Äntligen en till träff på kontoret

Veckan hade gått och långhelgen kommit. Jag kunde inte släppa vårt senaste möte. Trots att långhelgen var välkommen, längtade jag något oerhört efter att få lära känna din kropp att få smaka på dina safter. Förra gången var det du som tillfredsställde mig och nu är det min tur att få ge dig samma behandling.

Måndag morgon och det är härligt tomt på kontoret. Jag hämtar min kopp kaffe och startar datorn. Rapporten måste skrivas, så jag slår mig ned vid datorn och börjar knappa. Jag hör passerkortet dras och steg i korridoren. Instinktivt tittar jag på klockan, bara 06.30 och jag är inte ensam? Jag kastar en blick för att se vem som kommer. Där dyker du oväntat upp. Våra blickar möts och vi ler stort mot varandra. Den första tanken som far genom ditt huvud är; vilken tur att jag rakade benen och musen i morse.

Jag känner att det inte finns något att undanhålla. Jag tittar upp på dig där du står i din tighta kjol, ditt linne och den strikta kavajen. ”Kan vi inte fortsätta där vi avslutade förra gången”, frågar jag och ser lekfullheten i dina ögon. ”Kom med”, fortsätter jag och tar din hand och leder dig mot den stora handikapptoaletten. Vi stänger dörren efter oss och betraktar varandra under några sekunders tystnad. Vi vänder oss mot den stora spegeln som täcker hela väggen ovanför handfatet. Du lutar händerna mot handfatet och tittar på mig genom spegeln. ”Det här kan bli intressant”, säger du medan du svankar lite extra.

Mina händer börjar massera din underbara stjärt genom det tunna kjoltyget. Min kuk visar snabbt sin uppskattning och det bultar hårt i mina byxor. Jag låter ena handen öppna dragkedjan i överkant på din kjol, som lätt glider ner för dina ben. Chocken av ditt trolösa underliv och mörka stay-ups får mig att flämta till. Du hör min reaktion och din tillfredsställelse är total. Den mus är varm och du känner hur dina safter rinner ur din svullna fitta.

Mina händer glider över dina skinkor innan jag går ner på knä bakom dig. Jag särar din stjärt och ser hur dina renrakade läppar klibbar ihop av dina fittsaft. Jag låter min tunga glida över dina svullna läppar. Pulsen av mina tunga mot dina läppar får din kropp att skälva. Jag låter min tunga glida över dina läppar, låter dina safter fylla min mun. Du smakar helt underbart. Ivrigare låter jag mina tunga glida upp och ner längs läpparna. Jag låter min tunga cirkla runt din svullna klitta, vilket gör att du inte längre kan hålla det inom dig. Du stönar högt och pressar dig hårdare mot mig.

Jag särar din stjärt om möjligt ännu mer och låter tungan vibrera upp mot ditt stjärthål. Du stönar till när min tunga glider över från din fitta till din stjärt. Samtidigt som min tunga vibrerar över ditt stjärthål låter jag en hand massera din fitta. Mina fingrar glider längs din våta springa. Jag låter två fingrar glida in i din våta, trånga fitta. Du flämtar allt högre när mina fingrar allt hårdare glider in i din fitta och min tunga allt ivrigare slickar ditt stjärthål. ”Jag vill känna dig i min stjärt”, flämtar du.

Jag låter mina fingrar glida ur din fitta och låter ett av mina kladdiga fingrar massera ditt stjärthål. När jag sakta låter fingret glida in stönar du högt av välbehag. Jag låter mina tunga massera din svullna klitta medan fingret glider in och ut ur din tighta stjärt. När jag försiktigt suger din klitta exploderar du i en lång orgasm. Jag känner din stjärt krama fingret och jag känner hur min kuk skulle vilja ta mitt fingers plats.

När din orgasm sakta avtar reser jag mig upp. Du ser i segeln hur jag knäpper upp mina byxor och ställer mig bakom dig. Du stjärtar upp dig lite extra och känner värmen från min kuk när den sakta glider in i din trånga, svullna fitta. Jag stönar högt och greppar dina höfter. Sakta presar jag mig emot dig och du känner min kuk tänja din fitta och fylla dig. Efter att min kuk glidigt in och ut ett par gånger drar jag ut kuken helt. Jag placerar kuken vid ditt stjärthål och pressar mig sakta mot dig.

Du låter en hand glida ner till din värkande fitta och masserar din känsliga klitta. Den andra handen låter du massera dina bröst. Du tittar på dig själv i spegeln och det tänder dig om möjligt ännu mer. Din stärt sväljer min kuk de första centimetrarna. Min kuk tänjer din stjärt så intensivt att du exploderar i ännu en intensiv orgasm. Jag känner din stjärt rytmiskt krampa runt min kuk. I efterdyninarna av orgasmen godtar din stjärt min kuk. Sakta glider jag allt djupare in i dig. Jag stönar högt när jag känner och ser min kuk begravas i din stjärt.

Du masserar din klitta allt intensivare när jag sakta knullar dig med lugna djupa rörelser. Din trånga stjärt gör att min ådriga, glansiga kuk masseras till max. Vi stönar högt när jag ökar frekvensen och knullar dig allt hårdare. När du känner mina kulor slå mot din våta fitta exploderar du i en tredje orgasm tar tag mot handfatet och pressar dig allt vildare mot mig. Din kropp skälver, dina ben skakar och din stjärt krampar om min kuk.

Jag känner hur trycket inom mig byggs upp och exploderar sekunden senare djupt inne i din stjärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *