Nina

Egentligen var det noga hans storasyster jag skulle sakna mest. Nina hade liksom blivit min syrra också och under de gångna två åren funnits där för mig i vått och torrt. Nu visste jag inte hur det skulle bli? Hon visste ju inte vad jag visste, anledningen till varför jag bröt med Johan, som jag varit tillsammans med sedan sista året på högskolan. Varför skulle han strula med någon Clara på en skolfest? Jävla bitch!

Allt hade funkat mellan mig och Johan. Vi hade kul ihop, var båda aktiva och sportiga, delade samma värderingar och hade fantastiska upplevelser sexuellt. Både han och jag hade haft begränsad erfarenhet innan vi möttes men sedan utforskat erotikens njutningar ingående tillsammans. Jag gick sista året på vårdhögskolan och skulle sedan vara färdig sjuksköterska när jag mötte honom under en praktikperiod. Han jobbade extra som sjukvårdare på akutintaget för att tjäna lite extra men pluggade annars till musiklärare. Efter vårt första, helt professionella, samtal på akuten, började jag hitta på anledningar för att passera där nere. När han sedan undrade om vi skulle ta en fika efter det att han slutat tackade jag omedelbart ja. Resten är, som det heter, historia.

Nu satt jag ensam i den lilla tvåan vi hyrde i andra hand, kvällen började övergå i natt, och den svarta Black Tower flaskan var nästan urdrucken. Hade det varit rödvin hade jag somnat för länge sedan, men det syrliga vita vinet fann sig väl tillrätta tillsammans med mitt dystra sinne. Johan sov hos en kompis sedan en vecka tillbaka, vad jag visste. Eller sov han kanske hos Clara? De kanske låg tillsammans tätt omslingrade just nu och… Det var en tanke som ytterligare slet i mitt misshandlade hjärta. Jävla idiot!

Jag reste mig från soffan för att hämta ett glas vatten i köket. Inget mer vin för Josefine! Jag kostade på mig ett trött leende åt rimmet. När jag passerade hallen stannade jag till och såg på mig själv i den stora spegeln. Var det något fel på mig eftersom han hoppat i säng med en annan? Två trassliga flätor höll mitt långa mörka hår borta från ansiktet och de bruna ögonen som betraktade mig såg trötta ut. Kimonon som jag fått av min mormor hade glidit isär lite och min blick följde glipan neråt. Snygga bröst, tänkte jag, och drog isär kimonon lite till. Platt, vältränad mage, renrakad mus som nu doldes bakom ett par vita spetstrosor, precis som du ville ha den, ditt as. Långa ben som sprang någon mil i veckan. Jag lät kimonon glida till marken och vände mig i profil. Var den här Clara snyggare än mig, sexigare? Kunde hon erbjuda något jag inte givit honom?
Vinet lät mig släppa loss alla tankar. Får hon känna din kuk nu? Får Clara uppleva din tungas utforskande lek? Fan, fan fan!!!
”Jag hoppas han knullar henne hårt och brutalt! Får henne att skrika och vädja att han ska ta det lugnt”, sa jag tyst till min egen spegelbild. Johan hade en väl tilltagen kuk och det kunde bli smärtsamt när han var riktigt uppeggad och kåt. Det hade jag själv erfarit…och till och med lärt mig njuta av.

Jag hade inte alls väntat mig att jag skulle känna en viss upphetsning när jag tänkte på Johans eventuella framfart med Clara. Bilder dök upp i huvudet på mig när jag blundade. Johan som låg med ansiktet begravt mellan benen på en tjej vars ansikte saknade konturer. Hon halvlåg på rygg och stödde sig på armbågarna medan hon blev tillfredställd. Hennes, i min bildfantasi, stora fasta bröst guppade mjukt medan hon mötte Johans tunga med sitt underliv. Min andhämtning hade blivit något tyngre och mina händer smekte de styvnande bröstvårtorna. Bilden i mitt huvud växlade och nu satt den okända tjejen grensle över Johan. Jag såg henne bakifrån, och likt en porrfilmsfotograf, styrde jag min imaginära kamera ner mot den plats där Johans kuk gled in och ut ur hennes fitta. Han särade hennes skinkor och jag kunde utan problem se minsta ådring på kukskaftet som glansigt stötte djupt in i fittan. Hennes svullna blygläppar slöt tätt om honom och följde hans rörelser in och ut.
Min högerhand masserade mitt venusberg, drog trostyget uppåt och jobbade sig sedan neråt. Jag knep ihop benen och kände hur vätan där inne började sippra ut. Jävla Johan, jävla Clara…vad fan håller jag på med? Min spegelbild såg åter på mig, såg handen som smekte brösten, vägde dem, kramade dem. Fingrar blöta av saliv som nöp och snurrade de styva bröstvårtorna. Jag satte mig på hallbänken och särade mina ben, kupade handen över fittan och lät sedan två fingrar glida över det tunna, genomblöta tyget, från mitt stjärthål och uppåt. Jag suckade av njutning och fortsatte att smeka. Trosgrenen hade knölat ihop sig av fittsaften och särat blygläpparna. Ett finger gled innanför och hittade snabbt klittan som hård och längtansfylld ivrade efter mer direkt beröring. Det var första gången jag onanerade framför en spegel och jag njöt enormt av synen. Jag hade bett Johan runka av sig själv inför mina ögon några gånger, men jag fann det mer upphetsande att se mig själv. Killars runkande är, enligt min erfarenhet så primitivt och enkelt.
Trosorna som nu mest var i vägen åkte snabbt av. Jag ville se mig själv komma, se mina fingrar ge mig själv precis vad jag ville ha och mina rörelser blev alltmer drivande.

”RIIIIIIIIIING”

Hjärtat nästan stannade nästan i bröstet på mig när dörrklockan skrällde. Va fan var det nu då? Vem…? Mina rörelser blev mer avvaktande medan jag funderade på vad jag skulle göra. Jag låtsas som om jag inte är hemma blev slutsatsen, och såg sedan på mig själv i spegeln igen.

”RIIIIIIIIIING”

Jamen, vad i hel…

”Josefine! Är du hemma? Det är Nina.”
Jag reste mig så snabbt att mitt blodtryck inte hann med vilket nästan fick mig att falla i golvet.
”Josse? Är du där?”
Jag fick snabbt på mig kimonon. Skulle jag öppna? Vad ville Nina?
Jag öppnade dörren sakta.
”Hej Jossan! Jag vet att det är sent…men får jag komma in? Sov du?” Nina såg undrande på mig.
”Näe…jag…eehh…slumrade bara”, blev mitt något fåraktiga svar.
Nina klev in och stängde dörren bakom sig.
”Jag vet vad Johan ställt till med”, sa Nina medan hon hängde av sig jeansjackan. ”Jävla idiot! Jag är inte färdig med honom än, det ska du veta.” Hon kramade mig innerligt.
Goa Nina, tänkte jag, glad att hon kommit trots att jag blivit avbruten och nu kände mig lätt frustrerad. Nina satte sig på hallbänken där jag precis suttit naken och började knyta upp gympaskorna. Hennes blick fastnade plötsligt på mina hopknölade trosor som låg precis där hon satte skorna. Jag kände rödfärgen stiga utmed kinderna när hon plockade upp dem. Hon kunde inte undgå att ana hur det låg till, så blöta som de var.
”Är du inte ensam”, frågade hon med ett snett leende.
”Jo visst, hur så”, svarade jag med precis samma känsla som när jag var liten och blev påkommen av mamma med att göra något jag inte fick.
Nina lyfte mina trosor mot sin näsa.
”Kåtdoften ligger liksom tung och med tanke på att du troligen inte kissat på dig så…”
”Jag är ensam…riktigt ensam”, svarade jag avslöjad och generad.
Nina log och reste sig igen för att ge mig ännu en kram.
”Hann du bli färdig då?”, viskade hon med munnen tätt mot mitt öra. Jag märkte på hennes andedräkt att hon också druckit.
”Nä, men det är lugnt. Jag är så glad att du är här”, svarade jag. ”Vill du ha något att dricka?”
”Jag dricker det du dricker”, sa Nina och gick och satte sig i soffan.
Jag, som innan inte hade tänkt dricka mer vin, korkade snabbt upp en flaska Black Tower till och hämtade ett glas till Nina. Hon satt uppkrupen i soffan och följde mina steg med blicken när jag kom in i rummet.
”Skål”, sa jag och räckte över vinglaset.
Jag satte mig på fotpallen på andra sidan det låga soffbordet. Nina hade en bylsig, svart, höghalsad tröja på sig som räckte henne nästan till låren, en kort jeanskjol och mattsvarta leggings. Hon hade kortklippt, spretigt hår och för dagen sina gröna kontaktlinser.
”Skål”, svarade Nina. ”Killar är svin!”
”Då förstår du varför jag valde att bryta upp med Johan?”
”Absolut, han förtjänar dig inte!”
”Vet du vem den där Clara är”, frågade jag.
”Inte en aning, men dom har visst rytmik ihop!”
”Mycket kroppskontakt där tydligen”, sa jag bittert.
”Lilla Jossan”, sa Nina, ”kom och sätt dig här i soffan hos mig.”
Jag reste mig och kröp upp till Nina som gjorde plats. Hon satte sitt vinglas på bordet och tog sedan mitt och ställde bredvid. Sedan satte hon sig på knä vänd mot mig och såg mig djupt i ögonen.
”Det här är inte alls vad jag planerade, det lovar jag. Men när jag kom in och upptäckte vad du roat dig med blev jag, låt oss säga, en smula tänd och… Ja, du sa ju själv att du inte hunnit bli färdig så…”
Jag förstod genast vad hon menade och min tillbakatryckta kåthet återkom med kraft. Nina var mycket attraktiv och precis som sin bror hade hon fått de bästa generna från både deras mamma och pappa. Just då, vid det tillfället ville jag inget hellre än att ha sex med henne, min före detta killes storasyster och hon, i sin tur, ville alltså ha sex med mig.

Nina lutade sig framåt och våra läppar möttes i en trevande kyss som snart blev mer krävande. Hon kysste mig på halsen och sög på min ena örsnibb.
”Har du haft sex med en tjej tidigare”, frågade hon med kåt stämma samtidigt som hon kasade upp sin kjol för att kunna sätta sig grensle över mina ben.
”Nej, inte sex direkt. Jag och några tjejkompisar onanerade tillsammans några gånger under högstadiet och visst rörde vi varandra lite men inte mer”, svarade jag med grötig stämma.
Nina pressade sitt underliv mot mina lår och särade på min kimono.
”Har du?”, frågade jag henne med en flämtning när hennes händer fann mina bröst och sakta började smeka dem. Jag började ta av henne den stora tröjan men fick ha hjälp för att få den över hennes huvud. En enkel cremefärgad bh omslöt hennes bröst. De var stora, det visste jag, men jag hade aldrig sett dem utan kläder.
”Mmmm, det har hänt några gånger.” Hon knäppte själv upp bh: n och suckade vällustigt när min tunga fuktade de mörka vårtgårdarna. Jag kände nöjt hur de drog ihop sig, blev knottriga och sköt fram bröstvårtorna.
”Jag tänder inte på tjejer generellt”, stönade hon och började göra små cirklande rörelser med underlivet, ”utan det är mer…personerna som sådana och…” Hon blundade och koncentrerade sig på min behandling. Hennes hände fumlade med skärpet till kimonon och lyckades till sist knyta upp det.
Allt medan jag fortsatte min behandling fann mina händer blixtlåset till hennes kjol och jag förundrades som hastigast över min egen framfusighet. Nina reste sig upp och jag hjälpte den trånga kjolen över hennes stjärt. Hon tog själv av sina leggings och stod så där i bara ett par av Sloggi´s nya sömlösa trosor. Jag hade själv några sådana och visste att de var sköna att beröra, som ett andra hudlager.

Nina satte sig på soffbordet med fötterna i soffan, ett ben på vardera sidan om mig, och jag kysste insidan av hennes lår, följde dem med händerna upp mot hennes fitta. Trosgrenen var mörk av safter och när jag retsamt lätt, lät mina fingrar beröra henne där skrattade hon plötsligt till.
”Gud så skönt! Johan förtjänar dig inte…nu är du min!” Hon sköt fram höfterna och jag svarade med att öka trycket något. Min handflata pressades mot hennes väntande underliv och när andra handens tumme pressade trostyget mot hennes savande hål stönade hon högt.
”Åh snälla, ta av dom.”
Jag log nöjt och kände att jag hade kommandot. Jag kunde inte minnas att jag tidigare varit så kåt någonsin. Det eggade mig enormt att ha sex med Nina, en tjej och dessutom Johans syrra.
”Nej”, sa jag och tog av mig kimonon. ”Kom till mig!” Jag lutade mig tillbaka i soffan och särade mina ben. Nina satte sig upp på bordet och när jag särade mina blygdläppar med fingrarna gled hon följsamt ner på golvet och lät sin tunga ta för sig av det som bjöds henne. Mina händer gled genom hennes spretiga hår och jag andades stötvis. Fan, det var det skönaste jag upplevt någonsin. Jag kände hur en orgasm byggdes upp inom mig och började spänna sätesmuskulaturen när Nina plötsligt avbröt den gudomliga behandlingen.
”Det tyckte han om va, att slicka din rakade mus?” Nina reste sig upp och tog av sina trosor. Hon hade själv en snyggt ansad trekant men sa vidare utan att jag hann svara, ”Vill du prova får du raka mig!”

Det jag nu upplevde var mångfalt mycket porrigare än något jag gjort med Johan och jag hämtade snabbt raklödder och hyvel, samt en låda som jag snabbt smög ner på golvet. Nina lade sig raklång över soffbordet och njöt medan jag rakade hennes kön. Jag gjorde det medvetet lite mer omständligt än det egentligen var och kom hela tiden åt vissa områden med mina fingrar vilket fick henne att stöna högt.
När jag var klar lät jag min tunga känna om resultatet bar tillfredställande. Den lena huden smakade raklödder men när jag började bearbeta hennes fuktiga fitta byttes den mot smaken av salt kåtsaft. Hon smakade gott och jag drev henne snabbt. Hennes fingrar masserade klittan i jämn takt medan hon juckade med underlivet.
”Sååå skööönt”, flämtade hon och jag märkte att hon var på väg.
Utan att avbryta det jag höll på med öppnade jag lådan på golvet. Den innehöll min samling av sexleksaker och jag plockade snabbt fram en av favoriterna. En tvådelad stav med vibration som s a s tog hand om båda hålen samtidigt. Jag var inte särskilt intresserad av analsex men den var så liten och lagom och förhöjde definitivt orgasmen. Jag lyckades fumla igång den och log nöjt när jag märkte vilken effekt den hade på Nina som plötsligt skrek rakt ut när jag sakta tryckte upp staven i henne. När så den lilla analstaven gled in tog det inte många sekunder förrän hon exploderade i en orgasm. Vågor av njutning for genom henne och när hon till sist flämtande kom till sans såg hon på mig och sa:
”Vi är definitivt inte färdiga…jag vill se vad du höll på med när jag avbröt dig tidigare!”
”Du menar…”, sa jag lite osäkert.
”Mmmm, jag vill se dig tillfredställa dig själv medan jag hämtar mig från mitt underbara äventyr. Sedan ska jag ta hand om dig!”
Det kändes plötsligt lite konstigt men jag var så kåt att den känslan övervägde. Jag lutade mig tillbaka i soffan och började smeka mig själv. Inget finlir, inte försiktigt utan med siktet inställt på min egen orgasm. Att vara så kåt och otillfredsställd om jag varit så länge nu var nästan jobbigt och jag släppte alla hämningar. Bilden av mig själv i spegeln kom tillbaka och blandades med känslan av att Nina njöt av att se mig.
”Ta den här”, hörde jag Nina säga när hon gav mig en annan av mina leksaker. En naturtrogen latexkuk som mer än väl fyllde mina behov. Jag vred igång vibratorn och knullade mig själv med kuken när Ninas tunga och fingrar trängde undan min andra hand från klittan. Det blev droppen som fick mig att rinna över och min orgasm fick mig nästan att tappa andan. En krampartad urladdning riste min kropp och sände ljusblixtar framför mina ögon. Mina fittmuskler mjölkade latexkuken och all kraft försvann ur min kropp.

Vi låg en lång stund, nakna och i varandras armar innan jag sa:
”Vi kan väl gå in och sova en stund och sedan se vad som händer?”
Vi reste oss utan att säga mer och kröp ner i Johans och min säng. Vad som hände när vi vaknade är…en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *