

Johan låg först alldeles stilla när jag tog honom i min mun igen, men började snart stöna och skruva på sig. Jag kände hur han var på väg att komma, och spottade ut kuken och runkade honom de sista sekunderna. Johans orgasm var så enorm som bara en tonårskuk kan ge. Han sprutade flera kraftiga strålar, och hela hans mage och bröst var snart översköljda med varm sperma. På sitt eget håll hade Pelle runkat sig själv och när jag vände mig om fick han precis sin utlösning, som var minst lika kraftig som Johans.

Efter några minuters pustande duschade vi av oss våra kroppssafter och bestämde oss för att gå ut tillsammans även nästa kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *