En fönstertittare kommer på besök

En kväll när jag har svårt för att somna går jag en runda i ett närbeläget grönområde. En del trevåningshus angränsar till grönområdet, och på min väg hemåt tänker jag mig att gena över en stor gräsmatta som ligger mellan två av dessa hus. Först måste jag dock nerför en slänt, och när jag precis skall gå nedför den så upptäcker jag att det rör sig i ett fönster på bottenvåningen i husgaveln.

Min blick fångas av rörelsen, men så ser jag att det är en kvinnofigur som rör sig. Hon är klädd i något svart som utgör en fin kontrast till det som jag även på håll ser är långt blont hår. Normalt hade detta kanske inte betytt så mycket, men bäst jag står där och ser in i lägenheten ser jag hur den här figuren trär av sig plagget så att hon står där i bara underkläderna, även de svarta.

Jag tittar på klockan. Hon är tjugo i tolv på natten, och jag är fullständigt ensam ute denna söndagskväll. Det syns knappt ett fönster någonstans som det är ljus i. Under andra omständigheter hade jag kanske dragit mig för att göra det jag nu gör, men det kan ju inte skada… Jag vill bara titta lite, och ingen behöver ju veta…

Så jag smyger mig fram till fönstret, kontrollerar att ingen ser mig, och ställer mig så att jag kan kika in. Jag kommer precis lagom för att se hur du sakta tar av dig behån. Jag lägger märke till att du verkar smeka av dig den och känner ett sting av spänning. En spänning som knappast blir mindre när du långsamt stryker med fingrarna över brösten. När du nuddar bröstvårtorna ser jag hur de hårdnar. När du greppar dem mellan tumme och pekfinger och drar i dem ser det ut på dig som om du gör det i något slags experimentellt syfte. Att döma av ditt ansiktsuttryck är det ett lyckat experiment. Du ser nästan salig ut, och vårtorna står nu rakt ut.

Det står en säng längre bort i rummet, och det är mot den du styr dina steg. Du smeker dina bröst en gång till innan du lägger dig ner på rygg. Sedan drar du med ena handen över trosornas gren medan de andra handen fortsätter att röra sig över brösten. Någonstans på håll hör jag en hund skälla. Det påminner mig om att jag kanske inte står så skyddat som jag tror, fastän det är så tyst och ödsligt.

Men jag har vandrat här förut, och jag förstår mycket väl att denna hörnlägenhet är en av dem med tillhörande uteplats. Jag går runt hörnet och smyger in på denna uteplats. Jag märker omedelbart att ett tätt buskage skyddar från insyn. Sedan hör jag ljud inifrån lägenheten och ser att dörren in dit står på glänt. Till min stora glädje ser jag också att jag har perfekt insyn.

Det jag ser är hur du ligger på sängen och skjuter höfterna uppåt. Med ena handen drar du trosorna åt sidan, med den andra drar du ett finger i den skåra som trosorna normalt döljer. Jag stirrar som förhäxat på din härliga unga kropp. En del av mig känner mig som en gammal snuskgubbe. Jag har ju fyllt fyrtio, medan jag uppskattar din ålder till någonstans mellan 17 och 23 (det är svårt att veta exakt). När jag hör hur inifrån hur du gnyr svagt medan du låter fingret fortsätta sin vandring mellan blygdläpparna finns det dock inget jag kan göra för att slita mig från denna strålande syn.

Inom kort har du krånglat dig ur trosorna. Du ligger nu helt naken på sängen. Du låter händerna gå på upptäcktsfärd över magen och upp över brösten, där de stannar ett tag innan de åter vandrar ner över magen. Ljuset därinne är tillräckligt bra för att jag skall kunna se hur vårtorna avtecknar sig mot dina ljuvliga kullar.

Snart har ditt finger på nytt letat sig in i skåran, och jag hur hur du ger ifrån dig ett vällustigt stönande. Upprepade gånger gör du så, och för varje gång hör jag hur du stönar lite mer upphetsat. Till slut kan jag tydligt se hur kåtheten tar över, och du börjar smeka klitoris med snabba, cirkulära handrörelser. Du flämtar till och din lediga hand särar nu på dina blygdläppar. Snart har du fört in två fingrar i dig själv som du snabbt och hetsigt för in och ut, samtidigt som du fortsäter det rytmiska masserandet av klitoris. ”Åååååååh”, stönar du. Du sluter ögonen och jag kan tydligt se hur du helt och hållet går upp i kroppens sensationer.

Jag står själv inte ut längre. Du har en sådan inverkan på mig att jag känner mig närmast förhäxad. Jag drar ner gylfen och plockar fram min styva lem. Jag hinner runka den några tag medan jag låter mig förföras av din onani, men när jag tar ett steg framåt för att komma i en bättre position råker jag stöta till något metalliskt.

Det känns som om ljudet hörs över hela bostadsområdet. Sannolikt är det egentligen rätt beskedligt, men det räcker för att du skall slå upp ögonen och vända blicken mot dörren. Där står jag med kuken i näven och vet inom mig att jag borde lägga benen på ryggen. Men det blir inte så. Jag är som paralyserad, men där jag förväntar mig att du skall rusa upp ur sängen, eller åtminstone be mig att dra åt helvete, ligger du själv bara och stirrar.

Sedan händer det som jag finner mest märkligt av allt; du tar vid där du blev störd. Du fortsätter att rytmiskt bearbeta ditt kön, men denna gången stirrar du rakt på mig medan du gör det. Och medan jag själv står och runkar och tittar på dig, förstår jag plötsligt att du inte kommer att flippa ut om jag tar mig in i rummet, eller ens fram till dig.

Hela tiden jag sakta går fram till dig har jag dina ögon på mig. Jag har bara en sak i huvudet, och när jag kommit ända fram till sängen så knäböjer jag där och lutar huvudet över ditt kön. Jag känner hur värmen strålar ut från dig och känner doften av stark kättja. Instinktivt tar du bort din hand. Jag sänker huvudet och du rycker till med ett stön när min tungsspets nuddar din klitoris. Dina ben säras lite mer och jag håller isär dina blygdläppar för att lättare kunna undersöka hela dig med tungan. Du är fuktig och väldoftande och smaken av ditt unga kön gör att jag glömmer mig i ditt sköte. Jag låter tungan vandra runt könsmynningen och upp till klitoris för att sedan göra returresan. Du gnyr upphetsat, och jag sticker in tungan i dig för att låta smaken av din kåthet fylla min mun.

När jag drar undan huvudet och riktar blicken mot ditt ansikte ser jag hur förväntan lyser i dina ögon. Jag drar mig bort till sängens fotända så att jag lägga mig mellan dina ben. På nytt särar jag på dina blygdläppar och låter tungan reta din könsmynning. Jag känner hur dina safter lägger sig som ett täcke på min tunga, som jag sedan rör uppåt tills den träffar på dina lustknapp. Du stönar upphetsat när jag låter tungan spela mot den mest erogena av dina zoner. Jag suger och slickar på den och känner hur kåtheten verkar ånga ur dig och fylla mina näsborrar. När jag för upp ena handen för att smeka din öppning känner jag hur din safter har börjat flöda rikligt.

Jag lapar i mig från ditt hål innan jag lirkar in ett finger i dig. Du suckar förnöjt för att sedan stöna högt när jag på nytt suger tag i klittan. Du får svårt att ligga still, och din kropp rör sig som i takt med de kättjans läten du ger ifrån dig. Jag lirkar in ett andra finger i dig och känner hur ditt kön välkomnar det utan vidare. Smaken och doften av din kåthet är berusande och jag fortsätter mitt lustfyllda arbete. Jag känner hur dina fuktiga väggar griper tag i mina fingrar och slickar desto ivrigare.

Du stönar, flämtar, gnyr och vrider dig om vartannat. Din uppenbara kåthet sporrar mig att bearbeta dig än ivrigare. Din egen iver blir desto tydligare när du plötsligt sträcker fram händerna och lägger dem bak på mitt huvud. Du stönar högt medan du trycker in mitt ansikte mot ditt kön. Min egen upphetsning når kokpunkten och jag agerar allt ivrigare med tunga och fingrar medan dina ben faller brett isär och du juckar med underlivet.

“Ja!” flämtar du medan du trycker in mig mot ditt kön. Jag känner hur du sluter dig allt hårdare kring mina fingrar och förstår vart du är på väg. “Ja!” stönar du högt. Du börjar utstöta rent djuriska läten medan du tvingar mig allt hårdare in i ditt kön. Det rycker till i din kropp och du drar dig samman runt mina fingrar. Sedan stönar du fram en orgasm som aldrig verkar vilja ta slut. Din kropp krampar och vrider sig oavbrutet medan jag fortsätter att slicka dig så intensivt jag kan.

Det speglar bara i sin tur hur intensivt upphetsad jag är. När du långt om länge släpper taget om mitt huvud är jag därför inte sen att krypa upp ovanför dig. Jag ser djupt in i ögonen när min styva lem nuddar ditt kön. Du behöver inte säga något för att jag skall förstå hur gärna du vill. Styrkan i din orgasm har gjort dig oerhört trång, och det är en rejäl njutning för mig att känna hur min svullna lem tränger in i dig. Hela tiden håller jag ögonen på ditt ansikte och ser hur villig du är. Jag knullar dig långsamt, då jag vill dra ut på skeendet så länge som möjligt. Du stönar igen och trycker underlivet mot mig. Din egen upphetsning fungerar som glidmedel, och min stegras konstant. Utan att riktigt vara medveten om det ökar jag takten. Jag både känner och hör hur dina safter flödar till. Snart stönar du i takt med mina rörelser.

Efter att ha sett dig smeka din ljuvliga, unga kropp, och sedan fått slicka dig till njutningens topp är jag våldsamt upphetsad. Hur mycket jag än försöker dra ut på det hela känner jag att jag närmar mig min egen utlösning med stormsteg. Jag känner att jag inte har det i mig att fördröja det hela mycket längre. Men skall jag våga komma i ditt underbara sköte, eller skall jag dra mig ur?

Det blir du som löser dilemmat åt mig. Du drar instinktivt upp benen. Dina händer landar på min stjärt, och du trycker in mig i dig. Det blir detta som tippar mig över kanten. Med ett högt stön tömmer jag min kåthet i dig. Du ler saligt medan jag ligger kvar och flåsar. Sedan reser jag mig upp och skall göra mig beredd att gå.

“Vänta”, säger du då, till min stora förvåning. Jag står alldeles intill sängen när du sätter dig upp. Men lem har inte hunnit slakna helt än när du sträcker fram handen och tar tag i den. När du sedan lutar dig fram och tar in den i munnen känns det som om jag befinner mig mitt uppe i en våt dröm. Din mun ser så oskyldig ut, och det uppstår en skön kontrast med sättet på vilket du behandlar min lem som är alldeles kladdig av våra gemensamma safter. Jag känner hur jag styvnar till på nolltid, något jag inte gjort så snabbt efter utlösningen på flera år. Det verkar tagga dig, för snart suger och runkar du mig ivrigt. Det är enormt upphetsande att se din lätt oskuldsfulla uppsyn samtidigt som du behandlar mig som en världsvan sexgudinna. Jag andas tungt och känner inte bara min egen upphetsning utan även din. Det ligger en oerhörd intensitet i ditt sätt att suga och runka mig, och jag undrar om du försöker få mig att komma igen.

Men när jag är så styv igen som jag kan bli vänder du dig plötsligt om. Du ställer dig på alla fyra i sängen med stjärten vänd mot mig. Det finns inget utrymme för tvivel. Jag klättrar upp i sängen, och med lustfylld iver penetrerar jag dig bakifrån. Det känns som om min stake är gjord av granit när den åter letar sig in i ditt fuktiga kön. Min upphetsning är stor när jag lägger händer på dina höfter och börjar stöta min stenhårda kuk i dig.

Din egen upphetsning ligger inte långt efter. Jag hör hur du stönar vällustigt när du trycker bak stjärten så att jag skall tränga långt in i dig. Du är enastående, och jag knullar dig snabbt och djuriskt. Snart letar sig mina händer till din ljuvliga bröst, och jag kramar dem hårt medan jag tar för mig av ditt savande hål. Dina bröstvårtor är som små hasselnötter när jag smeker med fingrarna över dem.

“Ja!” stönar du högt. “Det är så skönt när du knullar mig!” Jag ökar takten och det rytmiska dunkandet verkar eka i rummet. Ju hårdare jag stöter i dig, desto mer okontrollerat stönar du. Jag märker hur dina safter trängs ut ur fittan och sporras till att ta dig än mer djuriskt. Du i din tur rör kroppen som en omättlig.

Jag känner nu tydligt hur det blir mer trångt i din fitta. Att se din unga kropp vrida sig i orgasmens grepp är en oerhörd njutning och jag drar ner ena handen för att smeka din klitoris. Du stönar till och det rycker till i dig. “Snälla, slicka mig igen!” flämtar du.

Jag drar mig ur och förväntar att du skall lägga dig ner, men du står kvar på alla fyra. Men jag tvekar inte att glida in under dig. Det tar inte lång tid för dig att sänka stjärten så att jag får ditt kön över mitt ansikte. Du är varm och våt, och doften av din kåthet gör mig alldeles berusad. Jag lyckas krångla upp händerna så att jag kan öppna dig. Du andas tungt när jag låter min tunga undersöka dig på nytt. Dina safter flödar, och jag njuter av att lapa i mig av dig. Det känns som om jag vill dricka ur dig i en evighet, men jag vet också att du vill känna min tunga mot din lilla lustknapp.

Du stönar högt när jag väl börjar slicka dig på klitoris. Min näsa pressas in mot din vidöppna fitta och din härliga könsdoft fyller mig. Jag behöver inte slicka alls länge för att märka hur du snabbt närmar dig nya himmelska höjder. Du börjar gnida dig mer eller mindre frenetiskt mot mitt ansikte och jag har fullt sjå med att hålla kvar tungan där den skall vara. “Ja!” flämtar du upphetsat. “Ja!”

Jag förstår att du är på väg att komma och gör vad jag kan för att slicka dig till bristningsgränsen. Du andas tungt medan du stönar och jag känner att kåtheten håller på att ta över din kropp. Det är då din hand plötsligt griper tag i min fortfarande stenhårda erektion. Du trycker den hårt mot ditt ansikte medan du stönar alltmer upphetsat. Plötsligt försvinner den in i din mun. Du håller den i ett stenhårt grepp mellan dina läppar medan kåtheten helt tar dig i besittning. Du pressar ner fittan hårt mot mitt ansikte, och jag känner hur du börjar darra i hela kroppen.

Sedan känner jag något annat, något jag aldrig varit med om i hela mitt liv. Din upphetsning är så total att dina könssafter duschar mitt ansikte. Du sprutar mig helt enkelt i ansiktet. I sin tur gör detta mig så kåt att jag inte kan hålla mig längre. När du känner att jag håller på att komma öppnar du munnen och skriker fram resten av din orgasm samtidigt som du på ren instinkt runkar fram kvällens andra laddning säd ur min överhettade kuk.

Du rullar över på rygg och andas stötvis medan du återhämtar dig. Jag lyfter mödosamt huvudet för att betrakta dig. Du är så vacker där du ligger i sviterna efter dina sammandragningar. Och du lyckas fortfarande se lätt oskuldsfull ut, fastän du nu har en liten spermasamling på hakan. När du själv äntligen lyckas sätta dig upp ser du nästan lite chockad och generad ut när du ser mitt ansikte.

“Det var bara upphetsande”, säger jag lugnande.

Du ser fortfarande lite osäkert ut. “Du kanske ska…”, börjar du. Jag nickar och ställer mig upp. Sedan fångar jag en blick i dina ögon.

Du slår ner blicken och säger sedan med tydlig tvetydighet, “Men du får gärna titta in en annan gång.”

“Det kan du lita på”, säger jag med ett brett leende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *